Magpul PTS Proline Masada

Ξεκίνησε από Jayhawk, 21 Μαΐου 2010, 11:58:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eric

Ποτε δεν ξερεις φιλε.  Αν ολα πανε καλα...  Ηδη τα πρωτα Magpul FPG ηρθαν...και εφυγαν!.   Θα δουμε.  Παντως φτηνα δεν θα ειναι τα οπλα της Magpul κυριως γιατι υπαρχει αυξηση στην τιμη του υλικου (Dupont) απο το οποιο κατασκευαζονται

Ozymandias

Παράθεση@Ozy, η Magpul μπορεί να είναι Αμερικάνικη εταιρία αλλά η PTS Division έχει έδρα το HK
I stand corrected.......

Παντως εγω βλεπω να μας φευγουν 500αρια......

Καλο μου  (γλυψ, γλυψ) υπαρχει πιθανοτητα να μας το φερετε αν/οταν βγει;

Dadias

@Ozy , δεν διαφωνώ μαζί σου, το λέω από την άποψη , του αν παρασκευαζόταν στο Αμερικα , εγώ που θα το αγόραζα από HK θα ήταν πολύ ποιο ακριβό λόγο της κοστολόγησης που θα δεχόταν .. τελωνείο, εξ. αποστολής κλπ κλπ κλπ κλπ επειδή έχει ως έδρα το HK η Μ. PTS αυτά δεν υπάρχουν για τον πωλητή που έχει ως βάση το HK.. και μας σώζουν αρκετά πολύτιμα Euro..

@Eric.. αναμένουμε!  ;D ;D ;D

Ozymandias

Ολα Τζετ.........απλα νομιζα οτη η  εταιρια ειχε εδρα τις ΗΠΑ και ολα τα προιοντα, μαζι με τα οπλα,  φτιαχνονταν εκει.......

Hornet

Guys,το masada βγηκε το ειδα στο airsoft GI. :D :D  ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

Kallistos

Πραγματικά Πολύ ομορφο...
Ready... Steady... Fire...!!!

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Memas13

Μην ξερογλείφεστε!!!
ΕΤΑ λέει 29-10-2010!!! :'(
Υπομονή μέχρι Νοέμβρη...Για Ελλάδα να μην σας πω από 2011

Memas13

Kallistos

Πραγματικά πολύ ωραίο όπλο! Στα πρότυπα του εκμονερνισμού, και της ανεσης.

Παιδιά ας ειμαστε ρεαλιστές. Το airsoft ειναι χομπι που έχει τρελους και φανατικούς. Αν το γουστάρει ο εκαστοτε παιχτης το όπλο θα βρεί τρόπο να το αποκτίσει και ας βάλει 1 χρονο δόσεις.

Άρα τι 450 τι 500 ευρώ;;;; στα ματια του πορωμένου ειναι ψιχουλα. Και ειμαι ο 1ος που μιλάω γιατι εχω δώσει καλό χρήμα (σε αναλογία με τις αποδοχές μου πάντα).
Και το αιρσοφτ ειναι σχετικά φτηνό χομπι. Φαντάζεστε να ασχολειστε με γκόλφ, καταδισείς ή αναβαθμίσεις αυτοκινήτων;
Ready... Steady... Fire...!!!

Memas13

Ένα AEG την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!!! ;D

Μαζί σου Kallistos.
Πάντως πέρα από την πλάκα πρόκειται για τρομερό AEG, αλλά θα ήθελα να δω κ κάποιο άρθρο κ πληροφορίες σχετικά με τα εσωτερικά του μέρη και τις επιδόσεις του.
Πάντως από τα βίντεο αποκομίζεις την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα charge & play aeg, στα πρότυπα της vfc.

Ozymandias

Μονο που η VFC ειναι καθε αλλο παρα plug and play..... ;D ;D ;D

Memas13

Παράθεση από: Ozymandias στις  23 Αυγ 2010, 13:30:38 ΜΜ
Μονο που η VFC ειναι καθε αλλο παρα plug and play..... ;D ;D ;D

OFF TOPIC: Διαφωνώ κάθετα φίλε Ozymandias :)

Στην Κεφαλονιά υπάρχουν αυτήν την στιγμή 6 aeg της vfc, τα οποία κυριαρχούν στα διάφορα παιχνίδια που διοργανώνουμε.
Μιλάω κ σαν χρήστης κ σαν παθών..
Κλείνω το off topic.

Memas13

Ozymandias

Χμμμμ...........pas mal, Tα internals δεν φαινονται καθοοοολου κακα.

Ωστοσο η διαδικασια λυσιματος του gearbox δεν φαινεται να ειναι ευκολη για τους απειρους. Καπου λεει οτι οι συνδεσεις των καλωδιων ειναι κολλημενες στον κινητηρα, οποτε οποιος θελησει να βγαλει πχ κινητηρες θα πρεπει να τις ξανακολλησει.

Απο την αλλη αναφερει οτι η αλλαγη ελατηριου γινεται χωρις να χρειαστει να λυσει καποιος το gearbox..... 8) 8) 8)

Αναλογα με τα ορια που ισχυουν σε καθε περιοχη με μηδαμινο κοστος, το οπλο αυτο μπορει να παιζει παντου

Ενδιαφερον......

Ξερουμε σε τι τιμη πωλειται εν Ελλαδι; Στο εξωτερικο παιζει γυρω στα 450 δολλαρια, γυρω στα 350 ευρω......καθολου κακη τιμη   

arghles

Καλημερα σας στην ιταλια εχει ερθει στην προνομιακη τιμη των 550 ευρω.

Perseys

Παρήγγειλα  πρόσφατα το  Magpul PTS Masada ACR απο ΗΚ και το αναμένω εντός της βδομάδας (ελπίζω).
Θα το φέρω σε κανά παιχνίδι και θα γράψω και κανά newbo-review.
*Facepalm*

Maleficus

στα πόσα μαζί με τα μεταφορικά φίλε μου ;

Perseys

398.762 ευρώ με σημερινά exchange. Τώρα εάν μου το κολλήσουν στο τελωνείο θα δούμε πόσα θα πρέπει να πληρώσω για εκτελωνισμό. Κι ο Θεός βοηθός...
*Facepalm*