Ερώτηση για full face

Ξεκίνησε από Teacherdick, 13 Οκτ 2010, 15:39:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Γνωρίζει κανείς αν χρησιμοποιόντας το παρακάτω full face θολώνουν τα γυαλιά?

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_110&products_id=929
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Echo-Fox

Αυτό το full face το εχω και το εχω βάλει σε ενα παιχνίδι δεν ειναι τοσο θέμα του full face το θολώμα των γυαλίων οσο των καιρικών συνθηκών.
Απλά ειναι παραπολύ ζεστό και ανεβάζεις θερμοκρασία στο κεφάλι οπότε αν και ο καιρός βοηθήση τοτε θολώνουν πιο εύκολα και ξεθολώνουν ακόμα πιο δύσκολα.

agent 47

Εγώ δεν έχω αυτήν την balaclava αλλά όταν πήγαινα για χαβαλέ στα καρτ είχα αγοράσει μία και την έχω χρησιμοποιήσει μια δυο φορές σε παιχνίδι airsoft. Επειδή η δική μου ήταν αρκετά "στενή" δηλαδή δεν είναι και πολύ άνετη, όταν κάλυπτα και την μύτη μου όλη η θερμότητα της αναπνοής μου έβγαινε στα γυαλιά και θόλωναν στο λεπτό, όταν όμως η μύτη δεν προστατευότανε και ήταν στην οπή για τα μάτια δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Επειδή αυτήν την βλέπω να είναι αρκετά ψηλά το ύφασμα για να προστατεύει και την μύτη, υπάρχει πιθανότητα να σου δημιουργεί πρόβλημα. Ξαναλέω δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά η δικιά μου, μου δημιουργούσε σε χρόνο ρεκόρ πρόβλημα στα γυαλιά. Άμα βιάζεσαι δές την στο κατάστημα αν γίνεται (πάρε δυο τρεις ανάσες, δές αν σε προβληματίζει στην αναπνοή, δες αν η ανάσα περνάει εύκολα από το ύφασμα ή το ύφασμα ωθεί την ανάσα προς την μύτη), αλλιώς ευχαρίστως να σου δείξω την δικιά μου σε κανένα παιχνίδι να δείς αν σε βολεύει κιόλας, γιατί υπάρχει και αυτή η πιθανότητα, μην την αγοράσεις τσάμπα ;) ;) ;)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team