Περί των GBBR

Ξεκίνησε από Anakin1121, 27 Σεπ 2010, 23:34:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anakin1121

Λοιπόν εχουμε και λέμε ξέρω παρα μα παρα πολλά πράγματα για τα AEG αλλά δεν ξέρω τπτ για τα GBBR όπλα και θα ήθελα να μάθω γι´αυτα.Ας πούμε δεν ξέρω ούτε τα βασικά όπως τι είναι αυτό το αέριο και που μπαίνει σε τι στηρίζεται το ολο σύστημα των οπλων αυτών. Θα ήθελα να μου εξηγησετε κάποια πράγματα περί του θέματος GBBR μιας και σκέφτομαι να αγοράσω ένα λόγω πολύ ρεαλισμού.

Ευχαριστώ,
Πασχάλης.

vipergr

kaliostro

Εγώ πάλι κάποια φάση θυμάμαι να γίνετε ένας πανικός για αλλαγή όπλων σε GBB...τώρα αν πάς στις πωλήσεις θα δεις αρκετές αγγελίες για πώληση των εν λόγο όπλων...κ ειδικά των GBB SCAR.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Anakin1121

Αν ήθελα να το ψάξω στο google τότε δεν θα είχα κάνει το ποστ το θέμα ειναι να δω την γνώμη καποιων έμπειρων. Και γτ πωλούνται έχουν κάποιο πρόβλημα και ειδικά τα scar??

agent 47

Από πλευράς ρεαλιστικότητας είναι εκπληκτικά, έχουν τρομερό ήχο... Πέρα από αυτό τα GBBR είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο και έχουν πολυ εξέλιξη ακόμα (δεν το λέω αυθαίρετα, είχα συζήτηση με άτομο που πραγματικά ξέρει πολλά πράγματα για τα όπλα). Γι' αυτό τον λόγο πιστεύω πως δεν χρειάζεται να επενδύσει κάποιος ακόμα στον τομέα GBBR.

Επίσης οι γεμιστήρες είναι ακριβοί, μικρής χωριτικότητας (θέλει πιο tactical παιχνίδι και δεν βοηθάει άμα οι άλλοι παίζουν με high cap), και γενικώς έχει πιο πολλά έξοδα απ' ότι ένα AEG.
Ένα άλλο είναι η θερμοκρασία του περιβάλλοντος που επιρεάζει το αέριο(είτε είναι green gas, είτε είναι co2).

Εγώ σου είπα πολύ λίγα πράγματα σε σχέση με αυτά που υπάρχουν για να σου πουν κάποιοι που ξέρουν καλύτερα.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Vangelis

Παράθεση από: Anakin1121 στις  27 Σεπ 2010, 23:54:11 ΜΜ
Και γτ πωλούνται έχουν κάποιο πρόβλημα και ειδικά τα scar??

Σαν κάτοχος ενός WE-SCAR μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι τα αεροβόλα αυτά θέλουν πολύ καλή συντήρηση αλλά και ορθή χρήση.

Είναι πολύ ρεαλιστικά αλλά η χρήση αερίου στους γεμιστήρες όπως και ο περιορισμένος αριθμός σφαιριδίων τα καθιστά μη πρακτικά στο πεδίο της μάχης, ειδικά όταν έχεις να συναγωνιστείς ένα AEG με Hi-Cap γεμιστήρα 400 βολών!

Το ποιο σημαντικό πρόβλημα είναι ότι πρέπει να μεταφέρεις μαζί σου φιάλες αερίου και να κάνεις αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβεις να γεμίσεις με αέριο και σφαιρίδια τους γεμιστήρες κάθε φορά που αδειάζουν.

Σε όλα τα παραπάνω υπολόγισε το κόστος που θα χρειαστείς και θα καταλάβεις το γιατί δεν είναι βολικά.  ;)

Φιλικά,
Vangelis
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Anakin1121

Ευχαριστώ και τους δυο σας με καλυψατε αρκετά! Αλλά θα ήθελα να κάνω μια ακόμη ερώτηση:το αέριο Co2 χρησιμεύει μόνο για τους γεμιστηρες ή και κάπου αλλού;

Stathis

Παράθεση από: vipergr στις  27 Σεπ 2010, 23:42:52 ΜΜ
google it...

Λες να μην ξερει το google? καλυτερα να μην απαντας καθολου απο το να δωσεις τετοια απαντηση, εκτιθεσαι
 :-X
Airsoft is Life!

Anakin1121

Τελικά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γι ´αυτό το Co2;;

agent 47

Παράθεση από: Anakin1121 στις  28 Σεπ 2010, 07:12:56 ΠΜ
το αέριο Co2 χρησιμεύει μόνο για τους γεμιστηρες ή και κάπου αλλού;

Τι εννοείς με αυτό;;; Δηλαδή πού αλλού νομίζεις οτι χρησιμεύει;;;
Δεν το ρωτάω ειρωνικά
(γιατί μπορεί να φαίνεται έτσι...τα μειονεκτήματα του γραπτού λόγου) ;) ;)

Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω σε τι απεφθήνεται η ερώτηση...
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Anakin1121

Δεν ξέρω γι ´αυτο και ρωτάω αν και δεν νόμιζα κατι τέτοια. Απλά σε τι χρησιμευει να προωθούνται οι βολιδες ή κάτι άλλο;

agent 47

Όλα τα αέρια που χρησιμοποιούνται στα gbbr είναι καθαρά για την προώθηση της βολίδας. Το co2 είναι πιο δυνατό από το green gas και δουλεύει και σε πιο ψυχρές θερμοκρασίες αλλά δεν περιέχει σιλικόνη όπως το green gas και δεν λιπαίνει το όπλο. Επίσης χάνει την δύναμη του όσο βαράς (το ίδιο συμβαίνει και στο paintball για αυτό στρέφονται όλοι στο HPA).

Αν υπάρχει κάποιος για να προσθέσει ή να διορθώσει κάτι να το κάνει. Μην δίνουμε και λάθος πληροφορίες... ;) ;) ;) ;)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Anakin1121

Δλδ όλη η δουλειά με το αέριο γίνεται στο γεμιστηρα;Και όταν τελειώσει ανοίγεις το γεμιστηρα και αλλά ζεις το αέριο ή πρέπει να αγορασεις άλλον;

magnett

Η λογικη των GBBR ειναι περιπου η ιδια με τον GBB πιστολιων.
Απο οτι καταλαβαινω εισαι αρκετα καινουριος στο χωρο και γι αυτο θα σου πρωτεινα να αποφυγεις παση θυσια ενα τετοιο οπλο. Εαν αποκτησεις εμπειρια στην χρηση GBB πιστολιων τοτε σκεψου ξανα για GBBR.
Ριξε μια ματια και σε προηγουμενη συζητηση
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,3213.msg35810.html#msg35810

Vangelis

Παράθεση από: Anakin1121 στις  28 Σεπ 2010, 19:20:41 ΜΜ
Δλδ όλη η δουλειά με το αέριο γίνεται στο γεμιστηρα;Και όταν τελειώσει ανοίγεις το γεμιστηρα και αλλά ζεις το αέριο ή πρέπει να αγορασεις άλλον;

Καλησπέρα @Anakin1121,

Δες τα παρακάτω video και θα καταλάβεις πολλά για το πώς λειτουργούν τα αεροβόλα αερίου.

WE SCAR Introduction:

Intro:
WE SCAR Introduction
WE FN SCAR Mk16 Mod 0 GBB Demonstration - Monda International

Συντήρηση:
WE SCAR-L CQC Gas Blowback Rifle

Γέμισμα γεμιστήρα:
Rhino Airsoft Bomber Speed Bolt for WE SCAR speed test

@magnett, Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Anakin1121

Ποπο παιδιά σας ευχαριστώ παρά πολύ με καλυψατε από όλες τις πλευρές!!!

Ευχαριστώ και πάλι,
Πασχάλης

MAKISL

ΛΟΙΠΟΝ ... τι να πω εγω? μολις αγορασα ενα gbbr ενα pdw. Μου φανηκε πολυ ρεαλιστικο και με "εφτιαξε " οταν το ειδα. Αλλα απο οσα διαβασα αφου το πηρα (ξερω χαζομαρα αλλα εγινε) με εχουν κανει να σκεφτομαι οτι εκανα παπαριά... Γιατι ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ που ειναι πιο εμπειροι απο μενα λενε οτι χαλανε ευκολα δεν ειναι ευχρηστα καθολου μεγαλη συντηρηση και γενικα οτι καλο ειναι να μην παριει κανεις ενα τετοιο οπλο ειδικα για το πρωτο του. Εγω παλι ελπιζω να μην εκανα χαζομαρα καθως η ρεαλιστικοτητηα ηταν αυτο που με τραβηξε στο σπορ... Αμα ψαξει κανεις στο δικτυο θα δει τρομερες διαφορες ως προς τη ρεαλιστικοτητα..   τα gbbr ειναι τοι ιπο  κοντα μπορεις να βρεις στο αληθινο οπλο  (εκτος απο το να παρεις ενα ) τη να πω ελπιζω να μην βγω λαθος γιατι η αγορα ενος ακομα οπλου θα με βγαλει εκτος μπατζετ πολυ )ηδη ο εξοπλθισμος μου κοστισε καποια "καλα" χρηματα...
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Giotsil

Νομίζω πως υπάρχει περιττή τρομολαγνία στο θέμα των GBB, καλό θα είναι να μην αποθαρρύνετε
τους νέους χρήστες λέγοντας μόνο αρνητικά.

Predator

Ότι λέμε περί GBBR σκοπό έχουν να ενημερώσουνε τον νεο χρήστη που θα δώσει κάμποσα χρήματα για την αποκτησή του ότι δεν είναι τόσο λειτουργικό όσο ένα AEG.Δεν λέω και τα AEG βγάζουνε προβλήματα  και εμένα μου χάλασε το AEG και χρειάστηκε επισκευη η αληθεια να λέγεται, όμως επειδει έχω GBBR και το να πω σε ενα νέο χρήστη οτι πάρτο γιατι κλωτσάει και μόνο γι αυτό δεν λέει τίποτα καλύτερα να τα λέμε όλα θετικα και αρνητικά.

Marine300

Εγώ θα ήθελα να πώ μερικά πράγματα τι έχω καταλάβει μέχρι τώρα..

Μού έλεγαν καί εμένα να μην πάρω GGB,ο φίλος μου ο Patriot αλλα παρ'ολα αυτά για δικούς μου λόγους πήρα το M4A1 της WE αερίου.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. Θέλει καλή χρήση, καλό καθαρισμό μετά από Game καί πρίν. Καί στο ενδιάμεσο κάθε 3 με 4 μέρες.. Δεν είναι Δύσκολο.. μπορείς να βρεις στο Youtube όσα Videο χρειάζεσαι για το GGB που σε ενδιαφέρει.. από συντήρηση μέχρι και αναβάθμιση.

Ένα GGB θα σου δώσει απίστευτο ρεαλισμό.. όσο το δυνατών γίνετε..

Το μόνο μειονέκτημα του που εχω βρεί μέσα από τα Games που κάνουμε.. είναι το ότι σε κάθε γεμιστήρα χωράει 30 BB'S και ο άλλος απέναντι σου εχει Ηι-Cαp με 400 BB'S και σε Ψεκάζει κανονικά.. ;)

Όσο για το αέριο που θα έχεις μαζί σου ένα καλό γέμισμα σε γεμιστήρα θα σου βγάλει 60 με 90 ΒΒ'S..και πάλι αναλόγως..
Επίσης μπορείς με τον εξοπλισμό σου να πάρεις ένα Camel Back και να βάλεις το αέριο εκεί και αν το έχεις μαζί σου χωρίς να σε ενοχλεί.

Ότι άλλο θες να ρωτήσεις μπορείς απλά να μου στείλεις P.M... για GGB's (Το κυριότερο είναι ότι θα πρέπει na χαμηλώσεις τα FPS εάν επιλέξεις να πάρεις GBB για να μπορείς να παίζεις σε  Games γιατί σχεδόν όλα έχουν 400+ Fps)

Ελπίζω να σε βοήθησα .. ;D