POLICE I - Κυριακή 29/08/2010 Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 23 Αυγ 2010, 21:09:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Παρών, μαζί με Pakatsao!!

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ καί οι δύο μαζί!!

1 πιστολάκι
1 AK 74
1 MP5
1 PMR

Εντιτ
Συγνώμη ΑΚΥΡΟ!!

Ο παλιόγερος βαριέται να γεμίζει πιστολάκι!!  ::)
keep safe distance...

LuBu

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Πολυ καλο σεναριο leo.
Μια προταση στο επομενο POLICE 2 να μην ξερουμε σε πιο κτηριο κρυβετε ο ZINJA και τα προτοπαληκαρα του για να τους ψαχνουμε σε ολα τα κτηρια
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ!!!

spiros.k

μπραβο ρε λεοναρτο ωραιο σεναριο βγηκε πολυ καλο,περασαμε πολυ καλα, αντε  περιμενουμε το <police2>ενα μπραβο σε ολα τα παιδια police kai τρομοκρατες.

Leonardo-Swordfish

Ευχαριστώ όλους για την άψογη παρουσία....
Αχγώθηκα λίγο καθώς η παρουσία παικτών ήταν μεγαλύτερη απο το αναμενόμενο.

-Πολύ καλή συνεργασία των 5 ομάδων (POLICE) και την ομάδα Sniper που ξετρύπωσε όλα τα ποντίκια (ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ)  ;D
-Το ανελέητο ξύλο που έφαγα και τα ρεαλιστικα βασανιστήρια (κάθαρμα θα μου το πληρωσεις ;D ;D) που υπέστη από τους κακοποιούς, κατέστη απαραίτητη η παρουσια του γιατρού που υπήρχε στο πεδίο, για την φροντίδα των τραυμάτων μου.
Thanks doc.! ;)
(Συμφωνώ στην παρουσία γιατρού στο ανάλογο ποστ του Εκδρομου)

-Το GBB pistol το κέρδισε ο Βαγγέλης της ομάδας COBRA..

-Ευχαριστώ τον Τάλων και όσους συνέβαλλαν για τη ρεαλιστiκότητα του σεναρίου.

Ευχαριστώ όλους για την συνεργασία.

ΣΗΜ. Για το φραστικό επεισόδιο που συνέβη μετά τη λήξη του σεναρίου, στο death match που στήσαμε....
θα αναφερθώ με πολύ αυστηρό τρόπο, αργότερα.

Περάσαμε τέλεια και δε είναι ώρα να χαλάσω το όμορφο παιχνίδι που παίξαμε.
Αναμένεται σχόλιο μου.....

pit

Πολυ καλο παιχνιδι παιδια παντα τετοια  ;) ..

jumbo

πολυ καλο παιχνιδι λεο..... με μια ενσταση μονο.....
τα λεφτα της τραπεζας τελικα ποιος τα πηρε; ;D
και ο σομπολος με την καμερα που ηταν; ;D ;D

παντα τετοια παιδια, καλη βδομαδα να χουμε....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

dragon236

σαν ο πιο νεος της παρεας και μιας και ηταν το πρωτο παιχνιδι μου να δωσω και εγω τα συνχαρητηρια μου σε ολους και ειδικα σε leonardo-zinja οι οποιοι ειλικρινα και με βοηθησαν οσο μπορουσαν αλλα θα ηθελα αν μου  επιτρεπεται να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στο παιδι που πηρε εμας τους 3 καινουργιους και εκανε τα παντα να περασουμε μια τελεια μερα (ζητω συγνωμη που δεν θυμαμαι το ονομα αν και νομιζω ηταν ο JUMBO με καθε επιφυλαξη μιας και το τρακ μου εφτασε κοκκινα). ειλικρινα και παλι ευχαριστω για ολα και να ειστε σιγουροι οτι θα με ξαναδειτε παρα πολυ συντομα (αν και μαλλον θα αλλαξω nickname  σε κινουμενος-στοχος) ;D ;D ;D ;D ;D

always forgive but never forget!!

Goodspeed

Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα παρά την ζέστη !!  :)

Ετοιμάζω το πρώτο video με την διαπραγμάτευση και θα ακολουθήσει ένα ακόμα με την αναγνώριση των ομήρων που την γλύτωσαν..... αναμένετε  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

agent 47

Να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά που οργανώσανε το παιχνίδι και μας πρόσφεραν μια τόσο ωραία ημέρα. Χίλια ευχαριστώ στα παιδιά που μας βοηθήσανε εμάς τους νέους που είμασταν μπόλικοι απ' ότι είδα και κυρίως τον jumbo που πήρε μαζί του 3 από μας για να μας βοηθήσει. Και πάλι μπράβο ;D ;D ;D ;D

Ανυπομονώ να δω το βίντεο από το ξύλο που έφαγε ο leonardo, γιατί μόνο τα άκουγα δεν τα είδα :P :P
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

dragon236

always forgive but never forget!!

agent 47

if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Mitsigun

Φίλε Leo να είσαι καλά για το υπέροχο παιχνίδι που μας πρόσφερες  !!!!!! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν για  πρώτη φορά και τήρησαν
τους κανόνες χωρίς να  δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα !!!!!!

΄΄΄΄΄΄Γι αυτό δεν μετανώνω που έγινα Αirsofter !!!!!!!!

Καλή εβδομάδα σε όλους !!!!

Spyros29Galatsi

Πολυ ωραια εμπειρια!! Αν και δεν επαιξα μονο παρακολουθησα σαν αρχαριος που ειμαι για να δω στην δραση το airsoft. Ευχαριστω τον Horus και την ομαδα Free Fighters που με καλεσαν και μου εξηγησαν περισσοτερα πραγματα για το airsoft. Πολυ καλη και η οργανωση του παιχνιδιου απο τον Leonard.

Σε λιγο παιρνω το πρωτο μου οπλο και εξοπλισμο και αρχιζω και εγω την "μαχη". :P

Σπυρος

Horus

ενα μεγαλο ευχαριστω κ απο εμενα στον Leonardo για τη διοργανωση κ σε ολα τα παιδια που βοηθησαν για να παιξουμε ενα ωραιο παιχνιδι.

κ 1-2 προτασουλες για το POLICE II οταν με το καλο γινει: λιγο καλυτερη ισσοροπια στην αναλογια πιστολιων-AEG της αστυνομιας (χτες νομιζω τα AEG ηταν πολυ περισσοτερα απο οσο θα επρεπε). χρηση των ομηρων σαν ανθρωπινες ασπιδες! (το μεγαλο πλεονεκτημα των ληστων που δεν επαιξε χτες). θα προτεινα επισης για "τραπεζα" το κτηριο του πυργου για να εχουν νοημα κ αποτελεσματικοτητα τα πιστολια κ των 2 πλευρων.

τελος καλο ειναι να αναφερουμε κ τα στραβα που εγιναν (μικροτραυματισμος, τυφλες βολες κ βρισιες), για να μην περνανε στο "ντουκου".
να γινουμε ολοι μας καλυτεροι κ πιο προσεκτικοι παιχτες κ να σεβομαστε συμπαιχτες κ αντιπαλους.

@Spyros29Galatsi
anytime φιλε Σπυρο  :)

καλη εβδομαδα σε ολους  :)
enemies..we need more enemies!!

Mandis

Συγχαρητήρια για την  σωστή διοργάνωση και διεξαγωγή του παιχνιδιού!
Το σενάριο ήταν  διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον!
Πραγματικά το ευχαριστήθηκα και εύχομαι και τα μελλοντικά παιχνίδια να έχουν  την ίδια επιτυχία και προσέλευση παικτών.

Παράθεσηχρηση των ομηρων σαν ανθρωπινες ασπιδες! (το μεγαλο πλεονεκτημα των ληστων που δεν επαιξε χτες).
+1

Βαθμολογία : 10΄
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

klampanos

Παράθεση από: Horus στις  30 Αυγ 2010, 11:32:12 ΠΜ
τελος καλο ειναι να αναφερουμε κ τα στραβα που εγιναν (μικροτραυματισμος, τυφλες βολες κ βρισιες), για να μην περνανε στο "ντουκου".
Τι εγινε ρε πεδια ??? ???

ZINJA

Καλημερα και απο εμενα!ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΟ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥς!
Ολα πηγανε τελεια!και σορρυ ρε λεωνιδα που σε εδειρα τοσο λιγο και χρειαστηκες γιατρο!κανονικα επρεπε να σε στοιλω στο νοσοκομειο! ;D ;D ;D ;D ;D

ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους λιστες,που καταφεραμε να πεθανουμε μεσα στη τραπεζα σε 2 ωρες παρακαλω!
θελω να ευχαριστισω τον τζαμπο (το κουμπαρο μου)που οχι μονο καταφερε να κρατισει το πισω μερος αλλα εκανε και εκπευδευση στους νεους που ειτανε και υπεροχοι ολοι μα ολοι τους!

οσο για τους υπολοιπους λιστες ολοι τους αψογοι μα πολυ αψογοι!
καθαρματα μπατσοι πεξατε καλα και μας φαγατε1θα τα πουμε στο επομενο σεναριο που θα καταστρωσω καλητερο σχεδιο!

οσο για το συνβαν μετα???????αμα ειμουνα στη θεση σου σπυρο θα ειχε προβλημα πολυ χοντρο!  >:( >:( >:( !!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕς!
θα τοποθετηθω ξανα επι του θεματος οταν θα τοποθετηθη και ο διοργανωτης του παιχνιδιου!

(συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη μου!ειναι σημα κατατεθεν!) ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους λιστες,που καταφεραμε να πεθανουμε μεσα στη τραπεζα σε 2 ωρες παρακαλω!
εεεεε!!!! κοψε κατι... σε 30 λεπτα ειμασταν μεσα και ψαχναμε να σε βρουμε.

αλλα οπως κ στο στρατο παλι στην καλλιοπη την εβγαλες. ;D ;D ;D
εχει χαρει που δεν με αφησε ο LEO να σου ριξω το καπνογονο εκει που ειχες κρυφτει  :-[ :-[ :-[

Φιλακια!!!! :-* :-* :-* :-*

ZINJA

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  30 Αυγ 2010, 12:09:29 ΜΜ
εεεεε!!!! κοψε κατι... σε 30 λεπτα ειμασταν μεσα και ψαχναμε να σε βρουμε.

αλλα οπως κ στο στρατο παλι στην καλλιοπη την εβγαλες. ;D ;D ;D
εχει χαρει που δεν με αφησε ο LEO να σου ριξω το καπνογονο εκει που ειχες κρυφτει  :-[ :-[ :-[

Φιλακια!!!! :-* :-* :-* :-*

καλε μου φιλε κανεις λαθος!με ολο το σεβασμο ητανε ακριβως 1 ωρα και 10 λεπτα για την ακριβια!κραταγαμε ωρα καλε μου φιλε και ημαστε πολυ ευχαριστιμενοι!
οσο για την καλιοπη?χαχαχαχαχαχ παλι καλα να λες που μου ειπε ο λεο να μην παρω χειροβονβιδες μαζι μου γιατι ολοι θα ησασταν εξω με τη μια!ασε που αμα ηθελα ακομα θα με ψαχνατε ;D ;D ;D

παντα φιλικα καλε μου φιλε!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/