Resident Evil: SURVIVOR 21/11/2010

Ξεκίνησε από Kallistos, 10 Νοε 2010, 12:42:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Παράθεση από: Neuro στις  22 Νοε 2010, 23:41:41 ΜΜ
Καλησπέρα ...
ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με το airsoft. Είμαι κατά ενθουσιασμένος ... και ας μου είχαν δώσει ένα μικρό πιστολι να παίξω. Έχω τραβήξει βίντεο και το επεξεργάζομαι τώρα....ώστε να του δώσω μια νότα αληθοφάνειας...και άρωμα πολέμου. Αν και ο κεντρικός ήρωας είναι ο φίλος μου που με έψησε να έρθω ο arbiter με την Umbrella στολή.

Παντός θα ήθελα να πω την γνώμη μου σχετικά με τα zombie και το παιχνίδι γενικός ... δεν ξέρω αλλά εγώ περίμενα να μας ορμίσουν μαζί 20-30 zombie μπαίνοντας στο κτίριο. Η να χρειαζόταν να πηγαίναμε ποιο μέσα  και σε αλλά κτίρια ψάχνοντας τους γιατρούς ... ξαναβγάζοντας μας να βγούμε στα ανοιχτό ή σε άλλους χορούς ... ανά ομάδες προστατεύοντας τον medic κάθε ομάδας και ψάχνοντας για αυτούς που είχαν πόση με το ελικόπτερο. Ίσως εκτός από το respawn να έπρεπε να υπήρχαν εκεί που ήταν τα γράμματα zombie να περιμένουν 5-10 άτομα μέσα στο κτίριο ...
ώστε να υπαρχή ο αιφνιδιασμός το να μην ξέρης τι θα σου βγει από την γωνία .... εχθρός ή σύμμαχος ... πιστεύω ότι το μέρος ήταν αρκετά μεγάλο ώστε να μας επιτρέψει κάτι τέτοιο. Επίσης θα έπρεπε ίσως να έχουν απεριόριστο respawn τα zombie ... έξαλλου η ιδέα είναι ότι σχεδόν δεν έχουν ελπίδες οι επιζώντες εκεί (σωστά?) .... ίσως και 2 μέρος respawn στα 2 άκρα ... και να γυρίζουν τα zombie ξανά .... άμεσος!
Δηλαδή κάτι σαν ένα ατελείωτο κιμά από zombie που δεν σταματούν ποτέ να έρχονται ...! Δεν ξέρω αλλά επίσης θα μπορούσε να υπήρχε και κάποιο καπνογόνο στο σημείο που υποτίθεται ότι προσγειώνετε το ελικόπτερο για να σωθούν οι επιζώντες... και εκεί να έρχονται όλα τα zombie μαζί ... με τους επιζώντες να έχουν ένα περιθώριο ...
10-15 λεπτά (μέχρι να έρθει το ελικόπτερο) να αμύνονται εκεί από το κύμα zombie που έρχεται, επειδή έχουν δει το σιμά άρα ξέρουν που είναι το δείπνο ! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτές οι ιδέες μου ... πρώτη φόρα παίζω, απλός από την δίκια μου οπτική γωνία θα μπορούσε να είναι ποιο δύσκολο για τους επιζώντες και ποιο γρήγορο σαν δράση.

Δράση υπήρχε 'αφθονη, για αυτούς που την αναζήτησαν. Για ρώτα τους medics και τα παιδιά των Loners που μας συνόδευασαν και θα δεις!!! Το δεύτερο στοιχείο στον πύργο, το πήραμε πραγματικά με αίμα... Γενικά υπήρχε ένταση και απο τις 2 πλευρές. Μην ανυσηχείς πάντως, η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Θα καταλάβουν οι ζωντανοί τι σημαίνει να είσαι στον πάτω της τροφικής αλυσίδας...
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Kallistos

Παράθεση από: salamine153 στις  22 Νοε 2010, 11:22:07 ΠΜ
Το παιχνιδι οντως ηταν πολυ καλο 8) απλα σαν εξελιξη ηταν πιο απλο απο το αρχικο σεναριο. Τα ζομπι συντομα κατελιξαν πιο κυνηγημενα απο τους επιζωντες - γενικα, το συστημα ρεσπον ηταν προβληματικο :-\ τα ζομπι, για να εχουν τοσο λιγα ρεσπον, θα επρεπε να ειναι κατα πολυ περισσοτερα, οποτε θα ηταν καλητερο να εχουν απιριοριστα ρεσπον, ακριβως για να αποδωθει κατι τετοιο.  ::)Ωστοσο, ηταν καλη η ιδεα να βαλετε τον "αξιοματικο" Αλεξανδρο 8) Η ελευση του ελικοπτερου πρεπει την αλλη φορα να επισημανθει με καποια κροτηδα, καπνογονο η ειδικη σφυριχτρα 8)

Παντως η ποσοτητα των συμμετεχωντων ηταν απλα εντυπωσιακη 8) 8) 8) 8) 8) :o :o :o :o :o :o παντα τετοια να χουμε 8)

Για το καπνογόνο σε προλαβε ο Teacherdick, αλλά ηταν αδύνατο να βρώ το Σαββάτο το πρωί.

Το σενάριο απο πλευράς gameplay προσπαθησαμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο δίκαιο.
Και τι θελω να πώ με αυτό με τα νουμερα που υπηρχαν στο πεδίο.
47 ζομπι x 5 respawn = 235 ζομπι.
40 Survivors + 5 medic = 45 ατομα + 144 ενέσεις αδρεναλίνης  = 189.

Τα ζομπι είχαν respawn area  στο κέντρο του πεδίου που χρησιμοποιήθηκε για το σενάριο αρα γρηγορη προσβαση σε όλη την πιστα. Έιχαν τον Αλέξανδρο (aka Flyffy) ωστε μια μικρή ομάδα ζομπι να ξεπεταγότανε απο οποιοδήποτε σημείο βρισκοταν ο master zombie (ο οποιος οταν χτυπιότανε εμενε για πολύ λιγο ανενεργός). Δυστυχώς ο fluffy βγήκε με "αποκεφαλισμό" νωρίς.

Οι επιζώντες είχαν τους medic που μοιραζόντουσαν 144 ενέσεις αδρεναλίνης. Κατα μέσο όρο ο κάθε medic πανω του είχε 14 ενέσεις. Αν τα ζόμπι "ετρωγαν" medic οι ενέσεις που κουβαλούσαν θα χανόντουσαν απο τον συνολικό ποσο των 144 γεγονός που θα μειωνε τις πιθανότητες των survivors. Αυτό θα ήταν μεγάλο πρόβλημα στην αρχη αν τρωνανε 1-2 medic
στα toll. Αυτο αντισταθμίζοτανε με το να εχουν 2 βολες με το πιστολι οι survivors.

Το παιχνιδι των ζομπι ηταν ενα παιχνίδι με το χρονο για να μας ροκανίσουν τις ενέσεις, να κυνηγήσουν τους medic 1α, και τέλος να ξεμοναχιάσουν survivors και να τους φανε.

Αλλά οπως να το κάνουμε τα σενάρια δεν βγάινουν όπως εχουν γίνει στα χαρτιά, οι παιχτες παιζουν το παιχνίδι και ο αυτοσχεδιασμός ειναι υπαρχον στοιχείο.
Δύστυχως λόγω των παραπόνων απο την μεριά των ζομπι, ένα μέρος, στάματησαν να παίζουν άρα και μειώθηκε η ροή των ζομπι που πίεζαν τους survivors.
Σας το λεω ξεκάθαρα... βλεποντας την πιεση που μας ασκούσαν τα μισά ζομπι, όλα μαζι τα ζομπι θα μας θεριζαν.

Τέλος όπως αναφερε και ο Teacherdick... τα καλύτερα έρχονται στους επομενούς μήνες.
Ready... Steady... Fire...!!!

Magicca

Αγαπητέ Kallisto τα συνχαρητήριά μου για το παιχνίδι αλλά και σ'όλα τα παιδιά της ομάδας σας. ;)
Εγώ δεν θα εστιάσω στα παρατράγουδα τόσο πολύ, γιατί αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ΠΟΤΕ και το πιστεύω.Είμουνα μπροστά στην κουβέντα που έγινε με τον Kallisto (στην παύση που φωνάξαμε κάποια στιγμή) συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται για μερικούς που δεν λένε να σέβονται το εκάστοτε παιχνίδι, να χαλάμε την ροή και να χαλιούνται και όλοι οι παίχτες.Αλλά να επισημάνω ότι το σημείο respawn για τα ζόμπι (μιας και εγώ είμουνα ένα από αυτά) βγήκε εκτός-δηλαδή σαν να μην το είχαμε, μιας και πολλοί καμπερώθηκαν απ'έξω και εφόσον δεν είχαμε μετρήσει όπλα,δεν μπορούσαμε να κουνηθούμε.Κοινώς τα 5 respawn τα τρώγαμε για πλάκα. 8) Ελπίζω στο επόμενο game,η συνέχεια του να έχει (που είμαι σίγουρη παιδιά ότι θα το κάνετε) κάποια +για τα ζόμπι ;D.
Ο μικρός τραυματισμός που είχα δυστυχώς δεν με έκανε να ευχαριστηθώ στο έπακρο το παιχνίδι αλλά ούτε και τα deathmatchs στο τέλος.Την είχα δεί κάμεραγούμαν ::) Και πάλι τα μπράβο σ'ολους σας διοργανωτές & παίχτες.Αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω ποιός από τους Umbrella με έφαγε την πρώτη φορά?! Χαρακτηριστική του κουβέντα "σου έριξα 40 bb's για να σε πετύχω :D" Όποιος είναι plz να απαντήσει γιατί δεν κατάφερα να τον δω μετά :(
I put a "spell" on you....because your mine..:)

Arbiter

χαχα εγω ειμουνα magicca με την τουμπανο πανοπλια!οταν σηκωθηκες και ειδα οτι ησουν κοπελα ειπα απο μεσα μου (οχι ρε γαμωτο δεν επρεπε να την βγαλω) ;D!!!συνχωρεσε με ηταν ενα λαθος,δεν ειμαι ανδρας!!!! :P  παντος να πω και εγω της εντυπωσεις μου λυπηθηκα που με παρατησαν πισω οι συναδελθοι ομπρελιτες!!παντα ετσι κανουν και γυρναω μια ζωη με τα ποδια πισω στα κεντρικα της ετερειας!!! >:(  :P
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Palladin

Παράθεση από: Arbiter στις  23 Νοε 2010, 22:14:12 ΜΜ
χαχα εγω ειμουνα magicca με την τουμπανο πανοπλια!οταν σηκωθηκες και ειδα οτι ησουν κοπελα ειπα απο μεσα μου (οχι ρε γαμωτο δεν επρεπε να την βγαλω) ;D!!!συνχωρεσε με ηταν ενα λαθος,δεν ειμαι ανδρας!!!! :P  παντος να πω και εγω της εντυπωσεις μου λυπηθηκα που με παρατησαν πισω οι συναδελθοι ομπρελιτες!!παντα ετσι κανουν και γυρναω μια ζωη με τα ποδια πισω στα κεντρικα της ετερειας!!! >:(  :P

Για ποιο λόγο να μη τη βγάλεις?? Εσύ πιστεύεις ότι αν δεν την έβγαζες θα σε άφηνε εκείνη?? ΛΑΘΟΣ αγαπητέ μου!! Τουλάχιστον για τη Magicca μη νομίζετε ότι είναι τουρίστρια στα παιχνίδια, δυστυχώς για τους αντίπαλους της (και γενικά για τους αντίπαλους των Μ_Α_Τ) το ζει το παιχνίδι όσο και εμείς και μπορώ να σου πω περισσότερο!! Το κακό είναι ότι όταν βλέπουν οι αντίπαλοι της ότι είναι γυναίκα τούς βγαίνει το highlanderιστικο και "ξεχνάνε" να σηκώσουν το χεράκι και να φωνάξουν "έξω"... Μην έχεις τύψεις λοιπόν.  ;) ;)

Kallistos

Παράθεση από: Magicca στις  23 Νοε 2010, 21:21:46 ΜΜ
Αλλά να επισημάνω ότι το σημείο respawn για τα ζόμπι (μιας και εγώ είμουνα ένα από αυτά) βγήκε εκτός-δηλαδή σαν να μην το είχαμε, μιας και πολλοί καμπερώθηκαν απ'έξω και εφόσον δεν είχαμε μετρήσει όπλα,δεν μπορούσαμε να κουνηθούμε.Κοινώς τα 5 respawn τα τρώγαμε για πλάκα. 8) Ελπίζω στο επόμενο game,η συνέχεια του να έχει (που είμαι σίγουρη παιδιά ότι θα το κάνετε) κάποια +για τα ζόμπι ;D.

Όλες οι παρατηρήσεις magicca λαμβάνονται υπόψην για τα υπολοιπα σενάρια. Και δεν τις περνουμε ελαφρά.

Τωρα για το σημειο του respawn που λες...
Μια τακτική λύση θα ήταν να πήγαινε το Master Zombie στον πυργο να άραζε σε ένα δωμάτιο με 1 να τον προστατεύει και νάσου 2o respawn area στον πυργο.

Λύσεις υπάρχουν αλλα καταλαβαίνω οτι επειδή ηταν η 1η φορά που παιξαμε με αυτους τους κανόνες, χρειαζόμαστε όλοι χρόνο να προσαρμόσουμε ευέλικτες τακτικές. Και αυτό ισχύει και για τους διοργανωτές πιστέψτε με.

Kallistos

Παράθεση από: Palladin στις  23 Νοε 2010, 23:17:10 ΜΜ
Για ποιο λόγο να μη τη βγάλεις?? Εσύ πιστεύεις ότι αν δεν την έβγαζες θα σε άφηνε εκείνη?? ΛΑΘΟΣ αγαπητέ μου!! Τουλάχιστον για τη Magicca μη νομίζετε ότι είναι τουρίστρια στα παιχνίδια, δυστυχώς για τους αντίπαλους της (και γενικά για τους αντίπαλους των Μ_Α_Τ) το ζει το παιχνίδι όσο και εμείς και μπορώ να σου πω περισσότερο!! Το κακό είναι ότι όταν βλέπουν οι αντίπαλοι της ότι είναι γυναίκα τούς βγαίνει το highlanderιστικο και "ξεχνάνε" να σηκώσουν το χεράκι και να φωνάξουν "έξω"... Μην έχεις τύψεις λοιπόν.  ;) ;)

@Magicca
@Arbiter

Arbiter, να σας στήσουμε σε ενα one on one σε στυλ μονομαχία στο ελ πασο;;;
Θα έχει πολύ πλάκα καθώς τα μπιλάκια της Maggica θα αναπηδάνε στο κράνος σου και εσύ θα ψάχνεις το πιστόλι που θα έχει πέσει 5 μέτρα πιο πίσω.
(οι παρόντες σε ένα παρόμοιο συμβάν, με πιάνουν).  ;D

MAKISL

να πω και γω τα συγχαρητηρια μου αν και αργα?  το παιχνιδι ηταν μια χαρα αν και υπηρξαν μικρο προβληματακια.... τα οποια οπως και σε καθε παιχνιδι δεν τα φηνω να με επηρεασουν.... ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ... TO μονο που θα επισημανω ειναι οι διαφορες στα οπλα που παρατηρησαμε καποιοι (με τη magica το συζηταγαμε στο παιχνιδι) οτι υπηρχαν ανθρωποι των οποιων τα οπλα ειχαν βεληνεκες που απλα δεν ηταν λογικο . Οπλα που βαραγανε απο τη μια μερια και δεν φτανανε ουτε στα 3/4 της αποστασης που φτανανε αλλα οπλα (και μαλιστα τα τελευταια φτανναε με φουλ δυναμη οχι "ξεψχισμενα") . Κατα τα αλλα αξιζουν συγχαρητηρια στον καλιστο και τα αλλα παιδια κυριως για τν οργανωσ του παινιδιου καθως παιχνιδια με τοσους συμετεχοντες απαιτουν πολυ καλο σντονισμο και οργανωση πραμα που ππιστεω οτι υπηρξε.Αντε παντα τετοια και ακομα καλυτερα
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Teacherdick

Δύσκολο να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι...Σε μεγάλο αριθμό συμμετοχών, πάντα θα υπάρχουν παρατράγουδα. Για τις αθανασίες δε θα πω τίποτα. Ο καθένας ας κρίνει μόνος του αν έχει νόημα να παίζει ένα παιχνίδι και να μη σέβεται τους υπόλοιπους.
Οσον αφορά τα όπλα τώρα. Ρε παιδιά, έχουμε παίξει μαζί τόσα παιχνίδια. Θεωρώ λοιπόν ότι μπορώ να σας έχω εμπιστοσύνη όταν μου λέτε ότι το όπλο σας είναι εντάξει. Τελικά μάλλον έκανα λάθος. Υπάρχουν μερικοί ( γιατί σίγουρα δεν είναι πολλοί ) οι οποίοι θεώρησαν ότι μας κορόιδεψαν. Λες και δεν καταλαβαίνουμε. Αν κάποιος μετράει το όπλο του και μετά πάει στο αυτοκίνητο και το αλλάζει με άλλο, τι να πω. Αν δεν μπορούμε να κρατάμε το λόγο μας, τότε ας μην κατακρίνουμε αυτούς που παίζουν πριβέ ή κάνουν προπονήσεις.....

Και πάλι ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν. Την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ
Si Vis Pacem, Para Bellum.

salamine153

Αυτο που μου εκανε την μεγαλητερη εντυπωση ειναι το ποσο γρηγωορα μαζευτικαμε και αρχισαμε το παιχνιδι αυτη τη φορα, ενω τις αλλες φορες, με λιγοτερο κοσμο, αργουσαμε 8) 8) ??? :-X :-X  :)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Magicca

Παράθεση από: Arbiter στις  23 Νοε 2010, 22:14:12 ΜΜ
χαχα εγω ειμουνα magicca με την τουμπανο πανοπλια!οταν σηκωθηκες και ειδα οτι ησουν κοπελα ειπα απο μεσα μου (οχι ρε γαμωτο δεν επρεπε να την βγαλω) ;D!!!συνχωρεσε με ηταν ενα λαθος,δεν ειμαι ανδρας!!!! :P  παντος να πω και εγω της εντυπωσεις μου λυπηθηκα που με παρατησαν πισω οι συναδελθοι ομπρελιτες!!παντα ετσι κανουν και γυρναω μια ζωη με τα ποδια πισω στα κεντρικα της ετερειας!!! >:(  :P

Εσένα σε αφήνουν πίσω φίλε Arbiter και εγώ μια ζωή τραβιέμαι μοναχή μου για να τους φάω όλους ;D Για την μονομαχία πάντος φίλε Kalliste μέσα αρκεί να θέλει και ο Arbiter  :) Εγώ πάντως θα κατέβω με μαγιό παραλλαγής για να του αποσπάσω την προσοχή 8)Αυτός αν θέλει ας βάλει την τούμπανο στολή πάλι ;D από μένα no problema ;)

Arbiter

εγω και αν ειμαι μεσα!!!χαχαχα θα αφησω το μακρι μαλλι μου να ανεμιζει και θα δεις τοτε ποιος θα αποσπαστει!!!παντος τωρα δεσμευτικες για μαγιο τελος!!!! :P και κατι τελευτεο καλλιστε οντος επρεπε να γινει καποια χρηση σφυριχτρας στο τελος για ανασυγκροτηση αλλα δεν πειραζει!θα σου πω ιδεες απο κοντα!!θελω duel εδω και τωρααα!! ;D
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Kallistos

Παράθεση από: Arbiter στις  24 Νοε 2010, 18:10:16 ΜΜ
εγω και αν ειμαι μεσα!!!χαχαχα θα αφησω το μακρι μαλλι μου να ανεμιζει και θα δεις τοτε ποιος θα αποσπαστει!!!παντος τωρα δεσμευτικες για μαγιο τελος!!!! :P και κατι τελευτεο καλλιστε οντος επρεπε να γινει καποια χρηση σφυριχτρας στο τελος για ανασυγκροτηση αλλα δεν πειραζει!θα σου πω ιδεες απο κοντα!!θελω duel εδω και τωρααα!! ;D

Δεν σε αφήσαμε πίσω. Κρατούσες άμυνα στην ζώνη της υποχωρησής μας. Είναι πολύ σημαντικό.
Και μην ακούσεις εσύ για μαγιο! Στο ύψος σου Arbiter.
Θα ετοιμάσω την μονομαχία.
Παρακαλώ την κοινότητα του airsoft να βάλει τα στοιχήματά του.

Magicca

αχαχαχαχχαχαχαχαχα.Πόσο εύκολο τσιμπάτε τελικά ;D Όντως μην ακούσετε για μαγιό...αλλά ένα θα σου πώ Arbiter για να δεις πως πιάστηκες κότσο. ;)
Δεν ανέφερα "τι" μαγιό!!αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα.