google Vs mask

Ξεκίνησε από akis, 08 Μαρ 2009, 03:23:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ti protimate k giati?

goggle (gialia)
mask (full face)

alex the fox

Παράθεση από: FanIsHere στις  12 Μαρ 2009, 15:15:59 ΜΜ
Πιστεύω ότι τα γυαλιά σου προσφέρουν αρκετή προστασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, διότι μόνο τα μάτια διατρέχουν κίνδυνο βλάβης. Είναι και πιο άνετα και δε περιορίζουν ούτε την όραση, ούτε την ακοή, ούτε τη φωνή του παίχτη.

SYMFWNW KAI EPAFKSANW
My first step was Dubstep

TOYRKOFAGOS

Παράθεση από: Dulas στις  15 Φεβ 2009, 00:16:33 ΠΜ
Το να σπάσει ένα δόντι είναι το πλέον εύκολο και χωρίς να σε βρει BBs, αλλα αν μπορείς να αποφυγής σημάδια, τυχών πληγές και τζάμπα πόνο, γιατί να μην το κανεις.

για το airsoft μιλάμε..; αν δεν σε πάρει bb στο στόμα πως μπορείς να σπάσεις δόντι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιου..?
εκτός και αν εννοείς να σαβουριαστείς πουθενά με τα μούτρα σπάζοντας όχι μόνο δόντια...
κατι το οποίο μπορει να σου συμβεί ακόμα και όταν είσαι στο σπίτι σου (που λεει ο λόγος)...

εντάξει τωρα για το όσον αφορά τα σημάδια στο πρόσωπο θα συμφωνίσω..
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

alex the fox

protimw ta googles  giati exeis megalyteri oratotita kai den idrwneis alla kindineuoun ta dontia...
My first step was Dubstep

wolfish

Εγώ ψήφισα google. Χρησιμοποιώ αντιβαλλιστικά γυαλιά, δεν φοβάμαι ιδιαίτερα για επιπλέον σημάδια στο πρόσωπο,
τώρα για τα δόντια ελπίζω να μην είμαι τόσο άτυχος. 8) 
Άν με ρωτούσατε πάντως ποιό είναι πιο σωστό για προστασία θα σας έλεγα μια μάσκα με ανεμιστηράκι. ;D ;D 

FanIsHere

Στο χθεσινό παιχνίδι φόρεσα tactical googles που μου έδωσαν τα παιδιά και μου βγήκε η πίστη. Ιδρώτας σε συνδυασμό με πόνο στην μύτη απ' το πολύ σφήξιμο. Χίλιες φορές τα απλά γυαλιά!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

SAPPER

Ιδιος αν εχει πολυ υγρασια θολωνουν ευκολα οι μασκες η οι μασκες τυπου θυελης, και το καλοκαιρι πολυ ιδρωτας, δεν υποφερετε, για κτιρια υπο σκια καλες ειναι και οι μασκες γιατι παιζουν κοντινες βολες και απο μερικους που δεν συγρατουνται και ευκολα λογο φοβου η απειριας ειναι πιθανο να να κολατσισουμε BBs με δοντακι.

OYK347

Αγαπητοί κύριοι,

οι μάσκες ολόκληρου του προσώπου προφανώς προσφέρουν απόλυτη προστασία για το παιχνίδι, έχουν όμως τρία μειονεκτήματα:
   1.   θολώνουν λόγο ανεπαρκούς εξαερισμού (εκτός και αν έχουν ανεμιστήρα άρα και μεγαλύτερο κόστος) με άμεσο αποτέλεσμα την κακή και ανεπαρκή ορατότητα και στόχευση
   2.   ιδρώνει το πρόσωπο περισσότερο από το κανονικό με αποτέλεσμα την δημιουργία δυσφορίας στον παίχτη
   3.   δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα "εξομίωσης " εμφάνισης και συνθηκών μάχης και μαχητών

Από την άλλη μεριά τα προστατευτικά γυαλιά (goggles και όχι googles) προσφέρουν ιδανική προστασία των ματιών (που είναι και το σοβαρότερο ζητούμενο) και την καλύτερη δυνατή ευκρίνια και ορατότητα για ικανή στόχευση. Η προφύλαξη του υπολοίπου προσώπου μπορεί να επιτευχθεί με την χρήση μασκών neoprene ή μαντηλιών. Σίγουρα το παραπάνω σύνολο πολλάκις ομοιάζει περισσότερο και με την εικόνα σημερινού μαχητή.

Καλή Σαρακοστή  :)
.

.                      http://www.armageddons.gr

FanIsHere

Ένα μαντήλι δε νομίζω να σε προστατέψει και πολύ. Πιο πολύ για εμφάνιση φοριέται, πιστέυω.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

coprs

Παράθεση από: FanIsHere στις  12 Μαρ 2009, 15:15:59 ΜΜ
Πιστεύω ότι τα γυαλιά σου προσφέρουν αρκετή προστασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, διότι μόνο τα μάτια διατρέχουν κίνδυνο βλάβης. Είναι και πιο άνετα και δε περιορίζουν ούτε την όραση, ούτε την ακοή, ούτε τη φωνή του παίχτη.

8a symfwnhsw kai me thn apopsh sou file !!!akribws ta idia pisteyw!!!

Falcon

Παράθεση από: FanIsHere στις  03 Mar 2009, 14:49:44 ΜΜ
Ένα μαντήλι δε νομίζω να σε προστατέψει και πολύ. Πιο πολύ για εμφάνιση φοριέται, πιστέυω.

Ε, βεβαια το μαντηλι δε μπορει να σου προσφερει προστασια. Αν φοβασαι για τα δοντια, φορα φιμοτρο. ;D ;D ;D ;D

Τι να κανω και εγω ο κακομοιρης που παιζω μονο με γυαλια... Σκεφτομαι λυσεις...  :D ;D

tag21

nomizo ta gialia einai pio aneta...
ego agorasa tupou xionodromou (an to leo kala)
kai gia prostasia tou allou prosopou maska ifasmatini.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

ntzev

Mask...unparallel protection!

Γιατί καλά να φας μια - δύο, δεν πονάει και τόσο πολύ και είναι οκ αμα δεν σε πειράζουν και τα σημάδια. Αλλά αμα φάς πέντε - έξι τότε τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.

SAPPER

Παράθεση από: ntzev στις  13 Mar 2009, 20:34:43 ΜΜ
Mask...unparallel protection!

Γιατί καλά να φας μια - δύο, δεν πονάει και τόσο πολύ και είναι οκ αμα δεν σε πειράζουν και τα σημάδια. Αλλά αμα φάς πέντε - έξι τότε τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.

;D ;D Μετά θα λες ότι έχεις ανεμοβλογιά  ;D ;D
Πάντως αν παίξετε κτίρια καλό είναι να έχετε και μια μάσκα γιατί ο οδοντίατρος στην πρώτη στραβή θα τρίβει τα χεράκια του.

Falcon

Για οσους δεν εχουν ή δε θελουν mask για ευνοητους λογους, ενα φιμοτρο, λυνει το προβλημα?? ?  ? ?? ?  ? ? ? :D ;D :D ;D :D ;D

el_ninio

to manthli sou parexei shmantikh prostasia kai ston laimo kai sto panw meros tou kefaliou

-Knights of Avalon-

Falcon

Παράθεση από: el_ninio στις  24 Mar 2009, 19:14:36 ΜΜ
to manthli sou parexei shmantikh prostasia kai ston laimo kai sto panw meros tou kefaliou

Δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος... ;D Τι σε κανει να πιστευεις πως το μαντηλι θα σε προστατεψει απο μια μπιλια ? ?  ? Ειπαμε. : Αν φοβασαι για τα δοντια, ενα φιμοτρο ειναι οτι πρεπει... ;D ;D ;D ;D ;D

el_ninio

den milaw gia dontia milaw gia laimo...
kai otan ennow panw meros ennow malia...
meiwnei para polu ton pono
niothei apla kati na se piese....  dokimasmeno...

-Knights of Avalon-

SAPPER

Ο ένας δεν κατάλαβε το Black hoooomor και ο Άλος κάνει spamming... συνεννόηση μπουζί. ::)

Back on topic κύριοι.

Blackjack

Εγω ψηφισα γυαλια(googles),επειδη φοβαμαι οτι οταν πιασουν οι ζεστες το καλοκαιρακι θα παθουμε καμια ασφυξια...
I can't give up,cause i just never give up...

nick

pshfisa maska dioti parolo pou dn ein toso eukolh sto vale-vgale dieukolhnei to na glitwseis to tsouksimo sta magoula kai dn kinduneueis na sou pesei katw thn wra tou paixnidiou opws kinduneueis an foras googles(xwris lastixo omws)