FAMAS tokyo marui η M4 SOPMOD recoil shock

Ξεκίνησε από Bury ze dead, 17 Οκτ 2010, 23:15:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bury ze dead

Δεν μπορω να αποφασισω μια ιδεα απο καποιον που ξερει θα ηταν ευπροσδεκτη

ευχαριστω!
Bring me the undead and i'll bury them for good

lak1000

Έχω ρίξει και με τα 2... Τα έχω πιάσει στα χέρια μου... Μ4 με κλειστά τα μάτια για μένα... Από εκεί και πέρα είναι επιλογή σου.
Please don't feed the trolls...

Bury ze dead

χιλια ευχαριστω φιλε lak1000 το μονο προβλημα ειναι πως το sopmod τραβαει φτιαξημο απο διοπτρες μεχρι σιγαστηρες αλλα δεν ειμαι 1000% σιγουρος αν αυτα που εχω τσεκαρει ταιριαζουν μηπως ξερει κανεις πως θα το μαθω?

lak1000

Bury ze dead

σορι φιλε lak1000 κατι ετυχε και δεν απαντησα θα αναρτησω πληρη λιστα αυριο γιατι ειναι πολλλλλλυ μεγαλη αν τυχει και το δεις απαντησε

φιλικα bury ze dead

Teacherdick

Όλα τα παραπάνω που αναφέρεις ταιριάζουν( με μια μικρή επιφύλαξη για τα iron sights, μιας και δεν ξέρω αν βγαίνει το τρίγωνο).Γενικά να ξέρεις ότι τα μοντέλα Μ4 έχουν πολλά αξεσουάρ και μεγάλη γκάμα σε μάρκες και τιμές, ενω βρίσκεις και πολύ ευκολα ανταλλακτικά.Το συγκεκριμμένο Μ4 όμως είναι άλλη φάση, μια κατηγορία μόνο του όσο αφορά το εσωτερικό του.Πάντως σαν όπλο, για μένα πάρε το Sopmod.Είναι τρομερό εργαλείο
Si Vis Pacem, Para Bellum.

lak1000

Τα ίδια με τον Teacherdick. Όμως πιστεύω αν και δεν είμαι κι εγώ 100% σίγουρος πως το τρίγωνο βγαίνει.

Kallistos

Ολα πάνε στο M4. Τα αναπτυσόμενα σκοπετυτικά θα κατσουν μια χαρά. Το μπροστικό θα βιδωθεί στη ραγα μπροστά.
Το τρίγωνο για να βγει αρκεί να βγάλεις βγάλεις το φλογοκρύπτη και στη συνέχεια τους 2 πηρους στη βάση του σκοπευτικού. 

To τι θες να βάλεις επάνω εξαρτάται  απο το προσωπικο σου γουστο και το σενάριο.
Ready... Steady... Fire...!!!

Bury ze dead

Σας ευχαριστω ολους παιδια για τα φωτα σας και τις γρηγορες απαντησεις σας επιτελους θα φτιαξω το sopmod που τοσο πολυ επιθημω!!!

με σεβασμο

bury ze dead