Ghost Recon: The Patrol, 30-31 Οκτωβρίου

Ξεκίνησε από Bulldog, 31 Αυγ 2010, 00:38:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Iskios

Όσο αφορά το σενάριο δεν έχω να πω πολλά, την επόμενη φορά απλά θα ξαναδηλώσουμε συμμετοχή, καλή παρέα, ρεαλιστικές συνθήκες και οι οργανωτές ξόδεψαν χρόνο κ χρήμα...

Τελευταία γραμμή άμυνας στο επόμενο Patrol: Ψησταριά με μπριζολίκια, να τους τρέχουν τα σάλια και να εξαφανίσουμε την υπομονή τους  ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Φιλε Ισκιε πιστευω οτι ο συνδιασμος φαντασματος και ισκιου παραγει ενα φανταστικο αορατο αποτελεσμα!Χαρηκαμε που σας γνωρισαμε απο κοντα και ειχαμε την ευκαιρια να συνεργαστουμε...τρεφουμε ιδιαιτερη συμπαθεια στα πρωην κομαντα του Ε.Σ.και νυν κομαντα του airsoft,συνεχιστε την καλη δουλεια,τα λεμε στα παιδια!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

vagelis521

Επιτελους μετα απο κανα 5αρι μηνες εγινε κατι που με εκανε να γουσταρω να μπω σε φορουμ και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους...απλα ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ και η αμυνα και η επιθεση εδωσε τα ρεστα της που λεμε!!!ολα τα λεφτα το στρατοπεδο και τα σιαλουμ στα μονοπατια της επιστροφης για να μην χαθει κανεις μεσα στην νυχτα.ευχαριστω και παλι και περιμενουμε και το επομενο για να παρουμε την ρεβανς! 8) 8)

Jocker

.....

δεν ξέρω από που να ξεκινήσω...

από το ότι όλοι είχαμε απίστευτο άγχος για το αν θα τα καταφέρουμε να ανεβάσουμε αυτό το αρκετά δύσκολο παιχνίδι....

από το ότι δεν περιμέναμε με τίποτα τελικά να σας αρέσει το στρατόπεδο που το φτιάξαμε με μεράκι αγάπη και λυπηθήκαμε που έπρεπε να το ξεστήσουμε στο τέλος.

από τα χρήματα που μας έφυγαν αλλά τελικά μας αντάμειψαν τα σχόλια σας που πέρα για πέρα πολύτιμα και priceless είναι.

από τα αλλεπάλληλα μικροπροβληματα που μας έκαναν να αλλάζουμε όλα μας τα σχέδια αλλά τελικά θεού θελοντος και ghost recon επιτρέποντος λύθηκαν αλλά και μια χαρά μας βγήκαν!

από τον Βούλγαρο myroslav που τελικά ήταν να φύγει αλλά τα 5,000 ευρώ στο τέλος ήταν αρκετά για να δώσει τις πληροφορίες σας...
(τίποτα από όλα αυτά που είπα και ακούσατε (σαν Myroslav) δεν ήταν μέσα στο σενάριο! όλα ήρθαν εκείνη την στιγμή εάν δεν συμφωνούσαμε βέβαια σας είχαμε και άλλες εκπλήξεις!!!!) ένα μεγάλο μπράβο στο splinter που ήταν απίστευτος στο ρόλο του χωρίς βέβαια να ξέρει πολλές λεπτομέρειες αλλά και πως μπορούσα να αντιδράσω...
και ενώ του τράβηξα όπλο και μπορούσα να του φάω την μια ζωή (respawn απο medic μετά) εκείνο με περίσσια ψυχραιμία πήγαινε με τα νερά του τρελό-myroslav!

από το ότι μετά σαν άμυνα πήγα στο στρατόπεδο και αντίκρισα ένα στρατόπεδο φάντασμα!
με έκανε να σκεφτώ ότι κάτι έχει γίνει και έχουν φύγει όλοι από μέσα!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ,,,,,, ήταν όλοι σε θέσεις μάχης έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο!!
εύγε μελά!

από το ότι πέρασα 2 μέτρα από την μια ενέδρα και χαμπάρι δεν πήρα!!! μπράβο παιδιά!

από το ότι κάποια στιγμή που δεν γινόταν να αλλάξουν οι σκοπιές στις ενέδρες είπαμε στα παιδιά ότι θα μείνουν και άλλο..
και όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά με ένα κλικ στον ασύρματο μας έδειξαν ότι ήταν εκεί παρών!!!

από το ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ πέρα από το κρύο την υγρασία την κούραση την νύχτα και όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες
ήταν ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

από το ότι για μένα και ως jocker χαίρομαι που είμαι ομάδα με τα παιδιά αυτά....
bulldog-Μελα-fox-hunter-crypto-sapper (τα οποία μπόρεσαν και ήρθαν.)
και φάντασμα.

θέλω να πω πολλά βασικά για το παιχνίδι όπως που έτρεχα πανικόβλητος για τα μάτια και το αμάξι του pit-k αλλά να μην το κάνω θέμα!!! χαχαχαχαχαχα

για το τρόμαγμα που πήρα όταν ήρθε ο splinter και δεν τον πήρα χαμπάρι!!! χαχαχαχαχα

και για άλλα πολλά...
αλλά ΦΕΥΓΩ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
σαν φιλώ όλους!

Γιάννης jocker
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Καθυστερημενα ευχαριστω προσωπικα και τον medic μας στην ομαδα αμυνα Laetius(loners)για την προθυμια που εδειξε,την πει8αρχεια(οταν τον εβαζα σκοπια καμουφλαρονταν και νομιζα οτι τον ειχε παρει ο υπνος ενω αυτος ελεγχε τον τομεα του αθορυβα και περιμενε με τα δοντια σφιγμενα..)και το τρεξιμο που εριξε για να γιατρεψει τους λαβωμενους συνστρατιωτες μας..το δε τελευταιο medic εκανε με καλυψη απο το καπνογονο που του πεταξαμε ηταν απλα για ταινια..

harvester

Μια και τα εχουν πει ολα παραπανω, θα πω μονο ενα μεγαλο μπραβο και να το ξανακανουμε.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !

Laetius

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  01 Νοε 2010, 14:05:28 ΜΜ
Καθυστερημενα ευχαριστω προσωπικα και τον medic μας στην ομαδα αμυνα Laetius(loners)για την προθυμια που εδειξε,την πει8αρχεια(οταν τον εβαζα σκοπια καμουφλαρονταν και νομιζα οτι τον ειχε παρει ο υπνος ενω αυτος ελεγχε τον τομεα του αθορυβα και περιμενε με τα δοντια σφιγμενα..)και το τρεξιμο που εριξε για να γιατρεψει τους λαβωμενους συνστρατιωτες μας..το δε τελευταιο medic εκανε με καλυψη απο το καπνογονο που του πεταξαμε ηταν απλα για ταινια..

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την απίστευτη εμειρία που μου προσφέρατε μέσα από αυτό το σενάριο .Οσο για το τρέξιμο βλέποντας την δουλεία που είχατε ρίξει , και τον συντονισμό  της άμυνας    σε ωθούσε από μόνο του να βγάλεις το καλύτερο σου.Θα θελα να ευχαριστήσω και τον sapper  παρότι με έβαλε αγγαρία  ;D για την χορηγιά από κονιάκ (με το πουλόβερ μόνο το είχα δαγκώσει), για τα πράγματα που μου έμαθε (προσανατολισμός με βάση άστρα δέντρα ,αναγνώριση θέσης στο χάρτι με βάση μορφολογία εδάφους και άλλα πολλά.) Και τέλος θα ήθελα να πω ότι ακόμα και με το 'θάνατο' του με  προστάτεψε λειτουργώντας ως ανθρωπινη ασπίδα (οι hobbit κρυβόμαστε εύκολα βλέπεις :P).Πάντως  και εσύ Μελά έγινες πραγματικό φάντασμα  σε καταλάβενα μόνο όταν ήσουν πολύ κοντά .Πότε άλλαζες τισ σκοπιές πότε ερχόσουν πίσω χαμπάρι δεν έπερνα :P.Ενα πράμα θα πώ μόνο και θα σταματήσω το σεντόνι μου γιατί μπορώ για να γράφω όλη μέρα.Περιμένω το patrol 2 με αγωνία !!!
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Gunner

Γεια σας παιδες και απο μενα,

Ενα μεγαλο ευχαρστω σε ολα τα παιδια που εδωσαν το παρον σε ενα σεναριο που κατα γενικη ομολογια ξεφυγε απο τα καθιερωμενα.
Παρολο το κρυο και την αυπνια ολοι εδειξαν το μερακι και την ορεξη τους για κατι παραπανω απο ανταλλαγη BBs.
Special Thanks στα Φαντασματα που κοπιασαν (πουντιασαν  ;D ) για να εχουμε ολοι αυτην την εμπειρια.

See you all soon. ;)

P.S.
Crypto, περίπολο μαζί σου, anytime bro.

Φόβος

Κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να συγχαρώ τους GHOST RECON για την πολύ καλή προσπάθειά τους στην οργάνωση του σεναρίου, το οποίο θεωρώ απόλυτα επιτυχημένο, παρ'όλες τις προφανείς δυσκολίες του (νύχτα, κρύο, πολύωρη αναμονή κλπ) και φυσικά και όλους τους συμμετέχοντές για την προσπάθειά τους.

Αυτό που θέλω να τονίσω με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης αυτού του απαιτητικού παιγνιδιού είναι ότι τελικά το fair play, η συλλογικότητα και η εξάλειψη του εγώ μας για κάποιο σκοπό εξαρτόνται ΜΟΝΟ  από το χαρακτήρα και όχι από τις συνθήκες...

Επίσης χάρηκα πραγματικά για τη γνωριμία με όσα παιδιά δεν είχε τύχει να συναντηθούμε μέχρι σήμερα!

Ελπίζω να έχουμε ξανά την ευκαιρία για παρόμοια παιγνίδια!

Crypto

Παράθεση από: .HUNTER. στις  01 Νοε 2010, 19:55:17 ΜΜ
Γεια σας παιδες και απο μενα,

Ενα μεγαλο ευχαρστω σε ολα τα παιδια που εδωσαν το παρον σε ενα σεναριο που κατα γενικη ομολογια ξεφυγε απο τα καθιερωμενα.
Παρολο το κρυο και την αυπνια ολοι εδειξαν το μερακι και την ορεξη τους για κατι παραπανω απο ανταλλαγη BBs.
Special Thanks στα Φαντασματα που κοπιασαν (πουντιασαν  ;D ) για να εχουμε ολοι αυτην την εμπειρια.

See you all soon. ;)

P.S.
Crypto, περίπολο μαζί σου, anytime bro.

Επίσης man!! Χαίρομαι που φύλαγες τα νώτα μου γιατι οι επιτιθέμενοι αναγνώρισης είχαν πείρα και όρεξη για αφαρπαγή!
Αυτή η κοτρώνα όμως που με... "παραβίαζε" στην Ενέδρα 2 να μην ήταν, θα ήμουν καλύτερα....  ;D :P

SAPPER

Μπορώ να πω ότι ήταν ένα σενάριο των GHOST RECON που παρόλες τις αντιξοότητες θα θυμόμαστε με ζήλο !!!

Κανένας δεν είπε ότι κουράστηκε παρότι φαίνονταν όλοι καταβεβλημένοι, ίσος έφταιγε η αδρεναλίνη και αληθοφάνεια που τους κράταγε σε εγρήγορση, ίσος η συναδελφικότητα και ο σκοπός, ο σκοπός του να αποδείξουν στον εαυτό τους και μόνο μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όρια τους.

Δεν υπήρχε άλλος συναγωνισμός πέραν του δικού μας σαν συμπολεμιστές, ο ρόλος είχε μπει στο πετσί μας και ζούσαμε ένα Σαββατοκύριακο που σίγουρα θα θέλαμε να ξαναεπαναληφθεί.
Ήταν ένα από τα λίγα παιχνίδια που δυστυχώς τελείωσε και όλοι είχαν την καλύτερη εντύπωση και αναμνήσεις με απόλυτο Fair play και χωρίς κανένα ίχνος ανταγωνισμού.

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στο σενάριό μας, ευχαριστώ και τον Παύλος Μελάς για τον συντονισμό καθότι καταβεβλημένος από την δουλειά και από μια Ίωση που με ταλαιπώρησε δεν κατάφερα τα μέγιστα αλλά στην ουσία εκείνος στάθηκε στο ύψος τον περιστάσεων ως ουσιαστικώς στρατοπεδάρχης.

Επίσης να ευχαριστήσω τα φαντάσματα της ομάδας μου που ήταν εκεί από την προηγούμενη μέρα και έκαναν εργασίες μέχρι την νύχτα και κοιμώμενου εκεί συμπλήρωσαν τριήμερο και κατάφεραν να φέρουν και την αποστολή τους εις πέρας.

Υ.Γ.1 O Laetius μπορώ να πω ότι ήταν πραγματικά "Loners" αφού ήταν ο μόνος από την ομάδα του άλλα τους έβγαλε ασπροπρόσωπους...
Σε κάποιες φάσεις νομίζαμε ότι πέθανε.. αλλά καθόταν ακίνητος για να μην δείχνει την θέση του για ώρες.  ;D ;D ;D
Έτρεχε και έκανε Slide για Medic στην μάχη λες και έπαιζε σε αγώνα Baseball... άξιος !!!

Υ.Γ.2 Πλέον στο επόμενο έχουμε νέο όμηρο και αυτός είναι οοοοοοοο..............

Και ναι βρίσκετε στα χέρια μας !!!
Πιάστηκε στην προσπάθεια του να βοηθήσει στην απόδραση των ομήρων δείχνοντας τα περάσματα καθότι ντόπιος σύνδεσμος των εχθρών...
Αν δεν παραδώσετε τα λίτρα θα βρεθεί στο στομάχι μας  ;D ;D ;D

ampelift

pit k

Νόμιζα ότι είχε φαΐ την προβατίνα  στο τελος ο sapper   αλλα τελικα την επιασε για ομηρο

αντε να ετοιμαζουμαι το Νο2