Pολόγια traser® H3, Military tactical and sports

Ξεκίνησε από akis, 07 Νοε 2008, 19:05:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akis

Τα traser H3 ήρθαν επίσημα στην Ελλάδα!

http://www.traser.gr/

Military
Οι Τύποι 3 και 6 είναι τα αυθεντικά ρολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις στρατιωτικές προδιαγραφές του πρωτοκόλλου MIL-W-46374 F. Αυτά ήταν τα πρώτα ρολόγια που εξοπλίστηκαν με τη νέα, πατενταρισμένη τεχνολογία μόνιμου φωσφορισμού Η3 της mb-microtec. Χιλιάδες από αυτά τα ρολόγια traser H3  των δυο πιο πάνω τύπων χορηγούνται στους άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ. Αυτά τα ρολόγια είναι τώρα διαθέσιμα και στο ευρύ κοινό, ενώ η μόνη διαφορά τους από τα στρατιωτικά μοντέλα είναι ότι διαθέτουν επιπλέον την ένδειξη ημερομηνίας. (akis)

Χάρη στην εξελιγμένη έρευνα που πραγματοποίησε, η Ελβετική εταιρεία mb-microtec επέτυχε την κατασκευή μιας αυτοενεργοποιούμενης πηγής φωτός η οποία είναι 100 φορές πιο φωτεινή από οποιαδήποτε προηγούμενη. Οι πηγές φωτός GTLS (gaseous tritium light source) ή «trigalight» (εμπορικό σήμα) δεν χρειάζονται μπαταρία ή άλλη εξωτερική πηγή ενέργειας, δεν απαιτούν την πίεση ενός κουμπιού για να λειτουργήσουν, δεν χρειάζονται ποτέ σέρβις ή συντήρηση και έχουν διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από 20 χρόνια. Αυτά τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα έκαναν τα ρολόγια traser® H3 απολύτως απαραίτητα στις Δυνάμεις διαχείρισης επειγουσών καταστάσεων, Δυνάμεις Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, όπου τα ρολόγια της mb-microtec αποτελούν στάνταρ εξοπλισμό του προσωπικού από το 1991.

Όπως και έγινε με μερικά άλλα προϊόντα που αρχικά σχεδιάστηκαν για χρήση από το στράτευμα – π.χ. ο ελβετικός στρατιωτικός σουγιάς, το jeep ή πιο πρόσφατα το όχημα hummer – η ζήτηση για τα ρολόγια αυτά στην εκτός στρατεύματος αγορά αυξάνεται συνεχώς. Η εκτίμηση για τα ρολόγια που είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία αυτή μεγαλώνει συνεχώς στις τάξεις των ανθρώπων που ασχολούνται με τα σπορ ή με την αθλητική ζωή στο ύπαιθρο. Ως αποτέλεσμα της τάσης αυτής, προσθέσαμε στη συλλογή μας από στρατιωτικά (στρατιωτικών προδιαγραφών) ρολόγια τις ολοκαίνουργιες σειρές super sport και classic που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις αυτού του τομέα της αγοράς.
WARLORDS

Ozymandias

Μπορουμε καπου  να τα δουμε απο κοντα αυτα τα ρολογια, πως καθονται στο χερι μας κτλ;

hargyr

Το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας είναι 2106421444 πάρε για να πληροφορηθείς ;) η μπες στο www.traser.gr
PLAY FAIR

skotostras

lol fadazome ine akriva afta, pios 8a ksodeve malon 200 evro se ena roloi kai den 8avaze ala 100 gia ena aeg? !

el_ninio

se plroforw oti eiani arketa fthna gia kalo roloi...
egw otan pira to prwto mou mistho piga se ena rologadiko kai eida ena rologaki pou mou arese piga mesa na rotisw kai ekane 2.200 eyrw... (kai htan apo ta fthna tou magaziou)

-Knights of Avalon-

CostasV

@skotostras
Βασικά εάν είσαι ανάμεσα σε αγορά AEG η ρολογιού δέν ξέρω τι να πω......

Σαν ρολόγια πάντως, μου κατεύθυναν το ενδιαφέρων, και ομολογώ ότι με έχουν έτοιμο να αδειάσω τσέπες.... καιρό τώρα...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Ozymandias

Μια απο τα ιδια και εγω...Tο σκεφτομαι πολυ σοβαρα, απλα δεν θελω να αγορασω κατι χωρις να το δω πανω στο χερι μου πρωτα....

Οσον αφορα τον skotostra, 200Ε για ενα καλο ρολοι δεν ειναι πολλα λεφτα. Το αντιθετο μαλιστα.

Παράθεσηlol fadazome ine akriva afta, pios 8a ksodeve malon 200 evro se ena roloi kai den 8avaze ala 100 gia ena aeg?

Με το σκεπτικο σου, εγω παλι θα ρωταγα ποιος θα ξοδευε 300 Eυρω για να παρει ενα AEG και δεν θα εβαζε αλλα 100 για να παρει ενα καλο κινητο;

FanIsHere

Ρε παιδιά, το συγκεκριμένο topic δεν έχει σκοπούς διαφήμισεις? Γιατί επιτρέπεται στο forum? Αφού το λένε ξεκάθαρα οι κανονισμοί... http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,11.0.html

Καταννοώ πως είναι κάποιος χορηγός του site/του μαγαζιού, αλλά το forum δεν είναι άσχετο μ' αυτό?

Φιλικά τα λέω πάντοτε, χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντάσεις ή διαμάχες.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

SAPPER

Παράθεση από: FanIsHere στις  27 Φεβ 2009, 22:56:49 ΜΜ
Ρε παιδιά, το συγκεκριμένο topic δεν έχει σκοπούς διαφήμισεις? Γιατί επιτρέπεται στο forum? Αφού το λένε ξεκάθαρα οι κανονισμοί... http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,11.0.html

Καταννοώ πως είναι κάποιος χορηγός του site/του μαγαζιού, αλλά το forum δεν είναι άσχετο μ' αυτό?

Φιλικά τα λέω πάντοτε, χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντάσεις ή διαμάχες.
Ο Ozymandias ρωτησε που μπορει να βρει αυτο το ρολοι και πηρε απαντιση στην ερωτηση του, οπως αν ρωταγες και εσυ, δεν ποσταριστηκε μονο το μαγαζι αλλα και η αντιπροσωπεια, αν ξερεις και εσυ καποιο μαγαζι που να το εχει ποσταρισε το  ;)

FanIsHere

Όχι, εγώ μιλάω για το αρχικό post του akis που διαφημίζει το προϊόν και την εταιρία που το κατασκευάζει.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)