Περί Ορέξεως κλπ...

Ξεκίνησε από BadAss, 19 Μαρ 2009, 11:09:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BadAss

Τελικά είναι πολύ εντυπωσιακό το πόσο διαφορετικός είναι ο καθένας στο τι του αρέσει...
Προσωπικά μόλις μπήκα στο χώρο...
Πάντα μ'άρεσαν τα όπλα κι όταν είδα μια γεμάτη μ'αυτά βιτρίνα το μάτι μου έκανε "κλικ" στο SCAR. (FN Special Combat Automatic Rifle)
Τα άλλα καλά ήταν, ωραία και τα Μ4 και Μ16, καλά και τα MP5, χάλια τα ΑΚ όμως το SCAR με μαγνήτισε και δεν μπορούσα παρά να το αγοράσω!
Από οπτική λοιπόν και μόνο άποψη τα ΑΚ47 δεν τα μπορώ κι απορώ πώς τόσοι πολλοί είναι τρελαμένοι μ'αυτά.
Πάντως ενθουσιάστηκα όταν βρήκα πως το SCAR είναι από τα πιο πολυπόθητα και ακριβά όπλα, αφού στις ΗΠΑ πουλιέται έναντι 8000$.

Happy airsofting...
Guns don't kill people...
People kill people....
<Guns just make it neater!>

akis

nai to scar ine ontos polipo8ito se osous den xeroun ton logo pou akoma k oi idii oi amerikani to bgalane off (milao gia to 5.56) tora psaxnoun gia neo tifekio kati se 7.62 as poume.

mipos na tous poulisoume merika g3 ?

;D ;D ;D ;D ;D

pantos sto airsoft ola ine gousta .
WARLORDS

TOPGUN

.....Kat' arxin na sou anaferw pos eimai opados twn M16 - M4.....

tha symfwnisw sto oti to ak47 den einai emfanisimo oplo se sxesi me ta alla, omws aksizei na anaferthei pos einai ena apo ta pio ''dynata'' opla(se pragmatiko) kai ena apo ta pio euthibola se Airsoft Gun.....

....alla opos eipes ola einai thema goustou....
''Η Πραγματική δύναμη του Μαχητή, είναι ο Μαχητής που βρίσκεται Δίπλα του''

http://www.heraklion-airsoft.gr/

fanioles

Tα AK 47 είναι εκτός απο πολύ αξιόπιστα όπλα κλπ κλπ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ !

Ειναι ο εχθρός του Αμερικάνου (γενικότερα εισβολέα) , και είναι ο χαρακτηριστικός του ήχος που κάνει τους σφυχτήρες να χαλαρώνουν..   ;D ...

Σαν εμφάνιση δε μ'αρέσει κι εμένα αλλα καθε airsoft συλλογή οφείλει να έχει ενα..

Το SCAR κι εμένα είναι απο τα αγαπημένα μου σε εμφάνιση  ! 

Πρώτο θα έβαζα το Μ14 SOCOM ή το 416  (πάντα με σταθερό κοντάκι)

Falcon

@ BadAss

Διορθωση : Δεν ειναι special combat automatic rifle, ειναι special combat assault rifle (απ' οτι εχω διαβασει στη ΠΕΡΙΠΟΛΟ τουλαχιστον...)   :-\

Stathis

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Καταπληκτικό το CA Scar, το έχει αγοράσει ο αδελφός μου και του το εχω ξε...σει ;D
Airsoft is Life!

BadAss

Σωστός ο Falcon... Είναι όντως Assault κι όχι Automatic... Το αστείο είναι ότι το έκανα copy/paste  :)
Πάρτε και μια loaded εκδοχή του ... έτσι για να τρέξουν και λίγο τα σάλια!!!

Guns don't kill people...
People kill people....
<Guns just make it neater!>

wolfish

Φαντάζομαι ότι όλα εκτός από γούστο έχουν σχέση και με την εργονομία.
Δηλαδή φαντάζομαι δε μπορεί ένας ψηλός παίκτης να βολευτεί ένα μικρό όπλο
όπως και το αντίθετο. Όπως και ο χώρος που παίζεις, ένα μικρό σε μέγεθος
όπλο είναι ιδανικό για κτήρια όχι όμως για το δάσος που χρειάζεσαι μεγάλο βεληνεκές.
Εγώ πάντως που δεν θεωρώ τον εαυτό μου ψηλό, έχω ένα G36k και έχω βολευτεί αν και
θα προτιμούσα ένα ΑΚ47...... και κάποιους πόντους ύψος :) :) :)

airsoftFTW

Pragmatika peri ore3ews... Egw padws exw ena G36 kai pisteuw oti einai apla apisteuto se sxesh me ena AK47.

SAPPER

Και εμενα μου αρεσει το SCAR αλλα περι ορεξεως αγορασα μισο κιλο φετα.
Λοιπον για να μην ξεφευγουμαι ειναι στα αμεσα σχεδια μου η αποκτιση ενος FN SCAR H της VFC το οποιο λυνετε σαν το αληθινο, ειναι ηλεκτροστατικα βαμμενο, version 3, με δικια του θηκη μεταφορας και σιγαστηρα.
http://farm4.static.flickr.com/3161/2584106958_7891b42d6a.jpg?v=0
Δειτε και ενα videaki.
http://www.youtube.com/watch?v=jtgZYlN7cwU

Gus

Παράθεση από: SAPPER στις  14 Φεβ 2009, 03:19:01 ΠΜ
Και εμενα μου αρεσει το SCAR αλλα περι ορεξεως αγορασα μισο κιλο φετα.
Λοιπον για να μην ξεφευγουμαι ειναι στα αμεσα σχεδια μου η αποκτιση ενος FN SCAR H της VFC το οποιο λυνετε σαν το αληθινο, ειναι ηλεκτροστατικα βαμμενο, version 3, με δικια του θηκη μεταφορας και σιγαστηρα.
http://farm4.static.flickr.com/3161/2584106958_7891b42d6a.jpg?v=0
Δειτε και ενα videaki.
http://www.youtube.com/watch?v=jtgZYlN7cwU

Κουκλι το οπλο! Φαινεται πιο αληθινο και απο το αληθινο...  Στο βιντεακι δεν εβγαιναν φυσσαλιδες στην επιφανεια του νερου αρα, απο οτι καταλαβαινω ειναι εντελως αδιαβροχο! Το αστειο ειναι οτι με τα κλασσικα AEG φοβασαι να παιξεις στην βροχη ποσο μαλλον να τα βαφτισεις οπως ο κυριος στο βιντεακι...

dionisos1991hel

Εμένα προσωπικά, μου αρέσει αυτό το όπλο σχεδιαστικά (είναι αρκετά στιβαρό και "θηριώδες"), αλλά το βρίσκω και κάπως ατσούμπαλο. Προτιμώ το ΑΚ47 περισότερο για λόγους συμβολισμού (όπλο μύθος, ισχυρό, θαντηφόρο, "το όπλο του φτωχού" κτλ). Αλλά το Airsoft είναι για όλα τα γούστα....
VENI-VIDI-FUGI (Ηρθα, είδα και... εφυγα!)

skotostras

to AK47 ine ena telio oplo, vevea den borei na sigri8ei me ta moderna, ala episis den ine dikio na sigrineis ena oplo pou kataskevastike metaksi 1990-2000 me ena alo pou kataskevastike molis 2 xronia meta to deftero pagosmio polemo....giafto ego prosopika protimo to ak47 ;))

SAPPER

Σε ολες τις σοβαρες συλλογες υπαρχει ενας μυθος... Kalashnikov  ;)

Dadiaki

to ak47 einai omh dunamh!!
den boro na pw ta ditika opla einai poli kala eidika twra teleutea me kati masada me kati hk416-hk417 me kati scar-h -scar-l exw mini afonos alla ak einai mono ena ;D ;D ;D
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Ozymandias

To Masada ειναι πλεον συλλεκτικο κομματι. Η Magpul κατορθωσε και σταματησε την παραγωγη του κινεζικου.

Μονη μας ευκαιρια πλεον ειναι να το βγαλει η ιδια η Magpul, αλλα οι τιμες της θα τσουζουν...  :'( :'( :'(

Dadiaki

kati akousa oti 8a arghsei na bgei :(
akomh den exoun bgalei to real steel :P
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

SAPPER

Παράθεση από: Dadiaki στις  06 Mar 2009, 23:21:53 ΜΜ
to ak47 einai omh dunamh!!
den boro na pw ta ditika opla einai poli kala eidika twra teleutea me kati masada me kati hk416-hk417 me kati scar-h -scar-l exw mini afonos alla ak einai mono ena ;D ;D ;D
Ο ανταγωνισμός είναι πάντα προς όφελος του μαχόμενου καταναλωτή  ;D