Woodland 1/03/2009

Ξεκίνησε από filakio 8, 25 Φεβ 2009, 19:14:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el_ninio

tha kateveis sto terma tou leoforeiou

-Knights of Avalon-

FanIsHere

Ναι, μετά από εκεί είναι το θέμα. Που πρέπει να πάω? Αυτό γράφω εξάλλου: "αφού αποβιβαστώ απ' το λεωφορείο".
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

filakio 8

afto exoume skopo na gini enas psiloxamos file ;D ;D ;D.kai mpori na eine ena proxeiro senario Beli omos prosoxi giati i omades pou Ba katefBinBoun stous antartes prepi na pane san OMADA kai na doulepsoun OMADIKA giati an paroun ti valitsa prepi na parexoun alilokalipsi gia na ftasi sti vasitous

FanIsHere

Ok then. Διακριτικά θα υπάρχουν ή μπα?
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

filakio 8

fisika file mou kai Ba iparxou diakritika i BIG Ba forane kokines peroukes kai i SMALL Ba petane xartaeto ;D ;D ;D ;D ;D ;D
pera tin plaka Ba exoume diakritika

FanIsHere

Χεχεχε... Ok. Ό,τι χρειάζεστε πάντως, πείτε μας το για να βοηθήσουμε εάν μπορούμε. ;)

filakio 8

to savato to apogevma Ba ftiaxo kai tis omades oso ginete giati pezoun kai i apousies!!!! kai i teliki riBmisi sto pedio.an Belete na mas voiBisete na dixete katanoisi giati eine to proto senario pou ftiaxnoume me ton filo mou ton zinja kai sigpura B aiparxou atelies

SAPPER

FanIsHere οταν κατεβεις θα πας στην ανω γωνια του νεκροταφειου, εκει που τελειωνει ο πεζοδρομος ειναι το σημειο συναντησης.

Προσεχτε με τα πολλαπλα post, να κανετε edit.

FanIsHere

Ok, thanks. Χρονογράφο θα φέρει κάποιος ή δεν έχει κανένας απ' όσους θα παρευρεθούν? Αν και δύσκολα θα υπάρχουν όπλα εκτός ορίων, αλλά ποτέ δε ξέρεις... :o

Α, και αφού είναι deathmatch και όποιος χτυπηθεί, βγαίνει από το game, να φέρω μαζί μου μία διακριτική μπλούζα (πορτοκαλί π.χ.), έτσι ώστε να ξεχωρίζει και σε περίπτωση που χτυπηθώ, να τη φορέσω και να παραμείνω στο game για τη λήψη φοτογραφιών? :)

Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται, όταν κάποιος παίχτης χτυπηθεί, να δώσει το όπλο του σε κάποιον που είναι ακόμα στο παιχνίδι. Αυτό δε το λέω για κανέναν άλλο λόγο, απ' το ότι έχω στην κατοχή μου ένα AEG, ένα springer και ένα AEP και αν έρθουν και οι δύο φίλοι μου, θα τα μοιραστούμε. Το AEG και το springer θεωρούνται primary weapons, όμως το AEP είναι secondary και δεν κρατάει και πολύ η μπαταρία του. Επομένως, εάν κάποιος απ' αυτούς που θα 'χουν το AEG και το springer χτυπηθεί, θα μπορεί να δώσει το όπλο του σ' αυτόν με το AEP εν ώρα μάχης? Ελπίζω πως ναι, για να τα βολέψουμε κι εμείς. :)

ZINJA

ναι μπορεισ καλε μου  φιλε και να δωσεις το οπλο σου και να φερεις και το διακριτικο για ληψη φφωτογραφιων θα χαρουμε πολυ!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ZINJA

αντε 20 ωρες μηνανε περιπου! :) :) :) :)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

DCat1980

Kill Me

fanioles

fanioles & CostasV    Akyro...

Harryes

Μέσα και εγώ παιδιά αν ειμαι καλα αυριο το πρωί γιατι αναρρωνω απο κρύωμα .  ???

filakio 8

ANTARTES
filakio 8
zinja
ramirez
siegfried
SMALL
ark93+1
Camouflaz
Vasilis+1
tataman+1
BIG
falcon
fanisHere+1
OldNavy
Harryes
DCat1980
Lizard

kalispera eftiaxa ton vasiko kormo apo tis omades  oso mporousa an kai exoun ginei kapies akirosis apo pextes pou dilosan simetoxi.
iparxoun kai kapioi pextes pou Ba erBoun xoris na exoun kani post alla kai me  to endexomeno na apousiasoun kai alla atoma opote sto pedio avrio Ba anakefaleosoume tis omades.
I omada BIG Ba xekinisi apo ton efkalipto kai i omada SMALL Ba xekinisi apo ta melisia
I ANTARTES Ba eine pano sto lofo kai se oli tin perimetro tou lofou i valitsa me ton asyrmato Ba eine se emfanes simio

OYK347

Αγαπητοί κύριοι και αξιαγάπητες κυρίες καλό βόλι και καλή διασκέδαση,
ελπίζω να σας δω την επόμενη Κυριακή
[/color]
[/size]
.

.                      http://www.armageddons.gr

FanIsHere

Από εμένα βγάλτε έναν (-1), δηλαδή θα είναι FanIsHere +1.

Έχεις ξεχάσει να βάλεις τον george35 +1.

filakio 8

me pire tilefono kai eprepe na paei doulia

filakio 8

Ena megalw EFXARISTO apo emena kai ton zinja gia tin parousiasas sto pexnidi an kai 14 atoma mono pexame fantastika pexnidia sinxaritiria se olous kai kali sarakosti

FanIsHere

Κι εμείς ευχαριστούμε για την καλή σας διοργάνωση, τη φιλοξενία σας, αλλά και τα BBs που μας ρίξατε... ;)