POLICE I - Κυριακή 29/08/2010 Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 23 Αυγ 2010, 21:09:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

G.P.S.

Πολυ ωραιο παιχνιδι σαν σκεψη & υλοποιηση απο τον Leo.

Τωρα οσον αφορα το POLICE ΙΙ για καλυτερη ισορροπια εχω να προτεινω :
Κατανομη δυναμης συμμετοχων 60% Police\Robbers 40% πριν το παιχνιδι.
Κατανομη Teams\Individuals-Rookies 60-40% σε καθε πλευρα πριν το παιχνιδι.
Τηρηση του αριθμου AEG σε καθε πλευρα.
Χρηση ομηρων ως ασπιδες & οριο στις βολες που δεχονται οι βαλιστικες ασπιδες.
Αποβολη παικτων απο το παιχνιδι που κανουν τυφλες βολες.

Leonardo & παλι συγχαρητηρια για το POLICE I.

Kallistos

Πολύ Καλό Παιχνίδι!!!
Μία ατέλεια με χάλασε πολυ όμως. Οι αστυνομικοί (και εγώ μέσα) ήταν ψιλόχαοτικοι στην οργανωσή τους μετα την μισή ώρα.  Σαν να βιάζοντουσαν να ρίξουν ββs.

Περναμε οδηγιες να μην ρίξουμε... τις μεταφέραμε στην ομάδα και λίγα δευτερόλεπτα μετά καποιος απο μια άλλη ομάδα έριχνε στους ληστές απο μια τρύπα. Η έννοια της ομάδας είναι να μεταδίδει εντολες σε όλη τα μέλη... Προφανώς αυτή η ομάδα είχε χωριστεί και δεν μπορουσε να μεταδοσει στα μέλη της τα λεγομενα του αρχηγιου.

Πολλοι λέγανε οτι το σενάριο εχει "τρύπες". Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ!!! Αλλιώς αντε να παιξουμε Deathmatch.
Ready... Steady... Fire...!!!

jumbo

Παράθεση από: Kallistos στις  31 Αυγ 2010, 00:41:33 ΠΜ
Πολύ Καλό Παιχνίδι!!!

Περναμε οδηγιες να μην ρίξουμε... τις μεταφέραμε στην ομάδα και λίγα δευτερόλεπτα μετά καποιος απο μια άλλη ομάδα έριχνε στους ληστές απο μια τρύπα. Η έννοια της ομάδας είναι να μεταδίδει εντολες σε όλη τα μέλη... Προφανώς αυτή η ομάδα είχε χωριστεί και δεν μπορουσε να μεταδοσει στα μέλη της τα λεγομενα του αρχηγιου.

Πολλοι λέγανε οτι το σενάριο εχει "τρύπες". Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ!!! Αλλιώς αντε να παιξουμε Deathmatch.

καπως ετσι παντα ειναι τα πραγματα.....
απλα +1
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

klampanos

Τςλικα βλεπω διαφορετικες αποψες για το πεχνιδι.Αλλοι λενε καλω αλλοι κακο και κανενας δε λεει τι εγινε με τον τραυαμτισμο και τις φονες ??? ???
Αν καποιος εκανε βλακια πρεπει να πειτε πιος ηταν κι οχι να τον καληπτετε ;)

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: klampanos στις  31 Αυγ 2010, 13:53:20 ΜΜ
Τςλικα βλεπω διαφορετικες αποψες για το πεχνιδι.Αλλοι λενε καλω αλλοι κακο και κανενας δε λεει τι εγινε με τον τραυαμτισμο και τις φονες ??? ???
Αν καποιος εκανε βλακια πρεπει να πειτε πιος ηταν κι οχι να τον καληπτετε ;)

Tόσο ενδιαφέρον? το να παρευρίσκεσαι σε ένα παιχνίδι airsoft, είναι και το ιδανικότερο για να σου λύνονται όλες οι απορίες....
τι, πως, που και γιατι... ότι είναι να ειπωθεί 8α ειπωθεί...απόψεις, γνώμες , λύσεις απο αυτούς και μόνο που παρευρέθησαν.....
Κουτσομπολια και περιέργιες και χαλασμένο τηλέφωνο μένουν στην άκρη γιατί πέφτει κόκκινη κάρτα....

end of transmission.

Iskios

Εγώ έχω να πω μόνο ένα πράγμα που αφορά και την αιτία για όλα τα "στραβά":

Το παιχνίδι δεν είναι ανταγωνιστικό και δεν έχει νικητές και χαμένους. Τρώμε το ΒΒ, σηκώνουμε το χεράκι, φωνάζουμε "ΕΞΩ" και αποχωρούμε άμεσα, μακριά από τους ενεργούς παίκτες που μας χρησιμοποιούν έμμεσα σαν ασπίδα και συνεχίζουν να βάλουν αυτόν/αυτούς που μας απενεργοποίησαν.

(Επιπλέον, μου έχει τύχει να πετύχω πολλές φορές πρώτος άτομο, μετά να με πετυχαίνει αυτός και μόλις φωνάξω "ΕΞΩ" να φωνάξει κατόπιν και εκείνος και να βγούμε μαζί έξω... κάτι που εννοείται ότι είναι άτοπο και χαλάει όλη την ροή του παιχνιδιού.)

Το θέμα με τα παρατράγουδα και με τους Highlander λύνεται με μια λέξη: ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους συμπαίκτες και στους κανονισμούς του παιχνιδιού...  για να συνεχίζουμε να παίζουμε όλοι μαζί και όχι παρέες παρέες...

Για τις βρισιές δεν έχω να πω πολλά, ο καθένας όπως έχει μάθει και όπως στρώνει κοιμάται. Αν πχ ο Σπύρος και η ομάδα του δηλώσουν ότι δεν συμμετέχουν σε επόμενο παιχνίδι αν συμμετέχει ο φίλος με τα "γαλλικά", θα τους στηρίξουμε σαν ομάδα (χωρίς να έχουμε κάποιο προηγούμενο με κανέναν) μόνο και μόνο γιατί είναι το σωστό.

agent 47

Απ' ότι καταλαβαίνω εγώ, δεν είναι οτι υπάρχουν αυτοί που λένε οτι το παιχνίδι ήταν καλό και αυτοί που λένε οτι το παιχνίδι ήταν κακό. Απλά υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία δεν ικανοποιηθήκαν είτε επειδή δεν υπήρξε ακριβής εφαρμογή του σεναρίου όπως παρουσιάσθηκε και εδώ, είτε δεν ικανοποιηθήκαν από την εξέλιξη του παιχνιδιού εξαιτίας κάποιων ατόμων (δες kallistos). Εγώ τώρα που ήμουν με τους τρομοκράτες, και ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, δεν είδα το συμβάν ούτε το άκουσα μετά την λήξη του παιχνιδιου οπότε δεν μπορώ να σε πληροφορήσω για το τι έγινε, αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι.Τα κριτήρια που βάζει ο καθένας για το αν ηταν το παιχνίδι καλό διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Τώρα καλό θα ήταν να μην γίνεται αυτό το πράγμα, δηλαδή να λέει κάποιος οτι έγινε αυτό, κάποιος μου έριξε στην μάπα τρεις ριπές, με βάρεσε ενώ ήμουν έξω και είχα σηκώσει το χέρι μου..... Αν έχει να αναφέρει κάτι να το αναφέρει ακριβώς όπως έγινε και να μην φοβάται να πει ονόματα ειδάλλως να μην το αναφέρει καθόλου. Είναι προτιμότερο να λες ο τάδε έκανε αυτό ετσι ώστε να ξέρουν και οι υπόλοιποι και να προσέχουν την επόμενη φορά.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

SAPPER

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  31 Αυγ 2010, 14:30:59 ΜΜ
Tόσο ενδιαφέρον? το να παρευρίσκεσαι σε ένα παιχνίδι airsoft, είναι και το ιδανικότερο για να σου λύνονται όλες οι απορίες....
τι, πως, που και γιατι... ότι είναι να ειπωθεί 8α ειπωθεί...απόψεις, γνώμες , λύσεις απο αυτούς και μόνο που παρευρέθησαν.....
Κουτσομπολια και περιέργιες και χαλασμένο τηλέφωνο μένουν στην άκρη γιατί πέφτει κόκκινη κάρτα....

end of transmission.

+1  ;)

Mandis

Στο πρώτο παιχνίδι της Κυριακής ήμουν από τη μεριά των Ληστών. Αφού είχε τελειώσει το παιχνίδι με συνάντησαν δυο παίκτες σε διαφορετική στιγμή ο καθένας, από την αντίθετη ομάδα των αστυνομικών, και με πολύ φιλική διάθεση και καμία πρόθεση προσβολής ή "τσαμπουκά" μου είπαν πως με χτύπησαν με τα ΒΒ τους αλλά εγώ δεν βγήκα από το παιχνίδι.

Δεν μου έριξαν τον εγωισμό ,ούτε την περηφάνια αλλά στεναχωρήθηκα που έδωσα την εντύπωση σε δυο συμπάιχτες μου πως είμαι αθάνατος ή δεν παίζω δίκαια.

Ειλικρινά δεν κατάλαβα περισσότερα από τρία ΒΒ έπάνω μου, τα οποία δύο ήταν "Τραυματισμοί" και στο τρίτο αποσύρθηκα στο Toll χωρίς δευτερη κουβέντα. Ίσως ,όντως να με βρήκαν περισσότερα ΒΒ και να μην το κατάλαβα εγώ πάνω στην ένταση του παιχνιδιού ή λόγω των ρούχων , γιατί τα τρία που καταλαβα ήταν  επαφή με δέρμα.

Θέλω να πω πώς κάποια θέματα ή παρεξηγήσεις δημιουργούνται εν αγνοία της μιας πλευράς και χωρίς ενδεχόμενο δόλο.
Ας κοιτάμε να ήμαστε όλοι σωστοί και ηθικοί στα παιχνίδια χωρίς να κατηγορούμε κανέναν και σε λίγο καιρό θα διαφωνούμε για το ποιός είναι ο πιο δίκαιος  και όχι ο πιό άδικος .
Φιλικά . :)
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

Laetius

Παράθεση από: Kallistos στις  31 Αυγ 2010, 00:41:33 ΠΜ
Πολύ Καλό Παιχνίδι!!!
Μία ατέλεια με χάλασε πολυ όμως. Οι αστυνομικοί (και εγώ μέσα) ήταν ψιλόχαοτικοι στην οργανωσή τους μετα την μισή ώρα σαν να βιάζοντουσαν να ρίξουν ββs.

Kαλησπέρα  σε όλους.
Το σενάριο σαν ιδέα ήταν πολύ καλή στην εκτέλεση κόλισε το πράμα με αθανασίες και από τις 2 πλευρές  για να μαστε δίκαιοι από ~robers ένα παιδί με άσπρη μπλούζα και κουκούλα (rober και εγώ) και από αστυνομικούς δυστηχώς φόραγαν full face και δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω για να κατονομάσω.
Βέβαια αυτό που με ξενέρωσε ήταν οι τυφλές βολές δεδομένου και ότι παίζαν καλές και ωργανομένες ομάδες και ότι δεν τηρήθηκε η πάυση σε κάποια σημεία.
Και ένα θέμα που θα θελα να θίξω  ο αδερφός μου (το παιδί με την ασπίδα)
όταν γυρίσαμε σπίτι είχε μια μελανιά με διάμετρο 3 εκατοστά και για να γίνει αυτό το πράμα με την πανοπλία που φώραγε κάτι παίχτηκε με το όπλο που τον πέτυχε.
Βέβαια πάνω στην αδρεναλίνη εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβε ότι είχε πάθει τέτοια ζημιά (έτρωγε βαριά πυρά καταλαβαίνετε ;D) αμα βάλετε και το σκηνικό που έγινε με το Σπύρο, ξενέρωσα λίγο.
Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει εμείς σαν airsofter να ερχόμαστε με τέτοιες σκέψεις και συμπεριφορές γιατή και το καλύτερο σενάριο παρά και την προσπάθεια και το συντονισμό του Λέο χαλάει  όταν το χαλάμε εμείς οι παίχτες και βάζω και μένα μέσα φταίω δεν φταίω γιατί χαλάμε και κάτι για το οποίο κάποιοι ξοδεύουν χρόνο και χρήμα με όλη την καλή διάθεση απλά για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Mandis

Παράθεσηαπό ~robers ένα παιδί με άσπρη μπλούζα και κουκούλα

... ο κάτωθι υπογεγραμένος...

...αλλά  ήδη αναφέρθηκα στο γεγονός...

Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

spiros.k

παιδια ξεκολατε με τα γεγονοτα της κυριακης,τελος καλο ολα καλα.κοιταμε παντα το καλυτερο να λεμε και οχι κοντρες και διαμαχες ολες οι ομαδες ειμαστε μια παρεα,οσο παει μεγαλωνει και το μονο που μας μενει ειναι να ημαστε ολο και πιο ομαδικα, μην το χαλαμε ολο το game.καλυτερα να βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να κανουμε το παιχνιδι μας καλυτερο.ολοι commanda ειμαστε ξεκολατε.<παιχνιδι ειναι παιδια> ;) ;)

klampanos

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  31 Αυγ 2010, 14:30:59 ΜΜ

end of transmission.

Θεορητικα ειμαστε κοινωτητα και μας ενδιαφερει ολους.Στην πραξη βλεπω μυστικα ομως και τσαμπουκαδες οπως η συμπερηφορα σου τωρα.Δεν βλεπω να εισε μοντερειτορ με τι δικεωμα μιλας για κοκινες καρτες κλπ.Αν ειναι κοκινη καρτα πρεπει να ριξει ο σαπιερ κι οχι εσυ,δεν εχεις δικαιομα.παλι καλα που αποτι βλεπω ο σπηρος.κ ειναι ανοτερος και δεν το συνεχιζει.
Φιληκα παντα αλλα μην μου τη λες ετσι ;D

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: klampanos στις  31 Αυγ 2010, 18:15:28 ΜΜ
Θεορητικα ειμαστε κοινωτητα και μας ενδιαφερει ολους.Στην πραξη βλεπω μυστικα ομως και τσαμπουκαδες οπως η συμπερηφορα σου τωρα.Δεν βλεπω να εισε μοντερειτορ με τι δικεωμα μιλας για κοκινες καρτες κλπ.Αν ειναι κοκινη καρτα πρεπει να ριξει ο σαπιερ κι οχι εσυ,δεν εχεις δικαιομα.παλι καλα που αποτι βλεπω ο σπηρος.κ ειναι ανοτερος και δεν το συνεχιζει.
Φιληκα παντα αλλα μην μου τη λες ετσι ;D
εχει απαντήσει ΚΑΙ ο moderator....
μετα χαράς να σε γνωρίσουμε και από κοντά στην κοινότητα του airsoft αγαπητέ φίλε klampane... ;)

klampanos

Απαντησες ομος πριν απο αυτον για υτον ;)
Δεν ειμαι αθηνα αν ερθω ευχαρηστος να σε γνορισω

kaliostro

Και κλάααααααααααααααμα ο κύριος (εγώ) που δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ... :(
Αλλά ελέο μετακόμισης σε συνδιασμό με την Θεία κοινωνία της μικρής μου Γεωργίας (ναι το βαφτίσαμε το μπεμπέ) μάλλον θα χάσω κ άλλα 2 παιχνίδια (κυριακής)
Μου έλειψε το παιχνίδι  :'(
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Kallistos

@ agent 47

ΠαράθεσηΑπ' ότι καταλαβαίνω εγώ, δεν είναι οτι υπάρχουν αυτοί που λένε οτι το παιχνίδι ήταν καλό και αυτοί που λένε οτι το παιχνίδι ήταν κακό. Απλά υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία δεν ικανοποιηθήκαν είτε επειδή δεν υπήρξε ακριβής εφαρμογή του σεναρίου όπως παρουσιάσθηκε και εδώ, είτε δεν ικανοποιηθήκαν από την εξέλιξη του παιχνιδιού εξαιτίας κάποιων ατόμων (δες kallistos). Εγώ τώρα που ήμουν με τους τρομοκράτες, και ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, δεν είδα το συμβάν ούτε το άκουσα μετά την λήξη του παιχνιδιου οπότε δεν μπορώ να σε πληροφορήσω για το τι έγινε, αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι.Τα κριτήρια που βάζει ο καθένας για το αν ηταν το παιχνίδι καλό διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Τώρα καλό θα ήταν να μην γίνεται αυτό το πράγμα, δηλαδή να λέει κάποιος οτι έγινε αυτό, κάποιος μου έριξε στην μάπα τρεις ριπές, με βάρεσε ενώ ήμουν έξω και είχα σηκώσει το χέρι μου..... Αν έχει να αναφέρει κάτι να το αναφέρει ακριβώς όπως έγινε και να μην φοβάται να πει ονόματα ειδάλλως να μην το αναφέρει καθόλου. Είναι προτιμότερο να λες ο τάδε έκανε αυτό ετσι ώστε να ξέρουν και οι υπόλοιποι και να προσέχουν την επόμενη φορά.

Ασχετα απο τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Φίλε μου, νομίζεις οτι αν αρχισουμε να δειχνουμε με το δάκτυλο θα γίνει κάτι;
Το αντίθετο μάλιστα.  Γιατι το θεωρω μικρότητα.
Εγώ ξέρω μόνο ένα πράμα.
Οταν έρχεσαι να παίξεις, μεσα στο μυαλό σου, για τι πράμα είσαι προετοιμασμένος; Για να ρίξεις bb ή να διασκεδάσεις ταυτόχρονα και ισόποσα με όλους τους άλλους παίχτες;
Πιστεύω ότι άμα κάνουμε αυτή την ερώτηση στον εαυτό μας θα ξέρουμε τι παίχτες είμαστε.
Για το 1ο απλά πατά τη σκανδάλη.
Για να γίνει το 2ο χρειάζεται να βαλεις τον εαυτό σε μια κατάσταση να σεβαστείς το σενάριο και τις συνθήκες του σεναρίου. Μια βασική αρχή στα σενάρια (το λέω γιατι εχω φτιάξει και έγώ) είναι οτι το σενάριο ειναι δεδομένο... οι παιχτες προσαρμόζονται σε αυτό.
π.χ. Αν σου πούνε οτι έχεις ακριβώς 15 λεπτα να βρείς και να βγάλεις μια βομβα, δεν θα κάθεσαι καμπέρης, γιατι χανεις πολύτιμο χρόνο. Θα αλωνίζεις το πεδίο για να την βρείς.

"Καλά παιχνίδια" λέμε όλοι την ευχή στην αρχή και καταλήγουμε να βριζομαστε. (Αναφερόμενος σε ένα αρκετά δυσαρεστο συμβάν την Κυριάκή στο 2ο παιχνίδι.)
Απλά χρειάζεται να ειμαστε πιο φιλαθλοι και πιο φιλάνθρωποι σε ότι κάνουμε.
Ready... Steady... Fire...!!!

padelos

καλησπέρα και από μένα,είμαι ο παίχτης με τα μπινελίκια!καταρχήν θα ήθελα να πω για το παιχνίδι και για την οργάνωση συγχαρητήρια ήταν ένα καταπληκτικό σενάριο(τουλάχιστον για μας τους police)και ένα σωστό παιχνίδι.πραγματικά ένιωσα να θέλω να βγάλω λεφτά από την τσέπη να πληρώσω,τόσο το χάρηκα,με τα νερά μας με τα καπέλα μας κτλπ.
όσο για τον σπύρο του ζήτησα πάνω από τρεις φορες συγγνώμη  δώσαμε τα χερια και θα χαρώ την επομενη να παίξουμε και στην ίδια ομάδα
για τους υπολοιπους τώρα που με κοιτούσαν λες και ήμουν κανένα 16χρόνο πιτσιρίκι που βρίζει κάνουν λάθος.είμαι στο χώρο πολλά χρονια τουλάχιστον paintball και δεν έχω τσακωθεί ούτε μια φορα με πολλούς τραυματισμούς,επιπλέον είμαι 33 χρονων μια ηλικία που καταλαβαίνει πολύ καλά τι θα πει σεβασμός.την headshote βρισιά που έριξα και μετάνιωσα την έριξα μονο και μονο για να σταματήσουν τα πήρα αφού ήμουν μονος στο ξέφωτο με το χέρι ψηλα για πολυ ωρα και φώναζα.δεν πονούσα καν αλλα είναι αυτό που λέμε σεβασμός,υπαρχει βιντεο αν θελετε να ανεβασω για να δειτε την σκηνη.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ λιγο δεν με ειδε ο σπυρος λιγο τα πηρα εγω παραπανω νομιζω μια παρεα ημαστε ας το ξεχασουμε και ας παιξουμε ωραια παιχνιδια.

agent 47

Επομένως αφού λυθηκε η παρεξήγηση στο πεδίο δεν φταίει κανένας άλλος παρά μόνο αυτός που έκανε την αναφορά στο συμβάν χωρίς να ξέρει οτι το θέμα θεωρείται λήξαν. Δεν κατακρίνω τον ίδιο αλλά το οτι δεν ήξερε επαρκώς αν τα παιδιά έδωσαν τα χέρια και είπαν συγνώμες ή δεν έψαξε να μάθει αν είπαν συγνώμη μεταξύ τους. Άρα άποψή μου είναι οτι αν δεν σε αφορά κάτι άμεσα μην το αναφέρεις και άσε τους άλλους να τα βρουν μεταξύ τους και μην βάζεις φωτιές  στο forum κάνοντας αναφορες για μπινελίκια και ιστορίες.

@kallistos
Αν το θεωρείς εσύ μικρότητα να προφυλάσεις αυτούς με τους οποίους αύριο θα παίζεις μαζί εγώ το θεωρώ σωστή πληροφόρησή τους γαι να προσέχουν και να ξέρουν με ποιούς έχουν να κάνουν. Δεν μιλάω για ατυχή γεγονότατα αλλά για επανηλημένες ενέργειες ορισμένων (δεν καταδυκνείω κανέναν γιατί απλώς έχω παρεβρεθεί μόνο σε ένα παιχνίδι για να ξέρω το πώς παίζει ο καθένας). Δηλαδή εσύ αν έχεις χτυπήσει τουλάχιστον 2 φορές τον ίδιο παίκτη και αυτός δεν λέει να βγει, δεν θα το αναφέρεις;;;; Και τι κέρδος θα είχες να μην το αναφέρεις;;;; Και αν υπάρξει κάποιος επειδή του την βάρεσε στον εγκέφαλο σε δει από κοντά και σε αρχίσει στις ριπες μέχρι να σε κάνει σουρωτήρι πάλι δεν θα μιλήσεις;;;;
Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που μπήκαν σ' αυτό το χόμπι για να διασκεδάσω όχι για να αρχίσω να τραυματίζω τους άλλους ή να το παίξω ράμπο, zhaitsev, terminator και δεν συμαζέυεται. Και δεν είμαι διατεθιμένος να χαλάσει η ζαχαρένια μου και η ενασχόλησή μου μ' αυτό το χομπι για κάτι τέτοιους φαντασμένους.

Πάντα φιλικά και με σεβασμό  :) :) :) :)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team