ειμαι αρχαριος τι αεροβολο να παρω?

Ξεκίνησε από kostas13, 24 Μαΐου 2010, 15:05:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TS

jumbo

Παράθεση από: TS στις  31 Ιουλ 2010, 16:54:36 ΜΜ
ναι αλλα ποιον????

τον ιδιο εννοει προφανως, να ρωτησουμε αν ενδιαφερομαστε να μαθουμε την ηλικια του... :-\
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

kostas13

jumbo

Παράθεση από: kostas13 στις  31 Ιουλ 2010, 17:02:15 ΜΜ
ακριβως

δεν τις λες κιολας για να τους βγαλεις απο την περιεργια; ;D ;D

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

κυριε εσυ που ειστε ολοι ΑΕΚ...εδω μεσα....
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

kostas13

jumbo

Παράθεση από: kostas13 στις  31 Ιουλ 2010, 17:21:13 ΜΜ
καλα, θα παω 2 γυμνασιου 14 ειμαι.

τοτε φιλε μου θα πρεπει να γνωριζεις εξαρχεις οτι ειναι παρανομο να κατεχεις αεροβολο οπλο ή αιρσοφτ ή ακομα αν θες και ψαροντουφεκο....
οποτε κανε λιγο υπομονη (4 χρονακια δεν ειναι πολλα, πιστεψε με, δεν σου μιλαω ειρωνικα)και οταν ερθει η ωρα θα αποκτησεις οτι θες.

παντα φιλικα Λευτερης.

kostas13

δεν εχω αλλη επιλογη οποτε αυτο θα κανω :'(

SW1GEORGE

κωστακι κανε υπομονη βρε φιλε....που θα παει θα γινεις και συ παππους.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

kostas13

δεν μπορω να κανω κατι αλλο οποτε...κανω υπομονη

TS

Παράθεση από: jumbo στις  31 Ιουλ 2010, 16:57:30 ΜΜ
τον ιδιο εννοει προφανως, να ρωτησουμε αν ενδιαφερομαστε να μαθουμε την ηλικια του... :-\
συγνωμη αλλα κοιμηθικα 5 η ωρα και ξυπνησα 4 το μεσημερι οποτε εγραφα ασχετα..........

TS

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  31 Ιουλ 2010, 17:10:50 ΜΜ
κυριε εσυ που ειστε ολοι ΑΕΚ...εδω μεσα....
ειπα σχεδον ολοι  ::) ::) ::) :P :P :P συγνωμη λαθος μου αν σε ενοχλησε  :-[ :-[ :-X :-X :-X [δεν το λεω ειρωνικα]

Magicca

Εσύ καλό μου μια χαρά είσαι (εννοώ ηλικιακά  τα 14) και κοντά τα 18 για να μπορείς να παίξεις.Βρήκα φωτογραφία στο facebook εχθές & υποθέτω ότι είναι οικογένεια ή έστω συγγενείς με πιτσιρίκια.Και εννοώ κάτω των 13 σίγουρα!!(Με παραλλαγές & όπλα παρακαλώ). Παίζει η εθνικότητά τους να είναι Άγγλοι.Αλλά όπως και να έχει δεν ντρέπονται ρε παιδί μου να τα μαθαίνουν από τόσο μικρά?! ??? . Έχω και εγώ παιδιά για αυτό σάλταρα έτσι με την φώτο.
Οπότε υπομονή, γιατί και εγώ αυτό θα λέω σε λίγα χρόνια, τουλάχιστον στο μεγάλο γιό μου & μετά στον μικρό  :P.
I put a "spell" on you....because your mine..:)

kostas13

το μ4α1(αυτο http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_152&products_id=1104 )μπορω να το παρω και απλα να βαραω κουτακια απο αναψυκτικα ???

Ozymandias

Οχι....ο νομος απαγορευει την αγορα κατοχη και χρηση αεροβολων οπλων απο ανηλικους. Επισης απαγορευει την πωληση αυτων σε ανηλικους

Κανε υπομονη φιλαρακο....

kostas13

SAPPER

Μετά από την συνεννόηση μπουζόκλειδο σε όλο το νήμα το παρόν κλειδώνετε.

1) Κάντε λίγο search στο Forum, αυτές οι ερωτήσεις τύπου "Γεια σας είμαι νέος τι όπλο να πάρω" έχουν χιλιοειπωθεί.  ;)

2) kostas13 όταν γίνεις 18 ετών με ευχαρίστηση να σε βοηθήσουμε, τώρα απαγορεύετε.