ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ GLOCK 18C TOKYO MARUI?

Ξεκίνησε από Faceman, 12 Οκτ 2010, 02:02:27 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Faceman

Aυτο το θεμα (πιστευω οτι) αφορα και τα υπολοιπα παιδια της κοινοτητας που εχουν επιλεξει το συγκεκριμενο πιστολι ειτε γιατι το θεωρουν βολικο ή ευχρηστο ή απλως εχουν καποιο κολλημα με το συγκεκριμενο ;)...Στο προβλημα κυριοι... :-X Το οπλο το εχω μολις 2 μηνες(αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει ο SAPPER που γνωριζει) εχει παιξει σε !!!4!!!(το τονιζω :o) παιχνιδια και σημερα διαπιστωσα οτι το κλειστρο μπροστα εχει κανει μπορω να πω κατι σαν ρωγμη και ανησυχω...Εν κατακλειδη καταληγω στην ευλογη απορια...ΓΙΑΤΙ Η ΤOKYO MARUI ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....? >:( >:( >:(.... Ελπιζω να συμφωνειτε ή και να διαφωνειτε (ετσι και αλλιως κουβεντα κανουμε) ::) περιμενω την ανταποκριση σας...ευχαριστω

lak1000

Αν δεν είναι σπάσιμο από κακή χρήση, αμέσως στο μαγαζί για εγγυηση!
Please don't feed the trolls...

Faceman

Φιλε μου εννοειται πως δεν εχει σκοπιμα ή απο κακη χρηση τοσα λεφτα που εχουμε δωσει ολοι δεν νομιζω οτι δεν τα εκτιμαμε κιολας...συμφωνεις πιστευω ;)

lak1000

Και με το παραπάνω. Αύριο πρωί πρωί με το όπλο στο χέρι για φτιάξιμο!  ;)
Και καλή τύχη φίλε μου!
Please don't feed the trolls...

G.P.S.

O λογος που η ΤΜ δεν βαζει μεταλικα κλειστρα ειναι γιατι υπαρχει οδηγια απο τον Ιαπωνικο νομο
& γιατι βασει προδιαγραφων (αντοχες, χαμηλοτερα fps) δεν το χρειαζονται. ;)

theosarr

Όλα τα Glock της TM έχουν θέμα σε εκείνο το σημείο το οποίο παρουσιάζεται κατα πολύ γρηγορότερα αν αντί του προτεινόμενου αερίου 134a (lowest possible pressure) χρησιμοποιήσεις κάθε τύπου και προέλευσης green gas! Σαν παρέα το έχουμε δει σε 2 Glock και ένα Colt .45"!!! Πάντως ανάλογα με την χρήση και το αέριο και η εμφάνιση της φθοράς.

Υ.Γ. Κατα την ταπεινή μου άποψη green gas σε TM (με το κεφάλι σου ήσυχο) μόνο σε χαμηλές θερμοκρασίες και με πειθαρχία πυρός.
When the warning labels are larger than the product labels, you got the good stuff!

Faceman

Παιδια καλημερα και σας ευχαριστω πολυ για την τοσο γρηγορη ανταποκριση σας
1)Φιλε μου theosarr αυτο που μου προτεινεις το εχω και επισης παντα με πειθαρχια πυρος ;)
2)Ευχαριστω για το info-tip κυριε  G.P.S. ;D υποχρεως
3)Περιμενω απο εξω να ανοιξουν αλλα αργουν ;D ;D ;D φιλε lak1000