Φτιαξε το δικο σου Ballistics Gel Target!!!

Ξεκίνησε από Stevakuzo, 16 Φεβ 2010, 17:05:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Stevakuzo

Φοβερο δε θα ηταν να στοχευουμαι σε ομοιοματα φτιαγμενα απο βαλλιστικο ζελε? Δεν ειναι τοσο δυσκολο λοιπον..Καντε το οπως οι Mythbusters ... υπαρχουν και Βιντεο στο Γιουτιουμπ... Αν καποιοι το εχουν ηδη προσπαθησει η' θελουν να το δοκιμασουν , ελατε να ανταλαξουμε αποψεις!!!

Τι εννοώ...
Redwolf Airsoft - Ballistic Gel test on shotguns.
I have not yet begun to fight!

gregkerkyra

ghost-71

ωραία μαγκιά θα το δοκιμάσω αμέσως τώρα ..

Hornet

ΤΕΛΕΙΟ!!!!θα γεμισω το σπιτι με τετοια και θα κανω CQB προπονηση!!!! ;D ;D ;D ;D
you'll fire your musket but l'll run you through...

Maleficus

Αυτό το Gelatine τι είναι ;
Μπορεί να μου πεί κανείς που γίνεται να βρώ ;

agent 47

To gelatine ονομάζεται ζελατίνη στα ελληνικά. Από το βιντεάκι που είδα μπορώ να πω με σιγουριά οτι είναι ζελατίνη που χρησιμοποιήτε και στην ζαχαροπλαστική και μπαίνει σε γλυκά που από μόνα τους δεν έχουν την δυνατότητα να πήξουν(από τα σχέδια στα φακελάκια). Δεν είναι τίποτα το τρομερό. Πιστεύω σε κανενα σουπερ μαρκετ να έχει, αλλά στα μεγάλα μην πας και ψάχνεις σε κανένα μινι μαρκετ και δεν βρίσκεις..... Αν δεν βρεις και στα σουπερ μαρκετ, κάποιο μαγαζί με είδη ζαχαροπλαστικής θα έχει σίγουρα. Και τα φρουι ζελέ αυτό πρέπει να έχουν μέσα  ;) ;) ;) ;) ;)

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι οτι ως συνήθως είναι φτιαγμένα σαν λεπτές διάφανες πλάκες και όχι σε σκόνη. (να 'ναι καλά ο Παρλιάρος)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Maleficus

Δυστυχώς δεν είμαι ακόμα βέβαιος για το αν η σύσταση του μείγματος αντιπροσωπεύει τις ιδιότητες του αληθινού ιστού ....
Απο ότι διάβασα στα σχόλια στο tube μερικοί λένε ότι η σωστή αναλογία είναι 6.25 γραμμάρια νερού ανα 1 γραμμάριο ζελατίνης ....
Επίσης αυτό που μας λέει και ο δημιουργός του βίντεο είναι πως γίνεται να παρασκευαστεί και με jell-o (Φροθί ζελέ )

Άλλοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να μπούν και άλλες ουσίες στο μείγμα για να αντιπροσωπεύει τον ανθρώπινο ιστό  , αλλά το μόνο σίγουρο που μπορώ να πώ είναι πως οι Mythbusters παίρνουν το βαλιστικό τζέλ απο μία εταιρεία έτοιμο!
Το μόνο που θέλει είναι ανακάτεμα, ψυγείο ,  και κοστίζει πανάκριβα !

Engineer

Προσωπική μου άποψη..... Δεν εχει νόημα να φτιάξεις τέτοιο Jell με ακρίβεια ιστου  γιατι με 1joule  θα εχεισ σχεδόν μηδενική διάτρησή .......

el.cind

γεια σασ παιδια η ζελατινη που χρεισιμοποιη στο βιντεο ( KNOX ) ειναι ζελατινη για τα γλυκα        θα την βρειτε σε τονουσ στα super market οπου δουλεβω και εγω ο ιδειοσ για το sprey που ψεκασε ο τιποσ δεν το γνοριζω να σασ πω... ελπιζω να βοηθεισα λυγο και εγω με την σειρα μου παιδια καλη επητιχεια οποιοσ δοκημαση και καλεσ βολεσ με πολλα BBs στον στοχο.. ;D ;D ;D

Maleficus

το σπρέι λέει στο βίντεο πως είναι για λυπανση για να μπορέσεις να βγάλεις το βαλιστικό τζέλ στο τέλος ...
ως εναλακτική λύση δίνει το άπλωμα λαδιού στα τοιχώματα και λίγη ποσότητα μέσα στο νερό ....

salamine153

αυτο νομιζω οτι θα ειχε επιτυχια στα Μεγαρα
фонарик
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

nikos1990

Kαι το ζελε οχι για τα μαλια ;D μοιαζει δε μοιαζει αλλα αυτο το κανεις φουυυυυυ και τρυπαει ενω το βαλιστικο οχι
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill