Umbrella Chronicles Part I Ελευσίνα 19-09-2010

Ξεκίνησε από Teacherdick, 15 Σεπ 2010, 10:37:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SW1GEORGE

μεσα + 2
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Engineer

Παράθεση από: jumbo στις  15 Σεπ 2010, 18:37:46 ΜΜ
απο Ι-4 θα ειναι παροντες  :

ZINJA
agent 47
yiannisM
showmaker
trend 2
Ο.Υ.Κ 1985

μέσα και εγώ ..... (επιτέλους μετά απο πολύ καιρό) :P

O.Y.K.1985

αν και με δήλωσαν οι Ι-4  θεωρω  πο πρεπει να αναφέρω ότι είμαι Μεσα και εγώ
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Teacherdick

Παρακαλώ όσοι δεν έχουν δηλώσει ομάδα να το κάνουν.Πρέπει να δω πώς πάνε οι ομάδες γιατί μέχρι στιγμής βλέπω ότι είναι καμιά 20 αρια STARS και πολύ λίγοι Umbrella...

Σε περίπτωση που δεν έρθουν πολοί με μονόχρωμη στολή, θα πρέπει να χωρίσουμε τις παραλλαγές.

Επίσης, αν κάποιος έχει μόνο παραλλαγή αλλά επιθυμεί να παίξει ως Umbrella, ας φορέσει το παντελόνι και απο πάνω μπούζα μαύρη κτλ.

Έως τώρα οι ομάδες έχουν ώς εξής....

S.T.A.R.S {56 άτομα}
Manolo
Freedom Fighters {Pilot, dimitrisk, horus, illuvatar, dtz, adv, satrapis, johnybaby +4}
MLS {Dash, Ghillie}
War Pigs {Gus, Aspondos, Aroutha}
M.A.T { Paladin +1, Mitsos_O_Yakuza, Rookiejo, Iceman, Ironman, Magicca, Ampelift +2}
Ομάδα 731{ 12 άτομα}
Λοξίτης +1
Ι4 {Ζinja, Agent47, YiannisM, showmaker, trend2, O.Y.K1985, engineer}
D.M.R {kratos, sotmok, Nomad78}
Saturnus
John
Leo
Kalliostro

Umbrella {53 άτομα}
A.C.O {Iskios, Salomon}
Umbrella Trashsweepers {Paladin, Teacherdick, Regrs, Smoke, Vromoperamatiotis, Wck Norris, Padre}
Grekk Faith{7 άτομα}
Slein
u5064247
Lost Infantry { Αφού θέλουν να είναι με τη MIlla!!!!}
Swigeorge +2
Cobra {Spiros K, Antinows, Stergi, Kortakias, Vaggelis}
Ghost Recon {6 άτομα}
Edge {pit, transporter, el-spartan +2}
Pianist
Β.Α.Τ.S {echo-fox}
Loubamboo +3

Περιμένω ακόμη να μου πουν οι:
Si Vis Pacem, Para Bellum.

u5064247

Καλημέρα και εγώ μέσα μπλέ παντελόνη και μπλούζα .
Umbrella Team

spiros.k

cobra μεσα spiros.k adinows stergi kortakias vaggelis. ok. ;) ;) S.T.A.R.S

Maleficus

1)   F.P.S. Όλα τα όπλα πρέπει να έχουν ως ανώτατο όριο το 1 Joule +5%, δηλαδή μέγιστο 344 fps. Μέτρηση δε θα γίνει πριν το παιχνίδι για λόγους εξοικονόμησης χρόνου, μπορεί ωστόσο να γίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τυχαία ή ύστερα από υπόδειξη κάποιου συμμετέχοντα. Παρακαλούνται λοιπόν όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, να σεβαστούν τους κανόνες ασφαλείας.
Παράθεση

Είστε μία απο τις καλλίτερες ως προς τη θεματικη ενότητεα  ομάδα και ως διοργάνωση δεν έχουν ακουστέι ποτέ παράπανα και το  ιscenario writting με έχει αφήσει άφωνο πολλές φορές όχι μόνο επειδή είναι φοβερά αλλά επίσης επειδή αυτή τη στίγμη δε δύναμαι να παίξω  , αλλά να υπενθυμήσω πως πρίν απο κανένα 7μηνο περίπου είχαμε παρατράγουδα διότι η διοργάνωση δεν μέτρησε όλα τα όπλα !
Τι θα γίνει άμα έρθει ένα παιδί που "λυπήθηκε" τα λεφτά του ελατηρίου παίξει με το μαμά κινέζικό του και γίνει η κακή ;

Άποψη μου αν θέλετε να κάνετε την ώρα της προέλευσης στις 9:00 και να έχουν μετρηθεί τα όπλα μέχρι τις 9:45-10:00 το πολύ !!! Ο ρώσος μπορεί να περιμένει .

Πάντα φιλικά

Teacherdick

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Teacherdick

Παράθεση από: Maleficus στις  16 Σεπ 2010, 11:19:32 ΠΜ
1)   F.P.S. Όλα τα όπλα πρέπει να έχουν ως ανώτατο όριο το 1 Joule +5%, δηλαδή μέγιστο 344 fps. Μέτρηση δε θα γίνει πριν το παιχνίδι για λόγους εξοικονόμησης χρόνου, μπορεί ωστόσο να γίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τυχαία ή ύστερα από υπόδειξη κάποιου συμμετέχοντα. Παρακαλούνται λοιπόν όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, να σεβαστούν τους κανόνες ασφαλείας.
Παράθεση

Είστε μία απο τις καλλίτερες ως προς τη θεματικη ενότητεα  ομάδα και ως διοργάνωση δεν έχουν ακουστέι ποτέ παράπανα και το  ιscenario writting με έχει αφήσει άφωνο πολλές φορές όχι μόνο επειδή είναι φοβερά αλλά επίσης επειδή αυτή τη στίγμη δε δύναμαι να παίξω  , αλλά να υπενθυμήσω πως πρίν απο κανένα 7μηνο περίπου είχαμε παρατράγουδα διότι η διοργάνωση δεν μέτρησε όλα τα όπλα !
Τι θα γίνει άμα έρθει ένα παιδί που "λυπήθηκε" τα λεφτά του ελατηρίου παίξει με το μαμά κινέζικό του και γίνει η κακή ;

Άποψη μου αν θέλετε να κάνετε την ώρα της προέλευσης στις 9:00 και να έχουν μετρηθεί τα όπλα μέχρι τις 9:45-10:00 το πολύ !!! Ο ρώσος μπορεί να περιμένει .

Πάντα φιλικά

Καταρχήν ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.Όσον αφορά την πρότασή σου, δεν έχεις άδικο αλλά ότι γίνεται δε γίνεται για να φύγουμε μια ώρα αρχίτερα για φαί.Γίνεται στα πλαίσια της εμπιστοσύνης και των κανόνων που ψηφίστικαν πριν καιρό.Βλέποντας τις συμμετοχές, θα διαπιστώσεις ότι σχεδόν το 90% και παραπάνω είναι άτομα οργανικών ομάδων, οι οποίες ψήφισαν και είναι υποχρεωμένες να έχουν τα όπλα τους εντός των ορίων. Τώρα αν κάποιος λυπήθηκε τα 10 ευρώ του ελατηρίου( το βλέπω λίγο δύσκολο αλλά όχι αδύνατο), ας έρθει να παίξει μόνο με το sidearm του ή ας πει να του δανείσουμε ένα όπλο..

Δε θέλω σε καμία περίπτωση να γυρνάμε στα παλιά.Είναι καιρός να αποδείξουμε ότι είμαστε άτομα που τυρούμε το λόγο μας.

Maleficus

Δε κοίταξα τις συμμετοχές η αλήθεια να λέγεται ...και ότι είπα δεν ήταν προστατικτό !
Καλά ΒΒς !!!!!!!! ;)

Teacherdick

Παράθεση από: Maleficus στις  16 Σεπ 2010, 11:33:55 ΠΜ
Δε κοίταξα τις συμμετοχές η αλήθεια να λέγεται ...και ότι είπα δεν ήταν προστατικτό !
Καλά ΒΒς !!!!!!!! ;)

Ούτε εγώ είπα τίποτα για να σε κατακρίνω.Απλά εξηγώ τις προθέσεις μου!!!
Να σαι καλά .C U around :) :)

dimitrisk

ΟΙ FREEDOMFIGHTERS ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ (MULTICAM)ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ POSTARO  ΑΥΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ;) :)

Edit by Admin.
Μην γράφεις με κεφαλαία, εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις. (Διεθνής κανόνας Forums)

Φόβος

Η ΟΜΑΔΑ 731 θα πάρει μέρος με 10 έως 13 άτομα με στολή παραλλαγής.

Επειδή διάβασα ότι υπάρχει πρόβλημα με την αναλογία των 2 ομάδων και επειδή δεν θέλουμε να διασπαστούμε ως ομάδα, αλλά θέλουμε και να βοηθήσουμε στην ομαλή διεξαγωγή του παιγνιδιού, θα περιμένω από τους διοργανωτές να με ενημερώσουν σε ποιά ομάδα εξυπηρετεί να ενταχθούμε κι εμείς θα προσαρμόσουμε τις στολές μας (στο μέτρο που μπορούμε).

Mandis

Ελήφθησαν οδηγίες ... Λοξίτης +1 εντάσονται με τους S .T.A.R.S
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

Teacherdick

Σάββατο Βραδάκι θα γίνει ο τελικός διαχωρισμός των ομάδων.Θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν να τους κρατήσω όλους ευχαριστημένους.Αν κάποια απο τις 2 ομάδες υπερτερεί κατά πολύ της άλλης, κάποιοι θα χρειαστεί να πάνε σε άλλη ομάδα απο αυτή που δήλωσαν.Οι οργανικές ομάδες και οι παρέες δε θα διασπαστούν.

Aeronflame

πολύ Stars ρε παιδάκι μου >:( μήπως να κατέβουν και τα κλιμάκια της Umbrella βορείου Ελλάδος? ;)
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι

Kallistos

Κατεβήτε παιδιά... Οργανώστε Κίνηση  ;D
Ready... Steady... Fire...!!!

jumbo

κατι σε   S.T.A.R.S  ειναι εφικτο;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Teacherdick