Σενάρια/Παιχνίδια/Αναπαραστάσεις WWII

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 25 Μαΐου 2010, 14:23:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Μεγαλε αυτο που λεω ειναι οτι δεν γινεται συνεχεια να προσεχουμε να ειναι σωστη η στολη οταν μετα το παιχνιδι ειναι απολυτο μπαχαλο
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Maleficus

εσύ στα παιχνίδια κάνε αυτό που πρέπει και απαίτησε απο τους συμπαίκτες σου , ακόμα και τους αντιπάλους σου ή και τη διοργάνωση ώστε να κινηθούν σύμφωνα με το σενάριο και όχι με τη νοοτροπία shoot to kill .
Αλλιώς δεν έχουν αντίκτυπο αυτά που λές .
Συγγνώμη αλλά για μένα έτσι είναι  .

Πάντα φιλικά

Ozymandias

Καλε μου φιλε, πιστεψε με, αυτος που εχει ριξει χρονο και σκεψη και διαβασμα και χρημα απο το υστερημα του να φτιαξει την στολη των Delta το 1992, η των SEALs το 2003, η αυτος που εχει φαει τον κοσμο να φτιαξει στολη των SAS στο ιρακ, ή τα SS στο Χαρκοβ δεν θα σου κανει το παιχνιδι μπαχαλο. Αν σκεφτεις μονο την αφοσιωση που εχει στο παιχνιδι για να επενδυσει  τοσο χρονο και τοσα λεφτα θα καταλαβεις τι εννοω

Τον χυμα στο κυμα να φοβασαι, αυτον με την ελληνικη παραλλαγη (Απο το στρατο) και την κινεζια και την highcap στην τσεπη

ΠαράθεσηΑΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΕG ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1992 {ΣΟΜΑΛΙΑ} Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΚΑΠΟΥ ΧΡΟΝΙΚΑ?
Yπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται σοβαρα με τον εξοπλισμο τους και κανουν αναπαρασταση, αλλα δεν παιζουν εδω  ;)
Μια αναγνωση των γραφομενων του Salamine και θα καταλαβεις γιατι

ΠαράθεσηΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΑ ΖΟΜΠΙ Η ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?
Aκριβως.....αμα λαχει κανω και ενα WWII

ΠαράθεσηΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?
Για να αλλαξεις κατι πρεπει πρωτα απο ολα να παραδεκτεις οτι αυτο που κανεις ειναι λαθος, η εστω μπορει να γινει καλυτερα. Βλεπεις οτι πχ o Salamine (Που δεν εχω τιποτα με το παλικαρι) αντι να κανει το κουμαντο του και να παρει μια στολη σιγα σιγα, κομματι κομματι οπως κανουν ολοι ωστε στο επομενο παιχνιδι να ειναι τζετ, θελει να κατεβασει ολο το επιχειρημα κατω αξιωνοντας να επιτραπει η χρηση μοντερνων στολων και οπλων

Δυστυχως ετσι ειναι η φυση του Ελληνα

SW1GEORGE

Παράθεση από: salamine153 στις  29 Νοε 2010, 01:07:15 ΠΜ
Μεγαλε αυτο που λεω ειναι οτι δεν γινεται συνεχεια να προσεχουμε να ειναι σωστη η στολη οταν μετα το παιχνιδι ειναι απολυτο μπαχαλο

+000,1   ;D ;D
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

vales z-mak

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΡΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ CALL OF DUTY. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ. ΟΚ ΠΑΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΚ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ  ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ 3 ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ 300+ΒΟΛΙΔΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΘΕ 3 ΒΟΛΕΣ ΑΚΟΥΣ ΓΡΟΥΤΣ ΓΡΟΥΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ. ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑ ΤΖΙΝ ΜΙΑ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΕΝΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΡΟ ΠΡΟΧΩΡΩ ΜΕ ΑΛΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΘΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΖΩΝΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Α-Τ ΜΕ ΔΥΟ ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΑΜΠΟ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

marboo

Παράθεση από: vales z-mak στις  29 Νοε 2010, 01:54:40 ΠΜ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΡΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ CALL OF DUTY. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ. ΟΚ ΠΑΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΚ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ  ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ 3 ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ 300+ΒΟΛΙΔΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΘΕ 3 ΒΟΛΕΣ ΑΚΟΥΣ ΓΡΟΥΤΣ ΓΡΟΥΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ. ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑ ΤΖΙΝ ΜΙΑ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΕΝΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΡΟ ΠΡΟΧΩΡΩ ΜΕ ΑΛΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΘΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΖΩΝΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Α-Τ ΜΕ ΔΥΟ ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΑΜΠΟ
Μην γράφεις με κεφαλαία, εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις (διεθνής κανόνας forum)

vales z-mak

A οκ συγνωμη.δεν το ηξερα.συγνωμη σε οσους κατλαβαν οτι "φωναζα"με τα κεγαλαια δεν το ηξερα.

vales z-mak

Maleficus

Πολύ ενδιαφέρον !
Μπορεί κάποιος να μου πεί κάποιος, αναλογικά πάντοτε, τι αποστάσεις πρέπει να τηρηθούν για να την ανάπτυξη σε τρίγωνο σύμφωνα με το μέσο βεληνεκές στο αιρσοφτ ;

salamine153

Παιδες, δεν ειπα οτι δεν πρεπει να ειναι σωστες οι στολες :-X Απλα πολυ καλα θα κανετε επιτελους να διαβασετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτα που εγραψα. Ιστορικο σεναριο γινεται για τον απλουστατο λογο οτι , οπως και εγραψα, θελουμε 10 και βαλε στολες καθε φορα, και τουλαχιστον αλλα τοσα οπλα :P. Το θεμα ειναι και το τι ψαχνει ο καθενας στο αιρσοφτ ::) Εγω δεν ψαχνω να κανω αναπαρασταση στρατου :-X Φανταρος πηγα και μου εφτασε :-X :-X :P :-X :P :-X Αυτο που ψαχνω, ειναι η δραση η εκπαιδευση και το πιστολιδι, αυτα που δεν ειχαμε φανταροι οι πιο πολλοι. ΔΕΝ ειπα οτι δεν χρειαζεται και η αναπαρασταση, εσεις προσπαθειτε να μου αποδειξετε οτι δεν χρειαζεται το ιστορικο σεναριο :P

Splinter-B

Οχι φίλε salamine  :)
Αυτό που λέμε οτι δεν μπορεί κανείς να πάρει μέρος σε αναπαραστάσεις με τη λάθος στολή κι εξοπλισμό.
Θα προσέθετα δε και τη λάθος νοοτροπία.
Αυτό και μόνο.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

grenadier

Ο φίλος splinter-B το έθεσε σωστά, τα πάντα είναι θέμα νοοτροπίας.

Από κει και πέρα κι επειδή η βαλίτσα πάει πολύ μακριά όπως πάντα και χωρίς κανένα αποτέλεσμα...

Τα πράγματα είναι απλά. Πχ όλοι όσοι είμαστε εδώ μέσα οφείλουμε να τηρούμε τους κανόνες του φόρουμ ... αλλιώς πάμε βόλτα. Επίσης όλοι οι παίκτες του airsoft οφείλουν να υπακούνε στοιχειώδεις κανόνες-όρους του παιχνιδιού, αλλιώς αργά ή γρήγορα δεν τους παίζει κανένας.
Έτσι ακριβώς, ο καθένας αποφασίζει και επιλέγει πρώτα τι του αρέσει να κάνει και τραβά τον δρόμο του (όπως και αν λέγεται ή χαρακτηρίζεται αυτός), οφείλοντας φυσικά ΠΑΝΤΑ να τηρεί κάποιους κανόνες.
Κανείς λοιπόν δεν προσπαθεί να πείσει ή να αποδείξει στον άλλον για το ποιο είναι το σωστό και ποιό όχι και end of discussion .-

Ozymandias

Eγω παλι, δεν μπορω να καταλαβω τι ιστορικο σεναριο θα ειναι χωρις ιστορικα οπλα και στολες.

Θα κανουμε δλδ καταληψη του Ριμινι απο την ορεινη ταξιαρχια, στην Ελευσινα, η το Σουνιο με ελληνικες παραλλαγες, Μ16, ΑΚ κτλ.....ποια η ιστορικοτητα; Μονο εγω αναρρωτιεμαι;

Γιατι να το ονομασουμε "ιστορικο σεναριο" με Ριμινι και αλλες παπατζες και να μην το πουμε Capture the village χυμα στο κυμα;

Kαι επειδη πολλα ακουσαμε για Ιστορικα σεναρια, σας ανεβαζω ενα βιντεακι, ετσι για να δειτε πως ειναι τα "ιστορικα" σεναρια

D-Day Carentan WWII airsoft

Και πιο light οσον αφορα τα οπλα
D Day Gunman/Comrades in Arms Airsoft

Teacherdick

Παράθεση από: vales z-mak στις  29 Νοε 2010, 01:02:33 ΠΜ
ΑΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΕG ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1992 {ΣΟΜΑΛΙΑ} Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΚΑΠΟΥ ΧΡΟΝΙΚΑ?
ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΑ ΖΟΜΠΙ Η ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΆΞΙΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ PAINTBALL  ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ.ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?

Oι περισσότεροι απο εμάς έτσι κάνουν.Παίρνουμε το AEG που γουστάρουμε, φτιάχνουμε έναν εξοπλισμό που μας αρέσει και παίζουμε.Κακό είναι?Πρέπει δηλαδή ντε και καλά να ντυθώ σαν Αμερικάνος, Ρώσσος και δεν ξέρω τι?
   Σαφώς υπάρχουν άτομα, τα οποία ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να φτιάξουν μια ολοκληρωμένη στολή κάποιου στρατού, κάποιας περιόδου.Δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.Γουστάρουν και το κάνουν.Αν όμως εφαρμόζαμε αυστηρούς κανόνες ενδυμασίας σε κάθε σενάριο, κάθε παίχτης θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 5-6 στολές και άλλα τόσα όπλα.
   Μην απαξιώνεις τους Ράμπο που παίζουν με τζιν και γεμηστήρα στην τσέπη.Πολλοί απο αυτούς είναι καλύτεροι παίχτες απο κάποιους που φορούν πλήρη εξοπλισμό για να βγάζουν φωτογραφίες και να δείχνουν μάχημοι.
   Τί εννοείς να μην είναι  "Ένα  απλό Κυριακάτικο παιχνίδι"? Αυτό ακριβώς είναι.Ενα παιχνίδι να περνάμε καλά, να ξεσκάμε και να διασκεδάζουμε.Τί πρέπει να γίνει?Σκοπός ζωής?
  Και για να τελειώσω.Τα ιστορικά σενάρια είναι δύσκολα.Πρέπει όλοι να είναι διατεθιμένη να τα "σκάσουν".Συμφωνώ με όσους λένε ότι WWII με AK-47 και M4 δε γίνεται.Γι 'αυτό και ποτέ δεν έχω πάει σε τέτοιο σενάριο.Προτιμώ να κυνηγάω zombies και να περνάω απλά και όμορφα τις Κυριακές μου( χωρίς αυτό που λέω να απαξιώνει τα ιστορικά σενάρια).
Si Vis Pacem, Para Bellum.

salamine153

Πες τα χρυσοστομε... 8) 8) 8)  Επιτελους βρεθηκε καποιος που καταλαβαινει τι διαβαζει :P 8)

Fon

Παληκαρια διαβαστε λιγο τον τιτλο του υποθεματος (Σενάρια/Παιχνίδια/Αναπαραστάσεις WWII) αν ειναι πειτε κατι επι του θεματος αυτου και οχι γενικα τις αποψεις για το Airsoft.Και για αυτους η αυτον που δεν θελει να καταλαβει,εχει πλεον δημιουργηθει ενας πυρηνας ατομων με πολυ διαθεση να ασχοληθει  σοβαρα με σεναρια ΒΠΠ.Σε αυτα λοιπον τα σεναρια(που δεν θα ειναι συχνα) θα υπαρχει μεγαλη αυστηροτητα και στις στολες και στην τηρηση του σεναριου.Σε αυτα λοιπον θα παιζουν μονο τα ατομα που εχουν επενδυσει στο αντικειμενο τελος.Απο εκει και οπως ειπαν και αλλοι ο καθενας μπορει να διοργανωσει οτι σεναριο θελει και ας το ονομασει οπως θελει( Μαχη του Κουρσκ με φωτοσπαθα)

salamine153

Σωστα τα λες φιλε 8)
Καλη ιδεα αυτο με τα φωτοσπαθα 8) 8) 8)

Τωρα ομως να βαλω και εγω το βιντεο απο ταινια που ειχα προαναφερει και αμεσως θα καταλαβετε τι ηθελα να πω
Δωστε εμφαση στο απο το 0.54 και μετα :-X :-X :-X

Кроты-хомяки Предстояние

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: Ozymandias στις  29 Νοε 2010, 11:52:24 ΠΜ
Eγω παλι, δεν μπορω να καταλαβω τι ιστορικο σεναριο θα ειναι χωρις ιστορικα οπλα και στολες.

Θα κανουμε δλδ καταληψη του Ριμινι απο την ορεινη ταξιαρχια, στην Ελευσινα, η το Σουνιο με ελληνικες παραλλαγες, Μ16, ΑΚ κτλ.....ποια η ιστορικοτητα; Μονο εγω αναρρωτιεμαι;

Γιατι να το ονομασουμε "ιστορικο σεναριο" με Ριμινι και αλλες παπατζες και να μην το πουμε Capture the village χυμα στο κυμα;

Kαι επειδη πολλα ακουσαμε για Ιστορικα σεναρια, σας ανεβαζω ενα βιντεακι, ετσι για να δειτε πως ειναι τα "ιστορικα" σεναρια

D-Day Carentan WWII airsoft

Και πιο light οσον αφορα τα οπλα
D Day Gunman/Comrades in Arms Airsoft

Το δευτερο βιντεο ολα τα λεφτα

ROOKIEJO

το πιο ωραιο στο χομπυ μας περα απο τις σεντονομαχιες τα σουβλακια και τις μπυρες ειναι η δυνατοτητα συμβιωσης διαφορετικων θελω και γουσταρω.
εχει ηθοποιους  σεναριογραφους ,ιστορικους, χαβαλεδες ,σοβαρους,χυμα ,απαιτητικους μαυρους ασπρους κοκκινους.ολοι οι καλοι χωρανε.
αυτο ομως δεν σημαινει οτι ολα ειναι για ολους,η οτι ολοι μπορουν να συννενοηθουν με ολους.
υπαρχουν στιγμες για μπιλιες ,για σκεψη,για στρατηγικη για τακτικη για χαβαλε.
το προβλημα ειναι οτι μπερδευονται.
μας φταινε τα σεναρια αλλα κανεις δεν μπαινει στον κοπο να ρωτησει τι θελει ο σεναριογραφος.
μας φταινε τα σεναρια αλλα κανεις δεν κανει τον κοπο να δειξει ΠΩΣ γινονται τα σωστα σεναρια.
καταληξαμε οτι θελουμε μπαμπουλες,διαιτητες,η οτι αλλο.
θελουμε σωστα ιστορικα σεναρια που να παιζουν ολοι.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
το ΟΧΙ η το D-DAY που καποιοι αναφερουν ΔΕΝ ειναι ιστορικα σεναρια.ειναι επαιτιακα.ηταν προσπαθεια μεσω των κανονων να μπουμε στο κλιμα ,να διαβασουμε να δουμε αν γουσταρουμε.
ιστορικα ΣΩΣΤΑ σεναρια με την απολυτη εννοια του ορου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
στην ΕΛΛΑΔΑ του σημερα με τον εξοπλισμο του σημερα με την κριση του σημερα ΠΡΕΠΕΙ να γινονται συμβιβασμοι.
αμερικανοι με μ14 αμερικανοι με μπ40 ,γερμανοι του 41 με stg44 και αλλα πολλα.
ας μαθουμε να διαβαζουμε τις απαιτησεις ας μαθουμε να γουσταρουμε αυτο που κανουμε,ας μαθουμε να βοηθαμε καθε προσπαθεια,ας μαθουμε να ειμαστε ασφαλεις ας μαθουμε να κανουμε καλοπροαιρετη κριτικη,ας μαθουμε να ανοιγουμε δρομους ας μαθουμε ας μαθουμε................
και επειδη εγω εχω πολλα να μαθω σταματαω το σεντονι 

Giokrik

Όπως πολύ σωστά προανέφεραν αρκετοί φίλοι,που προφανώς συμμετείχαν στο σενάριο αναπαράστασης Β΄ΠΠ στη Λαμία, έχει δημιουργηθεί ένας πυρήνας ατόμων με μεγάλο μεράκι οι οποίοι έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα αλλά κυρίως χρόνο για την διεξαγωγή σεναρίων τέτοιου τύπου.
Κανένας δεν είναι αποκλεισμένος πιστεύω απο το να συμμετέχει σε τέτοιου είδους διοργανώσεις αρκεί να πληροί τις ενδυματολογικές απαιτήσεις.
Το να γίνει ένα παιχνίδι το οποίοι βασίζεται σε ένα ιστορικό γεγονός είναι μια άλλη ιστορία.
Θα μπορούσε άνετα να γίνει ένα σενάριο με θέμα "δανεισμένο" απο την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η ιστορία προσαρμοσμένη στι ανάγκες του σήμερα και του παιχνιδιού.
Δεν είναι κακό να "δανειζόμαστε" και να κάνουμε σενάρια απο την Ιστορία.

Uploaded with ImageShack.us