APS = Πατάτα;

Ξεκίνησε από kemosabe, 02 Οκτ 2010, 23:41:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kemosabe

Είδα τα νέα μοντέλα που έφερε το μαγαζί και μπορώ να πω πως φάνηκαν αρκετά δελεαστικά. Μετά από εκτενές ψάξιμο στο web όμως είδα πως is too good to be true. Εμφανίζουν πολλά προβλήματα και πολλοί συμβουλεύουν την αλλαγή πολλών εσωτερικών πριν την χρήση. Απο άθλια συμπίεση μέχρι στραβή κάνη. Γνωρίζει κανένας τπτ παραπάνω;

Alchemist

Η νεκροψία θα δείξει  :) Μόλις παρήγγειλα το http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2218 και με το που φτάσει θα περάσει εκτενή έλεγχο στα χεράκια μου  8)  8)  8)
Οπότε θα υπάρξει και σχετική αναφορά στο forum !

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γιώργος 
           a.k.a.  Alchemist

MAKISL

ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ θα σας απογοητευσω ΑΛΛΑ.... αγορασα ενα.... το

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2219

σημερα το χρησιμοποιησα για πρωτη φορα.....
Στις 8 βολες και μολις το εβαλα στο φουλ auto ταφτυσε...
και για να γινω πιο ακριβης το γραναζι γυρναει ... το ακουω... αλλα δεν γινεται τιποτα και το blowback  εχει κολησει στην πισω θεση και εχω σαλταρει... γιατι αν το ειχα χρηιμοποιησει να λεγα οτι ειναι καποια μαλακια που κανα  εγω .... αλλα ετσι ρε γαμωτο στα καλα του καθουμενου ειμαι να τρελαθω ....
τωρα επεσα στην περιπτωση ή εχει δικιο ο πιο πανω φιλος?
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

cgwolf

Μήπως απλά το μοτέρ είναι πιο χαμηλά?
Αυτό που ακούς μπορέι να είναι το μοτέρ που γυρίζει στον αέρα...
Αν δεν δίνει κίνηση στα γρανάζια,δε μου κάνει εντύπωση που ακόμα και το blow-back έχει μείνει πίσω και ακίνητο.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

MAKISL

μαλλον το μοτερ θα ειναι αλλα εγω τι να κανω δεν ξερω... γοβαμαι να το ανοιξω μην τα κανω χειροτερα... θελω να το απω απο το μαγαζι να μου πουνε τι μπορει να γινει ... σε γενικες γραμμες το οπλο δεν ειναι ασχημο και οι προτες βολες που εριξε ηταν μια χαρα... αλλα η γκαντεμια μου ειναι απιστευτη ....
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

cgwolf

Καλό θα είναι να το πας απο το μαγαζί γιατί τα παιδιά θα ξέρουν να σου ρυθμίσουν σωστά το μοτέρ λογικά...

Αν θέλεις να δείς αν όντως είναι αυτό,δεν χρειάζεται να το ανοίξεις...
Κάτω απο την πιστολοϊδή λαβή,θα δείς κάτι σαν μεγάλη βίδα...
Αυτή καθορίζει το πόσο μέσα είναι το μοτέρ...
Αν είναι πολύ έξω,το μοτέρ δεν ακουμπάει τα γρανάζια,αν είναι πολύ μέσα,ασκεί υπερβολική πίεση και μπορεί να κουράσει το μοτέρ και στο τέλος να το κάψει.

Εσύ αν θέλεις,βίδωσέ το,σε περίπτωση που όντως είναι πολύ έξω...όταν δοκιμάζεις να ρίξεις κατά τη ρύθμιση,δοκίμαζε μονές βολές.

Αλλά αν φοβάσαι μην γίνει μεγαλύτερη ζημιά ή μην βγεί το όπλο εκτός εγγύησης,καλύτερα μίλα πρώτα με τα παιδιά απο το μαγαζί.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

ROOKIEJO

σε καινουργιο οπλο που δεν παιζει ΔΕΝ το ανοιγεις -πειραζεις.
το πας πισω να σου δειξουν πως δουλευει αλλα το κυριοτερο να καταγραψουν το συνβαν.
λογικα ειναι κατι απλο και ευκολο αλλα αν δεν ειναι? ;) ;) ;)

akrapovic

Παράθεση από: MAKISL στις  12 Οκτ 2010, 20:38:59 ΜΜ
ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ θα σας απογοητευσω ΑΛΛΑ.... αγορασα ενα.... το

σημερα το χρησιμοποιησα για πρωτη φορα.....
Στις 8 βολες και μολις το εβαλα στο φουλ auto ταφτυσε...
και για να γινω πιο ακριβης το γραναζι γυρναει ... το ακουω... αλλα δεν γινεται τιποτα και το blowback  εχει κολησει στην πισω θεση και εχω σαλταρει... γιατι αν το ειχα χρηιμοποιησει να λεγα οτι ειναι καποια μαλακια που κανα  εγω .... αλλα ετσι ρε γαμωτο στα καλα του καθουμενου ειμαι να τρελαθω ....
τωρα επεσα στην περιπτωση ή εχει δικιο ο πιο πανω φιλος?
φίλος μπορείς να μου πεις αν μπαίνει 9,6 μπαταρία?
"Κρύο, χιόνια και νερά , η χαρά του εντουρά!"

MAKISL

νομιζω πως μπαινει
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

spati

παιδια εχω το συγκεκριμενω οπλο και το επαιξα και δεν ειχε καποιο προβλημα.λιγο ρυθμισμα ηθελε το hop up.
αλλα με το blowback (που λεει οτι εχει)ρε παιδια δεν ξερω τι γινετε. δουλευει...... δε δουλευει?......εχει?..... δεν εχει?........
δεν ξερω.
ξερετε μηπως τι να κοιταξω ή να το ενεργοποιησω?
βοηθεια pls!!!!

lak1000

Οκ... Εγώ πάντως συμπέρασμα έβγαλα. 2 όπλα και τα 2 με κάποιο πρόβλημα.
APS = Πατάτα
Please don't feed the trolls...

Ripper

Παιδια, εχω 2 aeg της APS, ενα Μ4 και ενα καλασνικι. Κατασκευαστικά ειναι πολυ καλα, και το gearbox ειναι καλο μεσα. Βαρανε 350+, οποτε πατε για αλλαγη ελατηριων για αρχη. Με τα λεφτα αυτα που κοστιζουν, το να χρειαστει αλλαγη μιας κανης ή ενος hopup δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα. Ουτως ή αλλως, αυτα ειναι τα 2 πραγματα που θα αλλαζαμε σε οτι κι αν περναμε!

Εγω τα εχω δουλεψει με 11αρα lipo και δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα. Το blowback δουλευει καλα, χωρις κατι να με εχει ενοχλησει σε αυτο.

Αν καποιο καινουργιο aeg εχει προβλημα, καλο ειναι να παει πισω οπως ειναι.

Τελειωνοντας, προς πληροφορηση σας, το μονο που θα πρεπει να προσεξετε ειναι τι γεμιστηρες θα βαλετε, γιατι ορισμενοι δεν "φινταρουν" καλα.

kemosabe

Παράθεση από: lak1000 στις  25 Οκτ 2010, 15:18:07 ΜΜ
Οκ... Εγώ πάντως συμπέρασμα έβγαλα. 2 όπλα και τα 2 με κάποιο πρόβλημα.
APS = Πατάτα

Δεν θα το πω
Όχι θα το πω
Δεν θα το πω
Όχι θα το πω
Δεν θα το πω
Όχι θα το πω
Δεν θα το πω
Όχι θα το πω

ΣΤΑ 'ΛΕΓΑ

MAKISL

ΛΟΙΠΟΝ ... 9.6 μπαταρια παιρνει...
δευτερον .....  το μετρησα για πρωτη φορα την κυριακη στην ελευσινα και ... εβγαζε 290 ως 310 max ...
Mε την εμβελεια του δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος...
και δεν ξερω αν θα μου βγαλει και κανενα αλλο προβλημα ....
οπως και ναχει δεν νομιζω οτι θαπαιρνα εξαρχησ αν ειχα την πληροφορηση που εχω ρτωρα αυτο το οπλο... θα δινα κατι παραπανω και θα παιρνα κατι καλυτερο....

περπιπτοντως αν εχει κανεισ καμμια προταση για κανενα καλο οπλο τυπου Μ4  (ή καμμια παραλαγη του ) με τιμη που να μην πηγαινει πανω απο 300 και εχει αποψη ας ενημερωσει... καθε αποψη καλοδεχουμενη... και για να προλαβω τις αμτιδρασεις το ζητουμενο ειναι να εχει καλη εμβελεια και ευθυβολια (οσο γινεται μην ξεχναμε οτι ριχνει μπιλιες κιοχι σφαιρες) και κυριως χωρις να χρειαστει να αλλαξεις το μισο οπλο για να το καταφερεις
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

MAKISL

Παράθεση από: spati στις  25 Οκτ 2010, 14:53:27 ΜΜ
παιδια εχω το συγκεκριμενω οπλο και το επαιξα και δεν ειχε καποιο προβλημα.λιγο ρυθμισμα ηθελε το hop up.
αλλα με το blowback (που λεει οτι εχει)ρε παιδια δεν ξερω τι γινετε. δουλευει...... δε δουλευει?......εχει?..... δεν εχει?........
δεν ξερω.
ξερετε μηπως τι να κοιταξω ή να το ενεργοποιησω?
βοηθεια pls!!!!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ δουλευει ... αν τωρα σε σενα εχει προβλημα αρπαξε το και γρηγορα πισω οσο εχει την εγγυηση του...
αν και πρπει να πω οτι δουλευει καλυτερα σε μια απο τις δυο modes  που εχει ...δλδ μονη βολη δουλευει καλυτερα το blow back
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

kemosabe

Παράθεση από: MAKISL στις  26 Οκτ 2010, 15:49:37 ΜΜ
ΛΟΙΠΟΝ ... 9.6 μπαταρια παιρνει...
δευτερον .....  το μετρησα για πρωτη φορα την κυριακη στην ελευσινα και ... εβγαζε 290 ως 310 max ...
Mε την εμβελεια του δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος...
και δεν ξερω αν θα μου βγαλει και κανενα αλλο προβλημα ....
οπως και ναχει δεν νομιζω οτι θαπαιρνα εξαρχησ αν ειχα την πληροφορηση που εχω ρτωρα αυτο το οπλο... θα δινα κατι παραπανω και θα παιρνα κατι καλυτερο....

περπιπτοντως αν εχει κανεισ καμμια προταση για κανενα καλο οπλο τυπου Μ4  (ή καμμια παραλαγη του ) με τιμη που να μην πηγαινει πανω απο 300 και εχει αποψη ας ενημερωσει... καθε αποψη καλοδεχουμενη... και για να προλαβω τις αμτιδρασεις το ζητουμενο ειναι να εχει καλη εμβελεια και ευθυβολια (οσο γινεται μην ξεχναμε οτι ριχνει μπιλιες κιοχι σφαιρες) και κυριως χωρις να χρειαστει να αλλαξεις το μισο οπλο για να το καταφερεις

Φίλε μου αν θέλεις καλό όπλο στα λεφτά που λές τότε η G&G είναι μονόδρομος.
Και ευθυβολία και ποιότητα και τα πάντα όλα.
Ένα με ΑΒS σώμα και πολύ καλή τιμή.

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=36&products_id=1160

Και ένα μεταλλικό εξίσου καλό

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=36&products_id=1177

lak1000

Στα 300+κατι ψιλά θα έλεγα VFC
Please don't feed the trolls...

Xarris

παιδιά έχω αγοράσει και εγώ όπλο της aps :
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2218
και ο αδερφός μου επίσης της aps :

τα έχουμε κάνα μηνα, olla είναι καλά μέχρι τώρα, τα όπλα είναι πολύ ωραία, το blowback δουλεύει περίφημα, και στοχεύουν με ακρίβεια θα έλεγα, δεν έχω αντιμετώπιση κανένα πρόβλημα είμαι πολύ ευχαριστημένος
Κ.Α.Τ. (Kalavrita Airsoft Team)

MAKISL

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ Μ4 ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ... ΓΥΡΙΣΑ ... ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ... ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΝΑ ΒΑΡΕΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΟΡΒΟ.. ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ CENTER ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΟΠΛΟ... ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΕΤΑΞΑ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.... ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ...
ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑPS... ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ made in CHINA
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

kemosabe

To made in CHINA δεν λέει κάτι. Έχουμε δει κατά καιρούς πολύ ωραία οπλάκια από τους κινέζους. Απλά αυτή η εταιρία δεν είναι αξιόπιστη. Και σε άλλα φορουμ αν δεις τα ίδια λένε.