Woodland 1/03/2009

Ξεκίνησε από filakio 8, 25 Φεβ 2009, 19:14:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

RAMIREZ

οκ μαζί με camouflage εκτός απροόπτου λόγω 3ημέρου.

lizard

kalispera kai apo emena se ola ta paidia!!! kai egw mesa gia thn kyriakh!!!!! parepiptontws to sounio htan apsogo!!!! na eiste kala oloi kai elpizw na a poume apo konta !
Ι-4 AIRSOFT TEAM

george35

Μέσα και εγώ παιδιά εκτός απροόπτου! + 1 :)

FanIsHere

Ο καιρός απ' ό,τι φαίνεται θα είναι πολύ καλύτερος απ' αυτόν των τελευταίων ημερών με ηλιοφάνεια και λίγα μποφόρ. Οπότε μια χαρά! Και δε θα υπάρχει και το ενδεχόμενο αναπάντεχης βροχής. :)

Όσον αναφορά τα 15 λεπτά που η κάθε ομάδα θα πρέπει να αμυνθεί, ώστε "να 'ρθει το ελικόπτερο να την παραλάβει", πως θα μετριούνται? Δηλαδή θα υπάρχει κάποιος που θα κάνει αυτή τη δουλειά ή θα υπάρχει κάτι στη βαλίτσα που θα λειτουργεί ως χρονόμετρο -ένα ρολόι π.χ.- και θα μηδενίζεται κάθε φορά που η βαλίτσα αλλάζει χέρια?

Οι αντάρτες πως ακριβώς κερδίζουν? Ή δεν κερδίζουν με τίποτα, απλά αμύνονται και υπερασπίζονται τη βαλίτσα?

Τα respawn των πόσων ατόμων θα είναι για την κάθε ομάδα και που θα γίνονται? Αν γίνονται στις βάσεις των ομάδων, τότε αν μια ομάδα έχει πάρει τη βαλίτσα στη βάση της, δε θα μπορεί να χάσει, διότι συνέχεια οι παίχτες θα κάνουν respawn σ' εκείνο το σημείο και θα αμύνονται κατευθείαν. Το καλύτερο θα ήταν το σημείο, στο οποίο μια ομάδα θα πρέπει να πάει σε περίπτωση που έχει στην κατοχή της τη βαλίτσα, να είναι ουδέτερο απ' τις βάσεις των δύο ομάδων, καθώς και απ' τον καταυλισμό των ανταρτών, αλλά συμμετρικό ως προς αυτά, ώστε να είναι δίκαιο για όλες τις ομάδες. Και όταν μια ομάδα πάει στο σημείο εκείνο, θα πρέπει να στήσει περίμετρο και να κρατηθεί 15 λεπτά, έτσι ώστε να κερδίσει.
Εάν όμως θέλετε τα πράγματα να γίνουν έτσι όπως είναι γραμμένο στο σενάριο, θα πρέπει τουλάχιστον να μετατρέπεται σε το είδος του παιχνιδιού σε deathmatch (χωρίς respawns) για την ομάδα που θα έχει τη βαλίστα στη βάση της, πράγμα που δε νομίζω πως θα "δουλέψει" και τόσο αξιοκρατικά.

Τέλος, θα ήθελα να μου πει κάποιος, εάν βέβαια γνωρίζετε, προς τα που ακριβώς θα πρέπει να μετακινηθώ αφού αποβιβαστώ απ' το λεωφορείο 224 που κάνει στάση στο νεκροταφείο της Καισαριανής (σε χάρτη εάν είναι εύκολο). Ευχαριστώ.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

tataman

kalhmera kai ego mesa meta apo kairo,giati skouriasame+ena filo :D
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

fanioles

Παρακαλω βαλτε ενα ? σε εμενα γιατι μπορει οι Assassins να παμε για προπονηση cqb    :-\

Siegfried

Achtung Acthung!

Υπολογίστε και μένα μαζί με 1 ίλη PzKpfw I  :)

Falcon

Παράθεση από: Siegfried στις  27 Φεβ 2009, 12:45:30 ΜΜ
Achtung Acthung!

Υπολογίστε και μένα μαζί με 1 ίλη PzKpfw I :)

:o ?

CostasV

Και εγώ μέσα με ένα ?

@falcon
Internet έχεις?
Google+ images + PzKpfw I = http://www.achtungpanzer.com/images/pz1f_kub.jpg
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

ZINJA

Παιδια μαζεβομαστε σιγα σιγα και προβλεπω μαχη ομηρικη και με πολλες  συμετοχες!!!!!!!!!και ακομα ειναι παρασκευη!!!χαιρομαι ιδιετερα!!!!!!!!! :) :) :) :-* :-*εχουμε και κενουριους πααικτες που ακομα δεν ξερουν να γραψουν για να δωσουν σημετοχη!!!!!!!! ;) ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

FanIsHere

Παιδιά, είχα μια ιδέα. Τι λέτε να ντυθούμε όλο και κάτι? Να το κάνουμε πιο καρναβαλίστικο το game...? ;D
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Falcon

ΝΤΟΙΝΓΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!

εχω την εντυπωση πως μια ιδεα με σκοτωσε... Ποσα respawn μου εχουν απομεινει??    :D

FanIsHere

Εδώ ντύθηκαν χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη Guilly Suit τα Χριστούγεννα και δε θα μασκαρευτούμε τώρα, που είναι και τα καρναβάλια? Για χαβαλέ! ;D

ZINJA

παιδια οποιοσ θελει ασ ντυθει!!!!! εγω θα ντηθω καταδρομεας!!!χα χα χα χα χα ! 8) 8) :'(
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

filakio 8

kalispera to pexnidi opos grafoume eine deathmatch ara logiko eine na min iparxoun respawn ;) ;)
tora gia tous antartes pou rotate kerdizoun mono otan i omades BIG   kai   SMALL  exoloBreftoun
Kai o xronos ton 15 lepton metrai otan ftasi i valitsa stin vasi tis kaBe omadas tote me ton asirmato pou Ba eine stin valitsa epikinoni pali me tin antipali omada kai tous tous to anakinoni OMADA BIG H SMALL VALITSA STI VASI XEKINOUN TA 15 LEPTA.

filakio 8

Μέσα στη βαλίτσα θα περιέχει και ένα ασύρματο ο οποίος θα έχει και ένα φάκελο με της συχνότητες από της αντίστοιχες ομάδες BIG και SMALL. Οποία ομάδα έχει στην κατοχή της την βαλίτσα πρέπει να μπει στο κανάλι της άλλης ομάδας και να ειδοποίηση ότι έχει την βαλίτσα έτσι ώστε η ομάδα ΜΗ ΚΑΤΟΧΗΣ της βαλίτσας να τους κυνηγήσει  για να την πάρει από τη βάση τους.

filakio 8

Αν ο κάτοχος της βαλίτσας χτυπηθεί την αφήνει κάτω και έχει την δυνατότητα η άλλη ομάδα να την πάρει. τότε αυτομάτως κερδίζει το παιχνίδι!!!!!

filakio 8

kai kati allo efoson diorganonete ena pexnidi kalo Ba itan na min mpenoun alla senaria kai xartes ;) ;)

el_ninio

tetraplopostarisma lol
xexexe re c exeis kai edit ;)

-Knights of Avalon-

FanIsHere

Μου λύθηκαν σχεδόν όλες οι απορίες, thanks.

Κάτι ακόμα.... Όταν γίνει η εμπλοκή των ομάδων Big και Small με τους αντάρτες, θα μπορούν να αλληλοσκοτώνονται και μεταξύ τους, έτσι? Νομίζω ότι θα γίνει ένα μικρό μπέρδεμα, αλλά τέλος πάντων. :)

Και να υπενθυμίσω σε όποιον δε το είδε και γνωρίζει να μου πει, εάν γίνετε, προς τα που ακριβώς θα πρέπει να μετακινηθώ αφού αποβιβαστώ απ' το λεωφορείο 224 που κάνει στάση στο νεκροταφείο της Καισαριανής (σε χάρτη εάν είναι εύκολο). Ευχαριστώ.