Chat !

Ξεκίνησε από fanioles, 23 Φεβ 2009, 15:38:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pit

egw tha elega mia poio apli idea kai poio kali xerei kapoios to ventrilo? einai poly kalo programa mporoun na milane osa atoma theloun kai mporeis na kaneis kai oti goustareis me to programa na kaneis diaforetika kanalia exei chat  klp klp  ;D

fanioles

Εγω δε το εχω ακουστά.. 

Κατι τετοιο νομιζω ειναι πολυ ευχρηστο και σου επιτρεπει και δωρεαν να το ενσωματωσεις στο site σου.

http://www.mibbit.com/

FanIsHere

Ούτε εγώ το γνωρίζω, αλλά δε νομίζω πως απέχει πολύ απ' το mIRC π.χ. Το καλύτερο θα ήταν ένα chat ενσωματωμένο στο site, ακόμα κι ένα free, όπως αυτό που έγραψε ο fanioles ή το http://www.geesee.com/. Το spamming πάει σύννεφο τελευταία... >:(
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Dadiaki

EBRIKA!!!
8a benoume sto site ths omadas ths larisas pou exei chat room
http://www.freewebs.com/airsoftlarissa/chatroom.htm
omos min grafete blakeies arketes grapsame apo monoi mas :P
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Dadiaki

episis opios 8elei na benei sto chat room mas kai na milaei me alla atoma parakal na kanei accoun sto shoutbox! ;D
a kai kante rate ti site ama 8elete :)
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Dadiaki

Αλβέρτος Αϊνστάιν

alex the fox

που ειναι το forum δεν το βρισκω
My first step was Dubstep

SAPPER

Παράθεση από: alex the fox στις  01 Mar 2009, 23:54:51 ΜΜ
που ειναι το forum δεν το βρισκω
Ποιο forum  ???

FanIsHere

Μάλλον το Chat εννοεί. @alex the fox, δες την παρακάτω εικόνα που παραθέτω και θα καταλάβεις που βρίσκεται... ;)

Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

kinmid

Πολύ καλή προσθήκη στο φόρουμ!!!

SAPPER

Αααα.... το chat. :)
αντε μπας και ηρεμισουμε λιγο απο τα spaming  :P
Φανη χαρας το μερακι σου ρε φιλε, οτι κανεις ειναι στην λεπτομερεια  ;)

OYK347

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

το νέο module  του forum  που λέγεται chat προφανώς ενθουσιάζει τους νεότερους και διευκολύνει τις καταστάσεις του forum.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι οι ερωταπαντήσεις στο forum πρέπει να είναι ενεργές γιατί εμπεριέχουν μεγαλύτερη γνώση (όλοι τα διαβάζουν κάποια στιγμή τα posts) και φυσικά, υφίσταται μία ιστορικότητα που βοηθά παλαιούς και νέους και μελλοντικούς παίχτες να απαντήσουν ερωτήματα που τους απασχολούν.

Καλό λοιπόν το chat αλλά τα σοβαρότερα αφορούν όλους και τους αφορούν διαχρονικά.  :)

.

.                      http://www.armageddons.gr

fanioles

Το chat ειναι αυτό που λεει.  Ψιλοκουβεντουλα χαλαρη χωρις ιδιαιτερη σημασια για τους συμμετεχοντες.
Το φόρουμ και οι ενότητες του είναι ενα τελείως διαφορετικό κομμάτι που αν δεν υπήρχε, δε θα υπήρχε ούτε το chat.

Τα περισσότερα μεγάλα σε επισκεψιμότητα φόρουμ έχουν και το chat.. Σε καμία περίπτωση το ένα δεν ακυρώνει το άλλο.

Πρέπει να σταματήσουμε να τα συγχέουμε αυτα τα δυο.

SAPPER

Συμφωνώ με fanioles και εμπιστεύομαι την γνώμη του καθότι Admin σε ένα από τα μεγαλύτερα fora με 250.000 μέλη περίπου. ;)

fanioles

Αντε καμάρια μου !!  δε σας βλέπω συχνα μέσα !!!    ;D ;D

el_ninio

egw provlepetai na eimai mesa 24/7 ;) ;D ;D

-Knights of Avalon-

CostasV

Καλησπέρα, πάρα πολλές φορές στο chat έχω δει άτομα να πετάγονται αυτόματα έξω.... το μήνυμα λάθους είναι "(όνομα χρήστη) βγήκε από το Chat (Λανθασμένη IP)" μήπως θα μπορούσε ο διαχειριστής να του ρίξει μια ματιά?

Όχι τίποτα άλλο, αλλά συχνά ξεκινάμε συζητήσεις του επιπέδου... ποπο! μάγκες είδα σήμερα ένα κορμί και με ρώτησε πως να συνδέσει την κάμερα στο laptop(ψιψιψινια και κοκοκοψαρα), ή έφαγα κουκιά και βούλωσα, όπως και μερικές φορές και για airsoft (σπανίως αλλά τι να κάνουμε...)

Πάντως παρ' όλα αυτά πολύ καλή η προσθήκη του chat.  ;)
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!