31/10/2010 The Patrol PHOTOS

Ξεκίνησε από Iskios, 31 Οκτ 2010, 22:23:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Iskios

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

καλα τι ματι ειναι αυτο ρε φιλε που εχω στην φωτο?αλλα μια η αυπνια,βαλε και κατι μπυρες....ωραιες οι φωτο,αυριο θα ανεβασουμε κι εμεις..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

SAPPER

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  31 Οκτ 2010, 22:45:18 ΜΜ
καλα τι ματι ειναι αυτο ρε φιλε που εχω στην φωτο?αλλα μια η αυπνια,βαλε και κατι μπυρες....

Χαχαχαχα... Μελάς με 3 μέρες εκεί πάνω μες στο κρύο και την υγρασία φτιάχνοντας κατασκευές σε μήκος 14 χιλιομέτρων και το στρατόπεδο πάλι καλά που ήσασταν έτσι...

Πάντως άντεξαν όλοι μέχρι το τέλος και αυτό δείχνει ψυχή και θέληση που ξεπερνά κάθε σωματική κούραση, μπράβο σας κύριοι !!!

Έρχονται όσοι θέλουν...
Μένουν όσοι αντέχουν...

spiros.k

αααα και ενα μεγαλο ευχαριστω στο airsoft cender για τα δωρα που μας εδωσε.. ;)

Airetikos

Μπράβο ρε παιδιά!
Πάντα τέτοια και καλύτερα !
Εμείς μετά το The Objective μας ήταν λίγο δύσκολο να παραβρεθούμε για δεύτερο στο καπάκι διήμερο!
Ίσως την επόμενη φορά, ευχαριστούμε πάντως για την πρόσκληση! 

Shooter

Παράθεση από: SAPPER στις  01 Νοε 2010, 10:27:44 ΠΜ
Έρχονται όσοι θέλουν...
Μένουν όσοι αντέχουν...
Γιατί μου θυμίζει λίγο απο Ειδ.Δυνάμεις??χεχεχεχε..
Λίγες φοτό αλλα καλές!!Τι καλύτερο να έχεις καλή παρέα και να βλέπεις τα χρώματα του ουρανού το ξημέρωμα!

Airetikos

Παράθεση από: AKIS21M στις  01 Νοε 2010, 20:15:35 ΜΜ
...!Τι καλύτερο να έχεις καλή παρέα και να βλέπεις τα χρώματα του ουρανού το ξημέρωμα!

Να ξυπνάς και να βρίσκεις κάθε πρωί 200 ευρώ στο μαξιλάρι σου.....  :P

SAPPER

Και ναι μόλις τις έβγαλα από τον Φούρνο...  εεε από το phοtobucket ενωώ  ;D

Πάρτε μπύρες και απολαύστε όσοι ήρθατε...

...και ξυραφάκια όσοι το χάσατε  ;D ;D ;D

Αρχίζω με της προκατασκευές...

SAPPER

Και συνεχίζω με το πρώτο πιάτο το οποίο αποτελείτο από μπόλικο κρύο με γαρνιτούρα από υγρασία να ξεχειλίζει από παντούύύύύύ.....

SAPPER

Δεύτερο πιάτο Λάσπη και ναρκοπέδια...

SAPPER

Και η καταστροφική συνταγή του master Chef SAPPER τελειώνει με το επιδόρπιο...

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Κανονισε βασίλη την τερτατη βραδυ που θα περναω απο εκει να σκονταψω πανω σε καμια μισοφαγωμενη μπριζολα η σε κανενανε ξεχασμενο.
Μπραβο σας παιδια  πολυ καλο σεναριο και παντα τετοια
αντε συντομα για το επομενο να ειμαι κ εγω παρων.
Μπραβο σας  

Laetius

H φωτογραφία που πέρνω αριστείο που είναι? Τζάμπα χαμογέλαγε χαρακτηριστικά ο joker? ;D
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Laetius στις  02 Νοε 2010, 20:57:33 ΜΜ
H φωτογραφία που πέρνω αριστείο που είναι? Τζάμπα χαμογέλαγε χαρακτηριστικά ο joker? ;D
o Jocker εχει αυτο το χαμογελο απο το batman 1 και του εχει μεινει μονιμα οποτε αν θες μπορουμε να κανονισουμε να ξανακανουμε την σκηνη της απονομης..τις αποκρειες παλια εμφανιζονταν στο μινιον και εβγαζαν τα παιδακια φωτογραφιες!!! ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...