Resident Evil: SURVIVOR 21/11/2010

Ξεκίνησε από Kallistos, 10 Νοε 2010, 12:42:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kallistos

Καταλαβαίνω οτι είναι ακόμα νωρίς, μιας και το παιχνίδι θα γίνει σε 11 μέρες, αλλά επειδή το παιχνίδι έχει περιόρισμένες συμμετοχές (70 άτομα στο σύνολο), αλλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω, για λόγους οργάνωσης, να δηλώνετε μόνο τα άτομα που δυνάνται να έρθουν.

Ευχαριστώ,
Κάλλιστος
Ready... Steady... Fire...!!!

el.cind

el.cind + tristan μεσα και εμεις στους SURVIVOR TEAM με παντελονι παραλαγης και μπλουζα πολητικη πανω..( θα εχουμε  και τα χιτονια παραλαγης μαζι σε περιπτοση που οι οργανοτες θελουν να μας βαλουν στα zombies ) και μια ερωτηση να κανουμε για να μην υπαρχουν παρεξιγησης η survivor team επειτρεπεται να εχουν και τα στρατιοτηκα γιλεκα λογω της πολητικης περιβολης που θα εχουν...? ευχαρηστουμε

Kallistos

Παράθεση από: el.cind στις  10 Νοε 2010, 23:22:24 ΜΜ
el.cind + tristan μεσα και εμεις στους SURVIVOR TEAM με παντελονι παραλαγης και μπλουζα πολητικη πανω..( θα εχουμε  και τα χιτονια παραλαγης μαζι σε περιπτοση που οι οργανοτες θελουν να μας βαλουν στα zombies ) και μια ερωτηση να κανουμε για να μην υπαρχουν παρεξιγησης η survivor team επειτρεπεται να εχουν και τα στρατιοτηκα γιλεκα λογω της πολητικης περιβολης που θα εχουν...? ευχαρηστουμε

Ναι θα έχουν γιλέκα. Δεν είναι μονο θεμα εργονομίας του εξοπλισμού πανω μας, αλλά ειναι και απαραίτητη προστασία.

hitman gg

Athens Core Omega Hitman [ACO/003]

G.P.S.

Υπολογισε & εμενα με ερωτηματικο ομως.
Αν συμπληρωθουν οι συμμετοχες & θελει καποιος ακομα να ερθει,
βαλτον στην θεση μου & αν τελικα τα καταφερω,
αν δεν εχεις αντιρρηση θα κανω τον φωτογραφο\διαιτητη.

Teacherdick

Κύριοι σημαντικο:

Η ομάδα των survivors ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ACU...
Όταν λέμε ότι θα προτιμηθεί παντελόνι στρατιωτικό και άλλο χρώμα μπλούζα, εννούμε παντελόνι μαύρο, desert, μπλε, urban cammo , ACU ή πολιτικό.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Teacherdick

Παράθεση από: salamine153 στις  10 Νοε 2010, 16:27:36 ΜΜ
αμα θελεις φοραω μονο τα παντελονι πρασινο - δεν ειναι παραλλαγης

Φόρα παραλλαγή .Σε βάζω με τα zombies :)

Teacherdick

Παράθεση από: el.cind στις  10 Νοε 2010, 23:22:24 ΜΜ
el.cind + tristan μεσα και εμεις στους SURVIVOR TEAM με παντελονι παραλαγης και μπλουζα πολητικη πανω..( θα εχουμε  και τα χιτονια παραλαγης μαζι σε περιπτοση που οι οργανοτες θελουν να μας βαλουν στα zombies ) και μια ερωτηση να κανουμε για να μην υπαρχουν παρεξιγησης η survivor team επειτρεπεται να εχουν και τα στρατιοτηκα γιλεκα λογω της πολητικης περιβολης που θα εχουν...? ευχαρηστουμε

Aν δεν έχετε άλλο παντελόνι, φορέστε πλήρη παραλλαγή να πάτε zombies.Πείτε μου όμως να ξέρω.

el.cind

el.cind + tristan φιλε teacherdick βαλε μας με την ωμαδα τον zomdies να ερθουμε με πληρης στολη παραλαγης για να αποφιγουμε παρεξιγησης και εντασης...ευχαρηστουμε και συγνομη αν εγυνε καποιο μπερδεμα εξετιας μου...... ::)

Teacherdick

Παράθεση από: el.cind στις  11 Νοε 2010, 11:06:20 ΠΜ
el.cind + tristan φιλε teacherdick βαλε μας με την ωμαδα τον zomdies να ερθουμε με πληρης στολη παραλαγης για να αποφιγουμε παρεξιγησης και εντασης...ευχαρηστουμε και συγνομη αν εγυνε καποιο μπερδεμα εξετιας μου...... ::)

Κανένα πρόβλημα φίλε μου.Απλά για να μην γίνει χαμός με τις στολές!

Teacherdick

Παράθεση από: gioalex στις  10 Νοε 2010, 20:50:51 ΜΜ
Μέσα και εγώ + 3-5 ακόμα. Λογικά μοιρασμένοι survivors-zombies

Please πες μου ομάδα.Δε θα χωριστούμε στο πεδίο.

Horus

καλησπερα παιδια  :)

απο τους Loners, μεσα οι

Horus
Laetius
Sticker
PANZO
HIMAN
HABO
C.DEGGESTIN
PADELOS
SPERELAS
SPERELAS 2
THE LAZARIAN
IRONMIKE
GEORGE RAMBO
JACK NORRIS

στην ομαδα των survivors παρακαλω.
enemies..we need more enemies!!

PANZO

Καλησπερα με την  ομαδα survivors σε λιγο ενημερωση για το αριθμο των ατομων. ;)

ernestos

καλησπέρα +2

ernestos
spiv

στην ομαδα των SURVIVOR, με παντελονι tiger stripe και πολητικη μπλουζα.

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

MAKISL

μεσα και γω MAKISL... ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ? EITE ME ZOMBIES ειτε με τους  medic....  αυτο το αφηνω στους διοργανωτες analoga me τις αναγκες του σεναριου...... εμφανιση εχω και greek lizard και ACU... οποτε δεν αποτελει προβλημα για μενα αυτο... απλα τον οπλισμο θελω να ξερω  για να τον ρυθμισω αναλογα
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

scarface

καλησπερα και απο μενα παιδια , ενα ατομο στην ομαδα των survivors ευχαριστω
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

JOHN SPARTAN

Καλησπέρα, λέγομαι Γιάννης και είμαι νέος στο χώρο.
Θα ήθελα να συμμετάσχω στην ομάδα των SURVIVOR, το πεδίο αλήθεια που βρίσκεται?
Ευχαριστώ

Falcon

Απο BLACK  HAWK προς διοργανωση. Μια συμμετοχη ακομη, metallpontios στην ομαδα των SURVIVOR.

Kallistos

@ John Spartan

ΠαράθεσηΚαλησπέρα, λέγομαι Γιάννης και είμαι νέος στο χώρο.
Θα ήθελα να συμμετάσχω στην ομάδα των SURVIVOR, το πεδίο αλήθεια που βρίσκεται?
Ευχαριστώ

Αν έχεις GPS βάλε τις συνεταγμένες {3807΄42.45΄Ν 23033΄19.70΄Ε}.
Ειδάλως συνάντηση στο σταθμό προαστιακού της μαγούλας.

Teacherdick

Παράθεση από: ernestos στις  11 Νοε 2010, 16:58:55 ΜΜ
καλησπέρα +2

ernestos
spiv

στην ομαδα των SURVIVOR, με παντελονι tiger stripe και πολητικη μπλουζα.

Αν το παντελόνι είναι tiger stripe πράσινο, δεν μπορείς να είσαι στους survivors.Διαβάστε λίγο το Update για το dressing code
Κύριοι σημαντικο:

Η ομάδα των survivors ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ACU...
Όταν λέμε ότι θα προτιμηθεί παντελόνι στρατιωτικό και άλλο χρώμα μπλούζα, εννούμε παντελόνι μαύρο, desert, μπλε, urban cammo , ACU ή πολιτικό.