πολύ προπόνηση πέφτει...

Ξεκίνησε από Fakas, 05 Οκτ 2010, 20:49:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

Παράθεση από: Whiskey στις  14 Οκτ 2010, 15:58:12 ΜΜ
Εκπροσωπωντας την ομαδα των HADES, τονιζω για αλλη μια φορα πως οταν εξαγγελουμε προπονηση σε οποιοδηποτε public πεδιο, δεν αποτελει απαγορευτικο παραγοντα ελευσης οποιουδηποτε.

Σε καθε περιπτωση, οπως εχει γινει και στο παρελθον, ειναι ευκολο να διαχωριστει το πεδιο και να κανουμε ολοι την δουλεια μας.
Αυτο φυσικα εφοσον δεν εχει ανακοινωθει παιχνιδι ή δε θα ανακοινωθει σε ευλογο χρονο μετα απο δικη μας παρακληση για την μερικη δεσμευση πεδιου.

Σε καμια λοιπον περιπτωση η δικη μου ομαδα δεν θα εξαγγειλει προπονηση και αντι αυτης θα υπαρχει prive με την συμμετοχη της.
Αυτο παρακαλω να καταγραφει ως δηλωση και για το μελλον.

Ευχαριστω.
Πολύ σωστή τοποθέτηση και δέσμευση από τον Αρχηγό των HADES απέναντι στην κοινότητα μας.

Χαιρετίζω την στάση σας αυτή και με βρίσκετε συμπορευόμενο σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Βασίλης από Ghost Recon Team.

Palladin

Παράθεση από: Whiskey στις  14 Οκτ 2010, 15:58:12 ΜΜ
Εκπροσωπωντας την ομαδα των HADES, τονιζω για αλλη μια φορα πως οταν εξαγγελουμε προπονηση σε οποιοδηποτε public πεδιο, δεν αποτελει απαγορευτικο παραγοντα ελευσης οποιουδηποτε.

Σε καθε περιπτωση, οπως εχει γινει και στο παρελθον, ειναι ευκολο να διαχωριστει το πεδιο και να κανουμε ολοι την δουλεια μας.
Αυτο φυσικα εφοσον δεν εχει ανακοινωθει παιχνιδι ή δε θα ανακοινωθει σε ευλογο χρονο μετα απο δικη μας παρακληση για την μερικη δεσμευση πεδιου.

Σε καμια λοιπον περιπτωση η δικη μου ομαδα δεν θα εξαγγειλει προπονηση και αντι αυτης θα υπαρχει prive με την συμμετοχη της.
Αυτο παρακαλω να καταγραφει ως δηλωση και για το μελλον.

Ευχαριστω.

Παράθεση από: SAPPER στις  14 Οκτ 2010, 16:48:37 ΜΜ
Πολύ σωστή τοποθέτηση και δέσμευση από τον Αρχηγό των HADES απέναντι στην κοινότητα μας.

Χαιρετίζω την στάση σας αυτή και με βρίσκετε συμπορευόμενο σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Βασίλης από Ghost Recon Team.

Το ίδιο σκεπτικό ακολουθεί και η ομάδα των Μ_Α_Τ.

Φιλικα Πέτρος aka Palladin.

salamine153

Κυριοι, γιατι να μη γινει πιο απλα - τα Μεγαρα και η Καισαριανη θα μπορουν να δεσμευτουν για προπονηση και η Ελευσινα οχι
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

gioalex

Προσπαθώ να καταλάβω την λογική "Δεσμεύω το πεδίο για προπόνηση της ομάδας". Δεν το έχω καταφέρει ακόμα γιατί πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει λογική. Τα πεδία είναι public. Αν κάποιος θέλει να κάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, να την κάνει στο χωράφι του, στο σπίτι του, στο μαγαζί του, στο εργοστάσιό του. Με ποιο σκεπτικό θα μου αποκλείσει κάποιος την δυνατότητα να πάω σε ΟΠΟΙΟ πεδία θέλω να παίξω, να προπονηθώ, να ξεσκάσω?

Άλλο να πει κάποιος "ανοικτή προπόνηση, όποιος θέλει έρχεται", άλλο αυτό που βλέπουμε να δηλώνεται κατά καιρούς.

Φιλικά

gioalex

Teacherdick

Κανένας δε δεσμεύει κανένα πεδίο.Όταν δεν ανακοινώνεται παιχνίδι σε κάποιο πεδίο, δε βλέπω λόγο να μην μπορεί κάποια ομάδα να πάει να κάνει την εκπαίδευση στις τακτικές της.Αν τώρα πάνε για παιχνίδι και άλλα άτομα, μπορούν οι πίστες να μοιραστούν και να παίξουν όλοι.Δε νομίζω να εκδιώχτηκε ποτέ κανένας ή να απαγορεύτηκε η προσέλευση σε κανένα πεδίο.Υπάρχει διαφορά μεταξύ του "ανακοινώνω ότι θα κάνω εκπαίδευση στο τάδε πεδίο" και "μην έρθει κανείς στο τάδε πεδίο γιατί θα κάνει εκπαίδευση η ομάδα μου".
Si Vis Pacem, Para Bellum.

salamine153

Το δικο μου παραπονο ειναι οτι εχουμε πιο πολλα σεναρια σε σχεση με την εποχη που ξεκινησα, πιο πολλες ομαδες, τα ιδια η και πιο πολλα πεδια, αλλα το αιρσοφτ εχει αρχισει να χανει την ορμη του - στα πεδια καθε φορα γινεται απολυτο μπαχαλο, η βαρεμαρα γινεται αισθητη απο τα πρωτα λεπτα, τα πολυ πιο απλα σεναρια, οπως το δικο μου, δεν εφαρμοζονται - στα κατα πολυ πιο δυσκολα και συνθετα πανακια το μπαχαλο ηταν πολυ λιγοτερο και αρκετα απο αυτα βρεθηκαν. Και ρωταω - ολη αυτη η  προπονηση γιατι δεν βοηθαει;
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Magicca

Δύο πραγματάκια να πώ και εγώ.Είμαι από τις ελάχιστες γυναίκες που παίζουν Airsoft γενικώς & πανελλαδικώς συγκριτικά με τους άντρες του game.Σαφέστατα νεότερη από πολλούς παίχτες αλλά καθόλου μικρή για να μπορώ να βλέπω κάποια πράγματα και να εκφέρω άποψη.Θεωρώ ότι ένα γνωμικό μας ταιριάζει:"Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι,αργεί να ξημερώσει".Μα είναι δυνατόν να αφήνουμε (γενικώς ομιλώ) ανθρώπους που απλά θέλουν να την σπάσουνε στους πολλούς ,να μας χαλάνε την διάθεση?!Δηλαδή με τι κριτήριο τους κάνουμε την χάρη αυτή?Σιγά τα οά βρε παιδιά.Τα πεδία μέχρι στιγμής δεν είναι άπειρα αυτά που έχουμε ΌΛΟΙ στην διάθεσή μας για παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλά που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.Ας μην δίνουμε λοιπόν αξία σε αυτούς που απλώς θέλουν να είναι σπαστ@@ες!!Και να δούμε πως μπορούμε να απολαύσουμε εμείς οι πολλοί το hobby μας.Υπάρχει χώρος για όλους,χρόνος για όλους δεν υπάρχει(δυστυχώς).Απαξίωση σε αυτούς που δεν σέβονται και σεβασμός πρός τους υπολοίπους, για να γουστάρουμε όλοι εν κατακλείδι.Ευχαριστώ που με διαβάσατε:)

Φιλικά Άσπα aka Magicca.
I put a "spell" on you....because your mine..:)

kostas38m

ΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ
+ 1 ΧΕΧΕΧΕ
  ;D :D ;)