5Χ5 παιζουμε???

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 28 Απρ 2010, 12:03:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

agent 47

Μέσα ακόμη μια φορά μην γίνει καμία παρεξήφηση και δεν είμαι στην 18αδα.

Δεν θα έχω αμάξι για καμια δεκαριά μέρες ακόμα, άρα δεν μπορώ να παραστώ από μόνος μου εκεί. Αν μπορέσει κάποιος να με πάρει από νέα ιωνία ή να συναντηθούμε σε κανέναν σταθμο θα ήταν μια χαρά. Όποιος μπορεί να με εξυπηρετήσει με κάποιους από  τους δύο τρόπους ας μου στείλει pm.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

MitsoS_O_Yakuza

διορθωστε για τυχον λαθη....

Pit K+1
Splinter-B?
ALMOGAVER
Ampelift
Goodspeed
MitsoS_o_Yakuza
Laetious+Brother?
Billy-Eldyk?
Agent 47
Zinja?
Bakos?
kaliostro?
hargyr?
παρακαλω επιβεβαιωστε γιατι παραπανω ας ειναι...λιγοτεροι ξερετε....ΤΡΕΧΟΥΜΕ 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

kaliostro

βάλε κ εμένα μέσα με ένα ερωτηματικο... :)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

pit k

απο, εμενα +1 ακομα ατομο

MitsoS_O_Yakuza

συνολο 14 μαζι με τα ερωτηματικα!!μη τυχον δω μονο εμενα-pit-Goodspeed γιατι νταξει ξευτηλα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

kaliostro

μόνο κανονίστε μέρα κ ώρα..απο 11 εώς 23 αυγούστου θα λείπω για διακοπές στην Θεσσαλονίκη να δώ την μαμά κ να βαφτίσω την πριγκίπησα μου... :) :) :)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

MitsoS_O_Yakuza

διαβασε πιο πανω υπαρχει και μερα και ωρα και μερος!!!!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

pit k

αν οντως μαζευομαστε παραπανω απο 10 αναλογα με τις δυλωσεις να κλεισουμε και μεγαλητερο γηπεδο 8χ8 η 11χ11 αλλα να γινουν συγουρες οι δυλωσεις μεχρι την πεμπτη το πρωι ετσι ωστε να κλεισουμε το καταληλο γηπεδο

pit k

παιδια ειναι τριτη ποιος αλλος εναι για μπαλα?

pit k

Παράθεση από: pit k στις  03 Αυγ 2010, 18:37:16 ΜΜ
παιδια ειναι τριτη ποιος αλλος εναι για μπαλα?

καθαρμα θα ερθεις ??? ??? ??? ??? ??? ???

agent 47

Υπάρχει κανένας που μπορεί να τροποποίησει το δρομολόγιο  του λιγάκι για να μπορέσω να έρθω και εγώ ή να ακυρώσω την συμμέτοχη;
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

MitsoS_O_Yakuza

Pit K δωσε σε ποιο απο τα 5χ5 του Ρεντη θα παιξουμε!!Αυτο απεναντι απο το βολει του Ολυμπιακου δηλαδη κοντα στην ΕΥΔΑΠ η αυτο απεναντι απο το ΑLLOU FUN PARK που κατεβαινεις την κατηφορα???Επισης καποιος ας βοηθησει τον φιλο Agent 47 με τη Ν.Ιωνια γιατι εγω μενω Βουλα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

agent 47

Άκυρο τελικά. Αφού δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί δεν πειράζει. :'( :'(
Τουλάχιστον θα μου μείνουν τα λεφτά στην τσέπη. ;) ;) ;)
Καλό παιχνίδι σε όσους συμετάσχουν. ;D ;D ;D ;D
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

pit k

πισω απο το αλλου φαν παρκ ετσι ωστε αν δεν μαζευτουμε να παμε να θυμηθουμε τα παιδικα μας χρονια :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P

ZINJA

xaxaxaxaxaxaxaxaxax

ενοοιται μεσααααααααααααααα!
τα λεμε το βραδι! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

η η μπαλα θα περναει η ο  παιχτης,απο αριστερα καθαρματα!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

MitsoS_O_Yakuza

απαραδεχτοι οσοι δεν ηρθατε...ΟΜΩΣ δεν θα κλεισω με αυτο αλλα με το οτι ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΤΕ....ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!ZINJA ΕΙΣΑΙ ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΕΛΟΣ.PIT K ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΚΛΟΚΛΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΡΟΝΙ ΡΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΡΟΝΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ......ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ZINJA

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝΕ! ??? ??? ??? >:( >:( >:( >:( >:(

ΓΙΑΚΟΥΖΑ,απαιχτος φιλε!εσυ και ο ρονι  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D :D

οσο για σενα που εισουνα στην αμυνα καλε μου φιλε αψογος και βραχος! ;) ;) ;) ;) ;) :D :D :D
χοντρουλη μου!ομορφο και στιβαρο αγορι που τρεχεις σα συφουνας! ;D ;D ;D ;D ;D χαχααχχα

ευχαριστω για αυτην την εμπιρια! :D :D :D μακαρι να ξαναγινει με το καλο! ;) ;) ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

pit k

Πιστεύω ότι ο Ρονι  έμαθε μπάλα από τον μεγάλο παίχτη και γητευτεί της στρογγυλής θεάς Μήτσο Yakuza  που ήταν παρά πολύ καλός σήμερα.

Ο φίλος και συμπολεμιστής ZINTZA έπαιξε πολύ καλά άσκησε και ψυχολογική βία στους αντίπαλους και αυτό γύρισε υπέρ μας . Το κακό ήταν ότι δεν μπορούσε να καμπεροθει στην επίθεση τον αντίπαλων έτσι ώστε να εμφανισθεί ξαφνικά και να σκοράρει

Ήταν πολύ καλά, περάσαμε καλά, ελπίζω την άλλη φορά που θα το επαναλάβουμε να έχουμε πιο πολλές συμμετοχές

pit k

ειναι κανενας μεσα να παιξουμε μπαλα την πεμπτη 30/9/10