Λειτουργικότητα Google για όσους έχουν μυωπία (Ποιές είναι οι καλύτερες επιλογές

Ξεκίνησε από Emperor, 03 Σεπ 2010, 14:02:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Emperor

Παραθέτω το topic αυτό μιας και είμαστε αρκετοί παίχτες που έχουμε να λύσουμε και το θέμα αυτό. Φυσικά οι απόψεις όσων φοράνε φακούς επαφής εξίσου με όσους φοράνε γυαλιά είναι σημαντικές για κάθε πιθανή κατηγορία.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Perseys

Φίλε μου το έχω δοκιμάσει και φορώντας τα goggles αλλά και φορώντας γυαλιά προστασίας πάνω από τα μυωπίας (με πατέντα και το νεοπρέν balaclava να τα καλύπτει και να τα κρατάει στη θέση τους. Και στις δύο περιπτώσεις τα γυαλιά μυωπίας τρώγανε τρελό "fogging" και έτσι αποφάσισα να βάλω, πια, φακούς επαφής. Μία καλή επιλογή εάν δεν θες να δώσεις πολλά για καλούς φακούς είναι οι ημέρας, που μπορείς να τους φοράς μόνο για παιχνίδια.
*Facepalm*

magnett

Στην αρχη προσπαθουσα να καταλαβω γιατι να εχεις προβλημα να χρησιμοποιηση την μηχανη αναζητησης "Google" καποιος που εχει μυωπια! Μου πηρε λιγα δευτερολεπτα για να καταλαβω οτι ο φιλος μας μιλαει για Goggles και οχι για Google...!

SAPPER

Για όσους έχουν μυωπία αυτή η εταιρεία http://www.airsoftclub.gr/eshop/index.php?manufacturers_id=42 που αντιπροσωπεύει το  είναι κορυφαία και έχει και τα RX Inserts για όσους θέλουν να προσαρτήσουν φακούς.

kaliostro

Ναι Βασίλη αλλά τσούζει λίγο ολο το σετ...150 το γυαλί + 25 το προσάρτημα + 30-40 περίπου να σου κόψουν φακούς...Δεν βάζω το να πάρεις με έξτρα μάσκες (τζάμια)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

SAPPER

Παράθεση από: kaliostro στις  10 Σεπ 2010, 18:14:40 ΜΜ
Ναι Βασίλη αλλά τσούζει λίγο ολο το σετ...150 το γυαλί + 25 το προσάρτημα + 30-40 περίπου να σου κόψουν φακούς...Δεν βάζω το να πάρεις με έξτρα μάσκες (τζάμια)
Φίλε μου το ξέρω άλλα τα μάτια σου προστατεύεις, συγχρόνως με την καλύτερη δυνατή ποιότητα έχεις και την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια και αντιθρομβωτική επίστρωση. :)

Το ξέρω ότι είναι ακριβά για πολλούς αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.  ;)

Σε απλή ποιότητα και φτηνή τιμή δεν το έχω ψάξει για να προτείνω κάτι.  :-\

kaliostro

Για σχέση ποιότητα πρέπει να είναι κ καλύτερα απο τα Όκλει απ'ότι έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ.Είναι μέσα στα σχέδια αγοράς αλλά τσούζει το σύνολικό ποσό... :)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

SAPPER

Όντος εκτός από αναφορές σε ξένα φόρα για την ποιότητα των Wiley-X έγιναν μετρήσεις και από τον φίλο και συνχομπήστα Theon με επαγγελματικά  μηχανήματα, και τα αποτελέσματα έδειχναν μηδενική παραμόρφωση !!!

Είχα τα M-Frame της Oakley και τα έδωσα και πήρα δυο ζευγάρια Wiley-X, ένα για καθημερινή χρήση και την μηχανή και ένα για το Airsoft και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. !!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: magnett στις  10 Σεπ 2010, 14:11:23 ΜΜ
Στην αρχη προσπαθουσα να καταλαβω γιατι να εχεις προβλημα να χρησιμοποιηση την μηχανη αναζητησης "Google" καποιος που εχει μυωπια! Μου πηρε λιγα δευτερολεπτα για να καταλαβω οτι ο φιλος μας μιλαει για Goggles και οχι για Google...!
Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω αλλα υστερα καταλαβα οτι προκειται για αλλο θεμα,παντως αν και δεν εχω μυωπια πιστευω οτι οι φακοι αποτελουν μονοδρομο..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ozymandias

Ενας που δεν φοραει φακους, δυσκολα θα ανεχτει να βαλει φακους μονο για το παιχνιδι. Θα τον κοβουν μεχρι να τους συνηθισει

Ο Αμερικανικος στρατος εχει απαγορευσει τους φακους επαφης στο πεδιο της μαχης για ευνοειτους λογους. Στο πεδιο του airsoft  τα πραγματα ειναι λιγο πιο light, ωστοσο ελογχευει ο κινδυνος να μετακινηθει ο φακος, η να μπει σκονη μεσα στο ματι (ειδικα σε αυτους που φορανε γυαλια ανοιχτου τυπου και οχι goggles) και να μεινεις στη μεση της μαχης μισοτυφλος απο το ενα ματι, με το φακο να σε κοβει.

Η αυτοματη αντιδραση 99% των ανθρωπων σε μια τετοια περιπτωση ειναι να βγαλουν τα γυαλια και να τριψουν το ματι τους. Περιτον να μιλησουμε για τον κινδυνο οταν γυρω σου πετανε μπιλακια.

Η πιο ασφαλης λυση ειναι τα inserts

Eπισης θελω να το ξαναπω

1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ

arghles

καλησπερα θα ηθελα να παραθεσω την γνωμη μου φοραω γυαλια 17 χρονια και οσες φορες φιλοι μου ελεγαν για φακους αρνιομουνα κατηγορηματικα.στο σοφταιρ ειχα δοκιμασει τα παντα και με το μονο που ειχα βρει μια ανεκτη λυση ηταν τα γυαλια της μυωπιας με επιστρωση και τα bolle xt800 στα οποια ειχα ανοιξει τα πλαινα για να μπαινει περισσοτερος αερας αλλα και παλι μετα απο μια τρεχαλα που ο ιδρωτας τρεχει ποταμι θαμπωναν τα γυαλια μυωπιας.Οποτε αναγκαστηκα να δοκιμασω τους φακους αν καποιος δεν ενδιαφερεται να τους φοραει συνεχεια παιρνει τους ημερησιους που ειναι μαλακοι πολυ ευκολοι στο να μπουν και απολυτως σιγουροι για μολυνσεις γιατι μετα τους πετας.Επισης ειναι πολυ σπανιο να μην ειναι συμβατικοι με το ματι.Τους προτεινω ανεπιφυλακτα και ανακαλυψα μια καινουρια χρηση τους το καλοκαιρι στην παραλια επιτελους βλεπω αρκει να μην ξεχαστω και κανω κανα μακροβουτι με ανοιχτα τα ματια!

DarthIoannis

Φακοί επαφής!
Τα γυαλιά είτε θα θολώσουν είτε δεν θα βοηθούν το προστατευτικό να "κάτσει" σωστά και θα υπάρχει θέμα προστασίας!
Αν κάτι πρέπει να προσέχουμε στο airsoft πιο πολύ αυτά είναι τα μάτια οπότε όσοι έχουμε μυωπία πρέπει να φοράμε φακούς επαφής ή κάτι εξίσου βολικό!
Πρόσφατα ένας "δικός" μου αγόρασε από  την "πατέντα" που έχει για να προσαρμόσεις φακούς μυωπίας σε μάσκα wileyx αλλά δεν τα δοκίμασε ακόμα και δεν γνωρίζω αν τον βόλεψαν!

mirrage

Υπάρχει και το cat crap!!!Πασαλείβετε το γυαλί και είστε άψογοι.Εγώ ακόμα και στα wiley-x
το βάζω γιατί ακόμ ακαι αυτά που είναι ανοιχτά έτυχε να θολώσουν και μάλιστα χωρίς άσκηση!
Επίσης η λέξη είναι G-O-GG-L-E-S και όχι G-OO-G-L-E-S!!! >:(  ;)

metallpontios

εγω εχω τα m1944 και μοθ χορανε ανετα τα γιαλι μεσα ας και μερικες φορεσ μου φολονουν

Kallistos

Απο προσωπική εμπειρία τα goggles Wiley-X με γυαλιά μέσα, θολώνουν και αρκετά. Εγω συνήθως χρησιμοποιώ φακούς και τα πράματα είναι πολύ καλύτερα αν και εκει θολώνω. Αλλά εχει και σχέση ποσο θερμοτητα βγάζει στο προσωπό σου.

Εχετε να προτείνετε αντιθαμβωτικό υγρό; γιατι απογοητευτικα τις προάλλες.
Ready... Steady... Fire...!!!

Powerplant

http://cgi.ebay.com/FogTech-Anti-Fog-Tech-30ml-Bottle-Paintball-Mask-/180419895119?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a01dd1f4f

Τεσταρισμένο με τα wiley-x και σε πολλά απομίμηση BOLLE μάσκα. Το cat-crap ή δεν δουλεύει ή μετά από μια ώρα θέλει ξανά-μανά επάλειψη. Βέβαια το είχα δοκιμάσει με την μάσκα του σκι και όχι στο airsoft αλλά δεν νομίζω να έχει διαφορά.

tristan

αγαπητι συνχομπιστες με το προβλιμα της μυωπιας το αντημετοπισε και ο αδελφοσμου και πειρε γιαλια...(σαν της ετεριας wileyx με κοδικω  wx-r-8051g ) και τα φοραει πανω απω της μυωπιας χορις να των εμποδισουν και του εχουν θολοσι μονω δυο φορες.. τα σεικεκριμενα γιαλια ειναι αγωρασμενα απο το εξοτερικω και του ειρθανε κουτι χορεις να τον εμποδιζουνε καθολου :) :)