Woodland 8-3-2009

Ξεκίνησε από kinmid, 02 Mar 2009, 22:23:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sferas

Ρε  παιδιά μηπως κατα τυχη γνωρίζει κανεις πως λέγεται η σταση του λεωφορειου που αφηνει εξω αποτ ο Πεδιο;;;

Ευχαριστώ

mirrage

Και ποιο είναι το λεωφορείο πείτε μας αν είναι δυνατό.
Παρατηρητές δέχεστε?Δεν έχω όπλο και έλεγα αν περάσω να
το κάνω ώστε να πάρω μία ιδέα για το πως παίζετε και τι απαιτήσεις
έχει το παιχνίδι.

kinmid

Παράθεση από: mirrage στις  04 Mar 2009, 09:43:09 ΠΜ
Και ποιο είναι το λεωφορείο πείτε μας αν είναι δυνατό.
Παρατηρητές δέχεστε?Δεν έχω όπλο και έλεγα αν περάσω να
το κάνω ώστε να πάρω μία ιδέα για το πως παίζετε και τι απαιτήσεις
έχει το παιχνίδι.

Όλα έχουν ήδη αναφερθεί...

Η Συνάντηση μας για την Κυριακή είναι την 11:00 στο τέρμα του πάρκινγκ στο νεκροταφείο Καισαριανής, το οποίο και είναι παράλληλα με τον δρόμο που οδηγεί προς τον περιφερειακό. Συγκεκριμένα στο τέρμα του πάρκινγκ και προς την μεριά του δάσους.
Αν έρθετε με συγκοινωνία το λεωφορείο #224 κάνει τέρμα ακριβώς στην αρχή του νεκροταφείου αμέσως μετά το γήπεδο του Νηαρ Ηστ (δρομολόγια υπάρχουν και με χάρτη στο ίντερνετ στην σελίδα του ΟΑΣΑ).Αν έρθετε με αυτοκίνητο από περιφερειακό όπως μπαίνετε για Καισαριανή μόλις θα βρείτε το νεκροταφείο αριστερά σας μπαίνετε και παρκάρετε, ενώ εσωτερικά από την Καισαριανή ανεβαίνοντας την Εθν.Αντιστάσεως προς περιφερειακό και περνώντας το γήπεδο και το πάρκινγκ του θα δείτε δεξιά παράλληλα το πάρκινγκ του νεκροταφείου.

Μόλις κατεβείτε από το λεωφορείο συνεχίζετε στον πεζόδρομο-πάρκινγκ παράλληλα με το νεκροταφείο και τον δρόμο προς περιφερειακό, και σημείο συνάντησης είναι στο τέρμα του πάρκινγκ.

Εφ'όσον έχεις δικά σου προστατευτικά γυαλιά ή υπάρχουν περίσσευμα για να φορέσεις, τότε μπορείς να έρθεις ως παρατηρητής.

ZINJA

επειδη καποια ατομα φιλοι,δεν εχουν γραφτει στο φορουμ δηλωνω  τη συμετοχη τους¨΄"ΒΑΣΙΛΗΣ+2 ευχαριστω(τα παιδια ειναι καινουργοι παιχτεσ και τους γνωρισα την προιγουμενη κυριακη στη κεσαριανη)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Sferas

Παιδια δυστυχως αυτη τη Κυριακη θα αδυνατησω..
Κριμα.Τα λέμε οσονουπω.. :'( :'(

kinmid

Μιά διευκρίνηση όσον αφορά την ώρα/μέρα λήξης δήλωσης συμμετοχής...

Είναι αποκλειστικά για το θέμα οργάνωσης των ομάδων & στοιχείων βάσει του σεναρίου που θα παιχτεί, και όχι ως χρονικό όριο δήλωσης συμμετοχής.
Μπορεί να έρθει κάποιος για να παίξει έστω και αδήλωτος, όμως δεν θα υπάρχει η ευελιξία ικανοποίησης αιτημάτων συμμετοχής σε συγκεκριμένη ομάδα αν δεν έχει δηλώσει εγκαίρως συμμετοχή ή/και προτίμηση.

kinmid

Έγινε προσθήκη μερικών οδηγιών στην αρχική σελίδα-ανακοίνωση του σεναρίου στο τμήμα "Μερικές επί πλέον οδηγίες για το σενάριο".
Ρίξτε μία ματιά!

Υ.Γ.
Προστέθηκαν δύο ακόμη παράγραφοι περί respawn και βαθμολογίας-λήξης σεναρίου.

Υ.Γ. #2
Έγινε άλλη μία πρόσθετη διευκρίνηση μετά από παρατήρηση μέλους.
Ένα μυαλό το έχω...
:-\

FanIsHere

Παράθεση από: kinmid στις  03 Mar 2009, 21:53:19 ΜΜ
Οι αντάρτες δεν θα φέρουν διακριτικό γιατί δεν νομίζω ότι χρειάζεται, αλλά είναι πάντα δεκτές οι όποιες προτάσεις και ιδέες.

Καλύτερα να φοράνε και οι αντάρτες διακριτικό, διότι όταν δεις κάποιον, ψάχνεις να δεις τι χρώμα διακριτικό φοράει για να ξέρεις αν πρέπει να βαρέσεις ή όχι, ενώ εάν κάποιος δε φοράει, δυστάζεις να ρίξεις με την πρώτη, γιατί περιμένεις να δεις αν φοράει διακριτικό ή όχι. Ένα καλό χρώμα για τους αντάρτες είναι το άσπρο.

Παράθεση από: Sferas στις  04 Mar 2009, 02:27:31 ΠΜ
Ρε  παιδιά μηπως κατα τυχη γνωρίζει κανεις πως λέγεται η σταση του λεωφορειου που αφηνει εξω αποτ ο Πεδιο;;;

Ευχαριστώ

Πρέπει να σταματήσεις στο τέρμα του δρομολογίου, στη στάση "ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ". Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.oasa.gr/index.asp?asp=routes/bus_stop.asp&route_id=+224&rvariant_id=1&medium=0

Υ.Γ.: Η στάση δε γράφει πάνω τίποτα. :-\
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

kinmid

Παράθεση από: FanIsHere στις  04 Mar 2009, 17:53:18 ΜΜ
Καλύτερα να φοράνε και οι αντάρτες διακριτικό...

Θα φέρουν κορδέλα τελικά και οι αντάρτες για να είμαστε όλοι με το φιογκάκι μας.  ;D
Αύριο θα διαλέξω και το χρώμα όταν πάω να την αγοράσω, πάντως λευκή δεν θα είναι σίγουρα γιατί δεν με γεμίζει χρωματικά...  :P

SAPPER

From ----------------------  GHOST RECON  ----------------------Team

SAPPER
BEAST
FRITZ
SWITCH
TAKL
JAMES
LOU
RAVEN

------------------------------  AND OF MESSAGE  ------------------------------

kinmid

Ωραία παιδιά, μπήκατε όλοι στο πρώτο περίπολο, ενώ συγχώνευσα στο δεύτερο όλα τα μέλη που ήταν μέχρι τώρα στο πρώτο, και νομίζω έκλεισαν και τα δύο.

Αν υπάρχουν αιτήματα για αλλαγές από οποιονδήποτε, μην διστάσει να με ενημερώσει.

ZINJA

το ειπα εγω¨¨κανα στοιχημα οτι θα ειμαστε πανω απο 40 ατομα?και βλεπω και παιχτες που (ελειπαν απο ταο παιδιο)πολυ χαιρομε που θα ερθουν και ευχομαι να ερθουν κιαλοι παιχτες!!τελικα ολοι ειμαστε μια οικογενια!!!!!!!!(συγνωμη ανπειραζει καποιους για αυτα που λεω)και αυτους τους αγαπαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

apomaxos

νικόλα καλώς όρισες στα πεδία πάλι.
για την κυριακή θα σου απαντήσω αύριο.

hargyr

Παιδιά βάλτε και εμένα στο game  :)
PLAY FAIR

kinmid

Να υπενθυμίσω ότι οι ασύρματοι θα είναι ένα απαραίτητο βοήθημα τόσο στο παιχνίδι όσο και για την οικονομία χρόνου στα διαδικαστικά & οργανωτικά θέματα, οπότε όσοι έχετε καλό είναι να τους φέρετε.

Όσον αφορά τα διακριτικά οι αντάρτες θα φέρουν πορτοκαλί κορδέλα στο μπράτσο ή στο κεφάλι, ενώ τα δύο περίπολα γαλάζια & κόκκινη αντίστοιχα.

Όσοι δεν προλάβουν ή δεν δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, ακόμη και όσοι καθυστερήσουν για κάποιο λόγο, θα γίνει προσπάθεια ώστε να εισέλθουν και αυτοί στο παιχνίδι μας έστω και αν αυτό είναι εν εξελίξη, αρκεί να έχουν διαβάσει το σενάριο και να γνωρίζουν τι/πως ισχύει, στην χειρότερη παίζουν στα συνηθισμένα deathmatch που ακολουθούν κάθε σενάριο.

Kallistos

Γειά σας Παιδιά!

Για κυριακή μέσα. Εγώ και άλλοι 4
Αντώνης
Αλεξανδρος
Νίκος
Βασίλης

Αν γίνεται να μας βάλετε μαζί θα ήταν τέλεια.
Ready... Steady... Fire...!!!

OYK347

Καλημέρα σας,  :)

και οι "Armageddons" θα έρθουμε στην Καισαριανή

(3 της ομάδας και 1 νέος φίλος)

παρακαλώ, αν είναι δυνατό να τοποθετηθούμε μαζί,

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. παρουσίαση της ομάδας στο: http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,440.0.html
.

.                      http://www.armageddons.gr

Noob

Μέσα και εγώ... Αντε γιατί έλειψα καιρό..
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

pit

mesa kai egw balte ai ena +2  ;) :)

Gus

Βαλτε και για μενα ενα +1? γιατι παιζει να ερθει ενας φιλος μου αμα του βρω οπλο.