Resident Evil: SURVIVOR 21/11/2010

Ξεκίνησε από Kallistos, 10 Νοε 2010, 12:42:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Iskios

El Griego

Teacherdick

TEΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

MEDIC TEAM : Iskios, Nikos 1967, Laetius , Teacherdick. [ 4 ATOMA ]

SURVIVOR TEAM : Lost Infantry Team (10 members), Falcon, Old Navy, Metallpontios, Raven 1970, Kalliostro, Gioalex +1, Horus, Sticker, Panzo, Himan, Habo, G.Deggestin, Padelos, Sperelas, Sperelas2, The Lazarian, Ironmike, George Rambo, Jack Norris, Scarfase, John Spartan, Elric, Haf_Giorgos, Zelda, Lucky Luck , Alex V, Paladin, Alexis, Smoke, El Griego, Thanosli, Saturnus. [ 43 ATOMA ]

ZOMBIE TEAM : Palladin, Magicca, Frintz, Arkas, Fantom, Iceman, Mitsos_O_Yakuza, Firefox, Predator,  Salamine153, Cavalry Team (3 members), El.Cind, Tristan, Makisl, Nio25, Spiros K, Adinows, Stergi, Panagiotis, Scorpios1234, GR.F Team (5 members), Kratos, Saturn, Regrs, Fluffy, , Ernestos, Spiv, Akis21M, SWAT Team (5 members), Echo-Fox, Attilas, Porthos, Mag, Ramirez, Cammouflage , Sferas+1. [47 ATOMA]

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ίσως να στεναχορήθηκαν που τους αλάξαμε ομάδα, αλλά δε γίνετε αλλιώς. Είχαν μαζευτεί 50 άτομα survivors και μόλις 25 zombies. Ο διαχωρισμός έγινε βάση των ημερομηνιών που δηλώθηκαν οι συμμετοχες. Δεν κόπηκε κανένας παίχτης, ακόμα και εκπρόθεσμος.

Σας ευχαριστούμε όλους ηια τη συμμετοχή σας.
Umbrella Trashsweepers Team
Si Vis Pacem, Para Bellum.

scarface

Λογω επειγουσας οικογενειακης υποχρεωσης τελικα δεν θα μπορεσω να παραβρεθω την Κυριακη  στο παιχνιδι , ζητω συγνωμη απο την ομαδα των umprella και ευχομαι καλο παιχνιδι
σε ολους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Kallistos

Παράθεση από: scarface στις  19 Νοε 2010, 15:35:38 ΜΜ
Λογω επειγουσας οικογενειακης υποχρεωσης τελικα δεν θα μπορεσω να παραβρεθω την Κυριακη  στο παιχνιδι , ζητω συγνωμη απο την ομαδα των umprella και ευχομαι καλο παιχνιδι
σε ολους

Θα τα πούμε την επόμενη φορά φίλε μου.
Να περνάς καλά.
Ready... Steady... Fire...!!!

tomc4t

mesa kai egw +3 an uparxoun akoma theseis me oti omada na nai
Jolly Roger lead the way...

-marksman-

5 ατομα με ΑCU χωραμε σε καμια γωνια??:P        

marksman
vasilias
james
+
2 ακομα.

αναμενω απαντηση!
ευχαριστω! ;)

salamine153

θα ηταν ωραια να ερχοσασταν ;)
Απλα, επιδη εχουν μαζευτει παραπανω παικτες, μηπως να βαλουμε και εναν 5ο μεντικ ???
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

-marksman-

εχουμε οκ για τη συμμετοχη μας τελικα?

Kallistos

Παράθεσηεχουμε οκ για τη συμμετοχη μας τελικα?

ΕΙΣΤΕ ΜΕ ACU πράσινη-γκρί ή την ACU Tan? Αν ειναι η πράσινη ελατε στην ομαδα με τα ζομπι.

Kallistos

Παράθεση από: tomc4t στις  19 Νοε 2010, 19:38:16 ΜΜ
mesa kai egw +3 an uparxoun akoma theseis me oti omada na nai

Ελάτε με πολιτικά θα μπείτε στους Survivor

-marksman-

Παράθεση από: Kallistos στις  20 Νοε 2010, 12:33:20 ΜΜ
ΕΙΣΤΕ ΜΕ ACU πράσινη-γκρί ή την ACU Tan? Αν ειναι η πράσινη ελατε στην ομαδα με τα ζομπι.
πρασινη!οκ

-marksman-

θελω να ευχαριστησω την umbrella team για την προσκληση της ομαδας μου στο σημερινο παιχνιδι!μπραβο παιδια κ ειμαι σιγουρος οτι κ το επομενο resident θα ειναι εξισου καλο!!!αντε κ με τη jovovits guest!  ;D ;D  ;)

Falcon

Συγχρητηρια και παλι στην ομαδα UMBRELLA για το σεναριο. Παιξαμε ωραια σημερα..
Μηπως κατα τυχη βρηκε καποιος μια γεμιστηρα Μ1911 we κοντα στο κτιριο με τα πολλα παραθυρα, διπλα απο το πυργο ελεγχου? Ρωτησα στο πεδιο και μου ειπαν οτι την ειχε βρει καποιος και ρωτουσε πιανου ηταν...

ALEX_V

Μπράβο στην ομάδα της Umprella, το game ήταν πάρα πολύ καλό!
Επίσης και μετά στα deathmatch που παίξαμε ήταν φανταστικά!  8)

PANZO

Ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες περασαμε υπεροχα.

UNSEEN

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Σας ευχαριστούμε πολύ όντως ήταν πολύ καλό το βάπτισμα του πυρος και θα τα λέμε πολύ συχνά απο εδω και πέρα.

Palladin

Μπράβο στα παιδιά των Umbrella, το παιχνίδι βγήκε πολύ καλό. Επίσης τα ματσάκια μετά ήταν super!

Παράθεση από: Falcon στις  21 Νοε 2010, 17:36:59 ΜΜ
Συγχρητηρια και παλι στην ομαδα UMBRELLA για το σεναριο. Παιξαμε ωραια σημερα..
Μηπως κατα τυχη βρηκε καποιος μια γεμιστηρα Μ1911 we κοντα στο κτιριο με τα πολλα παραθυρα, διπλα απο το πυργο ελεγχου? Ρωτησα στο πεδιο και μου ειπαν οτι την ειχε βρει καποιος και ρωτουσε πιανου ηταν...
Την ώρα που ρωτούσα εγώ για τη γεμιστήρα (που τελικά ήταν του Salamine) ενός AEG που βρήκα κάποιος είπε για μια γεμιστήρα πιστολιού αλλά δεν θυμάμαι ποιος...

el.cind

el cind + tristan και απο εμας ενα μεγαλο μπραβο στους οργανοτες και στα παιδια απο ολες της ομαδες για τον ωραιο παιχνιδι που καναμε...και μια που ο φιλος μας ο kallistos καταφερε με την ομαδα τον mendics να την κανουν με τα ελεικοπτερα απο το πεδειο και να παρατησουν ολλους τους survaival πισω τους και να γυνουν τελεικα τροφη για εμας τα zobies  προτηνω στους survaival να μας αφισουν να τους φαμε για να παρετε το αιμα σας πισω  ;D ;D στο επομενο σεναριο της umbrella... ::)

JokeR

Παράθεση από: Palladin στις  21 Νοε 2010, 19:04:50 ΜΜ
Μπράβο στα παιδιά των Umbrella, το παιχνίδι βγήκε πολύ καλό. Επίσης τα ματσάκια μετά ήταν super!
Την ώρα που ρωτούσα εγώ για τη γεμιστήρα (που τελικά ήταν του Salamine) ενός AEG που βρήκα κάποιος είπε για μια γεμιστήρα πιστολιού αλλά δεν θυμάμαι ποιος...

o falcon ητανε εχει ποσταρει στο χαθηκε βρεθηκε πως τν ψαχνει.....