Flag Day!!! (Καισαριανή 11/9/2010)

Ξεκίνησε από Admax, 06 Σεπ 2010, 13:42:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Its a... FLAG DAY!

ΣΕΝΑΡΙΟ
              Τα ατομα που θα παρεβρεθουν στο πεδιο θα χωριστουν σε δυο ομαδες  και η καθε μια ομαδα θα εχει απο μια σημαια.Ο σκοπος της καθε ομαδας θα ειναι να να παρει την σημαια της αντιπαλης ομαδας και να την παει στην βαση τους.Οταν μια ομαδα παρει την σημαια τησ αντιπαλης ομαδας τοτε η αντιπαλοι μπορουν να προσπαθησουν να παρουν πισω την σημαια τους πριν φτασουν στην βαση τους.σε περιπτωση που η ομαδα βγαλει εξω το ατομο που εχει την σημαια μπορει να την παρει και να την επιστρεψει πισω στην βαση του.Ωστοσο η αντιπαλη ομαδα μπορουν να διαικδηκησουν την σημαια της αντιπαλης ομαδας καθως αθτοι προσπαθουν να την επιστρεψουν στην βαση τους.Οταν μια ομαδα καταφερη να παει την αντιπαλη σημαια στην βαση του τοτε το παιχνιδι τελιωνει.
                   ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ
Η μια ομαδα (στρατιωτες)  θα φορανε οπιαδηποτε στρατιωτικα ρουχα (παραλαγη, καμουφλαζ, γηλεκα μαχης κτλ.)
η δευτερη ομαδα   (πολιτες) θα φορανε μονο πολιτικα ρουχα.(Επιτρεπονται γηλεκα μαχης και μαντηλια για το κεφαλη)
Εννοητε οτι επιτρεπεται η καλητερη προστασια για το κεφαλη και για τις δυο ομαδες για να αποφηγουμε καποιον πιθανο τραυματισμο ωστε να αναπτηχθει το σεναριο χωρις απροοπτα ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
επιντραιπονται ολα τα οπλα (AEG,SNIPERS,PISTOLS) ολα τα προσθετα (granades,granades launchers,claymores κτλ) ΔΕΝ ΕΠΙΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ
ΟΡΙΑ
345 FPS ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 0.2 ΜΠΙΛΙΕΣ

Ώρα συγκέντωσης: 10.30

Ώρα έναρξης: 11.00

Παιδιο Καισαριανης!!! Map Click Here!!!

Καλή διασκέδαση   ;D ;D ;D ;D

Συνολο: 11
Εγώ +3
plwtarxhs +1
Showmaker +1

fobos team

3 άτομα

plwtarxhs

count me in  100%  ;D ;D ;D πιθανο να ερθουν και δυο ακομα ατομα νεοι παιχτες  :)

Showmaker

σορρι για τα  γκρικλις!!

εγω +1!!

είμαστε απο Ρόδο!
-)+(-

plwtarxhs

τελικα εχει κλεισει στο εγω +1 ακομα

Admax

plwtarxhs

Showmaker

Συγνωμη απο μενα και πο τον trend  αλλα χτενισαμε την περιοχη απο κατω προς τα πανω και δεν σας βρηκαμε. τα λεμε σε αλλο παιχνιδι.
(επρεπε να ειχαμε αλλαξη αριθμους γιατι ειμαστε απο Ροδο και δεν ειχαμε ιδεα)
-)+(-

Nick Babouinos

Μπραβο stavros3 το παιχνιδι ηταν τελειο μπραβο κ απλι μπραβο λιγοι κ καλοι!!!ασχετα που εχανα περασα φανταστικα να το κανουμε αυτο οσο πιο συχνα γινεται!!!αναμενουμε και τις φωτο!!!

plwtarxhs

και απο μερους μου συνχαρητηρια στους διοργανωτες και τους υπολοιπους παιχτες για το παιχνιδι, ηταν πολυ ωραια και ας ημασταν λιγα ατομα!  ;D

Admax

χάχα όντως πολύ ωραία!!! :) Λίγοι και καλοί!!! :) Τις φωτογραφίες τις ανεβάζω τώρα... ;) :D

Παιχνίδια θα γίνουν πολλά στην καισαριανή! ξανά αρχίζουμε δράση! ;) Έχουμε και παρα πολλές ιδέες για τα επόμενα παιχνίδια...  ;)

Admax

Παράθεση από: Showmaker στις  11 Σεπ 2010, 13:57:13 ΜΜ
Συγνωμη απο μενα και πο τον trend  αλλα χτενισαμε την περιοχη απο κατω προς τα πανω και δεν σας βρηκαμε. τα λεμε σε αλλο παιχνιδι.
(επρεπε να ειχαμε αλλαξη αριθμους γιατι ειμαστε απο Ροδο και δεν ειχαμε ιδεα)

Ωχ... :s κρίμα !!! :(

Admax