Καισαριανή 17/10/2010 "Keep Your Medic Alive2: Defense your flag!!!"

Ξεκίνησε από Admax, 12 Οκτ 2010, 12:59:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Παράθεση από: MAKISL στις  15 Οκτ 2010, 16:13:16 ΜΜ
ερωτηση ... αρχικα που συναντιομαστε? στο νεκροταφειο? (απεξω εννοω :-))   )  ... βασικα θα βαλω το gps να με φερει.. απλα ρωταω αν δω αφου δεν γνωριζω κανεναν και ειναι η πρωτη φορα που παιζω προσπαθω να προσανατολιστω
Το πεδίο μέσα! :)

Όπως θα ανεβαίνεις θα περάσεις το νεκροταφείο και στο δεξί σου χέρι είναι μπα μπάρα! εκεί μπαίνεις μέσα στο μονοπάτι που έχει και έφτασες! ;)

MAKISL

A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

plwtarxhs

illuvatar

και οι freedom fighters θα ειναι παρων!!!!!    ειμαστε 7 ατομα
''...engaging tango....'''

MAKISL

εμενα με βαλατε δυο φορες ... αλλα ειμαι μονος μου οποτε .....  ;D ;D ;D ;D ;D
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Nick Babouinos

καλα θα γινει χαμος ο ενας πανω στον αλλο!!!αλλα δε πειραζει θα εχουμε μακελειο!!!οποιοσ προλαβε το ΒΒ ειδε!!!φερτε κ κανα εκρηκτηκο να εχουμε θυματα!!!να τρεξουν κ οι medic λιγο!!!φιλε σταυρο θα γινει του ΒΒ το πανηγυρι!!!!χαχαχα!!!γουσταρω ποτε θα ερθει η κυριακη?????????????

salamine153

οσο πιο πολλοι, τοσο το καλητερο! Οποτε αμα ολα πανε καλα, μπορουμε να δοκιμασουμε εκει και καποια συνθετα σεναρια
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Nick Babouinos

goustarw na xorevw
γουσταρω να παιζω γουσταρω να ΒΒευω γουσταρεισ?
δωσε!!!
χειροβομβιδα γλυκια που δε θελει φτιασιδια
Μ4 γλυκα που δε θελει φτιασιδια
Δ Ω Σ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Nirenos

Ισως να ειναι χαζη η απορια μου αλλα πρεπει να ρωτησω.

Εκει θα αλλαξουμε; Για να βαλλουμε τις φορμες; Επειδη θα φοραμε τα ''πολιτικα''...;;;;;;;;

Και κατι ακομα, αν το οπλο μου περναει το οριο πως θα το αλλαξω;

Δεν θα παιξω; Πως γινεται ακριβως;
TEMPLARS

Admax

Παράθεση από: Nirenos στις  15 Οκτ 2010, 23:54:13 ΜΜ
Ισως να ειναι χαζη η απορια μου αλλα πρεπει να ρωτησω.

Εκει θα αλλαξουμε; Για να βαλλουμε τις φορμες; Επειδη θα φοραμε τα ''πολιτικα''...;;;;;;;;

Και κατι ακομα, αν το οπλο μου περναει το οριο πως θα το αλλαξω;

Δεν θα παιξω; Πως γινεται ακριβως;

Μπορείς να βάλεις το παντελόνι της παραλλαγής και το από πάνω να το βάλεις στο πεδίο! ;)

Αν το όπλο σου περνάει το όριο των fps κανονικά δεν παίζεις! το έχεις μετρήσει?? αν είναι έλα και θα το δούμε στο πεδίο! ;) ;) ;) ;) ;)

Nirenos

Αρα να ημιντυθω απο το σπιτι... ΟΚ!

Δεν πιστευω να με δουλευεις επειδη ειμαι καινουργιος και εσεις να αλλαξετε εκει, ετσι;

Οταν το αγορασα ελεγε οτι ειναι 360 fps...

Μπορω να το μειωσω καπως;
TEMPLARS

Admax

Παράθεση από: Nirenos στις  16 Οκτ 2010, 01:40:14 ΠΜ
Αρα να ημιντυθω απο το σπιτι... ΟΚ!

Δεν πιστευω να με δουλευεις επειδη ειμαι καινουργιος και εσεις να αλλαξετε εκει, ετσι;

Οταν το αγορασα ελεγε οτι ειναι 360 fps...

Μπορω να το μειωσω καπως;

Xaxax όχι βρε δεν σου κάνω πλακα! :P

Άλλο τι λέει και άλλο τι βγάζει! ;)

Έλα και θα το δούμε!! ;)

SKORPIOS1234

Αν και εχω δηλωσει συμετοχη στο παιχνιδι αν καταφερω να παω παιδια στη μαλακα σα θα απω εκει γιατι το πεδιο μου φαινεται καλυτερο
Σας το δηλωνω αυτο για να μην πουνε μερικοι οτι εχω δηλωσει και στα 2 παιχνιδια
Παρολο που η καισαριανη με βολευει αφανταστα αλλα θελω να παω να δω και το πεδιο της μαλακασας

Admax

Παράθεση από: SKORPIOS1234 στις  16 Οκτ 2010, 12:50:30 ΜΜ
Αν και εχω δηλωσει συμετοχη στο παιχνιδι αν καταφερω να παω παιδια στη μαλακα σα θα απω εκει γιατι το πεδιο μου φαινεται καλυτερο
Σας το δηλωνω αυτο για να μην πουνε μερικοι οτι εχω δηλωσει και στα 2 παιχνιδια
Παρολο που η καισαριανη με βολευει αφανταστα αλλα θελω να παω να δω και το πεδιο της μαλακασας

Φιλε μου είσαι ο μοναδικός που το έχει κάνει αυτό να το πει!! Μπράβο σου γιατί σε κάτι αλλα παιχνίδια κάποιοι άλλοι δηλώνουν αλλου και πάνε αλλου!! ;)

Πάντως αν μπορέσεις έλα! :)

PILOT

mpravo se olys paidia ola htan kala sas eyxaristoyme rantevou ksana sta pedia
Δεν με πειράζει αν με μισούν, αρκεί να με φοβούνται.

Admax

Το παιχνίδι πραγματικά βγήκε παρα πολύ καλο!!! :D
Μπράβο σε όλους σας παιδιά!!! :D

plwtarxhs

παρα πολυ ωραιο παιχνιδι!! συνχαρητηρια στους διοργανωτες και ολους τους παιχτες ηταν παρα πολυ ωραια.  ;D

salamine153

Στη δευτερη προσπαθεια ηταν οντως καλο, πετυχα και ενα σκορ 4-3 :)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

illuvatar

ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα μπραβο στον σταυρο για το σεναριο,το οποιο ηταν οπως ακριβως νομιζω οτι πρεπει να ειναι τα σεναρια.δηλαδη'απλο,χωρις πολυπλοκα υποσεναρια,και ενα στοχο η καθε ομαδα.νομιζω πως ολοι το ευχαριστιθηκαμε!!!!και ενα μπραβο σε ολα τα υπολειπα  αλανια που βοηθησαν αυτο το σεναριο να διεξαχθει και να τελειωσει ''ΚΑΘΑΡΑ'' !χαιρομαι ιδιαιτερα που δεν ειχαμε κρουσματα ''αθανατων''. να'στε ολοι καλα!!!
''...engaging tango....'''

MAKISL

και απο μενα ενα μπραβο επισης και ενα ευχαριστω σε ολους... νομιζω οτι περασαμε καλα και πιστευω οτι υπηρχε ενα καλο fair play δλδ στο μεγαλυτερο ποσοστο ολοι βγαιναμε οταν επρεπε και δεν υπηαρξαν κρουσματα απεθαντων..

all in all  ενα πολυ καλο παιχνιδι...
θα σας δω στο επομενο οπου και ναναι αυτο...
πιστευω να τα πουμε στο οχι
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ