Ποιο πιστολι/μαρκα προτιματε και γιατι; -- Which pistol do you prefer and why?

Ξεκίνησε από Falcon, 15 Μαΐου 2009, 11:16:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ποιο ειναι το αγαπημενο σας "sidearm" επιχειρησιακα και εμφανισιακα;

Μ1911Α1
63 (44.4%)
Berreta M92F
33 (23.2%)
Desert Eagle
35 (24.6%)
Glock series (17,18c,19,26,27)
77 (54.2%)
HI-CAPA
25 (17.6%)
SIG SAUER
21 (14.8%)
FN 5-7
10 (7%)
revolver guns (any type, name)
6 (4.2%)
USP
10 (7%)
SOCOM Mk23
6 (4.2%)
Walther P99
4 (2.8%)
TACTICAL MASTER
3 (2.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 142

agent 47

Ψήφισα με γνώμονα την ομορφιά του όπλου και όχι επιχειρησιακά.
Πρώτο πιστεύω είναι το SIG Sauer και δεύτερο το FN
Και τα δύο είναι όμορφα όπλα τα οποία δυστυχώς δεν τα βλέπουμαι συχνά σε ταινίες, ενώ τα υπόλοιπα τα έχω δει άπειρες φορές και τα έχω βαρεθεί.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Myrmidon

Ψήφισα αρχικά το Sig Sauer και συγκεκριμένα το Ρ226 γιατί το έχω δουλέψει και μου άρεσεπολύ και η αληθοφάνεια του αλλά και το όλο σχήμα του. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω είναι ότι θα το ήθελα λίγο πιο λεπτό στη πιστολοειδή λαβή. Το Walther P99 μου αρέσει λόγω του όλο σχήματος του. Φαίνεται πολύ tactical (κατα τη γνώμη μου πάντα). Δεν το έχω πάρει στα χέρια μου και αυτό γιατι βγαίνει μόνο σε πλαστικό και θα το ήθελα να είναι μεταλλικό
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

iosif9

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Fight3R

Η ψήφος μου πήγε στο Berreta M92F . Παρόλο που δεν το έχω σαν Airsoft το έχω σαν κανονικό οποτε εκτος του ότι το έχω συνηθίσει είναι αρκετά δυνατό όπλο και πολύ όμορφο

salamine153

Berreta M92F -εχουν ακουστει πολλα για την αποδοση του, οτι ειναι τελειως χαλια
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

jumbo

Παράθεση από: salamine153 στις  21 Αυγ 2010, 18:47:28 ΜΜ
Berreta M92F -εχουν ακουστει πολλα για την αποδοση του, οτι ειναι τελειως χαλια

εχουν ακουστει πολλα......χμ......το δικο μου παντως μια χαρα παει...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: jumbo στις  21 Αυγ 2010, 20:20:43 ΜΜ
εχουν ακουστει πολλα......χμ......το δικο μου παντως μια χαρα παει...

και στο δικο μου Berreta M92F /ΤΜ του εχω βαλει μεχρι κ αεριο απο αναπτηρα για να πεξω και παει πολυ καλα.

Dharry

Bakos

Glock series, γιατι εχω δυο glock (G17, G18) εδω και καιρο και ειναι αναμφιβολα οτι καλυτερο υπαρχει απο πιστολια!
Bakos 2010 ©

Vangelis

Έχω δύο [Μ1911], το ένα είναι CA M1911A1 ενώ το άλλο είναι KWA M1911.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

PILOT

Δεν με πειράζει αν με μισούν, αρκεί να με φοβούνται.

Heff

έχω στην κατοχή μου ( με σειρά αρεσκείας)

M9a1 SOF (gbb) by SG
FN 5-7 (gbb) by TM
1911 Knighthawk (gbb) by WE
Glock (aep) by Cyma

Τα 2 πρώτα βέβαια μ αρέσουν εξίσου αλλά η Μ9 είναι το νέο απόκτημα οπότε κ σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας.
Επιχειρησιακά τώρα δεν έχω εμπειρία, πιθάνον να προτιμούσα ένα .45 η το .5-7 έναντι των 9mm. (fire powaaaah)
Airsoftικά τώρα, οι διαφορές είναι μικρές οπότε ό,τι δείχνει καλό κ tactical στο μάτι will do the trick for me!
Years of pain i will take & hone, manifest with your broken bones, my heart bleeds for none but my own.. - BURN !

Ranger

M1911 γιατι με βολευει και μου αρεσει σαν οπλο και εχει και μεγαλη ιστορια
Μ9 δεν το εχω αλλα μου αρεσει το design
Glock 17 γιατι με βολευει τρομερα (δεν το εχω αλλα το εχω παρει στα χερια μου)
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

Ranger

Μια ερωτιση
Ποια εταιρεια airsoft  εχει το καλυτερο Μ1911 (το πιο ρεαλιστικο ,αξιοπιστο εσωτερικα και εξωτερικα)?
μπορειται να απαντισετε (κυριως οι admin που ασχολουνται καθε μερα με αυτα) οχι μονο με το Μ1911 αλλα με ολα τα sidearm που βρισκονται υπο ψηφιση ?
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

fmfOdin

Ψηφισα το Desert Eagle για λογους δικης μου ευκολιας χρησης του συγκεκριμενου οπλου.

Κατα τη γνωμη μου οι Ισραιλινοι φτιαξανε ενα παρα πολυ δυνατο και καλο sidearm και μιας και το Real Steel μαλλον αδυνατο το βλεπω να το εχω στα χερια μου καποτε αρκουμε με την airsoft εκδοση του :P

Odin

"Regard your soldiers as your children, and they will follow you into the deepest valleys.
Look on them as your own beloved sons, and they will stand by you even unto death!"

el.cind

εχω ενα clock 17 custom και ενα hi-capa..                                                                                         για το clock ειναι προσοπηκη επειλογη γιατη μου αρεση πολλη για το hi-capa βαρη και αξιοπηστο αν και δεν το εχω δοκιμαση σε καποιον αγωνα για να δω και στην πραξη τη θα καταφερω με αυτο...( πραγμα που ευχομαι να γεινη και αυτο γρηγορα )

RangerG36C

Οι Ελληνες δεν πολεμάν σαν ήρωες, οι ηρωες πολεμάν σαν Ελληνες. Γ. Τσορτσιλ

PontiosLuger

Εγώ ψήφισα το colt m1911a1. Φυσικά προτιμώ το luger μιας και έχω ρίξει με το πραγματικό!!!!

Πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι και αυτό το πιστόλι στις επιλογές... Είναι ένας θρύλος για εμένα!!!

Οι Αμερικάνοι στρατιώτες στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παρόλο που είχαν ένα από τα κορυφαία αν όχι ΤΟ κορυφαίο πιστόλι που φτιάχτηκε ποτέ, έκανα σαν τρελοί να βρούν ένα luger.
Ο Ποντος έν άστρον φωτεινόν, οψε σήμερον και πάντα!

Maleficus

Παράθεση από: PontiosLuger στις  01 Φεβ 2011, 21:57:44 ΜΜ
Οι Αμερικάνοι στρατιώτες στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παρόλο που είχαν ένα από τα κορυφαία αν όχι ΤΟ κορυφαίο πιστόλι που φτιάχτηκε ποτέ, έκανα σαν τρελοί να βρούν ένα luger.

Και για αυτό το λόγο όταν οι Γερμανοι βρίσκανε έναν Αμερικάνο να έχει στη κατοχή του το εν λόγο πιστόλι τον σκοτώνανε επι τόπου χωρίς δεύτερη σκέψη .