Πιθανο Νεο Πεδιο ΑΝΤΙ-HOTEL !!!

Ξεκίνησε από G.P.S., 21 Αυγ 2010, 14:32:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Scharfschütze

Παράθεση από: jumbo στις  21 Αυγ 2010, 20:16:28 ΜΜ
κατοπιν συννενοησης με τον G.P.S καταλαβα που περιπου ειναι και αν ειναι αυτο που καταλαβα, τοτε θα πρεπει να ειναι σε πολυ κατασταση κιολας. ;)

off topic on
η ΙΖΟΛΑ εβγαζε ψυγεια / κοζινες/πλυντηρια κλπ, δεν νομιζω οτι προλαβε να βγαλει air condition  φιλε πεζοναυτη...κοντευει μια εικασαετια που εκλεισε... off topic  close

Off topic on

Κατω στην πιλοτη της πολυκατοικιας μας εχουμε ενα ψυγειο ΙΖΟΛΑ και δουλευει αψογα ;)

Off topic off
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

kaliostro

Τελικά τί έγινε με το θέμα αυτό??πήγε κάποιος να το δει έστω έτσι απλά??
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

G.P.S.

Μεχρι τωρα οχι.
Το αλλο Σαββατοκυριακο θα ανεβω Πηλιο.
Στον γυρισμο θα προσπαθησω να του ριξω μια ματια.

salamine153

ховринская больница
Εδω να δειτε ενα αντι-χοτελ ...της Μοσχας. Σιγα-σιγα θα σας μεναφρασω τι γραφει, αλλα το εχω βαλει πιο πολυ σαν ιδεα για σεναρια. Το θεμα ειναι το εξης - απο το να ψαχνουμε πεδια που θα μπορουσαν να αντικαταστησουν το χοτελ, προτιμοτερο ειναι να τροποποιησουμε καπως τα Μεγαρα και την Ελευσινα. Ο καθαρισμος της Ελευσινας εχει δειξει οτι μπορουμε οταν θελουμε, ενω η κοπωση ειναι ιδια με το να ψαχνουμε και μετα να πηγαινουμε σε τεραστιες αποστασεις καθε φορα και να αργουνε και οι πιο πολλοι
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

dash

εμενα παντως μου φαινεται αρκετα επικινδυνο σαν πεδιο..στην ελλαδα θα ειχαμε πτωσεις απο τα 30 μετρα ετσι οπως κανουν τον ραμπο καποιοι..

salamine153

Αυτο λεει και το βιντεο ::) Ειναι ενα νοσοκομιο στη Μοσχα που το ξεκινησαν το 1981 αλλα το 85 το παρατησαν. Λεγεται οτι ηταν μια πονηρη σεκτα εκει μεσα που την εκτελεσανε ολοκληρη και τη βαλανε στο -2 οροφο του υπογειου, ο οποιος ειναι πλημμηρισμενος. Ολα τα επικινδυνα σημεια εμφανιζονται εκει σαν απο το πουθενα :o
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

MAKISL

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ? ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΜΑΖΥΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΑΣ ΛΟΧΟΣ ... 2 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΧΟ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ...   

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Nick Babouinos

καλησπερα τελικα εχουμε κανενα νεο με τη πιστα?να ρωτησω κ κατι που ειμαι νεος?που ειναι αυτο το περιβοητο hotel?

Vangelis

Παράθεση από: The End στις  04 Νοε 2010, 14:52:29 ΜΜ
καλησπερα τελικα εχουμε κανενα νεο με τη πιστα?να ρωτησω κ κατι που ειμαι νεος?που ειναι αυτο το περιβοητο hotel?

Βρίσκεται στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στο ύψος της Αγίας Μαρίνας.

Το συγκεκριμένο πεδίο δεν είναι πλέον ενεργό.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Nick Babouinos

ok αυτο το πεδιο που λενε εδω τα παιδια να υποθεσω τπτ?

G.P.S.

Ουτως ή αλλως παιχνιδι λογω εκλογων δεν γινεται.
Οποτε καντε λιγο υπομονη και ...

"Stay tuned.
Same Bat-time.
Same Bat-channel."

;D :D 8) ;) 8) ;D ;)

Myrmidon

Από τη φωτογραφία και μόνο. Δεν είναι λίγο κοντά στο δρόμο το συγκεκριμένο; Αυτό δεν είναι επικύνδυνο να μας δημιουργήσει καταστάσεις; Απλά δύο ερωτήσεις που μου ήρθαν αμέσως στο μυαλό και ίσως πρέπει να μας προβληματίσει όλους
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Vangelis

Παράθεση από: Myrmidon στις  05 Νοε 2010, 11:04:57 ΠΜ
Από τη φωτογραφία και μόνο. Δεν είναι λίγο κοντά στο δρόμο το συγκεκριμένο; Αυτό δεν είναι επικύνδυνο να μας δημιουργήσει καταστάσεις; Απλά δύο ερωτήσεις που μου ήρθαν αμέσως στο μυαλό και ίσως πρέπει να μας προβληματίσει όλους

Είναι πολλοί οι λόγοι που έχουν διατυπωθεί σε προηγούμενα νήματα.
Το ποιό σημαντικό είναι οτι το συγκεκριμένο πεδίο εχει κλείσει και έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα, μιας που ο χώρος έχει περιφραχθεί.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.