HOTEL

Ξεκίνησε από fanioles, 04 Οκτ 2010, 22:50:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fanioles

Λοιπόν...  Πριν κανα χρόνο έγιναν επικές μάχες (λεκτικές εδω μέσα) για να καταλάβουν καποιοι φίλοι οτι αυτό που λέγαμε τότε οι FALLOUT RANGERS πριν διασπαστούν (και γίνουν οι περισσότεροι SANDMEN) ήταν γεγονός.

Δηλαδή οτι κατα τη προετοιμασία του σεναριου COLD START μας επισκεύτηκαν άνθρωποι της EUROBANK που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτίσματος (μήπως αμφιβάλει κανείς ΑΚΟΜΑ?)
και μας ζήτησαν να μή ξαναπάμε.

- η καταπάτηση διώκεται ποινικά -

Οταν το δημοσιοποιήσαμε ακούστηκε το εκπληκτικό οτι το θέλουμε για τον εαυτό μας.

Δε μας άκουσε κανείς και συνέχιζαν να γίνονται ανοιχτά παιχνίδια (για πριβέ τα πήγαιναν αλλα που να κρύψει η τανα τη χαρα της και μαζεύονταν +100 ατομα) με αποτέλεσμα να περιφρακτεί ο χώρος και να μπούν απαγορευτικές ταμπέλες.

Πρόσφατα διαπίστωσα οτι πολλές ΟΜΑΔΕΣ πάνε και παίζουν.

Η περίφραξη είναι ξηλωμένη σε κάποια σημεία.

Η πλάκα είναι οτι υπαρχουν φωτογραφίες.

Γιατί ανοίγω αυτό το θέμα ?   Επειδή ΄ηταν το αγαπημένο μου πεδίο και δε ξαναπάτησα ποτέ.  Επειδή δεχτήκαμε κάποτε τα πυρά και την ειρωνία όλων για το αν είναι της EUROBANK.

και επειδή κάποιοι φάγαμε όλα τα σκατά και κάποιοι άλλοι παίζουν τώρα κάθε ΣΚ.

Κάποιοι κάνουμε προσπάθειες για να νομιμοποιηθεί το γ.... για παιχνίδι και κάπιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να τα σκατώσουν.

Καλώ όποιον ξέρει για άλλους οτι πάνε να μου το πεί και θα τους αναφέρω εγώ δημοσίως. (ναι, ρουφιάνους ψάχνω)

΄Οποιον πετύχω να παίζει στο HOTEL θα φάει πολύ ματσούκι. Μα τον Odin

jumbo

φιλε fanioles αν πραγματικα εχουμε τετοια δειγματα γραφης περι ξενοδοχειου, τοτε μαλλον ειαστε αξιοι της μοιρας μας.....
απλως αναροτιεμαι αν τελικα υπαρχον τοσο ανεγκεφαλοι ανθρωποι........ :-\
αν πραγματικα θες γιατι δεν παμε να τους κανουμε μια πεσιματικη μια κυριακη να ριξουμε και καμια μαπα....;
και οχι τιποτα αλλο ενα χρονο χωρις cqb και ξαφνικα διαβαζω οτι καποιοι πανε και πεζουνε......
δηλαδη ρε καμαρια εσεις που το κανετε εισαστε μαγκες και οι υπολοιποι μακακες;......
any way...φιλε fanioles εχεις τον λογο μου οτι αν ακουσω κατι μαζι θα το βγαλουμε στην φορα και θα ριξουμε μαπες....

παντα φιλικα και με απολυτη ειλικρινια

jumbo aka Λευτερης
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Demon

Να πώ οτι είναι απαράδεκτοι να πώ οτι είναι ανεγκέφαλοι να πω ΤΙ?!?!?!
>:( >:( >:( >:( >:( >:(
Λες και εμείς οι υπόλοιποι που στερούμαστε τα cqb κατουρίσαμε, ας μου επιτραπει η έκφραση, σε κανένα πηγάδι που λέει και η παροιμία...
Τί να πώ!! προτυμώ να κρατήσω την σιωπή μου μεχρι να διαπιστώσω ποιοι είναι!
Μετά έχει ο Θεός...Φίλε μου fanioles με χαρά μου αν θές να σου δώσω το τηλέφωνό μου μέσω pm να σε βοηθήσω όποτε θές να πάμε να δούμε ποια είναι τα "εξυπνοπούλια" μας που θα μας καταστρέψουν το χόμπι μας με το έτσι θέλω >:(

Μετα λύπης και οργής

Σ.Μ. "The Ghostrider"

Shadowjack

Μάλιστα. Επειδή εγώ ήμουν που μίλησα με τους ανθρώπους της Eurobank τόσο στο πεδίο όσο και στα γραφεία τους, τονίζω ότι έχουν πάρει το θέμα πολύ σοβαρά δεδομένου του ότι έχουν την αστική ευθύνη για ατυχήματα στον χώρο τους. Γι αυτό και περιφράξανε το κτίριο.

Τώρα, αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να περιφρονήσουν την εντολή του Λάτση για το θέμα της περιουσίας του, κάνουν σοβαρότατο λάθος - και ελπίζω να μην μας πάρει όλους σβάρνα αυτό το λάθος.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

Ozymandias

Δεν ειναι νεα γνωση το οτι κοσμος παει και παιζει στο ξενοδοχειο μετα την απαγορευση. Πολλες φορες περναω απο εκει και βλεπω αυτοκινητα παρκαρισμενα.....βεβαια, απο την αρχη που ξεκινησε η φαση τοτε καποιοι πηγαιναν και επαιζαν στα κρυφα ενω φωναζαν στα φορα να μην παει κανενας να παιζει.

Ονοματα δεν λεω να μην θιξω υπολειψεις, αλλα ας το παρουν ορισμενοι αλλιως, γιατι θα βρουνε......

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Ο κοσμος το χει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι....καθολου νεα η διαπιστωση σου fanioles..οταν επι σεναριου ''πλαστικοβα''στο σουνιο μιλησα και τα ειπα αυτα πεταχτηκανε κατι χαμαιλεοντες και μου την λεγανε(ετσι νομιζανε)...Τωρα η διαφορα μας με κατι εμετους ειναι οτι οι Ghost ουτε πηγανε να παιξουν εκει κι ας τους εγινε προσκληση(γιατι σεβαστηκαμε την airsoft κοινοτητα,και τους εαυτους μας)ουτε αλλαξαμε τις αρχικες μας θεσεις..προσωπικα πολλοι στο φορουμ δεν με πανε επειδη εχω τις αποψεις μου και τις εκφραζω οπως ειναι..καλυτερα ομως ετσι παρα αλλα μπροστα κι αλλα πισω..δεν γινεται να σε συμπαθουν ολοι..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

fanioles

Παράθεση από: jumbo στις  05 Οκτ 2010, 01:35:48 ΠΜ
φιλε fanioles αν πραγματικα εχουμε τετοια δειγματα γραφης περι ξενοδοχειου, τοτε μαλλον ειαστε αξιοι της μοιρας μας.....
απλως αναροτιεμαι αν τελικα υπαρχον τοσο ανεγκεφαλοι ανθρωποι........ :-\
αν πραγματικα θες γιατι δεν παμε να τους κανουμε μια πεσιματικη μια κυριακη να ριξουμε και καμια μαπα....;
και οχι τιποτα αλλο ενα χρονο χωρις cqb και ξαφνικα διαβαζω οτι καποιοι πανε και πεζουνε......
δηλαδη ρε καμαρια εσεις που το κανετε εισαστε μαγκες και οι υπολοιποι μακακες;......
any way...φιλε fanioles εχεις τον λογο μου οτι αν ακουσω κατι μαζι θα το βγαλουμε στην φορα και θα ριξουμε μαπες....

παντα φιλικα και με απολυτη ειλικρινια

jumbo aka Λευτερης

καλά ρε τρελέ.. το ματσούκι μεταφορικά το λέω.. δεν είμαστε για τέτοια.
Απλά εξοργίζομαι. Θα γίνει η πεσιματική όταν με το καλό περάσουν κάποιοα παιχνίδια.
Το ξέρω οτι μιλάς πάντα ευθέως Λευτέρη και σε σέβομαι γι αυτό και μόνο. (εννοώ οτι και απο μόνο του αυτό είναι αξιέπαινο στον άνθρωπο)

Παράθεση από: Ozymandias στις  05 Οκτ 2010, 10:58:47 ΠΜ
Δεν ειναι νεα γνωση το οτι κοσμος παει και παιζει στο ξενοδοχειο μετα την απαγορευση. Πολλες φορες περναω απο εκει και βλεπω αυτοκινητα παρκαρισμενα.....βεβαια, απο την αρχη που ξεκινησε η φαση τοτε καποιοι πηγαιναν και επαιζαν στα κρυφα ενω φωναζαν στα φορα να μην παει κανενας να παιζει.

Ονοματα δεν λεω να μην θιξω υπολειψεις, αλλα ας το παρουν ορισμενοι αλλιως, γιατι θα βρουνε......

Μέχρι πρόσφατα πίστευα οτι δε πάει κανείς.  Πρόσφατα είδα φωτογραφίες όμως που προδίδουν τη παρουσία κάποιων. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα 100% γι αυτό και δε λέω ονόματα.

Αυτό που λές οτι κάποιοι φώναζαν και έπαιζαν στοχεύει συγκεκριμένες ομάδες και άτομα.

Σε προκαλώ/προσκαλώ να τα πείς δημοσίως αν έχεις στοιχεία.  Διαφορετικά και με κάθε σεβασμό είναι μόνο λόγια εντυπωσιασμού και μιας και η παρουσία σου στα πεδία είναι προγενέστερη ακόμα και απο τη δική μου έναρξη ενασχόλησης με το χόμπυ, δηλαδή καμια 3αρα χρόνια επέτρεψε μου να θεωρήσω τα γραφόμενα σου ως μη έγκυρα μιας και λογικά αποτελούν προιόν πληροφόρησης (με οτι αυτό συνεπάγεται) απο τρίτους.

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  05 Οκτ 2010, 11:14:57 ΠΜ
Ο κοσμος το χει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι....καθολου νεα η διαπιστωση σου fanioles..οταν επι σεναριου ''πλαστικοβα''στο σουνιο μιλησα και τα ειπα αυτα πεταχτηκανε κατι χαμαιλεοντες και μου την λεγανε(ετσι νομιζανε)...Τωρα η διαφορα μας με κατι εμετους ειναι οτι οι Ghost ουτε πηγανε να παιξουν εκει κι ας τους εγινε προσκληση(γιατι σεβαστηκαμε την airsoft κοινοτητα,και τους εαυτους μας)ουτε αλλαξαμε τις αρχικες μας θεσεις..προσωπικα πολλοι στο φορουμ δεν με πανε επειδη εχω τις αποψεις μου και τις εκφραζω οπως ειναι..καλυτερα ομως ετσι παρα αλλα μπροστα κι αλλα πισω..δεν γινεται να σε συμπαθουν ολοι..

Φίλε ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ κι εγώ τσαντίστηκα μαζί σου για τα σχόλια περι Τούρκων σε ενα άλλο ποστ αλλα χαίρεις της εκτίμησησς μου όπως κάθε ευθύς άνθρωπος. Ντάλε κουάλε..

Σε προκαλώ κι εσένα να πείς ποιος σε κάλεσε τότε και αν ξέρεις κάτι συγκεκριμένο να το πείς δημοσίως ..νομίζω και ο SAPPER την ίδια άποψη με εμένα πρέπει να έχει.

ΥΓ.  Το "προκαλώ" πάντα με τη καλή έννοια.

Misericord

Αν και ειχα ξεγραφτει απο οποιοδηποτε forum ειχε να κανει με το airsoft αποφασισα πως ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητος με το θεμα και πρεπει να απαντησω.

Λοιπον και χωρις να πολυλογω εγω παιζω στο ξενοδοχειο εδω και κανα μηνα, ισως και παραπανω.
Ανεξαρτητως ομαδος, οι περισσοτεροι ειναι μαλλον αντιθετοι, και χωρις να εχω ενοχλησει ποτε τους περιοικους κατεβαινω κυριακη παρα κυριακη με φιλους και παιζω.

Γραφω τα παραπανω γιατι δεν ανεχομαι να μιλαει κανεις για φωτογραφιες και λοιπες παπαριες.
Δεν κρυφτηκα και δεν προκειται να κρυφτω ποτε και απο κανενα.
Απο την αλλη ειμαι ετοιμος να δεχτω οποιονδηποτε μπορει να  να μου εξηγησει με αποδειξεις γιατι δεν πρεπει να παιξω στο συγκεκριμενο πεδιο οταν τοσο καιρο χρησιμοποιειται απο ενα σκασμο κοσμο χωρις να εχει ενοχληθει κανεις εκτος απο την ιδια την κοινοτητα που τρωγεται με κατι απο το πρωι μεχρι το βραδυ...

Χρηστο και Λευτερη το ματσουκι και το κραξιμο δεν χρειαζεται, παντα ημουν και ειμαι ετοιμος να συζητησω για το συγκεκριμενο θεμα και νομιζω οτι δικαιουμαι να εχω γνωμη. Αν μη τι αλλο εχω ξοδεψει χρονο και κοπο για να καθαρισω το μερος και αν καποιοι μπορουν να το χρησιμοποιουν στο πλαισιο της ανοχης του νομου, οπως γινεται με ολα τα πεδια, τοτε νομιζω πως εχω και εγω.

Ghostrider την επομενη Κυριακη θα ειμαι στο χωρο μαζι με αλλα εξυπνοπουλια. Μπορεις να ερθεις να το συζητησουμε γιατι μαλλον δεν εχεις ιδεα για το τι λες και για ποιον το λες. Δεν ξεκινησαμε τον προυγουμενο μηνα και παμε να εκμεταλευτουμε το μερος... εχουμε πεταξει απειρες ωρες εκει μεσα και θα ξοδεψουμε και αλλες αν μας το επιτρεψουν. Καλο ειναι να κρατησεις τους χαρακτηρισμους πριν μας γνωρισεις γιατι θα εκτεθεις. Δεν ημασταν, δεν ειμαστε και δεν θα γινουμε ποτε οι μαλακες που πανε να καψουν το hobby αλλα δεν ειμαστε και διατεθιμενοι να ακουσουμε κανενα χωρις να υπαρχουν αποδειξεις. Αποδειξη για μενα δεν ειναι να ερθει η αστυνομια στο χωρο και να με πεταξει εξω, αυτο θα μπορουσε να γινει σε οποιδηποτε πεδιο. Εχει ερθει και στο Σουνιο, εχουν ερθει και στην Ελευσινα και κατα πασα πιθανοτητα θα ερθουν και αλλου.

Ozy μπορεις να πεις ονοματα νομιζω, δεν θιγεται και κανενας και καποια στιγμη θα γινει ετσι και αλλιως.

Μελα δεν ξερω αν σεβαστηκατε την κοινοτητα, για να το λες ετσι θα ειναι. Αλλα σε ρωταω το εξης τα τελευταια 2 χρονια ποσες φορες κατεβηκατε στο ξενοδοχειο και ποσες ολοι αυτοι που πηγαινουν και τωρα. Το προηγουμενο καλοκαιρι περναγαμε 4 μερες την εβδομαδα εκει και το χειμωνο 2 μερες minimum. Ποιος λες να ενοχληθηκε περισσοτερο εσεις η εμεις που το ειχαμε κανει σπιτι μας? Σε καθε περιπτωση σεβομαι την επιλογη σου/σας αλλα δεν νομιζω οτι η κοινοτητα παρεξηγειται η επηρεαζεται απο το αν θα παω εγω στο ξενοδοχειο η οχι. Με την ιδια λογικη θα επρεπε να βγαινεις να κραζεις για ολα τα παιχνιδια που εχει συμμετοχη η ομαδα σου και οι κανονες ασφαλειας δεν τηρηθηκαν και παρολα αυτα συμμετειχατε στο παιχνιδι κανονικα. Πραγμα που φυσικα δεν εχει συμβει.

Jack αν κινουνται διαδικασιες για να ενεργοποιηθει το πεδιο ξανα δεν θα ηταν καλο να ενημερωθει η κοινοτητα? Μπορει καποιοι να εχουν τη δυνατοτητα να βοηθησουν και ακομα και αν αυτο δεν ειναι εφικτο, πιστεψε με πολλοι απο εμας καιγονται να μαθουν.

Αυτα, χαιρετω...

Ozymandias

Καλε μου Φανιολες.....

Στοιχεια δεν εχω να σου παραθεσω, φωτογραφιες και DNA συμμετεχοντων περαν του λογου μου και της αντιληψης μου, συν το οτι συχνα βλεπω κινηση στο ξενοδοχειο οταν περναω απο εξω, κινηση που δεν δικαιολογειται αλλιως.

Οσον αφορα την μη ενασχοληση μου με τα πεδια, αυτη εχει να κανει με επαγγελματικες υποχρεωσεις αφενος και αφεταιρου την αντιθεση μου στο νοσηρο κλιμα που διαμορφωνονταν τοτε στην κοινοτητα, μια κατασταση και ενα κλιμα, το οποιο οπως ξερεις σχετικα προσφατα μονο αλλαξε.  Μπορει λοιπον για τους πιο πανω λογους να μην κατεβαινα στα πεδια, ποτε ομως δεν σταματησα να ασχολουμαι με το ελληνικο airsoft οπως μπορουν να καταθεσουν και χρηστες του παροντος φορουμ. Επισης ποτε δεν σταματησα να ενημερωνομαι για τα τεκταινομενα στο χωρο. Το μονο θεμα που δεν ασχοληθηκα ηταν τα παιχνιδια και η οργανωση αυτων καθοτι δεν συμμετειχα.  Aν ρωτησεις θα μαθεις για το αν ειμαι διορατικος η οχι, και ποσα απο αυτα που εχω πει κατα καιρους εχουν βγει......

Οσον αφορα την γυρω απο την αρχικη απαγορευση περιοδο, δεν ξερω αν ησουν γραμμενος στο παρον φορουμ τοτε. Αν ησουν, θα θυμασαι οτι ειχε πεσει τρελο ξεκατινιασμα, με πολλους χρηστες να κατηγορουν αλλους χρηστες για πολλα και διαφορα, καποια παραλογα, και καποια.....λιγοτερο παραλογα, ισως και απολυτως λογικα, δεν ξερω.

Τοτε, οπως και τωρα, σταθηκα πισω απο την απαγορευση και το σκεπτικο της, στο βαθμο που εγινα κακος και χαλασα την καρδια μου με πολλους εδω μεσα......Φαντασου την εκπληξη μου οταν εμαθα οτι την ιδια ωρα που εμεις τσακωνομασταν και προσπαθουσαμε να "επιβαλλουμε" την απαγορευση καποιοι πηγαιναν και επαιζαν στο ξενοδοχειο.

Ο λογος που δεν θα αναφερω ονοματα και δεν θα στοχοποιησω συγκεκριμενες ομαδες και παιχτες ειναι οτι δεν γνωριζω ΟΛΟΥΣ που πηγαιναν να παιξουν. Θα ηταν αδικο λοιπον να αναφερω μονο τον Χ Ψ Ω και να φανε αυτοι το κραξιμο εξ'ολοκληρου ενω οι Α Β Γ οι οποιοι και αυτοι πηγαιναν να την βγαλουν ζαχαρη. Στην τελικη, τα ονοματα δεν ειναι σημαντικα. Τι κι αν ηταν ο Ozymandias, o Fanioles, o Sapper, η οι Reckies, οι FR, οι κυκλοι, ή τα τετραγωνα πηγαιναν να παιξουν η οχι. Τι σημασια εχει ΠΟΙΟΙ πηγαιναν;

Σημασια εχει να ξερει ο κοσμος, και ειδικα οι "ανενταχτοι" οτι υπηρχαν παιχτες και ομαδες που πηγαιναν και επαιζαν  στο ξενοδοχειο, οπως υπαρχουν παιχτες και ομαδες, η μερη αυτων που πανε και σημερα και παιζουν στο ξενοδοχειο. Το ποιοι ειναι το ξερουν οι ιδιοι

Επισης θα ηταν καλο να αποβαλλουμε τις οποιες ψευδαισθησεις εχουμε οτι ημαστε οργανωμενη κοινοτητα. Μπουλουκι ειμαστε που ο καθενας κανει ο,τι θελει. Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε αυτο, τοσο το καλυτερο

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΜΙSERICORD Θα εχεις δει στο φορουμ οτι επιλεκτικο κραξιμο δεν ριχνω αλλα οτι βλεπω στραβο το λεω..δεν θα την πω για κατι σε καποιον και στον αλλο που κανει το ιδιο επειδη ειναι φιλος θα του χα'ι'δεψω τα αυτια..ειδικα σε οτι εχει να κανει με την ασφαλεια.Απ την αλλη κι εμενα μου αρεσε και μου παραρεσε το hotel και πηγαινα και επαιζα αλλα οσο υπηρχε ακομα public δραστηριοτητα,οταν αρχισαν τα γνωστα σταματησα..συγνωμη για την σκληρη γλωσσα που χρησιμοποιω αλλα αναφερομαι σε καποια ατομα τα οποια εβγαζαν φωτογραφιες αποδεικτικες του οτι γινονται παιχνιδια στην ζουλα στο πεδιο και τελικα εκραζαν μονο επειδη ηταν στην απεξω..οταν λοιπον μπηκαν στην απομεσα μετα απο γλυψιμο με ταβανοβουρτσα κανανε μοκο και ολα μελι γαλα..Αυτοι ξερουν ποιοι ειναι!!!

Fanioles φιλε μου ελα μια φορα να το συζητησουμε απο κοντα για να καταλαβεις οτι και προσωπα εχω και πραγματα,απλα μεχρι στιγμης σεβομαι αυτους που δεν σεβονται..

Τελος να δω ποτε θα κανω το σημαντικο βημα να μην ξανασχοληθω με αυτο το φορουμ να ησυχασω(αμην και ποτε)..

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Demon

Φίλε Misericord
(και το φίλε το εννοω δεν το λέω ειρωνικά)

Κατ'αρχήν δεν θυμάμαι να χρησιμοποίησα την λέξη μ@λ@κες πουθενά σε αντιθεση με εσένα οπότε μάλλον δεν είμαι εγώ αυτός που θα εκτεθεί απο το λεξιλόγιο που χρησιμοποιει και πόσο μάλλον σε μία τοσο σοβαρή περίσταση,οπως η καταπάτηση ξένης περιουσίας όσο και η παραβίαση της περίφραξής της (διορθωσέ με αν κάνω κάπου λάθος)
  Τωρα όσο για τα διαπιστευτήρια που ζητάς νομίζω ειδικά οι παλαιότεροι εδω μέσα γνωρίζουν επακριβώς αν αληθεύει η όχι,και καλύτερα να μην μάθουμε απο πρώτο χέρι καθώς δεν νομίζω η eurobank και ο καθένας να αφηνε την περιουσία του έτσι.εξάλου σκέψου το, εσύ θα το έκανες?Σιγουρα όχι...
  Και επειδή η λεκτική μου διαμαρτηρία αλλα και εκφραση της οργης και λύπης που αισθάνομαι δεν έχει προσωπικό στοχο εσένα,ουτε με ενδιαφέρει στην τελική που θα ρίξεις τα ΒΒς σου,νομίζω η έκφραση εξυπνοπουλια αλλα και το οτι θα ερχόμουν με τον φίλο fanioles για να το συζητησουμε θα έπρεπε να σου καταστήσει σαφές το οτι δε με ενδιαφέρει ο τόπος αλλα οι συνέπειες που θα έχει για το χόμπι, που για εμένα προσωπικά και για πολλούς εδω μέσα αποτελει μια διέξοδο απο την καθημερινή πίεση,μια πράξη οι οποία κατ'εμε χαρακτηριζεται απο έλλειψη υπευθυνότητας (πάνω στον τομέα αυτο και μονο για να μην παρεξηγηθω.δεν σε ξέρω κιολας προσωπικά ).και επειδή απο τον τρόπο που γράφεις δεν νομίζω οτι είσαι καποιος πιτσιρικάς που δεν καταλαβαίνει τους νόμους θα πρέπει να θεωρώ οτι γνωρίζεις τις συνέπειες γι'αυτο και η σκληρή γλώσσα.Και φυσικά δεν νομίζω να περίμενες κανεναν να σου φέρει και τα συμβολαια ιδιοκτησίας για να πειστεις ετσι δεν είναι?
  Εν πάσει περιπτώσει για να κλείσει το θέμα μπορείτε να ψάξετε και κάπου αλλου για cqb περιοχη και δόξα το Θεο υπάρχουν αρκετές στην Αττική.Δεν είναι αναγκη να γίνει το κακό πρώτα...

Με κάθε σεβασμο αλλα και με μεγάλη μου λύπη

Σ.Μ. "The Ghostrider"

fanioles

Οζυ, ήμουν γραμμένος και ήμουν απο τους εντονότερα εμπλεκόμενους στα ξεκατινιάσματα μας γι ααυτό το θέμα.
Ξέρω γιατί δεν συμμετ΄΄εχεις παιχτικά και ξέρω πως η ενασχόληση σου είναι τεχνική και ουσιαστική πλέον. Φαίνεται απο τη συμμετοχή σου.  Δεν το ανέφερα για να σε μειώσω - με τίποτα - απλα για να δείξω οτι μιας και είσαι εκτός πεδίων συνεπώς σεν έχεις δεί κάτι ο ίδιος και ίσως αυτός-οι που στα μετέφεραν να μην αξίζουν της αποδοχής σου. Εννοείται οτι είμαιστε μεγάλο ..δελο και όχι κοινότητα. Απλά είναι κάποιοι απο εμάς υπερμαχοι της νομιμοποίησης και αγωνιζόμαστε γι αυτό παρασκηνιακά.  Κάποιοι με πολύ χρονο και χρήμα. - οχι εγω-

Ορέστη (Misericord)

Σοβαρολογείς?  τα εννοείς αυτά που γράφεις ?
Σοβαρά ψάχνεις επιχείρημα για ποιον λόγο δε πρέπει να παίζουμε στο Ηotel?
Αν ναι, σε παραπέμπω στα σεντόνια συζητήσεων σε αυτό το φόρουμ και στο Hellas.Νομίζω η ομάδα σου ήταν υπέρμαχη της αποχής απο το Hotel. Ήταν αυτή δε, που φρόντισε πρώτη πρώτη να βγάλει βρωμίτσες οτι οι FR πήγαιναν κρυφά. Έχει αναλυθεί και απαντηθεί και αυτό δεόντως όταν συζητήθηκε.

Αραγε είναι οι Kύκλοι κάποιοι απο τα φιλαράκια που πάτε και παίζετε?
Σαν ομάδα γνωρίζουν τη δραστηριότητα σου αυτή?
Σαν ομάδα ποιά είναι η ευθύνη σας απέναντί μας?

Και θα σου δώσω ενα και μόνο επιχείρημα που μου έρχεται στο μυαλό.
Γιατί ρε φίλε εσύ να παίζεις εκεί και εγώ οχι ?
Και μή μου πείς ελα παίξε γιατί το ίδιο δικαίωμα έχει ο κάθε ένας απο τους 500-1000 ανθρώπους που ασχολούνται με το airsoft στην Ελλάδα.

Το HOTEL ανήκει σε ιδιώτη που ευγενικά μας ζήτησε να μη ξαναπάμε.

Σε κανένα άλλο πεδίο δεν εχει έρθει ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ να μας πεί να μη ξαναπάμε γιατί πολύ απλά είναι δημόσιες ιδοκτησίες.. Αλλα και να γινόταν αυτό θα έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστούμε τον ιδιοκτήτη και να μη ξαναπάμε.

ΑΝ νομίζεις οτι βγαίνοντας και λέγοντας όλα τα παραπάνω δικαιώνεσαι, νομίζω πως είσαι πολύ λάθος.

Εγώ λέω παπαριές για τις φωτογραφίες... (περεπιπτόντως δεν εννοούσα οτι ήρθε παπαράτσι και σας τράβαγε κρυφά, αλλά κάπου είδα φωτογραφίες εν δράσει στο ξενοδοχείο με grafity οπυ δεν υπήρχαν προ απαγόρευσης).
Ας δούμε τι γνώμη έχουν οι υπόλοιποι για αυτά που γράφεις εσύ.

Απο αλλού το περίμενα και απο αλλού μου ήρθε..  Ορέστη λυπάμαι πάρα πολύ.

EDIT - προσθήκη

Μελάς πές τα ρε φίλε όμως τα ονόματα!  Δε νιώθεις αδικημένος να μη πηγαίνεις και να πηγαίνουν αυτοί που κάποτε μας λέγαν ψεύτες ? 

SAPPER μίλα ρε!

Misericord

Ρε Χρηστο δεν χρειαζεται να λυπασαι για τιποτα. Με το να βγω να παραδεχθω οτι παω και παιζω αποδεικνυω οτι δεν κρυβομαι πισω απο τιποτα. Αφορα μονο εμενα και καθολου την ομαδα μου. Αν πιστευουν οτι για καποιο τροπο παραβιαζω τους κανονισμους της ομαδας θα πραξουν οπως εκαναν και με εσενα στο παρελθον.

Φυσικα και περιμενω να μου αποδειξει καποιος πως πραγματικα δεν πρεπει να παιζω εκει οπως και πολλοι αλλοι που παιζουν εκει. Σου θυμιζω πως και το Σουνιο ειναι περιφραγμενο αλλα αυτο δεν σας εχει σταματησει απο το να παιζετε εκει περα. Σου θυμιζω πως και στο Σουνιο εχει ερθει αστυνομια και παρολα αυτα τα δημοσια παιχνιδια δεν σταματησαν ποτε, αλλα τοτε δεν βγηκε κανεις να κραξει.

Εν πασει περιπτωσει δεν προκειται να μπω σε δημοσια αντιπαραθεση μαζι σου γιατι πραγματικα δεν υπαρχει λογος. Ξερω και ξερεις πως οτι και να γινει στο ξενοδοχειο, αν για καποιο λογο καποιος θα εχει το βαρος του νομου στους ωμους του θα ειναι αυτος που παιζει εκει και οχι ολη η κοινοτητα. Αν παλι δεν το πιστευεις αυτο τοτε θα επρεπε να ειχες κραξει πολλους αλλους στο παρελθον που κυκλοφορουν ζωσμενοι με κουμπουρια μεσα στους δρομους και διαφορα αλλα που εχουν γινει κατα καιρους. Αλλα εκει δεν μιλησε κανενας.

Ghostrider δεν ειπα ποτε οτι με χαρακτηρισες μ.. ειπα απλα οτι καποιοι απο εμας που παιζουμε εκει δεν ειμαστε μ... Αν παλι μας θεωρεις ανευθυνους σου λεω οτι ειμαστε λιγοτερο απο ολους αυτους που κατεβαινουν στα δημοσια παιχνιδια και παιζουν με οτι κανονες ασφαλειας ναναι. Τουλαχιστον εμεις τους τηρουμε. Απο την αλλη μερια για την καταπατηση που λες... τα πεδια που παιζεις εσυ ειναι δικα σου? Για τους παλιοτερους που ξερουν... οπως ειπα και πριν ας ερθει καποιος να μου εξηγησει και να μου δειξει οτι κανω περισσοτερο λαθος απο ολους τους υπολοιπους που παιζουν σε διαφορετικα πεδια και ειλικρινα θα παραδεχθω το λαθος μου και θα αποχωρησω. Θυμαμαι χαρακτηριστικα τον SJack να δηλωνει πριν απο καιρο σε καποιο post οτι ειναι ετοιμος να παραχωρησει αποδειξεις σε οποιο σοβαρο ανθρωπο ειναι προθυμος να τις διαβασει. Αν υπαρχουν και θεωρει οτι ειμαι αρκετα σοβαρος ας μου τις δειξει και ας μου εξηγησει καποιος επιτελους γιατι το ξενοδοχειο ειναι παρανομο και το Σουνιο οχι εφοσον βρισκονται ακριβως κατω απο το ιδιο καθεστως....

Χρηστο η ομαδα μου ηταν και κατα συντριπτικο ποσοστο ειναι αντιθετη με την ενεργοποιηση του πεδιου ΑΛΛΑ δεν παυουν να αναρωτιουνται πως ειναι δυνατον ατομα που απεχουν απο τις μαλακιες του forum να παιζουν μηνες τωρα χωρις κανενα μα κανενα προβλημα και εμεις δεν μπορουμε.
Γιατι τοσο καιρο το ξενοδοχειο ειναι γεματο με airsoftαδες, ravαδες, πρεζακια, γκραφιταδες και πιτσιρικια με καθες λογης παιχνιδι στα χερια τους χωρις να τους εχει ενοχλησει κανενας και εμεις δεν μπορουμε να κοιταξουμε το μερος ουτε οταν περναμε για να παμε στο Σουνιο...?
Και μετα ζητας ευθυνη απεναντι σας? Απεναντι σε ποιον? Σε σενα? Στην κοινοτητα? Σε καποιο συλλογο που δεν ειμαι μελλος? Απεναντι σε ποιον ειμαι υπολογος εκτος απο την ομαδα μου...

Οσο για το γιατι εγω και οχι εσυ καταλαβαινεις οτι θα μπορουσα να το ρωτησω και εγω παραφραζοντας το... του στυλ γιατι εσυ νυχτερινο και οχι εγω???

Σου λεω για αλλη μια φορα δεν θελω να ανοιξω θεμα και απαντω μονο γιατι δεν κρυβομαι απο κανενα. Ειμαι ανοιχτος στο να αποδεχθω πως κανω λαθος ολοκληρωτικα και οχι επιλεκτικα οπως προσπαθεις να με πεισεις. Για μενα το Σουνιο και το ξενοδοχειο βρισκονται κατω απο το ιδιο καθεστως και ομως αν ειχα βγει να σηκωσω παιχνιδι στο Σουνιο δεν θα ελεγες τιποτα.

jumbo

φιλε Ορεστη.....
καταρχας οφειλω να ομολογησω οτι με εχει αφοπλισει η ειλικρινια σου....
ειλικρινα δεν θελω να σε ρωτησω αν το ξερει η ομαδα που ανηκεις, ή ομαδα που εισουν κλπ....Το μονο που εχω να σε ρωτησω ειναι αν πιστευεις οτι ειναι σωστο αυτο που κανετε οσοι παιζετε στο ΧΟΤΕΛ....
αν ναι γιατι  ειναι  σωστο;
σουνιο δεν εχω παιξει ποτε, οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη....
αλλα για το χοτελ.....
εκει ξεκινησα να παιζω, εκει μου μαθατε τους περιβοητους κανονες ασφαλειας και το πως να γινω αν μη τη αλλο ενας σωστος παικτης και τελος εκει γνωρισα και τους περισσοτερους απο ολους σας΄οπως και εσενα αλλωστε...... Για να μην μακρυγωρο....
εγω σου λεω οτι ολοι μας λεμε μακακιες περι ξενοδοχιου, αν μια στο εκατομυριο βγουν αληθινα οσα ξερουμε τι θα γινει;
πιστευεις οτι εχουμε την δυναμη να τα βαλουμε με την EUROBANK και τους δικηγορους της;
γιατι εαν μου πεις ναι , τοτε ειλικρινα θα ειμαι ο πρωτος που θα γεμισει το Μ4 του και θα κατεβει να παιξει μπιλιες.....
εαν μου πεις οχι, τοτε θα θελα να μους πεις τι θα γινει στην περιπτωση που η  EUROBANK  με τους δικηγορους της δεν στραφει μονο εναντιον των παδιων που παιζανε εκει αλλα εναντιον ολης της ημι παρανομης κοινοτητας μας;
δεν ξερω τι αλλο να πω προς το παρον....εχω ερθει σε αμηχανια....αν μου ρθει και τιποτα αλλο στο μυαλο θα επανελθω...

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ZINJA

οχΧΧΧΧΧ αμαν αντε παλι τα ιδια και τα ιδια!τι ναπω?οτι και να πω,στραφει θα παει!
παλι τα λεμε στο φορουμ,παλι ακρη δεν θα βγαλουμε!

ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

fanioles

ΠαράθεσηΡε Χρηστο δεν χρειαζεται να λυπασαι για τιποτα. Με το να βγω να παραδεχθω οτι παω και παιζω αποδεικνυω οτι δεν κρυβομαι πισω απο τιποτα. Αφορα μονο εμενα και καθολου την ομαδα μου. Αν πιστευουν οτι για καποιο τροπο παραβιαζω τους κανονισμους της ομαδας θα πραξουν οπως εκαναν και με εσενα στο παρελθον.

Λυπάμαι και δεν είναι κάτι το οποίο ελέγχω. 
Περι ευθύνης ομάδος θα θυμίσω τα γραφόμενα τότε με τα ανεξένκτα fps και τις 30αρες μπίλιες που είχε κάνει κάποιος και το πόσο χρεώθηκε ή ειχε ευθύνη ή έχει ευθύνη η κάθε ομάδα για τα μέλη της. Για την αποχώρηση μου απο τους κύκλους δε καταλαβαίνω που κολάει.  Δεν με έδιωξαν. Έφυγα γιατί δε συμφωνούσαμε σε κάποια θέματα.

ΠαράθεσηΦυσικα και περιμενω να μου αποδειξει καποιος πως πραγματικα δεν πρεπει να παιζω εκει οπως και πολλοι αλλοι που παιζουν εκει. Σου θυμιζω πως και το Σουνιο ειναι περιφραγμενο αλλα αυτο δεν σας εχει σταματησει απο το να παιζετε εκει περα. Σου θυμιζω πως και στο Σουνιο εχει ερθει αστυνομια και παρολα αυτα τα δημοσια παιχνιδια δεν σταματησαν ποτε, αλλα τοτε δεν βγηκε κανεις να κραξει.

Για το Σούνιο δεν έχει έρθει ποτέ ιδιοκτήτης να μας πεί μή ξαναπατήσετε. Μόλις το κάνει, εγώ τουλάχιστον δε θα ξαναπάω.  Θα με κάνεις να ψάχνω τα παλιά σου πόστ για το αν πρέπει να παίζουμε στο HOTEL ή οχι..  Δε θυμάμαι αν εχεις γράψει κάτι αλλα έχω την εντύπωση οτι και τότε στις μεγάλες φασαρίες συνηγορούσες στο να μην πηγαίνουμε. Μπορεί να μη θυμάμαι καλά αλλα δε θα κολήσουμε εκεί.
Για το Σούνιο πάλι, κανείς δεν είπε να μη ξαναπάει κανείς εκεί να παίξει. Γι αυτό και γίνονται δημόσια παιχνίδια και θα ξαναγίνουν.

ΠαράθεσηΕν πασει περιπτωσει δεν προκειται να μπω σε δημοσια αντιπαραθεση μαζι σου γιατι πραγματικα δεν υπαρχει λογος. Ξερω και ξερεις πως οτι και να γινει στο ξενοδοχειο, αν για καποιο λογο καποιος θα εχει το βαρος του νομου στους ωμους του θα ειναι αυτος που παιζει εκει και οχι ολη η κοινοτητα. Αν παλι δεν το πιστευεις αυτο τοτε θα επρεπε να ειχες κραξει πολλους αλλους στο παρελθον που κυκλοφορουν ζωσμενοι με κουμπουρια μεσα στους δρομους και διαφορα αλλα που εχουν γινει κατα καιρους. Αλλα εκει δεν μιλησε κανενας.

Μέχρι να υπαρξει δεδικασμένο για καταπάτηση... και δε μιλάω για δημόσια αλλα για ιδιωτική περιουσία.
Ό,τι στραβό και επιληψιμο έχω δεί το έχω πεί. Και τελικά αν μου ξεφυγει κάτι, ούτε ο μπατσος του airsoft είμαι ούτε πληρώνομαι να επιδεικνύω τα στραβά.  ΑΝ δώ κάτι που χαλάει θα το πώ. ΑΝ εχω όρεξη. γιατι μπορεί και να μην έχω.  Δε μπορείς να με χρεώσεις γιατί μιλάω για αυτό και δε μίλησα για κάτι άλλο! 

Παράθεσηγιατι το ξενοδοχειο ειναι παρανομο και το Σουνιο οχι εφοσον βρισκονται ακριβως κατω απο το ιδιο καθεστως....

Το ίδιο καθεστώς δε ξέρω αν είναι.  Δε ξέρω σε ποιον ανηκει το Σούνιο. Υποθέτω στο δημόσιο. Αλλα και ιδιωτικό να είναι, δεν έχει έρθει κανείς να μου πεί να μη ξαναπάω. Η αστυνομία που είχε έρθει δεν ήρθε με παραγγελία του ιδιοκτήτη τοτε.   

ΠαράθεσηΚαι μετα ζητας ευθυνη απεναντι σας? Απεναντι σε ποιον? Σε σενα? Στην κοινοτητα? Σε καποιο συλλογο που δεν ειμαι μελλος? Απεναντι σε ποιον ειμαι υπολογος εκτος απο την ομαδα μου...

Ναι φίλε.. και σε εμένα. Για τη κοινότηα  είναι αυτονόητο.. Για τους συλλόγους που δεν είσαι μέλος το περνάω στο ντούκου γιατί είναι κακιούλα που δε καταλαβαίνω.  Αλλα για μένα προσωπικά και την ομάδα μου που μας λέγαν οτι το θέλουμε για πάρτη μας.. λές και είναι κάνα γκομενάκι το Hotel ή κάνα μπιφτέκι και θα το κρύβαμε να μη μας το φάνε.
Είμαι πααααρα πολύ αδικημένος.  Είχα τσακωθεί με τη μισή κοινότητα γιατί μας λέγαν ψεύτες. Έφτασε η ώρα που αναγνώρισαν (θεωρητικά) το λάθος τους και τώρα αυτοί που με έλεγαν ψεύτη, απολαμβάνουν κάτι που εγώ έχω τα κουράγια να υπερασπιστώ ενω αυτοί παίζουν στη ζούλα.

ΠαράθεσηΟσο για το γιατι εγω και οχι εσυ καταλαβαινεις οτι θα μπορουσα να το ρωτησω και εγω παραφραζοντας το... του στυλ γιατι εσυ νυχτερινο και οχι εγω???

Εδώ τώρα είναι το ζουμί.

Επειδή μας διαβάζουν πολλοί που δε γνωρίζουν, θα επαναλάβω τα τότε γιατί δε τα θυμάσαι.

Το νυχτερινό που αναφέρεσαι ήταν μια συνάντηση των rangers λίγες μέρες μετά το τέλος της Κρύας Έναρξης για να μαζευτούν υλικά του παιχνιδιού και επι της ευκαιρίας της ένταξης μου στους rangers και του οτι είχα πάρει εκείνη τη μέρα το troy και ο macee ενα ρουκετοβόλο ρίξαμε και μπίλιες. 

Μιλάμε για 6 άτομα που θα ήμασταν εκεί για δουλειές και ρίξαμε και 1 ώρα μπίλιες. Πήγαμε νύχτα για να μην ενοχλήσουμε τους περίοικους και όχι για να κρυφτούμε απο κανέναν.
Άλλωστε αν ήταν κρυφό δε θα έβγαινε απο την 6αδα και ούτε υπήρχε περίπτωση να μας δεί κανείς μεσα στη μαύρη νύχτα.

Τα έχει εξηγήσει ο Angel στο Hellas και αν πραγματικά νιώθεις αδικημένος απο αυτό όπως νιώθω εγώ απο τη τώρα κατάσταση, σου ζητώ συγνώμη και απο όποιον θίχτηκε.
Φοβάμαι όμως οτι μάλον εγωιστική είναι η απάντηση σου παρά ουσιαστική και αν μπούμε σε λογικές μια σου και μία μου, το πάμε πολύ μακρυά και αν μετρήσουμε εγω πήγα μια και εσύ εκατον μια.

ΠαράθεσηΣου λεω για αλλη μια φορα δεν θελω να ανοιξω θεμα και απαντω μονο γιατι δεν κρυβομαι απο κανενα. Ειμαι ανοιχτος στο να αποδεχθω πως κανω λαθος ολοκληρωτικα και οχι επιλεκτικα οπως προσπαθεις να με πεισεις. Για μενα το Σουνιο και το ξενοδοχειο βρισκονται κατω απο το ιδιο καθεστως και ομως αν ειχα βγει να σηκωσω παιχνιδι στο Σουνιο δεν θα ελεγες τιποτα.

Εγώ θέλω και ανοίγω θέμα. Και δεν είσαι εσύ το πρόβλημα μου.

Ενεργοί παίχτες σήμερα και ιδιαίτερα αγαπητοί απο τη κοινότητα, τότε μας έκραζαν και έβγαλαν όλη τη χολή τους πάνω μας επειδή "λέγαμε ψέματα" και καλά και επειδή δε τους παίζαμε. Είμασταν η "Ελίτ"¨και αυτοί τα πονεμένα παιδιά του λαού που είχαν δικαίωμα στα παιχνίδια. 
Τώρα που είναι να μιλήσουν ??   Αυτοί γιατί πανε ???   Εμένα γιατι δε με καλέσανε ?? 
Γιατί παίζουν κάθε εβδομάδα πριβέ ?   Γιατί κράζανε τα πριβέ τότε και τώρα τα κάνουν οι ίδιοι??  Και μάλιστα δεν έχουν και το σθένος να το παραδεχτούν πόσο μαλακες ήταν?

Γι αυτό σκαλίζω ενα παλιό θέμα φίλε Ορέστη. Δε θέλω να αντιπαρατίθεμαι ούτε εγώ μαζί σου αλλα δε μπορώ και να μην απαντώ.
Έχω φάει σκατά απο κάπιους και τώρα θα τα φάνε αυτοί απο εμένα.

ΠαράθεσηΑφορα μονο εμενα και καθολου την ομαδα μου.
και πιο κάτω
ΠαράθεσηΑπεναντι σε ποιον ειμαι υπολογος εκτος απο την ομαδα μου...

Τελικά είσαι υπόλογος στην ομάδα σου ή όχι?

Τελικά οι ομάδες φέρουν ευθύνη για τις πράξεις των μελών τους?

magnett

Πριν ξεκινησω, να πω οτι δεν εχω παιξει ποτε airsoft στην Αθηνα και δεν γνωριζω απο εσας κανεναν προσωπικα.
Απο οσο γνωριζω λοιπον η εκταση που παιζετε ανηκει σε καποιον ή σε καποιους που εκπροσωπουνται απο τους δικηγορους τους. Αυτοι οι καποιοι σας λενε οτι δεν θελουν να πηγενετε στην περιοχη που τους ανηκει και γι αυτο την περιφραζουν. Ποιοι ειστε εσεις ρε παιδια που πατε με τον "τσαμπουκα" σας (γιατι περι αυτου προκειτε απο την στιγμη που σας ειπαν ξεκαθαρα οτι δεν σας θελουν στο χωρο τους) και τον καταπατατε ? Εαν εγω ημουν ο ιδιοκτητης ή ο εκπροσωπος αυτου θα σκεφτομουν "θα τους σκισω τους αλητες" και μπορουν να το κανουν παρα πολυ απλα και ευκολα γιατι πρωτον ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ την ιδιοκτησια του(ς) και δευτερον ασκειτε-ασκουμε μια καθολα ΠΑΡΑΝΟΜΗ δραστηριοτητα, το airsoft. Ολοι μας το αγαπαμε αλλα οπως και να το κανουμε ειναι παρανομο.
Εαν σας πιασουν ρε παιδια, τι θα πειτε στον Εισαγγελεα? Οτι καταπαταμε ιδιοκτησιες ΚΑΙ στο Σουνιο αρα ειμαστε ενταξει?!

Καποιος θα μπορουσε να μου απαντησει "Και τι σε νοιαζει εσενα?".
Δεν θα με ενοιαζε καθολου εαν πηγαινατε να παιξετε μπασκετ ας πουμε...με γεια σας και χαρα σας. Και παλι θα καταπατουσατε γη και περιουσια που δεν σας ανηκει αλλα θα ηταν ομως αποκλειστικα δικο σας προβλημα. Στην περιπτωση του airsoft ομως, που ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, παιζουμε με την ανοχη του κοσμου και της Αστυνομιας. Το να τραβανε αρνητικα της προσοχη της Αστυνομιας συμπαικτες μας μπορει να εχει επιπτωσεις σε ολους μας.

Υ.Γ.1. Μπραβο σε αυτον που ειχε το θαρρος της γνωμης του και παραδεχθεικε οτι πηγαινει ακομα και παιζει. Ελπιζω να καταλαβει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο ουτε ηθικα, ουτε νομικα.
Υ.Γ.2. Λυπαμαι γι αυτους που πανε και παιζουν και μετα κανουν τους κινεζους.

fanioles

Μα η πλάκα είναι οτι τίθεται αμφισβήτηση για τον αν είναι ιδιωτικός ή δημόσιος ο χώρος.

Τι άλλο να πώ?!?!?!  ήταν εκεί και παιδιά απο τους Bravo και άλλοι όταν ήρθαν οι άνθρωποι της τράπεζας και μας είπαν να μη ξαναπάμε.
όποιος μα όποιος θέλει μπορεί να καλέσει τη τράπεζα / διευθυνση ιδιοκτησιών  και να ρωτήσει. Ο χώρος χρησιμοποιείται κατόπιν αδειοδότησης απο εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών για video clip.
Επίσης μπορείτε να τσεκάρετε και με τον δήμο Κρωπίας.
Επίσης με τη κοινή λογική, θα περιέφραζε ο δήμος ενα χώρο? Η περίφραξη είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη.

Αν όλα αυτά δε φτάνουν για το αν είναι ιδιωτικός χώρος, ας βγεί κάποιος να με διαψεύσει.

jumbo

δυστηχως τελικα πιστευω οτι ωρες ωρες, αν οχι ολες τις ωρες παιζουμε με την τυχη μας.......
περιμενω να ακουσω την διαψευση στα λογια του φιλου fanioles, περναει η ωρα και δεν την βλεπω....
δυο τινα λοιπον μπορει να συμβαινουν..... ειτε οτι παραμενουμε στην λογικη του << δεν βαριεσε αδερφε>> ( που σηνηθως βεββαια σαν τακτικη δεν εχει και πολυ καλα αποτελεσματα )  ειτε ειμαστε στην λογικη του << δεν μαμιεσε ρε μακακα που θα κατσω να σου πω που παιζω και τη κανω>> ( που ειναι ακομα χειροτερη τακτικη γιατι συνηθως σε φερνει προ τετελεσμενων γεγονοτων)......κουραγιο μεχρι το τριτο σου ποστ, θα μου πει καποιος κατι μπορει να χει αλλαξει..... :-\ οποτε υπομονη...  

fanioles

Δυστυχώς συμβαίνουν και τα δυο.  Και δυστυχώς όσο περνάει η ώρα έχω λάβει πάνω απο 10 πμ και αλλα τόσα τηλεφωνήματα.
Τι να κάτσω να γράφω... Αν αρχίσω να γράφω ονόματα θα τιγκάρει ο σερβερ. Απογοητεύτηκα. Νόμιζα οτι είναι πολύ λίγοι αυτοί που πάνε αλλα τελικά είναι οι περισσότεροι. Γι αυτό και δε μιλάει κανείς.

Ενα σημαντικό που έμαθα είναι οτι στο Σούνιο έχουν γίνει 2 πεσίματα και στο ένα τουλάχιστον απο αυτά αναφέρθηκε απο τους αστυνομικούς η φράση "εχουμε καταγκελία για καταπάτηση" υποθέτω οτι οι αστυνομικοί δεν είπαν ψέματα και θεωρώ δεδομένο πως ο άνθρωπος που μου το είπε είναι σοβαρότατος

Στο άλλο δε, διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους..  Μέσα στον Αύγουστο ή αρχές Σεπτεμβρίου...

Για εμένα έκλεισε και αυτό το πεδίο.