ΠΟΣΑ BB'S ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ Η ΨΕΚΑΖΕΤΕ?

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 11 Δεκ 2009, 16:57:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ποσα bb's ριχνετε ανα παιχνιδι?

100-300
300-600
600-1000
1000-1500
απειρες,εχω χασει την μπαλα

el.cind

el-cind εγω ρυχνο 100-300 γιατι εχω 5 γεμηστηρες low-cup τον 50 BBs και δεν εχει χρειαστη να ρυξω περεισοτερες γιατη με γεμηζουν οι αλλοι airsofters...ειναι πολλα τα BBs                                  και το αδερφακι μου ο tristan ρυχνη 300-600 εχει γεμηστηρες τον 100 BBs εχει μανια με το αυτοματο ποτισμα ;D ;D ;D μην τρομαζετε ειναι πυρινηκος υδραβληκος...... ::)

ampelift

Παράθεση από: Rogue στις  10 Αυγ 2010, 21:06:35 ΜΜ
Παιζω μονο με low cap και μονη βολη. Μονο σε περιπτωσεις αθανασιας θα ριξω ριπη

Καλα.
Παιδιά έπαιζε με-
όποτε τώρα οι 300αρες της βλέπει low cap και κουβαλάει 10 πάνω του  ;D ;D ;D
Άκου μονή βολή ο spray man :-*

spiros.k

Παράθεση από: ampelift στις  07 Νοε 2010, 22:05:27 ΜΜ
Καλα.
Παιδιά έπαιζε με-
όποτε τώρα οι 300αρες της βλέπει low cap και κουβαλάει 10 πάνω του  ;D ;D ;D
Άκου μονή βολή ο spray man :-*
οχχχχ γαματω ερε τον τρελο καλο, παιδια και εγω παιζω με οτι βρω μπροστα μου χεχεχε.. ;)

Magicca

Ψήφισα 100-300 γιατί δεν έχει λιγότερο :( 300 να φτάσω χλωμό...προτιμώ να τρέχω και να γουστάρω το εκάστοτε game παρά να πέφτει το BB σύννεφο.Λίγες & "καλές" ;)
I put a "spell" on you....because your mine..:)

KRATOS

στην αρχη οπως ολοι μας φανταζομαι ..αδειαζα πολλα bbs!!! ;D  μετα απο σχεδον 1,5-2 χρονια στο χωρο προσπαθω ολο και λιγοτερες
τον τελευταιο καιρο μαλιστα παιζω και με 85 γεμιστηρες μαζι! φυσικα εξαρταται παντα και απο τον τυπο του παιχνιδιου!

klanementes

Οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα αλλα αυτο εξαρταται απο το σεναριο του παιχνιδιου &
τον ρολο του καθε παιχτη (υποστηριξη ομαδας,ελευθερος σκοπευτης,ομαδα εκκαθαρισης οικιας κλπ).

JAMES

300 με 600.Παραπανω ειναι ψεκασμα πιστευω.Και αν ηθελα να ψεκαζω δεν θα ερχομουν με aeg αλλα με κανενα aeroxol.. ;D ;D ;D

nikos1990

Συμφωνω με τον Klanementes οσο λιγο τερα τοσο καλυτερα αλλα να πετιχενεις το στοχο
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

mirrage

Παράθεση από: JAMES στις  20 Μαρ 2011, 14:13:58 ΜΜ
300 με 600.Παραπανω ειναι ψεκασμα πιστευω.Και αν ηθελα να ψεκαζω δεν θα ερχομουν με aeg αλλα με κανενα aeroxol.. ;D ;D ;D

300 με 600 δεν είναι ψέκασμα?Δλδ εγώ που υπάρχουν φορές που ρίχνω λιγότερα
από 15 τι κάνω?Θυμάμαι μία φορά που είχα ρίξει 4 bbs μόνο.
Γενικά προσπαθώ να έχω σίγουρους στόχους γιατί αν έχεις real-cap δεν σε παίρνει
για πολλά.

spiderman

100-300...
αναλόγως το σενάριο....και τις καιρικές συνθήκες αν φυσάει του κερατά αναγκαστικά ψεκάζεις .... όπως την Κυριακή που μας πέρασε...... τρελός αέρας στην Ελευσίνα....
βαραγεσ και τα ββs κάνανε γωνία 90 μοιρών.....
γενικά όμως παίζω μονή βολή...... ;D ;D ;D
omada eidikon apostolon
ta "kavourakia"
poulada nixterini
poulada  amerikaniki
poulada stroumpouli

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: spiderman στις  20 Μαρ 2011, 20:27:19 ΜΜ
100-300...
αναλόγως το σενάριο....και τις καιρικές συνθήκες αν φυσάει του κερατά αναγκαστικά ψεκάζεις .... όπως την Κυριακή που μας πέρασε...... τρελός αέρας στην Ελευσίνα....
βαραγεσ και τα ββs κάνανε γωνία 90 μοιρών.....
γενικά όμως παίζω μονή βολή...... ;D ;D ;D
εγω χαλασα 5 30αρες μαζι με τα πυρα καλυψης που χρειαστηκε η ομαδα...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

MAKISL

στα πρωτα μου παιχνιδια μπορει να περναγα και τις 700......  ;D ;D ;D ;D

Σιγα σιγα ομως παρατηρω οτι ο αριθμος με καθε παιχνιδι μειωνεται......
τωρα μπορει να παιζω μια μερα ολοκληρη με λιγοτερες απο 600.....
στο τελευταιο μου παιχνιδι δεν πρεπει να περασα τις 450 (μιαμιση τρακοσαρες γεμιστηρες)
Υποθετω οτι αυτο σημαινει οτι βελτιωνομαι......
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

KRITIKOS

raven1970

Στα 2 παιχνιδια που εχω παιξει στο πρωτο εριξα 60-70 ενω στο δευτερο 16-1 ξεπερασα τις 300 μαλον ομως ο κανονας ειναι το πρωτο παιχνιδι (60-70 bb's)
περνω μαζι μου 5 mid και μια high οι περισσοτερες ομως μενουν γεματες  ;D ;D 8) 8)
Dead man walking!!!!!!

LuBu

Δεν ριχνω πανω απο 60 σε καθε παιχνιδι και γενικα αμα δεν εχω 100% στοχο δεν ριχνω,αλα μερικες φορες με πιανει μια τρελα και αρχιζω το θερισμα!

Crypto

arghles

εξαρταται απο το τυπο του παιχνιδιου και τη διαρκεια αλλα αποφευγω να κανω μεγαλες ριπες

Patriot

Εχω και παιχνιδια απο 0 εως 10 ββς. Εχω και 300 400+. αναλογα το σεναριο...
God Save The Queen.........

pipilas

δλδ οποιος ρειχνει πολλα bbs ειναι ψεκαστηρι και οποιος ρειχνει τα λιγοτερα παιζει καλυτερα????
??? ??? ??? ??? ??? ???
οταν το σεναριο απαιτει low cup θα ρειξω οσο το δυνατον λιγοτερες γεινεται αλλα απο την ωρα που πεζουμε με hi cup δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να μετραει κανεις!!!!

BladeGT

ρε πλακα με κανετε?
1ον ειναι παιχνιδι κ οχι real gun... αρα θελωντας και μη, δεν γινεται να τη βγαλεις με real cap οπως θα την εβγαζες αν ειχες αληθινο οπλο ...αρα ολο κ κατι παραπανω θα ξεφυγει...
2ον Ειναι αυτοματο! Αν δεν ψεκασεις τοτε τι το χεις? Να περνατε sniper :P
Απτην αρχη που παιζω στα καλα παιχνιδια χαλαω περιπου 3 γεμιστηρες mid ..Ολο κ καμια στον αερα θα ριξω καμια για το hop up που δεν μ αρεσε... Κανα δοκιμαστικη να δω αν φτανω καποιους.. Και γενικα αναλογα την ψυχολογια αλλες φορες θα ψεκασω αλλες οχι..
Παραπανω απο 3-4 γεμιστηρες χαλαω σε κατι παιχνιδια που υπηρξαν αθανατοι και δεν λεγανε να βγουνε :P
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P