Σκέψεις & προβληματισμοί ενός πρωτάρη...

Ξεκίνησε από White Feather, 28 Ιουλ 2010, 01:28:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  31 Ιουλ 2010, 17:08:01 ΜΜ
α ρε Παπαφλεσα που εισαι να κανεις κανα 3αγιο καιρο εχω να σε δω  ;D 8) :-* 8) ;D

αγιαζει τους 4 καινουργιους παικτες των Ι4 φιλε Μητσο ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Dtq

Παράθεση από: SAPPER στις  31 Ιουλ 2010, 14:11:17 ΜΜ
1) Ο Dtg είχε προειδοποιηθεί πριν και για αλλά πριν φάει το ΒΑΝ του για πολλούς και διάφορους λόγους που αν ανατρέξεις στα post του θα καταλάβεις αλλά μάλλον όχι...

O Dtq έφαγε μπαν λόγω... Υπερβολικού ποσταρίσματος!
Έφαγε το 1ο του warning δίκαια (πιστεύω), το 2ο για "άσχετα" ποστ και το 3ο για άσχετα ή/και ακατάσχετα ποστ (άλλο έγραφε στο θέμα με το σχόλιο του διαχειριστή και άλλα όταν προσπαθούσα να συνδεθώ).
Αυτά τα ολίγα από εμένα για να ξέρουμε και τι λέμε. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Shadowjack

Παράθεση από: SAPPER στις  30 Ιουλ 2010, 20:26:23 ΜΜ
Επίσης μπορώ να επιβεβαιώσω με πλήρη γνώση ότι η τεχνολογία που θέλει να εφαρμόσει στο παιχνίδι ο χρήστης White Feather δίνατε να εφαρμοστεί με πολύ λιγότερο κόστος από αυτό που μπορείτε να φανταστείτε, όπως πολύ σωστά είπε και ο ίδιος το μεγαλύτερο και δυσκολότερο κομμάτι είναι ο κώδικας, τα ηλεκτρονικά και μηχανολογικά κομμάτια των κατασκευών είναι το λιγότερο.
Οι Ghost Recon είδη έχει δρομολογήσει κάποια προγράμματα από πέρυσι για πολλά από αυτά τα Project και μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ένας νέος χρήστης - παίχτης συζητάει για αυτά και μάλιστα έχει τις γνώσεις από τα λεγόμενα του για την εξέλιξη τους, θέλω να πω ότι ακούγετε σαν διαβολική σύμπτωση.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούν να εφαρμοστούν σε απλά παιχνίδια - σενάρια έκτασης όπως η Βάση της Ελευσίνας η το Μπελβεντέρε αλλά σε μεγάλα σενάρια η Πανελλήνια έκτασης Μεταλλείου +.

Αναμείνατε εξελίξεις...

Άσχετα με τη συζήτηση, Βασίλη, αλλά επειδή κάθομαι σε κάποιο αεροδρόμιο εκτός της ηπείρου σας και σκυλοβαριέμαι, να κάνω μια ερώτηση κρίσεως:

Μήπως η τεχνολογία αυτή (για την οποία γνωρίζω κάποια πράγματα αλλά έχουν περάσει κάποιες δεκαετίες από τότε που ήμουν ειδικός) δεν έχει σχέση με το παιχνίδι του airsoft, και μάλιστα βλάπτει τη συνοχή της ομάδας, λόγου μικρής απόστασης εμπλοκής στην αεροσφαίριση;

Προσωπική μου διαπίστωση, απ' ότι έχω δει, είναι ότι η τεχνολογία έχει βλάψει την κίνηση και τη συνοχή των ομάδων. Μην ξεχάσουμε ότι οι αποστάσεις εμπλοκής σε πραγματικό καθεστώς είναι .... κατάτι μεγαλύτερες, και με πολλούς άλλους παραμέτρους.

Αφού αναφερόμαστε σε Αμερική συνέχεια  εγώ θα συμβούλευα μια ματιά στη μέθοδο εκπαίδευσης των στρατιωτών αυτών όταν ξεκινάνε. Θα εκπλαγείτε για το πότε αρχίζουν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία - και το πως την χρησιμοποιούν.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

SAPPER

Παράθεση από: Shadowjack στις  31 Ιουλ 2010, 23:43:22 ΜΜ
Άσχετα με τη συζήτηση, Βασίλη, αλλά επειδή κάθομαι σε κάποιο αεροδρόμιο εκτός της ηπείρου σας και σκυλοβαριέμαι, να κάνω μια ερώτηση κρίσεως:

Μήπως η τεχνολογία αυτή (για την οποία γνωρίζω κάποια πράγματα αλλά έχουν περάσει κάποιες δεκαετίες από τότε που ήμουν ειδικός) δεν έχει σχέση με το παιχνίδι του airsoft, και μάλιστα βλάπτει τη συνοχή της ομάδας, λόγου μικρής απόστασης εμπλοκής στην αεροσφαίριση;

Προσωπική μου διαπίστωση, απ' ότι έχω δει, είναι ότι η τεχνολογία έχει βλάψει την κίνηση και τη συνοχή των ομάδων. Μην ξεχάσουμε ότι οι αποστάσεις εμπλοκής σε πραγματικό καθεστώς είναι .... κατάτι μεγαλύτερες, και με πολλούς άλλους παραμέτρους.

Αφού αναφερόμαστε σε Αμερική συνέχεια  εγώ θα συμβούλευα μια ματιά στη μέθοδο εκπαίδευσης των στρατιωτών αυτών όταν ξεκινάνε. Θα εκπλαγείτε για το πότε αρχίζουν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία - και το πως την χρησιμοποιούν.

Κύριε Κώστα έχετε δίκαιο και γνωρίζοντας όντος το επάγγελμα της αεροναυπηγικής που κάνατε με επιτυχία.

Στο παιχνιδι είναι όντος περιττό και θέλει άτομα που δεν θα παίζουν αλλά θα συντονίζουν σύμφωνα με της πληροφορίες που θα συλλέγουν, ο Helicopteras στην ομάδα μας πχ εκτός από παίχτης η μεγάλη του αγάπη είναι να πιλοτάρει και μάλιστα και σε αγώνες, διαθέτει πανάκριβα πτητικά μέσα τα οποία με τις κατάλληλες μετατροπές μας δίνουν το πλεονέκτημα της πληροφορίας από αέρος, αυτό μπορεί να εφαρμοστεί παρά μόνο σε πολύ μεγάλες αποστάσεις πχ Big Games - Πανελλήνια διήμερα τριήμερα games κλπ. και όχι σε κυριακάτικα μικρά σενάρια όπως πολύ σωστά αφήνετε να εννοηθεί.

Εκπαιδευτικά μπορεί να χρησιμεύσει στην βελτίωση της απόκρισης από το κέντρο επιχειρήσεων το οποίο για τις δικές μας ανάγκες θα είναι το πολύ δυο άτομα, το UAV θα πιλοτάρετε από εκεί θα δίνει τις κινήσεις και τις θέσεις των αντιπάλων παιχτών και όποιες άλλες πληροφορίες οι οποίες θα αξιοποιούνται άμεσα και θα δίνονται στις υποομάδες πληροφορίες και εντολές για τις συντεταγμένες τον αντιπάλων και την κατεύθυνση τους.

Για όλη αυτή την διεργασία χρειάζεται ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, δοκιμές για τρωτά σημεία και αδυναμίες και επανάληψη για καλύτερη απόκριση.
Επί τις ουσίας η κατασκευές αυτές δεν προορίζονταν για πραγματικά πεδία μαχών γιατί το κόστος και οι δυνατότητες θα ήταν δυσβάσταχτες και υπερβολικές για την δική μας χρήση.

Στην πραγματικότητα είναι η χαρά της δημιουργίας και εξομοίωση ενός πραγματικού πεδίου σε μικρότερη κλίμακα και δυνατότητες, το Mil-Sim δηλαδή. :)

Ozymandias

Δεν προτιθεμαι να σχολιασω το warning που εφαγα, αν καλως η κακως το εφαγα.....ειναι στη διακριτικη ευχερια των συντονιστων να εκδοσουν warnings και bans, και ελαχιστος λογος μας πεφτει. Ας βγαλουν ολοι τα συμπερασματα τους
Απο την αλλη ομως δεν προτιθεμαι να απολογηθω για τιποτα. Ειναι πεποιθηση μου οτι σε ενα φορουμ ο καθενας μας με ολα οσα κανει και λεει εκτιθεται στην κριτικη της κοινης γνωμης. Καποιες φορες της εκθεσης αυτης επεται επαινος, καποιες αλλες φορες χλεβη. Οποιος δεν θελει να τον χλεβαζουν, ας μην γραφει τιποτα, η ας προσεχει τι γραφει και λεει ωστε να μην δωσει αφορμη να τον χλεβασει κανενας. Το φορουμ στα ματια μου δεν ειναι μια ουτοπικη κοινοτητα στην οποια ο καθενας μπορει να πει ο,τι θελει και οι υπολοιποι θα χειροκροτησουμε ευγενικα και θα πουμε "μπραβο" μηπως και τον προσβαλλουμε....

Το φορουμ κυριοι και κυριες ειναι μια κοινοτητα μελων που ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τα γραφομενα τους. Αν καποιος γραφει ανοησιες θα πρεπει να του πουμε οτι γραφει ανοησιες, και αν καποιος γραφει πραγματα αξια χλεβης, να δεχεται τη χλεβη αυτη. Δυστυχως ομως, στο Ελλαδισταν που ζουμε εχουμε μπλεξει τη βουρτσα με.....κατι αλλο. Εχουμε μπλεξει την ελευθερια της εκφρασης με την ασυδοσια της γνωμης, και την ευγενεια με την ανοχη. Ειναι δυστυχημα που αυτη νοοτροπια υπαρχει και στα φορα ειδικου περιεχομενου οπου ο καθε ασχετος θεωρει οτι μπορει να εμφανιστει και να πεταξει την εξυπναδα του και στα πλαισια μιας ιδιοτυπης θεωρησης της δημοκρατιας κανενας δεν μπορει να του πει τιποτα χωρις να χαρακτηριστει "σνομπ", "μονιμας", "υπεροπτης" και δεν ξερω εγω τι αλλο.....

Ευτυχως η δυστυχως, προτυπο μου δεν ειναι τα ελληνικα φορα, αλλα τα αντιστοιχα φορα του εξωτερικου.....Aς παει ο mr White Feather να ανεβασει τα μεγαλοπνοα σχεδια του πχ στο Arnie's και στα αλλα φορα και να δει για ποτε θα τον ξεσκισουν και τι δουλεμα εχει να φαει. Εκει κυριες και κυριοι ο καθεις προσεχει τι γραφει γιατι οι αντιδρασεις στις μαμακιες ειναι βαρβαρες.......

Αν οι κυριοι συντονιστες λοιπον θελουν να ανεβασουν το επιπεδο του φορουμ, καλον θα ηταν να ασχοληθουν με τα γραφομενα και τα ποστ του καθενος εδω μεσα, και να μην προσπαθουν να χαιδεψουν τα αυτια των νεων. Ναι, ειμαστε φιλικη κοινοτητα, αλλα ΜΟΝΟ για τον χρηστη που βλεπει το airsoft τοσο σοβαρα οσο οι περισσοτεροι εδω μεσα. Δεν θα πρεπει να υπαρχει καμμια ανοχη για τον ασχετο που ηρθε με υφακι και/η δεν καταδεχεται να ξεστραβωθει και να μαθει τα βασικα πριν ποστοαρει και τον μπαχαλακια...

Παντα θεωρουσα οτι δεν ειναι σκοπος μας να μαζεψουμε μπουγιο και πληθος, αλλα καλο κοσμο που θα βαλει το λιθαρακι του να προχωρησουμε το εγχειρημα που λεγεται airsoft. Δεν πρεπει λοιπον να χαιδευουμε κανεναν..... 

Θα μπω τωρα στο UAV που θελουν να φτιαξουν τα παιδια (Στην εφαρμοσιμη μορφη του με το Remote Control και οχι στις εξυπναδες για ΑΙ και εγω δεν ξερω τι αλλο που εγραφε ο feather)

Tο θεμα με το UAV ειναι κατα ποσο θα ειναι εντος, η εκτος του παιχνιδιου (NPC) ποιος θα το χειριζεται και πως μπορει να προσαρμοστει στις αναγκες του σεναριου και του παιχνιδιου γενικοτερα......

Τι εννοω.......εστω οτι ειμαι αντιπαλος και ξαφνικα εκει που περπαταω βλεπω ενα UAV να ζουζουνιζει σε αποσταση βολης και ξερω οτι ειναι του εχθρου......απο θεμα αρχης και μονο θα του ριξω μια γεμιστηρα, τιμης ενεκεν, οπως θα εκανε ο καθε μαχιμος σε ενα asset του εχθρου.
Αν ομως το εν λογω asset αυτο ανηκει πχ στον Sapper και κανει 2,000-3,000 ευρωπουλα, τοτε τι γινεται;
Στον πραγματικο πολεμο, η καθε εμπολεμη πλευρα θεωρει αποδεκτη την καταστροφη υλικου, μερος του κοστους του πολεμου.....σε εμας που η καταστροφη υλικου ειναι δυστυχημα, τι γινεται; Το ιδιο ισχυει και για αλλο ακριβο εξοπλισμο, οπως πχ grenades, τις οποιες υπο ΚΣ θα κλωτσουσαμε αν ξαφνικα κυλουσαν μπροστα μας.....ενω τωρα καθομαστε και τις τρωμε για να μην χαλασουμε το υλικο του συμπαιχτη μας.

Σε καθε περιπτωση λοιπον βλεπουμε οτι η χρηση προχωρημενου εξοπλισμου (ακομα και "νορμαλ" προχωρημενου εξοπλισμου οπως tornados και RC ελικοπτερα) ειναι προβληματικη αν προσπαθησουμε να την ενταξουμε στο πλαισιο στο οποιο παιζουμε. Aν λοιπον υπαρχει μονο ενα UAV το οποιο ανηκει στη μια ομαδα, γιατι μονο ο sapper πχ εχει τα 2,000 ευρω να φτιαξει ενα, δεν ειναι αδικο για την 2η ομαδα, και να μην εχει UAV και να μην μπορει να το βγαλει απο το παιχνιδι;   
Ξερω απο διηγησεις φιλων απο εμπειριες σε μεγαλα παιχνιδια του εξωτερικου οτι οι τεχνολογιες αυτες, οπου χρησιμοποιουνται, ερχονται με μεγαλο κοστος σεναριακο για τις ομαδες που τις χρησιμοποιουν, ετσι πχ η ομαδα που θα ειχε το UAV θα ηταν 5 ατομα ολα και ολα ( πχ Spec Ops team) και οι αντιπαλοι της θα ηταν 100+

Μπορει να θελουμε να προσομοιωσουμε συνθηκες μαχης, αλλα τις περισσοτερες φορες το airsoft απεχει παρασαγκας απο προσωμοιωση μαχης και αυτο ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να το εχουμε υποψιν μας οταν προσπαθουμε να εισαγουμε νεες τεχνολογιες και κοινα δαιμονια

Σκοπος μας, κατα τη γνωμη μου, πρεπει να ειναι αρχικα να ξεφυγουμε απο την νοοτροπια του 50-50 capture the flag, και αμυνα-επιθεση και να προσπαθησουμε να εισαγουμε μια σειρα πιο τακτικων σεναριων που θα ενσωματωνουν και dissimilar tactics (πχ διαφορες ση δυναμη των δυο ομαδων και/η διαφορες στο τεχνολογικο επιπεδο των δυο ομαδων)

SAPPER

Φίλε ozy καλός ο τρόπος που γράφεις και άφθονα και κατανοητά τα επιχειρήματα που θέτεις σε πολλές συζητήσεις, η διαφορά μας είναι στον τρόπο προσέγγισης και στης εκφράσεις.

Πχ τα Φορα εχουν κανονες και τα μπινελικια απαγορεύονται.
Όπως προφανώς δεν θα σου άρεσε κάποιος να σου τα ρίχνει και εσένα γιατί δεν συνάδει με την άποψη σου έτσι πιστεύω δεν είναι σωστό να το κάνεις και εσύ (αυτό από ηθικής άποψης) από τυπικής οι κανόνες είναι ξεκάθαροι και εφόσον θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το Φόρουμ πρέπει να τους τηρούμε αλλιώς κοροϊδευόμαστε.

Τα παραπάνω είναι γενική άποψη και δεν στοχοποιούν εσένα μόνο, πιστεύω να το ξέρεις αυτό.

Πέρα από αυτό τώρα τα projects που δρομολογούμε είναι όντος λίγο ακριβά και δεν θα αισθανόμουν ευχάριστα αν μου κατέρριπτες το UAV  :D αλλά είναι μια παράμετρος που  έχουμε υπολογίσει και αποδεχτή ότι πιθανός να συμβεί, και δεν θα σου ζητήσουμε τα ρέστα, απλά θα περιμένω να φτιάξεις το δικό σου για να στο καταρρίψω  ;D ;D ;D

Όλα αυτά τα γκαντζετάκια τα οχήματα τα UAV τα RADAR οι νάρκες και 1002 άλλα κολοκύθια κοινός παπάντζες είναι που κάνουν το παιχνιδι πιο ωραίο και σε μεταφέρουν καλύτερα σε ένα φανταστικό κόσμο που επιδιώκουμε άλλοι λίγο άλλοι πολύ ανάλογα με τις δυνατότητες μας.
Είναι αυτό που λες και με βρίσκει σύμφωνο
ΠαράθεσηΣκοπος μας, κατα τη γνωμη μου, πρεπει να ειναι αρχικα να ξεφυγουμε απο την νοοτροπια του 50-50 capture the flag, και αμυνα-επιθεση και να προσπαθησουμε να εισαγουμε μια σειρα πιο τακτικων σεναριων που θα ενσωματωνουν και dissimilar tactics (πχ διαφορες ση δυναμη των δυο ομαδων και/η διαφορες στο τεχνολογικο επιπεδο των δυο ομαδων)

kaliostro

Επι του θέματος για το παλικαράκι θα μιλήσω μόνο για τα σημεία που του απάντησα ΕΓΩ...
Το παιδί είναι της θεωρίας όσο κακό ή καλό να είναι αυτό για ένα χόμπι που θέλει τρέξιμο,γρήγορες αποφάσεις για κάθε κίνηση κλπ.
Το παιδί θα το λέγαμε καμπέρη απο το 1ο του παιχνίδι καταρχάς γιατί θα έψαχνε πχ στο στρατόπεδο στην ελευσίνα να βρεί την κατάληλη θέση βολής που πληρή της 6-7 αρχές που έχει διαβάσει στο βιβλίο της ΣΑΣ.ΟΚ σε παλιά στρατιοτική βάση που είναι φτιαγμένη να μην έχει τέτοιες θέσεις βρες μου εσύ την επόμενη κίνηση σου.
Αυτό είναι ένα πολύ απλό παράδειγμα...
Επίσης μια άποψη που κονόμισα παίζοντας αίρσοφτ είναι οτι "αν δεν γυρίσεις σπίτι σου απο παιχνίδι με σημάδια απο ΒΒ στα μπούτια,χέρια κλπ είναι απλά μια χαμένη μέρα".
Απο τα λάθη σου μαθαίνεις κ όχι απο τα βιβλία...
Κ εγώ έχω 3 βιβλία του Μαμαλάκη κ άλλα 2 του Παρλιάρου που τα έχω διαβάσει αλλά μόνο μακαρόνια κ ζελέ ξέρω να κάνω στην τελική.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Teacherdick

Πώς γίνεται κάθε φορά να καταλήγουμε σε διαμάχες τέτοιου βαθμού απορώ.......

Σχετικά τώρα με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του White Feather, καλή η έρευνα αλλά πιστεύω ότι δεν έχει μελετήσει τόσο καλά κάποιους παράγοντες.Εκτός απο το κόστος ενός τέτοιου πειραματισμού(το οποίο ο καθένας κρίνει αν μπορεί με βάση τις δυνατότητές του να καλύψει), υπάρχουν και οι συνέπειες(τόσο στον ίδιο όσο και στα υπόλοιπα άτομα που θα βρίσκονται μαζί του στον ίδιο χώρο, γιατί airsoft μόνος σου δεν γίνεται να παίξεις).Τί εννοώ με αυτό;Πολύ απλά.Ο White Feather δε σκέφτηκε ποτέ το αυτονόητο, αυτό που είπε και ο Ozy.Τί θα γίνει δηλαδή αν κάποιος καταστρέψει τον εξοπλισμό που με τόσο κόπο και κόστος έχεις δημιουργήσει.Αν μια μπίλια σπάσει την πανάκριβη διόπτρα ή την οθόνη GPS, αν το πανάκριβο UAV καταριφθεί από αντίπαλο, αν κατα σατανική τύχη "προσγειωθεί" στο κεφάλι κανενός φουκαρά, τι θα γίνει τότε;Θα ακουστούν δικαιολογίες του τύπου "ε αυτά έχει ο πόλεμος" ή μήπως θα πέσουν μπουνιές;Ξέρω ότι αυτά είναι λίγο τραβηγμένα, αλλά δυστυχώς υπάρχει πιθανότητα να γίνουν.Σκεφτήτε μόνο ότι η μπίλια σας χτυπάει με μαθηματική ακρίβεια σε ακάλυπτα σημεία.Λίγο μάγουλο αφήνεις ακάλυπτο και πάει εκεί η ριμμάδα!!!!!

Επομένως, πρέπει πρώτα να εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και μετά να λέμε τη γνώμη μας.Προσωπικά πιστεύω ότι ο Feather δε θα μπορούσε να εναρμονηστεί στα παιχνίδια μας.Όπως είπε και τόσες φορές, προτιμάει να τα κάνει όλα μόνος του, μιας και οι άλλοι του αποτελούν εμπόδιο.Άτομα τέτοιας αντίληψης, σολίστες, κατά τη γνώμη μου εμποδίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.Δε χρειάζεται να ανήκεις ντε και καλά σε ομάδα, αλλά πρέπει τουλάχιστον να μπορείς να συνεργάζεσαι με τους άλλους...

Τέλος, δε νομίζω ότι τη διαφορά στα παιχνίδια μας θα την κάνει ο εξοπλισμός(προς το παρόν).Ας κοιτάξουμε ΟΛΟΙ μας να αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία μας.Τα public games που έχουν τελειώσει με επίτευξη Objective είναι μετρημένα στα δάχτυλα..Δηλάδη στην Ελλάδα μόνο για Death Matches είμαστε ικανοί βρε παιδιά...;;;;

Αυτά από εμένα.Σας ευχαριστώ και καλή τύχη στον Feather...
Si Vis Pacem, Para Bellum.

SAPPER

Ελπίζω ότι καλύψαμε απόλυτα όλοι τον Feather με της απαντήσεις μας και λόγο του ότι δεν μπορεί πλέον να μας απαντήσει καθότι διέγραψε τον λογαριασμό του και προφανώς και την ιδέα του Airsoft.

Ελπίζω να έρθει σε κάποιο παιχνίδι να δει και να συζητήσουμε από κοντά για το Airsoft γιατί πίσω από το απρόσωπο πληκτρολόγιο οι παρεξηγήσεις είναι αναπόφευκτες.

Το παρόν κλειδώνετε λοιπόν και του εύχομαι ότι καλύτερο αν ασχοληθεί με κάτι άλλο και δεν τον γνωρίσουμε ποτέ.