Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 26 Σεπ 2010, 23:34:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

skotostras

Ναι άσε που στο πρώτο βιντεο δεν καταλαβα πιος ειταν εναντιον πιον...αχαχαχα

Καντε pause στα 1:47 στο πρώτο βίντεο.
Φαίνετε καθαρότατα το RPG είναι πατέντα και μαλιστα το πισω μερος ειναι μαλον αυτο που ξεβουλώνουμε τουαλέτες ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Maleficus

εξού και ο ήχος που κάνει όταν πυροβάλει ο Γιαμπούπ

Jocker

οκ... δεν υπαρχεις μελα!!!!!!!

εχω αφησει τα αντερα μου διπλα στο pc και παω για αλλα!!! χχαχαχαχαχαχαχαχ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ampelift

Rocks

καλα, δεν υπαρχουν!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D ΕΛΕΟΣ !!!!!!!

you can run, but you can not hide

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

Crypto

Maleficus

Κοιτάχτε τι κάνει στο 0,21 !
Τι τον ταίζαν μικρό ; Το πιάνει στον αέρα , δε σπάει το χέρι του σώζει 12 ανθρώπους !
Ανεβαίνει συρματόσκοινα σε ύψος 50 μέτρων χωρίς να κουράζεται και χωρίς κανένα μέσο ασφάλειας  , κοπανάει τα χέρια του με μανία σε πέτρες και δε ματώνουν , έχει πλάτες , εχει κοιλιακούς , όλες των γουστάρουν !
Ζαμπίδη τρέξε να σωθείς :D !!
χ-α0χα0χα

Crypto

Πάντως οι τουρκονίντζα μου θυμίζουν την καλή παλιά εποχή του καναλιού ΙΤΑ 8, που έβαζε τέτοιες ταινίες κατά τις 10.00 το πρωί, στην μισή ώρα την έκοβε και έβαζε  hardcore τσόντα, στα καπάκια Τζίνα Βαρώνη LIVE (γυναίκα του ιδιοκτήτη του καναλιού) για κανα 2ωρο, έπειτα 30 λεπτά κινούμενα σχέδια και τέλος, μετά απο όλα αυτά, την συνέχεια της νίντζα υπερπαραγωγής. Από τις καλύτερες αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας.  ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Οι ταινιες του ταμτακου μπροστα του ειναι hollywood,υστατη γυφτια που προσφερεται για γελια μεχρι δακρυων,παραγωγη 3 ευρω,7 μερες μαζι με το μονταζ..!!! ;D ;D ;D

Bury ze dead

για δες κι αυτο το βιντεο απο αφρικανικη υπερπαραγωγη της ταξης του 2.53 ευρω budget
WHO KILLED CAPTAIN ALEX.flv

blah blah blah blah action
Bring me the undead and i'll bury them for good