Ενθουσιωδης αρχαριος

Ξεκίνησε από Nosferatu, 27 Οκτ 2010, 11:51:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nosferatu

Χαιρετω την κοινοτητα,

Μετα απο πολλες συζητησεις αθελα μου ακουγοντας περι airsoft ολο το καλοκαιρι ποτε δε μπηκα στην διαδικασια να δω τι και πως παιζεται,προχθες ομως ξεκινησα την πολυωρη εως βασανιστικη ολονυκτια αναζητηση του θεματος airsoft,μετα απο ωρες διαβασματος,youtube,google,forums κτλπ ο ενθουσιασμος μου για αυτην την ενασχοληση αυξηθηκε ακομη περισσοτερο,διαβασ ολες της συζητησεις σας στο forum και εμαθα πολλα σχετικα.Καταλαβαινω πως ειναι μια ακριβη ας πουμε ενασχοληση αλλα σιγα σιγα με το καιρο μπορεις να αναβαθμισεις,οκ τελος με τον προλογο παμε στης εξης ερωτησεις-αποριες:

1.Απ'οτι διαβασα και τον νομο περι οπλοφοριας-οπλοχρησιας εχω την εξης απορια:εγω δεν διαθετω καπoiο μεσο μεταοφρας(σε περιπτωση που ασχοληθω τελικα ενεργα με το airsoft),οποτε τα πεδια Ελευσινα,Καισαριανη κτλπ θα ειναι αναγκαστικα με δημοσια συγκοινωνια,σε περιπτωση λοιπον 1 στο 10000000 με σταματησουν να ψαξουν τσαντες κτλπ και δουν το aeg+εξοπλισμο,την γλυτωνουμε την δουλεια η παμε για μεσα? ;D

2.Δεν εχω πιασει ποτε τα συγκεκριμενα οπλα,αλλα εχω καταληξει στην σειρα M4/M16,εως 200 περιπου ευρω οι επιλογες ειναι συγκεκριμενες σε classic army και G&G,περι CA εχω διαβασει και αρνητικα και θετικα αλλα επειδη δε θελω να ξενερωσω αμεσως και να μου χαλασει μετα απο 2-3 ωρες μαχης κτλπ ειναι πιο αξιοπιστα τα G&G?
CA---http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=629
G&G---http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2299

3.Eχει τεραστια διαφορα αν βαλω 9.2 V μπαταρια,ποιες ειναι οι πραγματικες διαφορες εκτος του οτι κραταει λιγο περισσοτερο απο την μαμισια?

4.Πιστευετε πως με 300 ευρω(για αρχη και βλεπουμε) μπορω να αγορασω ενα συνολικο βασικο εξοπλισμο(οπλο,παραλλαγη,διαφορα)?

5.Το καταστημα airsoft.gr προσφερει εγυηση αν πχ το CA η G&G oπλο μου αποτι εχω διαβαδει εχουν προβληματα παθει καποιο προβλημα μετα απο 1-3-6 μηνες χρησης?

6.Καθε Σ/Κ γινονται μαχες η καποια περιοδος του χρονου?πχ μονο καλοκαιρι γιατι χειμωνα κανει κρυο κτλπ?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα

(Ειστε μαχιμοι ολοι,εχετε γραψει ενδιαφεροντα πραγματα και κατατοπιζετε ευκολα εναν αρχαριο σαν εμενα,συνεχιστε ετσι)

Its something on the trees and it ain't a man

TS

εμμμ .....ναι.. μπερδευτικα λιγο αλλα καταλαβα κατι ψιλα τελος παντων αν θες κατι σε μ4 η μ16 τοτοε θα σου προτεινα μιας και εισαι αρχαριος να παρεις το gr15 raider εχω ακουσει καλα για αυτο και επισης με αυτο οταν θα θελησεις να βαλεις αξεσουαρ δεν θα τρεχεισ σαν εμενα να βρεις R.I.S  αλλα  αν  το παρεις χωρις να δεις  αν <εφαρομοζει> επανω σου τοτε τα λεφτα σου θα πανε χαμενα.οποτε πρεπει να πας να δεις πιο σου αρεσει και αφου ακουσεις και αλλες γνωμες και διαβασεις και αλλες κριτικες τοτε σιγουρα θα βρεις το καταληλο ;) ;)

SW1GEORGE

Nosferatu

Ελα σε ενα παιχνιδι να δεις τα τι και πως απο κοντα.....αν βεβαια εισαι

ανω των 18.

Εκει θα  λυθουν ολες οι αποριε σου.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Teacherdick

1) Δε θα έχεις πρόβλημα απο τη στιγμή που το όπλο είναι σε θήκη μεταφοράς.Και έλεγχο να γίνει, μόλισ διαπιστωθεί ότι είναι ψεύτικο, θα σε αφήσουν ύσηχο.Πολλά παιδιά χρησημοποιούν μέσα μεταφοράς για να πάνε στα πεδία.

2) Εγώ στη θέση σου θα έπερνα το G&G.Γνώμη μου ότι είναι καλύτερα απο CA.

3) Με την 9.6 μπαταρία, που είναι πιο δυνατή απο μια 8.4, τα όπλα αποδίδουν καλύτερα σε ταχυβολία.Αν ρωτάς συγκεκριμμένα για το G&G, άσε τη μαμίσια του, μη μπαίνεις σε παραπάνω έξοδα.

4)Με 300 ευρώ μπορείς άνετα να ξεκινήσεις( όπλο, γυαλιά, μπίλιες , παραλλαγή).Θα σου λείπουν πράγματα, αλλά σιγά σιγά.

5)Όλα τα όπλα έχουν εγγύηση βάσει νόμου.

6)Παιχνίδια γίνονται σχεδόν όλο το χρόνο.Μπορεί να μην γίνονται κάθε ΣΚ, αλλά πολύ τακτικά όλο και κάποιο παιχνίδι θα υπάρχει.

Αυτά φίλε μου.Ελπίζω να σε βοήθησα. :) :)
Si Vis Pacem, Para Bellum.

dragon236

1)οσα ειπε ο φιλος teacher  + σε πολλες περιπτωσεις ισως βολευςι καποιον να σε παρει απο καπου οποτε να μοιραστει και τα εξοδα μετακινησης μαζι σου.
2)τυχαινει να εχω το G&G gr16 plastic version  και απο την λιγη εμπειρια που εχω μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη για πρωτο οπλο καθοτι ειναι πολυ αξιοπιστη μαρκα σε σχεση με τα λεφτα που δινεις.
3)εχω αλλαξει απο 8,4 σε 9,2 και 7,4 lipo ... μικρες διαφορες πιο πολυ σε ταχυβολια και λιγο σε γρηγοροτερη ανταποκριση της σκανδαλης. γνωμη μου μην δωσεις ακομα χρηματα για μπαταρια
4)οσα ειπε ο φιλος teacher
5)οσα ειπε ο φιλος teacher  απλα θυμισου οπωςδηποτε την αποδειξη  ;)
6)οσα ειπε ο φιλος teacher
always forgive but never forget!!

Admax

Παράθεση από: Nosferatu στις  27 Οκτ 2010, 11:51:30 ΠΜ
Χαιρετω την κοινοτητα,

...
1.Απ'οτι διαβασα και τον νομο περι οπλοφοριας-οπλοχρησιας εχω την εξης απορια:εγω δεν διαθετω καπoiο μεσο μεταοφρας(σε περιπτωση που ασχοληθω τελικα ενεργα με το airsoft),οποτε τα πεδια Ελευσινα,Καισαριανη κτλπ θα ειναι αναγκαστικα με δημοσια συγκοινωνια,σε περιπτωση λοιπον 1 στο 10000000 με σταματησουν να ψαξουν τσαντες κτλπ και δουν το aeg+εξοπλισμο,την γλυτωνουμε την δουλεια η παμε για μεσα? ;D

[...]

6.Καθε Σ/Κ γινονται μαχες η καποια περιοδος του χρονου?πχ μονο καλοκαιρι γιατι χειμωνα κανει κρυο κτλπ?

...

εγώ έκανα χειρότερες ερωτήσεις όταν άρχισα! :P

Λοιπόν δεν σου κάνουν τίποτα αν πάρεις τα MMM. Είσαι πάνω στην μεταφορά του εξοπλισμού σου αλλα για καλο και για κακό εκτύπωσε την νομοθεσία να την έχεις πάντα μαζί σου όπως εγώ... γιατί και εγώ συγκοινωνία περνώ..

Άγονες γίνονται οποτε θέλουμε απλά δηλώνουμε ποιο πολύ σάββατο και κυριακή γιατί βολεύει τους περισσοτερους! ;)

Αν θες μπορείς να έρθεις στο παιχνίδι που κάνω την κυριακή στην καισαριανή να δεις και από κοντά πως παίζουμε! :) ;)

Nosferatu

Oκ παιδια σας ευχαριστω ολους πολυ,αν υπαρξουν αποριες ειμαι σιγουρος πως θα με βοηθησετε!!! :)
Its something on the trees and it ain't a man