Αριστεροχειρας

Ξεκίνησε από xx Killer GR xx, 03 Σεπ 2010, 18:09:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xx Killer GR xx

Παιδια εχω μια ερωτηση βλεπω συνεχως αεροβολα και ολα ειναι για δεξιοχειρες μηπως γινεται να κανω ειδικη παραγγελεια για να μου το φερουν δε τυπο για αριστεροχειρα???επεδη αν εγω παιζω με οπλο για δεξιοχειρα μου τη σπαει στα σημεια που ειναι οι ασφαλειες το κουμπι του γεμιστηρα και γενικα οτι τα βλεπω τελειως αντιθετα απο οτι τα βλεπει ενας δεξιοχειρας

SAPPER

Υπαρχουν και αμφιδέξια όπλα, πήγαινε στο  να σου δείξουν.

Hardcore G.T.

Πρεπει να εχεις κλεισει τα 18 για να αγορασεις οπλα airsoft..

Υπερανω ολων η Πατρις

xx Killer GR xx

:'( :-X 8)ego pairno kamia fora gia tin plaka kati aairsoft tis plakas pou kanoun 10 euro apo kti kinezous kai tora eipa na asxoli8o kanonika alla afou 8elei na eisai enilikas....ok alla pantos exo dei ekatontades video me maxes airsoft kai panta uparxoun paidia gia sta 15-16...kai mikroteroi merikes fores

Hardcore G.T.

Σε βιντεο απο παιχνιδια επισημα και οργανωμενα δεν παιζει να συμμετεχουν ανηλικοι...
Απλως περιμενε...και εγω αυτο κανω..(και εγω ανηλικος ειμαι)
Τωρα για τα κινεζικα...πεταμενα λεφτα ειναι ....αφου χαλανε με το που ριξεις καμμια 30αρια φορες..

Υπερανω ολων η Πατρις

xx Killer GR xx

Παράθεση από: Pezonauths στις  03 Σεπ 2010, 19:06:55 ΜΜ
Σε βιντεο απο παιχνιδια επισημα και οργανωμενα δεν παιζει να συμμετεχουν ανηλικοι...
Απλως περιμενε...και εγω αυτο κανω..(και εγω ανηλικος ειμαι)
Τωρα για τα κινεζικα...πεταμενα λεφτα ειναι ....αφου χαλανε με το που ριξεις καμμια 30αρια φορες..
esu poso xronon eisai????exeis oplo airsoft?

Κατόπιν παράκλησης πολλών μελών τα Greeklish απαγορεύονται.

Όσοι δυσκολεύονται να γράφουν Ελληνικά, μπορούν να απευθυνθούν εδώ:

http://services.innoetics.com/Greeklish/

Post γραμμένα σε Greeklish θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση

dragon236

τα βιντεο που βλεπεις δεν ειναι απο ελλαδα ειναι απο εξωτερικο και μαλιστα απο αμερικη,στην ελλαδα δεν υπαρχουν ανηλικοι στον χωρο εκτος αν ειναι παρανομοι.
τα οπλα airsoft στην ελλαδα θεωρουνται αεροβολα ασχετα αν πετανε μπιλιες και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ η αγορα τους αλλα και η χρηση τους απο ανθρωπους που δεν εχουν κλεισει τα 18. (τωρα καλως η κακως γινεται αυτο ειναι αλλο θεμα)

οσον αφορα τα κινεζικα απο το καλαθι εχω να σου πω οτι ισχυει αυτο που εγραψε ο πεζοναυτης και να σου δωσω και μια συμβουλη.το οτι ειναι "παιχνιδια" δεν σημαινει οτι δεν κανουν ζημια ανεπανορθωτη στα χερια καποιου που το παιζει μαγκας παραδειγμα ενας ξαδερφος μου εχασε το ματι του απο πλαστελινη και φυσοκαλαμο (παιχνιδια της δικιας μου εποχης)  ;D.
φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα μιας και το να σου πω "περιμενε 3 χρονια και μετα θα παιξεις" μου ακουγεται καπως
δυστυχως ομως φιλε μου ετσι ειναι.
always forgive but never forget!!