Θέμα με μπροστά σκοπευτικό απο Μ4 της G&G

Ξεκίνησε από Demon, 16 Νοε 2010, 23:40:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Demon

Καλησπέρα σε όλους
Εχω αυτό εδώ http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1161 το οποίο και έχει κανει μόλις 3 παιχνίδια και γενικά ειμαι πολύ ευχαριστημένος μεχρι στιγμής αν εξαιρέσουμε οτι εδω και δύο βδομάδες "παίζει" το μπροστα σκοπευτικό δεξιά αριστερά... :( :(

Έχει κανείς ιδέα πως μπορεί να σφίξει ή τελως πάντων δεν έχω ιδέα τι αλλο!!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Σωτήρης "The Ghostrider"

Demon

Παιδιά κανείς που να ξέρει??
H E L P ! ! !  :( :'(

harvester

Τσεκαρε την αλενοβιδα τηε κανης με το σωμα του οπλου. Βγαλε τον χειροφιλακτηρα και θα την δεις στο κατω μερος κοντα στην ενωση της εξωτερικης κανης με το σωμα. Συνηθως λασκαρει απο τους κραδασμους και ενω παιζει ολη η κανη μοιαζει σαν να ειναι το σκοπευτικο.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !

Dadias

γενικότερα είναι καλό κατά διαστήματα να σφίγγουμε τις βίδες .. οι σειρές Μ4 είναι από τις ποιο επιρρεπείς λόγο σχεδιασμού .. αφού παίζει το μπροστά σκοπευτικό θα κάνει το εξής .. κάτω από το άγκιστρο για τον αορτήρα θα βρεις μια αλενβιδα σφίξε την και το πρόβλημα σου λύθηκε.. πρόσεχε μόνο να το κεντράρεις σωστά .. αν και πάλι μπαλατζάρει προσπάθησε να σφίξεις τις υπόλοιπές βίδες κατα μήκος της κάννης αλλά με σύνεση .. αν τις παρασφίξεις μπορεί να προκαλέσεις βλάβη στις 'βόλτες'

Demon

Παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια τελικά ήταν αυτό που είπε ο φίλος dadias μιας και η αλενόβιδα ήταν μια χαρά..
Ευχαριστώ και πάλι
8) :)

Nick Babouinos

τελικα φιλαρακι τι εκανεσ,ξεβιδωσες με αλεν το RIS?η εσφιξες τισ βιδεσ που εχει πανω το RIS?Για να το κανω κ γω γιατι μπαλατζαρει κ το δικο μ πολυ

Demon

Nίκο τελικά ήταν η βίδα που βρίσκεται κάθετα στο σκοπευτικό κατω ακριβώς απο το δαχτυλίδι που περνάει ο αορτήρας.
Βγάλε τον πύρο που κρατάει το μπροστά δαχτυλίδι και θα την δείς την βίδα απο κάτω.
Υστερα βγάλε το RIS σου και κεντραρε το σκοπευτικό για να την σφίξεις  ;)
Ότι αλλο θέμα έχεις πές μου... :)

Nick Babouinos

εμενα ρε φιλαρακι,δεν εχει πυρο!!μονο κατι αλενοβιδες εχει που ακριβως?

Dadias

Nick Babouinos

κ πως μπορω να τους βγαλω χωρις να γρατσουνισω το οπλο?μεσα στο ρισ εχει κ ενα μεταλλικο σιεδρο μακροστενο,πειραζουμε κ αυτο?