Resident Evil: SURVIVOR 21/11/2010

Ξεκίνησε από Kallistos, 10 Νοε 2010, 12:42:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

UNSEEN

Εγω είπα για γεμιστήρα πιστολιού και ηταν του high capa μου. Την είδε ένα παλληκάρι που μου έπεσε ε κάποιο Deathmatch, την μάζεψε ένα άλλο παιδί και μου την έδωσε. Απλά δεν ήξερα ποιος την μάζεψε απο το κτήριο που μου έπεσε και γι αυτό ρώταγα. Μου το είπε οταν έβγαλα το πιστόλι να ρίξω και μου λέει¨Ρίχνει και χωρίς γεμιστήρα¨? Ελα ντε? Πάλι καλά που μου το είπε γιατί εγω θα πήγαινα ήσυχος εφησυχασμένος οτι έχω μπίλιες μέσα....  :D :D

ernestos

Μπράβο στην ομάδα της Umprella ήταν ωραίο παιχνίδι, δεν ξέρω για τους άλλους αλλα εγώ το καταευχαριστιθηκα πάντα τέτοια.  ;D

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

Horus

θελω κ εγω με τη σειρα μου να πω ενα μπραβο στα παιδια της umbrella για τη διοργανωση κ ενα ευχαριστω στους συμμετέχοντες που βοηθησαν να παιξουμε ενα πολυ ωραίο παιχνιδι.  :)
enemies..we need more enemies!!

sticker

ΜΠΡΑΒΩ! καλο παιχνιδι με το καλο και αλλα...

RAMIREZ

...όντως πολύ ωραίο σενάριο!!!
και πολλά bb's ρε παιδιά το ευχαριστήθηκα.

Shooter

Very nice game guyz!Αν και τα aftergames ητο απολαυστικα εξισου!παντα τετοια!

Kallistos

Σας ευχαριστούμε παιδιά για τα καλά σας λόγια.

Εγώ ευχαριστώ την ομάδα μου που χωρίς την συμβολή τους δεν θα ειχε γίνει τίποτα.
Ιδιαίτερα ο Teacherdick & o Fluffy εχουν ισοποσα ευσημα.

Τώρα, οτιδήποτε bug έγιναν θα βαλουμε τα δυνατά μας, και εμείς σαν ομάδα-διοργανωτές και εσεις με την συμβολή σας, την επομενη φορά να διορθωθούν.

Ευχαριστώ ξανα
Κάλλιστος.
Ready... Steady... Fire...!!!

Admax

Πολύ ωραίο σενάριο αλλα κάτι έγινε σήμερα και πολύ είχαν έρθει και ήταν αθάνατοι!!!! paaara πολλοί!
Αλλα αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο τύπος όπου είχε το πιστολάκι του ΑΔΕΙΟ και έριχνε σε από στάση 2 μέτρων και τους φώναζε να βγούν! χάχα επομενη φορα θα ρίχνω "μπιλακια" με το χέρι και θα τους βγάζω! XD

Παρόλα αυτά θα ήταν ωραίο να ξανά γίνει παιχνίδι με το ίδιο σενάριο γιατί κρίμα να να πάει χαμένο... καλλίτερα να το διασκεδάσουμε όχι όπως αυτή την φορα που ξενερώσαμε με αυτά.. :(

Iskios

Παράθεση από: Stavros3 στις  22 Νοε 2010, 00:28:11 ΠΜ
Αλλα αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο τύπος όπου είχε το πιστολάκι του ΑΔΕΙΟ και έριχνε σε από στάση 2 μέτρων και τους φώναζε να βγούν! χάχα επομενη φορα θα ρίχνω "μπιλακια" με το χέρι και θα τους βγάζω!

Πες μας ποιος είναι, να ξέρουμε και εμείς... η ανωνυμία δεν λέει κάτι εφόσον το αναφέρεις επώνυμα... (να ξέρει και αυτός την επόμενη φορά να σου ρίχνει στο κεφάλι για να διαπιστώνεις αν είναι άδειο ή όχι...)  ;D

Ο λόγος που στο λέω: Έχώ πυροβολήσει με πιστόλι άτομο σχεδόν εξ επαφής στην πλάτη κ δεν το κατάλαβε. Αποδείκτηκε μετά ότι βρήκε το μπιλάκι σε σκληρό σημείο πάνω στο γιλέκο του και όντως δεν το κατάλαβε...

Teacherdick

Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου όλους εσάς που παρεβρεθήκατε στο χθεσινό παιχνίδι.Ελπίζω να περάσατε καλά, όπως εγώ.Με χαρά είδα άτομα να παίζουν με σκοπό να βγεί το σενάριο, κάτι που τελικά έγινε.Παράπονα, όπως είναι φυσικό, υπήρχαν.Σε τόσα πολλά άτομα, ένα μικρό χάος πάντα θα υπάρχει.Για τους αθάνατους, δεν μπορώ να πω κάτι...είναι αποκλειστικά θέμα του καθενός να σέβεται τους κανόνες.Μπαμπούλας δεν μπορώ και ούτε θέλω να γίνω.Ούτε και μπορώ να αποκλείσω άτομα απο το παιχνίδι, μιας και το πεδίο δεν είναι τσιφλίκι μου.Ελπίζω, σε μελλοντικά παιχνίδια να είναι αλλιώς τα πράγματα.
Μπράβο στα zombies που μας πίεσαν ασφυκτικά και λίγο ακόμη και θα μας εξολόθρευαν.Μπράβο στους επιζώντες και ειδικά στην ομάδα που μας συνόδεψε σχεδόν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού στα objectives, μπράβο στους γιατρούς που τους βγήκε η γλώσσα να τρέξουν μέχρι το τελευταίο τολλ( Καταραμένε Κάλλιστε >:( >:( ;D ;D).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Iskio, που έδωσε μια επιπλέον πινελιά στους medics με τα καρτελάκια που έφερε.

Καλή εβδομάδα σε όλους
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Echo-Fox

Μπράβο στα παιδιά της Umbrella. Ειναι σταθερή αξία στα καλά σενάρια.

chrisdeggestin

Mε την σειρα μου και εγω θα ηθελε να δωσω πολλα συγχαρητηρια στην ομαδα της umprella ,τα σεναρια σας παντα ειναι εκπληκτικα γιατι ειναι φτιαγμενα με πολυ ορεξη και ζηλο.Ενα μεγαλο μπραβο στους medics που ετρεξαν ιδρωσαν για να βγει το σεναριο.Η επιλογη των umprella να ενταξουν στην ομαδα των medics των φιλο μας iskio ηταν εξαιρετικη γιατι με το τρεξιμο που εριξε το βοηθησε να καψει το περιττο βαρος που τωρα τελευταια εχει αποκτησει και ενω σε καθε σεναριο που βρισκομαστε του το επισημαινω εκεινος συνεχιζει να τρωει σουβλακια ;D ;D ;D ;D ;DΚαι παλι μπραβο παιδια

salamine153

Το παιχνιδι οντως ηταν πολυ καλο 8) απλα σαν εξελιξη ηταν πιο απλο απο το αρχικο σεναριο. Τα ζομπι συντομα κατελιξαν πιο κυνηγημενα απο τους επιζωντες - γενικα, το συστημα ρεσπον ηταν προβληματικο :-\ τα ζομπι, για να εχουν τοσο λιγα ρεσπον, θα επρεπε να ειναι κατα πολυ περισσοτερα, οποτε θα ηταν καλητερο να εχουν απιριοριστα ρεσπον, ακριβως για να αποδωθει κατι τετοιο.  ::)Ωστοσο, ηταν καλη η ιδεα να βαλετε τον "αξιοματικο" Αλεξανδρο 8) Η ελευση του ελικοπτερου πρεπει την αλλη φορα να επισημανθει με καποια κροτηδα, καπνογονο η ειδικη σφυριχτρα 8)

Παντως η ποσοτητα των συμμετεχωντων ηταν απλα εντυπωσιακη 8) 8) 8) 8) 8) :o :o :o :o :o :o παντα τετοια να χουμε 8)

The Cranberries - Zombie
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Admax

Παράθεση από: Iskios στις  22 Νοε 2010, 07:01:25 ΠΜ
Πες μας ποιος είναι, να ξέρουμε και εμείς... η ανωνυμία δεν λέει κάτι εφόσον το αναφέρεις επώνυμα... (να ξέρει και αυτός την επόμενη φορά να σου ρίχνει στο κεφάλι για να διαπιστώνεις αν είναι άδειο ή όχι...)  ;D

Ο λόγος που στο λέω: Έχώ πυροβολήσει με πιστόλι άτομο σχεδόν εξ επαφής στην πλάτη κ δεν το κατάλαβε. Αποδείκτηκε μετά ότι βρήκε το μπιλάκι σε σκληρό σημείο πάνω στο γιλέκο του και όντως δεν το κατάλαβε...

Δυστυχώς όνομα δεν ξέρω πάντως ήμασταν 2 σε εκείνο το σημείο και μας έβγαλε έτσι.. μας σημάδεψε στο στήθος και υποτίθεται πως ams έριξε και καλά εγώ που φορούσα και γιλέκο που και πάλι θα το καταλάβαινα.. ο άλλος μονο στολή φορούσε!!! :\ γενικά όσους έβγαλε αυτό είπαν.. δεν ένιωσαν τίποτα!!!!! :S

ALEX_V

Να προτείνω για το επόμενο R.E., να γίνει διάσωση των survivors που έμειναν εγκλωβισμένοι στο κτήριο της βάσης?

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Teacherdick

Παράθεση από: ALEX_V στις  22 Νοε 2010, 12:23:29 ΜΜ
Να προτείνω για το επόμενο R.E., να γίνει διάσωση των survivors που έμειναν εγκλωβισμένοι στο κτήριο της βάσης?

Πολύ καλή ιδέα.Θα το επεξεργαστούμε με τα υπόλοιπα παιδιά και θα έχετε νέα μας σύντομα.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

KRITIKOS

EYXARISTO GIA TO PAIXNIDI TOUS DIORGANOTES KAI TO FILO MOY TON DARMY.

El Griego

Απο τους A.S.A.U ΕΝΑ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ............

Neuro

Καλησπέρα ...
ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με το airsoft. Είμαι κατά ενθουσιασμένος ... και ας μου είχαν δώσει ένα μικρό πιστολι να παίξω. Έχω τραβήξει βίντεο και το επεξεργάζομαι τώρα....ώστε να του δώσω μια νότα αληθοφάνειας...και άρωμα πολέμου. Αν και ο κεντρικός ήρωας είναι ο φίλος μου που με έψησε να έρθω ο arbiter με την Umbrella στολή.

Παντός θα ήθελα να πω την γνώμη μου σχετικά με τα zombie και το παιχνίδι γενικός ... δεν ξέρω αλλά εγώ περίμενα να μας ορμίσουν μαζί 20-30 zombie μπαίνοντας στο κτίριο. Η να χρειαζόταν να πηγαίναμε ποιο μέσα  και σε αλλά κτίρια ψάχνοντας τους γιατρούς ... ξαναβγάζοντας μας να βγούμε στα ανοιχτό ή σε άλλους χορούς ... ανά ομάδες προστατεύοντας τον medic κάθε ομάδας και ψάχνοντας για αυτούς που είχαν πόση με το ελικόπτερο. Ίσως εκτός από το respawn να έπρεπε να υπήρχαν εκεί που ήταν τα γράμματα zombie να περιμένουν 5-10 άτομα μέσα στο κτίριο ...
ώστε να υπαρχή ο αιφνιδιασμός το να μην ξέρης τι θα σου βγει από την γωνία .... εχθρός ή σύμμαχος ... πιστεύω ότι το μέρος ήταν αρκετά μεγάλο ώστε να μας επιτρέψει κάτι τέτοιο. Επίσης θα έπρεπε ίσως να έχουν απεριόριστο respawn τα zombie ... έξαλλου η ιδέα είναι ότι σχεδόν δεν έχουν ελπίδες οι επιζώντες εκεί (σωστά?) .... ίσως και 2 μέρος respawn στα 2 άκρα ... και να γυρίζουν τα zombie ξανά .... άμεσος!
Δηλαδή κάτι σαν ένα ατελείωτο κιμά από zombie που δεν σταματούν ποτέ να έρχονται ...! Δεν ξέρω αλλά επίσης θα μπορούσε να υπήρχε και κάποιο καπνογόνο στο σημείο που υποτίθεται ότι προσγειώνετε το ελικόπτερο για να σωθούν οι επιζώντες... και εκεί να έρχονται όλα τα zombie μαζί ... με τους επιζώντες να έχουν ένα περιθώριο ...
10-15 λεπτά (μέχρι να έρθει το ελικόπτερο) να αμύνονται εκεί από το κύμα zombie που έρχεται, επειδή έχουν δει το σιμά άρα ξέρουν που είναι το δείπνο ! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτές οι ιδέες μου ... πρώτη φόρα παίζω, απλός από την δίκια μου οπτική γωνία θα μπορούσε να είναι ποιο δύσκολο για τους επιζώντες και ποιο γρήγορο σαν δράση.