ΟΜΑΔΑ AIRSOFT....ποδοσφαιρου!

Ξεκίνησε από ZINJA, 09 Σεπ 2010, 11:08:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

Οποιος θελει να φτιαξουμε ομαδα ποδοσφαιρου και ενδιαφερεται να δυλωσει σημμετοχη!

παρακαλω πολυ επειδη αρχιζει η σεζον....(σε πρωταθλημα στο ταυρο που γνωριζω)οσοι ειναι να διλωσουνε σημετοχη,να δυλωσουν στα συγουρα και οχι αθευρετα!

Χρειαζονται περιπου,7 ατομα για 5/5 και 10 ατομα για 8/8!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Υ.Γ!  Θα τηπωθουνε μπλουζες παραλαγης με το ονομα του καθε παιχτη και το λογοτυπο AIRSOFT!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

salamine153

δεν ξερω αν θα ερθω, αλλα σιγουρα θα ερθω να σας δω))
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Myrmidon

ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

agent 47

Για 5χ5 μέσα για τέρμα  ;D ;D

Για 8χ8 δεν το βλέπω, είναι και σχετικά μεγάλο το τέρμα, έχουμε και μπόλικα περιτά κιλά δεν το βλέπω να την παλέβω στο μεγάλο.

Πάντως στο 5χ5 είμαι αρκετά καλός οπότε, κρίνετε-επιλέγετε-με ενημερώνετε ;) ;) ;)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Fight3R

Καλησπερίζω και εγώ... Έπαιζα αρκετό καιρό 5x5 (τέρμα) αλλα έχω και λίγη εμπειρία από μεγάλο γήπεδο οποτε αν με χρειάζεστε είμαι μέσα (μπορώ να παίξω και σαν stopper)

pit k

Μεσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ZINJA

πολυ ευχαριστω για τους πρωτους παροντες!περιμενω γιακουζα! ;)και πολλους αλλους!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Myrmidon

Εγώ στην άμυνα είμαι καλός αν με χρειάζεστε. Απλά αν σου είναι εύκολο φίλε Zinja, για αυτό που σε ρώτησα χθες, αν γνωρίζεις να μυ πεις
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

pit k

Βασίλη μίλησα με  τον Μήτσο και είναι μέσα αλλά επειδή δεν έχει ιντερνετ μου είπε να το ποστάρω εγώ  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

pit k

pit k

παιδια εντος θεματος δεν υπαρχει κανενας λογος να γραφεται αχετα  >:(
αν ειναι καποιος και θελει για μπαλα νατο γραψει για να ξερουμε