ποια αρβυλα να αγορασω?

Ξεκίνησε από dragon236, 19 Αυγ 2010, 16:39:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Fight3R

Xmmm .. λίγο off topic αλλα δεν πειράζει... βλέπω πολλές απαντήσεις του τύπου που θα φορέσεις μαύρες μπότες και κολονάκια κλπ... να σας πω ότι από τα 13 φοράω κάθε μέρα είτε αρβυλα είτε μπότες τύπου βερμάχ και DrMartins και τα πόδια μου δεν κουράζονται καθόλου... Όλα είναι μια συνήθεια και έχει να κάνει με το τι μπορεί να φορέσει ο καθένας..

Ozymandias

Νομιζω οτι υπαρχει μια διαφορα φασης μεταξυ μας, αν σου μιλαω για Bates, Meindl, Magnum κτλ και εσυ μου μιλας για γκουφοπαπουτσα.

Σε καθε περιπτωση νομιζω οτι δεν μπορω να συνησφερω στην κουβεντα αυτη με κατι αλλο....

Kallistos

Εγώ θα πήγαινα για μάρκα Pentagon.
Απο μοναστηράκι τα πήρα τα δικά μου. Είναι η μόνη αγορά airsoft που εχω ευχαριστηθεί τοσο πολύ την επιλογη της.
Ready... Steady... Fire...!!!

Stathis

Παράθεση από: Kallistos στις  28 Αυγ 2010, 03:57:51 ΠΜ
Εγώ θα πήγαινα για μάρκα Pentagon.
Απο μοναστηράκι τα πήρα τα δικά μου. Είναι η μόνη αγορά airsoft που εχω ευχαριστηθεί τοσο πολύ την επιλογη της.

Θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω εδω, εκανα το λαθος και αγορασα αρβυλο Pentagon και ξηλωθηκαν οι ραφες σε 2-3 σημεια  >:( γενικα ολα τα Pentagon είναι κινεζιες και δεν αξιζουν τα λεφτα τους
Airsoft is Life!

Kallistos

Στο δικό σου το πόδι ίσως...
Εμένα μου κράτανε 2 χρονια άψογα!

Μιλάμε για προσωπικες εμπειρίες. Εσύ εχεις την δικιά σου και εγω την δικιά μου.
Ready... Steady... Fire...!!!

mirrage

Παράθεση από: lambros στις  28 Αυγ 2010, 09:45:18 ΠΜ
Θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω εδω, εκανα το λαθος και αγορασα αρβυλο Pentagon και ξηλωθηκαν οι ραφες σε 2-3 σημεια  >:( γενικα ολα τα Pentagon είναι κινεζιες και δεν αξιζουν τα λεφτα τους

Είμαι και εγώ παραπονεμένος από τα προϊόντα της Pentagon.Ίσως να ήταν η εξαίρεση στον ακνόνα αλλά δεν
έχω καλή εμπειρία και τα αποφεύγω.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παρε αρβυλα 5.11 TACTICAL τα απλα με 100 περιπου ευρω ειναι πολυ καλα και μαλακα ( οχι τα γκορτεξ)

dragon236

μου εδωσε τελικα ο ξαδερφος μου (στρατιωτικος) ενα ζευγαρι που δεν του εκανε ολοκαινουργια Magnum classic νομιζω τα οποια απο οτι ειδα δεν ειναι με πρεσσαριστη σολα αλλα εχει ραφες. Παιδια ευχαριστω ειλικρινα ολους σας για τις απαντησεις σας οι οποιες αν και με μπερδεψαν λιγο να πω την αληθεια ηταν πολυ σωστες.  και παλι ευχαριστω για ολα
Γιαννης
always forgive but never forget!!

lock

η κατασταση εχει ως εξης,τα καλοδιατηρημενα,καλογυαλισμενα κ μαλακωμενα απ το πολυ γυαλισμα κ βουρτσισμα αρβυλα που συνοδευαν τα βηματα μου στον στρατο αγνοουνται!εχω τα δευτερα αθικτα αλλα δεν σκοπευω να ξαναπληγιασω τα ποδια μου μεχρι να παρουν την φορμα τους...εχω σταμπαρει αυτα εδω σε πολυ καλη τιμη

τα εχει καποιος;
υπαρχει γνωμη γι αυτα; ή για την συγκεκριμενη εταιρια;
υ.γ υποψιν ο,τι εχω παρει κ ο,τι ειναι καθ'οδον (επικαλαμιδες,επιαγκωνιδες,γαντια κλπ συναφη) ειναι σε OD χρωμα,και στο θεμα στολης κλινω προς marpat ή vegetata αλλα δεν ειναι του παροντος,απλα το αναφερω γιατι προσπαθω να συνδυασω μια εμφανιση που να παραπεμπει οσο γινεται σε τακτικη μοναδα

ευχαριστω εκ των προτερων,δημητρης