Πόσο συχνά παίζεται

Ξεκίνησε από pit k, 17 Οκτ 2010, 22:02:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Πόσο συχνά παίζεται

σε καθε παιχνιδι
4 (6.9%)
4 Κυριακές το μήνα
13 (22.4%)
3 Κυριακές το μήνα
13 (22.4%)
2 Κυριακές το μήνα
19 (32.8%)
1 Κυριακή το μήνα
4 (6.9%)
κάθε 3 μήνες
1 (1.7%)
κάθε 6 μήνες
0 (0%)
1 μια φορά το χρόνο
2 (3.4%)
όταν δεν έχει παντόφλα
2 (3.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 55

Η ψηφοφορία έληξε: 16 Δεκ 2010, 21:02:54 ΜΜ

pit k

παρακαλώ να απαντήσετε με όλη την ειλικρίνεια  που διαθέτεται    ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;D

Για την παντοφλα παει :D 8)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

2 φορες  σιγουρα, αλλα μπορει κ 3 φορα αναλογα με τις υποχρεωσεις κ το ειδος του παιχνιδιου.
κ φυσικα εαν δεν πεφτει παντοφλα. ;D ;D ;D

ampelift

3 φορές το μήνα με παντόφλα μαζί :'( 

pit k

Παράθεση από: ampelift στις  17 Οκτ 2010, 22:25:03 ΜΜ
3 φορές το μήνα με παντόφλα μαζί :'( 

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;)

spiros.k

οπως λενε και τα φιλαρακια μου αναλογος τι μαρκα ειναι η παντοφλα, αλλα στο περιπου δεν χανω κυριακη..μια ζωη την εχουμε οτι ειναι να γινει θα γινει.. ;)

ROOKIEJO

αν εχω κρυψει καλα την παντοφλα 2-3 φορες τον μηνα.
τελευταια ομως ανησυχω γιατι παζαρευει τσοκαρο

Splinter-B

Εγω πάλι φρόντισα να απαλλαγώ απ'τις παντόφλες  8) :P
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

ampelift

Παράθεση από: Splinter-B στις  18 Οκτ 2010, 12:32:52 ΜΜ
Εγω πάλι φρόντισα να απαλλαγώ απ'τις παντόφλες  8) :P
Καλά εντάξει  ;D
για ρωτήστε, γιατί είχε 2 εβδομάδες να παίξει? ;D ;D ;D ;D

salamine153

κατα μεσον ορο παιζω 2 φορες το μηνα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Splinter-B

Παράθεση από: ampelift στις  18 Οκτ 2010, 12:46:08 ΜΜ
Καλά εντάξει  ;D
για ρωτήστε, γιατί είχε 2 εβδομάδες να παίξει? ;D ;D ;D ;D

Λογω εισαγωγής  ::) ;D :-*
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

scarface

splider τι ακριβως ενοεις με το ( λογω εισαγωγης ) στο νοσοκομειο ας πουμε λογω παντοφλας ? και εαν ναι εγω πως δεν σε ειδα που ημουν μεσα για τον ιδιο λογω , λογικα τους παντοφλοπληκτους δεν τους βαζουν στον ιδιο θαλαμο ,  :D :D :D :D σοβαρα τωρα 2-3 φορες τον μηνα
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Palladin

Δυστυχώς έχω την ατυχία να τρώω παντόφλα από τη Magicca όταν πάω για παιχνίδι και δεν μπορεί να έρθει μαζί  ;D ;D ;D ;D. Κρατάω όμως όσο μπορώ τον κανόνα, παιχνίδι ανά 15 μέρες = 2 το μήνα γιατί και τα παιδιά μας μάς θέλουν να παίξουμε ;)

dash

theosarr

κάθε Κυριακή και όσο περισσότερο το επιτρέπουν οι λοιπές υποχρεώσεις...
When the warning labels are larger than the product labels, you got the good stuff!

spiros.k

Παράθεση από: Palladin στις  18 Οκτ 2010, 20:36:17 ΜΜ
Δυστυχώς έχω την ατυχία να τρώω παντόφλα από τη Magicca όταν πάω για παιχνίδι και δεν μπορεί να έρθει μαζί  ;D ;D ;D ;D. Κρατάω όμως όσο μπορώ τον κανόνα, παιχνίδι ανά 15 μέρες = 2 το μήνα γιατί και τα παιδιά μας μάς θέλουν να παίξουμε ;)
αγορι μου εσυ τυχερο μου αγορι αρε γυναικακι που σε ακολουθει τι αλλο θες,στο τελος θα ερχεστε ολοι η οικογενεια μαζι κατσε να δεις γουσταρω.χεχεχεχεχεχοχοχοχο ;)

ampelift

Παράθεση από: spiros.k στις  19 Οκτ 2010, 11:33:16 ΠΜ
αγορι μου εσυ τυχερο μου αγορι αρε γυναικακι που σε ακολουθει τι αλλο θες,στο τελος θα ερχεστε ολοι η οικογενεια μαζι κατσε να δεις γουσταρω.χεχεχεχεχεχοχοχοχο ;)

Το θέμα είναι οτι η οικογένεια θα πετάει MITSUKO με objective το κεφάλι του δύσμοιρου Πέτρου ;D 

Bury ze dead

εγω παλι 2-3 φορες αλλα θα προσπαθησω να φερω και την παντοφλα (κοπελα) μου μαζι μου γιατι τελευταια την προπονω με εργα τυπου Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΡΑΙΑΝ και μαλλον αρχιζει να γουσταρει-αφου εμαθε το tiger tank παλι καλα-
Bring me the undead and i'll bury them for good

pit k

Παράθεση από: Bury ze dead στις  28 Οκτ 2010, 00:00:50 ΠΜ
εγω παλι 2-3 φορες αλλα θα προσπαθησω να φερω και την παντοφλα (κοπελα) μου μαζι μου γιατι τελευταια την προπονω με εργα τυπου Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΡΑΙΑΝ και μαλλον αρχιζει να γουσταρει-αφου εμαθε το tiger tank παλι καλα-

εισαι σε καλο δρομο :) :) :) :)

PANZO

2 κυριακες τον μηνα μονο (περιμενω να μεγαλωσει ο γιος μου να τον παιρνω μαζι για να παιζουμε και τις
4 κυριακες).

pit k