DRUG HUNT-ΣΑΒΒΑΤΟ 20-11-1010

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 18 Νοε 2010, 23:47:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

BRIEFING:
DRUG HUNT AIRSOFT GAME

GAMEPLAY:
Θα χωριστουμε σε 2 ομαδες,τη ομαδα της διωξης ναρκωτικων και την ομαδα των εμπορων.
Η ομαδα των εμπορων θα εχει 2 αρχηγους τους οποιους θα πρεπει να προστατευσει κ να κρατησει τουλαχιστον τον ενα απο τους 2 ζωντανο μεχρι τελους,επισης θα εχει κ ενα πακετο με τα υποτηθεμενα ναρκωτικα το οποιο θα μπορει να το κουβαλαει οποισδηποτε αποφασησει η ομαδα κ να το μεταφερει σε σημειο που θα ορισθει.
Η διωξη εχει ως σκοπο να παρει αυτο το πακετο κ να φαει και τους 2 αρχηγους.
Ολοι θα εχουμε 0 ζωες δε θα υπαρχουν respawn η medic(εκτος εαν τελειωνει πολυ γρηγορα το παιχνιδι οποτε τροποποιησεις θα γινουν επιτοπου)

ΠΕΔΙΟ : Καισαριανης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20-11-2010

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 10:30
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ        : 11:00

ΟΡΙΑ :Επιτρεπονται ολα τα οπλα κ πιστολια στα 345 FPS!!!(οποιος εχει μηχανιμα μετρησης ευπροδεκτο διοτι δεν εχω)Ολα τα εκρηκτικα πλην των αυτοσχεδιων η δυναμιτακια για τη δικια μας ασφαλεια.

GOOGLE MAP :http://maps.google.com/maps/ms?hl=el&ie=UTF8&msa=0&msid=106703827970391340845.000490f1925a9a0886e58&t=h&z=19

DRESS CODE: οτι θελετε διακριτικα θα κανουμε τη πατεντα με μονωτικες ταινιες.

Το σεναριο εγινε στα γρηγορα αν υπαρχουν λεπτομεριες που θελετε να αλλαξουν η να προστεθουν μου λετε,ολα ευπροσδεκτα!!για οσους δε μπορουν τη κυριακη κ εχουν ορεξη το σαββατο!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ διαβαστε κ εφαρμοστε ολους τους κανονες ασφαλειας http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,131.0.html για να μην εχουμε ατυχηματα,σε περιπτωση διαφωνιας του ποιος πετυχε ποιον η λυνετε επι τοπου η φευγουν κ οι δυο πισω απο τις ομαδες τους κ ξαναμπαινουν στο παιχνιδι σαν να μη χτυπηθηκαν,απαγορευονται οι πολυ κοντινες βολες,οποιος βγαινει θα κρεμαει το οπλο του στη πλατη του κ θα πηγαινει με σηκωμενο το χερι στο safe house,φωναζουμε δυνατα το HIT για να μας ακουσει ο αντιπαλος,τελος ειναι απλα ενα παιχνιδι για τη διασκεδαση μας κ τπτ παραπανω.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:7
FOBOS:+2
GR FORCES: +1
FREEDOM FIGHTERS: +1
PLWTARXHS +1?
mickeyx +1
falcon +1

Admax

ΜΕΣΑ!!!!! Ισος ερθουν και αλοι! ;)

ALMOGAVER

VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

plwtarxhs

count me in  ;) και ισως και αλλο ενα φιλαρακι :)

mickeynx

παιδια θα μπορουσα να ερθω και εγω?
ειναι η πρωτη φορα που θα σημετασχω σε παιχνιδι!  :)
και αν ειναι ευκολο να βρεθω με καποιον που ξερει το δρομο γιατι δεν εχω ξαναπαει (εχω μηχανακι)
και ενα αλλο θεμα ειναι οτι το μονο που δεν εχω ειναι η παραλλαγη,
δεν ξερω αν θα υπαρξει προβλημα στη σημετοχη μου

plwtarxhs

Παράθεση από: mickeynx στις  19 Νοε 2010, 14:23:58 ΜΜ
παιδια θα μπορουσα να ερθω και εγω?
ειναι η πρωτη φορα που θα σημετασχω σε παιχνιδι!  :)
και αν ειναι ευκολο να βρεθω με καποιον που ξερει το δρομο γιατι δεν εχω ξαναπαει (εχω μηχανακι)
και ενα αλλο θεμα ειναι οτι το μονο που δεν εχω ειναι η παραλλαγη,
δεν ξερω αν θα υπαρξει προβλημα στη σημετοχη μου

αν θες μπορεις να πας και χωρις οχημα.... παρε το μετρο και κατεβα στον ευαγγελισμο και απο εκει παρε το λεωφορειο 224 κατεβα στο νεκροταφειο της καισαριανης (εκει που κανει τερμα δηλαδη) και περπατα 5 - 6 λεπτα προς τα πανω μεχρι να δεις εναν μικρο χωματοδρομο με μια μπαρα στο δεξι σου χερι, ακουλουθα τον χωματοδρομο/μονοπατι και εφτασες :D Οσο αφορα την παραλαγη μην σε στεναχωρει καθολου! θα παιξεις κανονικοτατα (εφοσον εχεις γυαλια ή μασκα)  :)

mickeynx

Plwtarxh σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα τελικα θα ερθω με το μηχανακι και αυτα που ειπες θα βοηθησουν
και ελπιζω να μην απαγορευεται η σταθμευση  :P

mickeynx

σε πιο χιλιομετρο Λεωφορος Αλιμου-Κατεχακη ειναι ακριβως η μπαρα με το χωματοδρομο?

Demon

MAKISL

θα κανω μια προσπαθεια να ερθω και γω αλλα εχω τοσεσ δουλειεσ και ειναι και το παιχνιδι τησ κυριακησ που τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

MAKISL

Παράθεση από: mickeynx στις  19 Νοε 2010, 18:42:33 ΜΜ
σε πιο χιλιομετρο Λεωφορος Αλιμου-Κατεχακη ειναι ακριβως η μπαρα με το χωματοδρομο?

φιλε μικυ θα βρεισ το νεκροταφειο της καισαριανησ και απο την πυλη του θα ανεβεις προς τα πανω (προς κατχακη καρεα) και μετα απο 50 μετρα στο δεξι σου χερι θα δεις μια κατεβασμενη και κλειδωμενη μπαρα . θα μπεις μεσα με το μηχανακι και θα παρεις το μονοπατι. οπου δεις κατι τρελους με οπλα να ετοιμαζονται για πραξηκοπιμα .... εκει θα χεις φτασει στο στοχο σου. Αρματωσου και ατοιμασου.... Σαλαμ αλεκουμ
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Falcon

Μεσα κι εγω μαζι με τον Old Navy.

plwtarxhs

καταπληκτικο παιχνιδι, περασα απιστευτα!! ευχαριστω πολυ τον διοργανωτη και ολα τα παιδια που επαιξαν! παντα τετοια! ;D ;D ;D

Demon

Μπράβο σε όλους ωραίο παιχνίδι!!! 8)
Μπράβο Νίκο αναμένουμε το επόμενο!!!!!! ;D
Σ.Μ. "The Ghostrider"

mickeynx

μπραβο σε ολους,για πρωτη μου φορα μια χαρα περασα  ;D :D
ολο το σεναριο ηταν ωραιο,οι παιχτες επεισης.
οσο για το ''μπραβο Νικο'' ειμασταν 3 οποτε εγω λεω μπραβο και στους 3  :P

mickeynx

Μια παρακληση προς τον Νικο που με πηγε στο πεδιο:
να μου στειλε με πμ λεπτομεριες για τα βιντεακια ή και εδω  :)
Ευχαριστω  ;)

Admax

Πραγματικά πολύ καλο παιχνίδι αλλα και ένα περαστικά στον ghostrider!!! :) Sry man! :( :(

Demon

Παράθεση από: Stavros3 στις  21 Νοε 2010, 01:18:34 ΠΜ
Πραγματικά πολύ καλο παιχνίδι αλλα και ένα περαστικά στον ghostrider!!! :) Sry man! :( :(
Ελα ρε συ σιγά συμβαινουν αυτα πάνω στο παιχνίδι!!! μην σκας!!
Ηταν καλό το headshot γιατι δεν σε είχα δει καν εκει ;)
Ηταν γ@μω τα παιχνίδια και αυτό μετράει!!