Απορια

Ξεκίνησε από Jim21, 27 Οκτ 2010, 23:30:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jim21

γεια σας παιδια  μπορειτενα μου λυσετε αυτην την απορια?Εχω ενα FA-MAS Τokyo Marui μπαταρια που πρεπει να χρησημοποιω λεει 8,4 αλλα πηρα 9.6 1600mAh λετε να δημιουργησει προβλημα στο οπλο?

kill or be killed

lak1000

Όχι, λέμε ότι αν είναι μεγάλη μπαταρια, δεν θα χωράει.
Επίσης θα έχει περισσότερη φθορά το όπλο αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Please don't feed the trolls...

el.cind

φιλε μου jim21 θελω να σε ρωτησω εγω για το fa-mas που πειρες την γνωμη και της εντηποσης σου...??? γιατη το εχω βαλη και εγω στο στοχαστρω μου βεβαια αν με βολεβη και στα χερεια μου... ευχομαι να το χαρεις και να εχεις πολλα ευστοχα ΒΒs ;D ;D

dragon236

απο τα λιγα που ξερω πιστευω οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα. θα ειχες αν εβαζες μια Lipo 9.2 η οποια μαλλον θα σου κουρευε τα γραναζια.
απο την αλλη δεν ειμαι και ειδικος ουτε ξερω και πολλα οποτε αν ειναι ας με διορθωσει καποιος. ;)
always forgive but never forget!!

vipergr

Παράθεση από: yiannisM στις  28 Οκτ 2010, 10:30:51 ΠΜ
απο τα λιγα που ξερω πιστευω οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα. θα ειχες αν εβαζες μια Lipo 9.2 η οποια μαλλον θα σου κουρευε τα γραναζια.
απο την αλλη δεν ειμαι και ειδικος ουτε ξερω και πολλα οποτε αν ειναι ας με διορθωσει καποιος. ;)

9.2 Li-Po απο ποτε????

Μια καλά φορτισμενη Li-Po 7.4V ειναι πολυ πιο δυνατή απο μια 9.6 Ni-Mh. Παιζει ρόλο και το discharge rate της μπαταριας που αναγραφεται ως 10c, 15c 20 c και ουτω καθεξης.....
αν η μπαταρια ειναι 1000μΑh και εχει 10c σημαινει οτι μπορει να σηκωσει φορτιο μεχρι 10Α,  για παραπανω θα υπερθερμανθει και για τις Li-Po αυτο σημαινει μπουμ...... τα Aeg ζητανε απο 6-7Α αντε 10Α το πολυ και για μεγαλα ελατηρια, μοτερ.