Ανήλικος και... Πορωμένος.

Ξεκίνησε από Mafidog, 04 Σεπ 2010, 02:10:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mafidog

Γειά σας, είμαι ο Mafidog και καινούργιος στον χώρο του airsoft. Είμαι μόλις 14 χρονών, μικρός ακόμα για να παίξω, ωστόσο, το Airsoft μου έχει κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Ελπίζω να είμαι καλοδεχούμενος και να μην αρχίζουν όλοι να με λένε f... you noob όπως στα ονλάιν παιχνίδια. ;D ;D ::)

Έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω με βάσει το Airsoft
1) Ένας αρχάριος παίχτης πρέπει να ξεκινήσει με boys toys ή έχει την επιλογή της αρχής με κανονικό αεροβόλο; (όχι ακόμα για μένα)
2) Υπάρχει περιοχή πιό κοντινή εντός ή εκτός δυτικής Αθήνας (συγκεκριμένα Περιστέρι) εκτός από την Ελευσίνα; και:
3) Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μάχη χωρίς να συμμετάσχει ή μόνο youtube;

Αυτά προς το παρόν, ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να μην σας κούρασα! ;D

dragon236

φιλε mafidog
καλησπερα

εχεις καταλαβει λοιπον οτι για ακομα 4 χρονια δεν μπορεις να παιξεις .

λοιπον
1)ενας αρχαριος παιχτης (ανω των 18 ετων) δεν χρειαζεται boys toys για να παιξει μπορει να παιξει με οτι οπλο θελει και σηκωνει βεβαια η τσεπη του αρκει το "οπλο" να πληρει τις προυποθεσεις οσον αφορα τους κανονισμους ,για παραδειγμα το "οπλο" πρεπει να ριχνει με μεχρι περιπου 340 το πολυ fps (οπου Fps σημαινει feet per second) και οχι παραπανω.

2)υπαρχουν διαφορα πεδια γυρω απο αθηνα και πιστεψε με μεχρι να γινεις 18 θα εχει ακομα περισοτερα αν ολα πανε καλα

3)μπορει καποιος να παρακολουθησει ενα παιχνιδι ομως και εδω μαλλον ισχυει το οριο ηλικιας αρκει να εχει μαζι του αντιβαλιστικα(γυαλια με αντοχη σε προσκρουση με ξενα σωματα ----στην περιπτωση μας μπιλιες-----) γυαλια προκειμενου να προστατευεται

λυπαμαι που δεν μπορεις να παιξεις ακομα αλλα κανε υπομονη και θα δεις οτι ο καιρος περναει πιο γρηγορα απο οτι πιστευεις
φιλικα

Γιαννης
always forgive but never forget!!

Kallistos

Να έρθεις να δείς μπορείς, αλλά για να παίξεις σε δημόσιο παιχνίδι δεν ειναι εφικτο.
Ready... Steady... Fire...!!!

Mafidog

Το ξέρω, είμαι λίγο μικρός ακόμα για να συμμετάσχω, ωστόσο θα ήταν καλό να γνώριζα από τώρα μερικά πράγματα για το Airsoft γιατί άμα περιμένω μέχρι να παίξω για να μάθω, την έχω βάψει.
Ευχαριστώ GiannisM για την βοήθειά σου και σας ενημερώνω πως έχω διαβάσει τους κανόνες του forum πριν εγγραφτώ.
Έχω ακόμια μια λιγότερο σημαντική (ή μπορεί και να είναι περισσότερο) ερώτηση. Κοίταξα λίγο τις φιάλες αερίου για τα GBBR όπλα αερίου. Αυτό το green gas δεν είναι τοξικό; ???

Dtq

Το πράσινο αέριο είναι αέριο για αναπτήρες με σιλικόνη! ;D ;D ;D
Επίσης αν πηγαίνεις και βλέπεις συχνά παιχνίδια, πάρε και καμιά κάμερα να τραβάς βίντεο με ότι γίνεται ;D ;D ;D να βλέπουμε κι εμείς πως προχωράνε τα παιχνίδια στην Αττική! ;D ;D
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

dragon236

εφοσον λοιπον μπορεις να παρακολουθεις ,με την σωστη παντα προστασια, οριστε μια καλη προταση να ερχεσαι και να κανεις τον φωτογραφο- εικονοληπτη  ;D ;D ;D ;D
οπως λεει και ο φιλος DTG ;)

ολα τα αερια δεν ειναι ιδια
το συκεκριμενο εχει μεσα σιλικονη ωστε να λιπαινεται το οπλο ,βεβαια αν πας και το ριξεις στην μαπα σου δεν σου δινω και εγγυηση οτι δεν θα βγαλεις και καντιλες ;D ;D
παντως ειναι ακινδυνο σε γενικες γραμμες
always forgive but never forget!!

Mafidog

Άμα είναι να πάω, θα τραβήξω και βίντεο ;D ;D Όμως πρέπει πρώτα να ψάξω να βρώ ένα μέρος (φαντάζομαι urban) στην Αττική κοντά!

Mafidog

OK ευχαριστώ για όλα ;D! Εάν θέλετε, το θέμα μπορεί να κλείσει. :)

fanioles

Παιχνίδι μπορείς να παρακολουθήσεις αν έχεις μαζί και κάποιον κηδεμόνα. Επίσης το αέριο είναι υπερβολικά εύφλεκτο και συνεπώς επικίνδυνο. Αν εκτεθεί σε μεγάλες θερμοκρασίες δε, μπορεί να σκάσει.

Έχει υπάρξει περιστατικό που καρφώθηκε σε ταμπλό αυτοκινήτου.

giorgos

Μιας και ειμαι και εγω ανηλικος -15 χρονων- , για να αγορασω οπλο boys toys για εξασκηση στο σπιτι, πρεπει να παω με γονεα να το αγορασω ?Και κατι αλλο , απο το ηλεκτρονικο καταστημα του  μπορω να αγορασω με αντικαταβολη?

ευχαριστω

jumbo

Παράθεση από: giorgos στις  26 Σεπ 2010, 15:46:27 ΜΜ
Μιας και ειμαι και εγω ανηλικος -15 χρονων- , για να αγορασω οπλο boys toys για εξασκηση στο σπιτι, πρεπει να παω με γονεα να το αγορασω ?Και κατι αλλο , απο το ηλεκτρονικο καταστημα του  μπορω να αγορασω με αντικαταβολη?

ευχαριστω

οτι εχει αναφερθει πιο πανω περι κατοχης αεροβολου ισχυει και στην δικια σου περιπτωση.....οποτε μεχρι τα 18 ουτε boys toys μπορεις να αγορασεις....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

JustRussian

Παράθεση από: jumbo στις  26 Σεπ 2010, 20:16:14 ΜΜ
οτι εχει αναφερθει πιο πανω περι κατοχης αεροβολου ισχυει και στην δικια σου περιπτωση.....οποτε μεχρι τα 18 ουτε boys toys μπορεις να αγορασεις....
.        Boys toys μπορεί να αγορασει διοτι ειναι για 14+

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: JustRussian στις  26 Σεπ 2010, 21:53:09 ΜΜ

Σου είχα κάνει ένα ποστ ...αλλα μου φαινεται.... δε του εδωσες ιδιαιτερη σημασια......

και σου εξηγω πολύ ηρεμα και φιλικα.... εχεις όλο το δικαιωμα να παρακαλουθεις τα δρωμενα του airsoft
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ.....

δεν υπαρχουν αεροβολα για + - 14....εδώ δεν ειναι Αμερική ουτε Αγγλία ούτε Ιαπωνία.....

Θα σου κανω μια παράθεση του Υπ. Εμποριου που απέσυρε απο τα καταστηματα Jumbo πρϊόν
που πετουσε αφρολεξ και ειχε δυναμη 0,000... joule.....

Γι'αυτό θα σε παρακαλούσα θερμά, τα ποστ που κάνεις να έχουν ιδαίτερη βαρύτητα και ωριμότητα στα θέματα αυτά.

Engineer

Παράθεση από: Dtq στις  04 Σεπ 2010, 12:28:53 ΜΜ
Το πράσινο αέριο είναι αέριο για αναπτήρες με σιλικόνη! ;D ;D ;D
off topic
Είσαι σίγουρος για αυτό? Για δες τι περιέχει το Green gas.............
Οι αναπτήρες χρησιμοποιουνε μείγμα βουτανίου και τα στα gbb μπορείς να και  βάλεις καθαρό προπάνιο

kaliostro

Γίνε 18 πρώτα κ μετά εδώ είμαστε να σε υποδεχτούμε...
Άντε πες οτι εσύ πέρνεις ένα απο τα "μικρά" κ σακατεύεις κάποιον συνομίλικό σου...εμείς τί φταίμε να μας κόψεις το χόμπι μας?
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

SW1GEORGE

Καλημερα μικρε μου φιλε !!!!

Αχ και να ειχα τα χρονια σου.

Κανε υπομονη....εκει που εισαι ημουνα και δω που ειμαι θαρθεις.

Δεν χανεις τιποτα , αλλα μαθενεις παρα πολλα.

Φιλικα

Γιωργος.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

jumbo

Παράθεση από: JustRussian στις  26 Σεπ 2010, 21:53:09 ΜΜ

ξερεις τι ακριβως ειναι τα  Boys toys ;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Tsitouras

μπορει το θεμα να ειναι παλιο αλλα ειναι σχετκ επικερο με ενα δικο μου θεμα ...  δηλαδη για να καταλαβω εγω ωσαν 17 χρονων μπορω να ερχομαι στα δημοσια ματς (κυριως καισαριανη και αγια παρασκευη που μενω και κοντα) και να κανω τον εικονολειπτη ? εαν ειναι πειτε μου γιατι εχω μεγαλη καψα με το airsoft και θα χαιρομουν πολυ εαν αυτο ηταν εφικτο.
Umbrella Trashsweepers