MAGTAF-A (Marine Air Ground Task Force - Airsoft)

Ξεκίνησε από loubamboo, 10 Νοε 2009, 22:36:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

Παράθεση από: queef στις  03 Ιουλ 2010, 13:49:14 ΜΜ
Ο σεβασμός στον ηγήτορα δεν διατάσσεται,κερδίζεται από αυτόν με την συμπεριφορά,τις πράξεις και τις αποφάσεις του.

+1 απλα
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

loubamboo

Παράθεση από: jumbo στις  03 Ιουλ 2010, 14:58:39 ΜΜ
+1 απλα

Αγαπητοί φίλοι, δεν διεκδίκησα ποτέ την ιδιότητα ή τον τίτλο του ηγήτορα. Απαιτώ από τους συνεργάτες μου στα πλαίσια μιας ομάδας που έχω δημιουργήσει και σε μεγάλο βαθμό χρηματοδοτήσει να με σέβονται όσο τους σέβομαι και να αναγνωρίζουν και να εκτιμούν την προσφορά και τις μονομερείς θυσίες μου.

Ο φίλος "Queef" σχολίασε:

<< Ο σεβασμός στον ηγήτορα δεν διατάσσεται,κερδίζεται από αυτόν με την συμπεριφορά,τις πράξεις και τις αποφάσεις του >>.

Ο ρόλος του ηγήτορα, όχι μόνο στους στρατιωτικούς σχηματισμούς αλλά και στα ομαδικά σπορ είναι ιεραρχικός. Ασφαλώς ο κάθε ηγήτορας αποδεικνύει την επάρκειά του στην πράξη αλλά κρίνεται κατά κανόνα από ανωτέρους του στην ιεραρχία. Η αμφισβήτηση ανωτέρου από υφιστάμενο καλείται ανταρσία και τιμωρείται ανάλογα.

Η ομάδα SNIPER TEAM ALPHA είναι ομάδα airsoft και όχι στρατιωτική μονάδα. Γι' αυτό με το συμπαίκτη Patriot είχαμε εξαρχής μια σχέση ισοτιμίας με εναλλαγή ρόλων αρχηγού και υπαρχηγού προς όφελος της αποτελεσματικότητας της ομάδας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο συμπαίκτης Patriot δικαιούται και αξίζει να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που αποφάσισα να τον αποδεσμεύσω.

Ελπίζω να έλυσα σημαντικές απορίες.

Ευχαριστώ για όλες τις καλοπροαίρετες γνώμες.
Freedom is more important than peace. USMC!

Philip

παιδιά χαίρετε!

μένω Αθήνα και ψάχνω γενικά ομάδα με dress code ACU καθώς έχω και εγώ το ίδιο (με TAN parts)

θα χαιρόμουν να σας γνωρίσω και να παίξουμε κανα παιχνίδι μαζί

(η ομοιομορφία είναι ένα πράγμα που τρελαίνομαι)

loubamboo

Παράθεση από: Philip στις  15 Ιουλ 2010, 09:49:48 ΠΜ
παιδιά χαίρετε!

μένω Αθήνα και ψάχνω γενικά ομάδα με dress code ACU καθώς έχω και εγώ το ίδιο (με TAN parts)

θα χαιρόμουν να σας γνωρίσω και να παίξουμε κανα παιχνίδι μαζί

(η ομοιομορφία είναι ένα πράγμα που τρελαίνομαι)

Αγαπητέ Philip, έχεις PM...

loubamboo

CPL Patriot, Scout Sniper

02/06/2010: O CPL Patriot, εξαιρείται της δυνάμεως της ομάδας  E-COMPANY.

1) Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η παραπάνω ανακοίνωση που αφορούσε στην αναστολή συμμετοχής του CPL Patriot στη δύναμη της ομάδας  E-COMPANY ακυρώνεται από σήμερα, 15/09/2010.

Ειδικότερα, o CPL Patriot αποκαθίσταται ως ενεργό, ιδρυτικό μέλος της ομάδας και αναλαμβάνει τη διοίκηση
 του κλάδου της με την ονομασία: "Fireteam RED, 1st Platoon, D Company, 2nd Battalion, 5th Marine Regiment
 1st Marine Division".

2) Ο παίκτης SPC Χείρων (Cheiron) εντάσσεται στη δύναμη της ομάδας και λόγω επαγγελματικής ιδιότητας αναλαμβάνει καθήκοντα ιατρού της ομάδας.

3) Δύο παίκτες είναι σε διαδικασία αξιολόγησης - προετοιμασίας προς ένταξη στη δύναμη της ομάδας.
     Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

4)  Η ομάδα χρησιμοποιεί τις εξής εμφανίσεις:

i) 101st Airborne Division: US Army ACU χιτώνιο και πανταλόνι, εξαρτύσεις χρώματος ACU ή Coyote Brown, άρβυλα χρώματος Desert Tan ή Coyote Brown.

ii) 1st Marine Division: Woodland Marpat ή Desert Marpat χιτώνιο και πανταλόνι, εξαρτύσεις χρώματος Coyote Brown, άρβυλα χρώματος Coyote Brown ή μαύρου, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιβάλλουν.

Semper Fi, Marines

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η χρήση εμβλημάτων και διακριτικών είναι απλά και μόνο συμβολική και στα πλαίσια της
                    αναπαράστασης (airsoft reenactment) σύγχρονων και παρελθόντων ιστορικών γεγονότων.

loubamboo

15/09/2010: Κατόπιν της ενίσχυσης της ομάδας με νέα μέλη, ανακοινώνεται ο μετασχηματισμός της σε: MAGTAF-A (Marine Air Ground Task Force - Airsoft).

Η MAGTAF-A υποδιαιρείται σε δύο κλάδους:

Κλάδος Ι:  Fireteam WHITE, 2nd Platoon, E-Company, 3rd Battalion, 506 PIR, 101st Airborne Division.

Επικεφαλής: SFC Loubamboo

Κλάδος ΙΙ: Fireteam RED, 1st Platoon, D Company, 2nd Battalion, 5th Marine Regiment, 1st Marine Division.

Επικεφαλής: CPL Patriot

Καλή αντάμωση στα πεδία, με ασφάλεια και εντιμότητα.

loubamboo

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω στην ελληνική κοινότητα αεροσφαίρισης την ένταξη στη δύναμη της ομάδας μας, MAGTAF - A, του παίκτη MARINE300.

Ο MARINE300 προάγεται ευθύς στο βαθμό του Private First Class (PFC) και ενσωματώνεται στον κλάδο της ομάδας:
Fireteam RED, 1st Platoon, D Company, 2nd Battalion, 5th Marine Regiment, 1st Marine Division.

Θα ενεργεί σε σύμπραξη με τον CPL Patriot, Fireteam RED leader.

Stay frosty, bro!

Jocker

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

SAPPER

Μπράβο παιδιά εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα σας.

loubamboo

Όπως αναφέρεται και στον τίτλο του θέματος, δοκιμάσαμε σήμερα, 06/10/2010 και παρουσιάζουμε το Μ4 GBB  
 carbine της VFC.

Το αεροβόλο είναι σε εντελώς εργοστασιακή μορφή με μόνες μετατροπές - προσθήκες το πίσω αναδιπλούμενο
 battle  sight και το διαιρούμενο χειροφυλακτήρα (real steel) της FAB Defence.

Επειδή ο σκοπός μας δεν είναι να κουράσουμε τους αναγνώστες με μακροσκελείς αναλύσεις, θα διατυπώσω
 τηλεγραφικά τις εντυπώσεις μας από αυτή τη δοκιμή.

Γενική αίσθηση του αεροβόλου: απολαυστική, ό,τι πιο ρεαλιστικό υπάρχει στο χώρο του airsoft.

Βεληνεκές, ευθυβολία: Δεδομένου ότι έγιναν βολές κατά στόχου μικρής επιφάνειας (διάμετρος 7,68 cm) σε
 απόσταση 30 μ., τα αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά, προκειμένου για αεροβόλο airsoft.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, η καλύτερη βολή της ημέρας ήταν στο 8 (τρίτος κύκλος από το
 κέντρο του στόχου).

Η καλύτερη συγκέντρωση ήταν από δύο βολές στο όριο μεταξύ των κύκλων 1 και 2, με απόσταση μεταξύ τους
 1,58 cm.

Βολή ακριβείας στο 8

Καλύτερη συγκέντρωση δύο (2) βολών στo 1,58 cm.

Σύντομα θα δημοσιευθούν και τα βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα των δοκιμών...

Σπεύδω να διευκρινήσω ότι η παρουσίαση αυτή εκφράζει απλά και μόνο τις προσωπικές εντυπώσεις μου ως
  κατόχου του συγκεκριμένου αεροβόλου και ως απλού παίκτη του airsoft.

Σε καμία περίπτωση δεν διεκδικώ για τον εαυτό μου τη θέση ή τον τίτλο του εμπειρογνώμονα πάνω στα
  αεροβόλα airsoft, στην τεχνολογία και στις επιδόσεις τους.

loubamboo

VFC M4 GBB 5

Video No 1: Βολή στα 30 μ.
                     Βάλλων: Loubamboo

Patriot

Ωραιο bro....... Μακαρι και να σε μιμηθουν και αλλοι φιλοι απο την κοινοτητα και να εχουμε και τα "δικα" μας τεστ για μοντελα ............και οχι μονο τα ξενα απο το youtube......... ;)
God Save The Queen.........

loubamboo

VFC M4 GBB 1

Video No2: Βολή στα 30 μ.
                  Βάλλων: Cheiron

VFC M4 GBB 3

Video No3: Βολή στα 30 μ.

VFC M4 GBB 4

Video No4: Βολή στα 30 μ.

Συνολική αξιολόγηση: 8 / 10

Το αεροβόλο είναι καινούριο και δεν μπορούμε ακόμα να αξιολογήσουμε την αξιοπιστία του.

loubamboo

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την προαγωγή του CPL "Patriot" στο βαθμό του Sergeant First Class SFC (E-7).

Επάξια προάγεται στον ανωτέρω βαθμό σε επιβράβευση των ενεργειών του που συνέβαλαν στη βελτίωση των
 σχέσεων της ομάδας MAGTAF-A με άλλες ομάδες και παίκτες.

Hurra!

Η χρήση στρατιωτικών όρων και διακριτικών είναι απόλυτα συμβολική στα πλαίσια της αναπαράστασης
 (Airsoft Reenactment) παρελθόντων και σύγχρονων ιστορικών γεγονότων.

Patriot

ΤΝΧ Lou...... ;D
Εισαι θεος σε κατι τετοια..... ;)
God Save The Queen.........

loubamboo

Παράθεση από: Patriot στις  12 Οκτ 2010, 23:25:05 ΜΜ
ΤΝΧ Lou...... ;D
Εισαι θεος σε κατι τετοια..... ;)

Ήταν αφόρητες οι πιέσεις από τον Πρόεδρο Obama. Εγώ δεν θα σου έδινα ποτέ προαγωγή ... LOL  ;)

T.I. Dead and Gone SPOOF- Barack Obama

loubamboo

16/10/2010  ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ MAGTAF - A

I) ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ

1) SFC Loubamboo
    2) SFC Patriot
    3) CPL Cheiron
    4) PFC Marine300
     5) PVT Minuteman

II) Υποψήφιο μέλος: SCORPIOS1234

SAPPER

Φίλε Λεωνίδα εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα σου.

Είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσετε τον πήχη με τον επαγγελματισμό σας.

Καλά και ασφαλή παιχνίδια να έχουμε και καλορίζικα τα νέα μέλη της ομάδας σου.

Maleficus

Και εις ανώτερα Λού !
Χαίρομαι να σας βλέπω να πηγαίνετε όλο και καλλίτερα !

HURAAA !

Iskios

"Αυξάνεστε και πληθύνεστε" είπεν ο Κύριος...  ;D