Woodland 1/03/2009

Ξεκίνησε από filakio 8, 25 Φεβ 2009, 19:14:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

filakio 8

FILAKIO 8-ZINJA
Woodland παιχνίδι στις 1/03/2009 στο γνωστό μέρος στην Καισαριανή, ώρα 11:00.
Δηλώσεις συμμετοχών κατά προτίμησιν μέχρι Σάββατο 28/02/2009  ώστε να μπορέσουμε βάσει συμμετοχών να δούμε αν θα παιχτεί και κάποιο συγκεκριμένο σενάριο.                                         

Το σενάριο-μάχη είναι Deathmatch.
Οι ομάδες θα ειναι BIG-SMALL-ANTARTES AMAZONIOY
Ο αριθμός καθε ομάδας θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές.

ΣΕΝΑΡΙΟ-P L A T O O N                                               

Στο απέραντο δάσος του Αμαζονίου ένα ελικόπτερο τύπου SINOUK δέχτηκε επίθεση από αντάρτες και κατερρίφθη. Αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθούν (2) δυο κοινότητες(κράτη)που ενδιαφερόντουσαν για το περιεχόμενο  το οποίο είναι μια βαλίτσα με αποκωδικοποιητή ο οποίος βάζει σε λειτουργία ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ μεγάλου βεληνεκούς κοινότητες (κράτη)είναι oi BIG και οι SMALL.Οι αντάρτες αφού βρήκαν το ελικόπτερο πήραν τι βαλίτσα και τι μετακίνησαν στον καταυλισμοτους.Αυτο βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα οι 2 ομάδες που ενδιαφέρονται για τη βαλίτσα να κυνηγήσουν τους αντάρτες για να την πάρουν λοιπόν όποια ομάδα καταφέρει και έχει στην κατοχητης την βαλίτσα μετά από την εμπλοκή  με τους αντάρτες του Αμαζονίου πρέπει να επιστρέψει στη βασητης και να αμυνθεί 15 λεπτά μέχρι που να έλθει το ελικόπτερο για να διαφύγουν.

Μέσα στη βαλίτσα θα περιέχει και ένα ασύρματο ο οποίος θα έχει και ένα φάκελο με της συχνότητες από της αντίστοιχες ομάδες BIG και SMALL. Οποία ομάδα έχει στην κατοχή της την βαλίτσα πρέπει να μπει στο κανάλι της άλλης ομάδας και να ειδοποίηση ότι έχει την βαλίτσα έτσι ώστε η ομάδα ΜΗ ΚΑΤΟΧΗΣ της βαλίτσας να τους κυνηγήσει  για να την πάρει από τη βάση τους.

(Ο χρόνος των δεκαπέντε λεπτών μετράει από τη στιγμή που θα πάει η βαλίτσα στη βάση της)

Αν ο κάτοχος της βαλίτσας χτυπηθεί την αφήνει κάτω και έχει την δυνατότητα η άλλη ομάδα να την πάρει. τότε αυτομάτως κερδίζει το παιχνίδι!!!!!

ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 18 ΕΤΩΝ
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ 21

zinja
filakio 8
ark93+1
falcon
FanIsHere+2
 Old navy  
Siegfried
RAMIREZ 
camouflage ?
VASILIS+1  
lizard   
george35 +1 
 DCat1980
tataman+1
Harryes   

filakio 8

kalispera meta apw 2 vdomades arwstos xana etimopolemos.

ZINJA

Καλησπερα σε ολους παιδια!(αποφασισαμε )με το filakio 8 να διοργανωσουμε  ενα παιχνιδι.
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Ark93

Καλησπερα. Θα ερθω και εγω.

fanioles

Αν και δεν εχω μιλήσει με τα παιδια της ομάδας, εγω είμαι μέσα ! (ελπίζω να ακολουθήσουν)

;D

FanIsHere

Κι εγώ μέσα! +2! Αλλά με ερωτηματικό όλους μας, διότι δεν είναι σίγουρο ότι θα 'ρθουμε.

Γίνεται να έρθουμε γύρω στις 11:30-12, διότι έχω μία υποχρέωση πιο πριν...? Ή να το κάνουμε στις 12 αντί για τις 11?
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Falcon

Ναι ρε Φανη, δε νομιζω να υπαρξει προβλημα για κανα μισαωρο.. Ετσι κι αλλιως παντα με το ενα και με τ' αλλο, καταληγουμε να ξεκιναμε στις 12. ;D ;D
Μεσα κι εγω παιδες κατα 80%. Μαζι μου και ο Old Navy. Fylakio 8, γινεται να παιχτει κι ενα δικο μου σεναριο?? (Αυτο της προηγουμενης, βλ. 22/2/2009)

Επισης η διμοιρια ειναι  [color=dark red]PLATOON[/color] κι οχι [color=dark red]PLATOUN[/color]  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

SAPPER

Παράθεση από: Falcon στις  26 Φεβ 2009, 01:31:36 ΠΜ
Επισης η διμοιρια ειναι  PLATOON κι οχι PLATOUN  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Σωστός ο Falcon.
Καντε ενα edit γιατι κανει μπαμ τοσο τεραστιο που ειναι. ;)

FanIsHere

Ε, κι αυτοί έχουν μια μανία να βάζουν τα μνημόσυνα Κυριακές... :-X

Καλό θα ήταν να μη γράφεις όμως με κεφαλαία και τόσο μεγάλη γραμματοσειρά, γιατί είναι πολύ έντονο και είναι σα να κατακρίνεις το συνομιλητή.

Υ.Γ.: Εάν έχετε, θα παρακαλούσα να φέρετε μαζί σας δύο (2) προστατευτικά γυαλιά για τους φίλους μου που θα έρθουν μαζί, γιατί εγώ έχω μόνο όπλα να τους δώσω, προστατευτικά γυαλιά δυστυχώς δεν μου βρίσκονται πέραν του ενός ζευγαριού που έχω για προσωπική χρήση. :-\
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Falcon

Δε τον κατακρινω, αλλα οπως ειπε κι ο SAPPER, κανει ΜΠΑΜ και κοκκινο και μεγαλο. Θα μας περασουν για πρωταρηδες...

filakio 8

fisika kai mporoume na pexoume meta to dikosou senario falcion

filakio 8

FanIsHere
Υ.Γ.: Εάν έχετε, θα παρακαλούσα να φέρετε μαζί σας δύο (2) προστατευτικά γυαλιά για τους φίλους μου που θα έρθουν μαζί, γιατί εγώ έχω μόνο όπλα να τους δώσω, προστατευτικά γυαλιά δυστυχώς δεν μου βρίσκονται πέραν του ενός ζευγαριού που έχω για προσωπική χρήση. Αναποφασιστικότητα

egw mporo na fero ena zevgari gialia gia ta deftera Ba prospaBiso

fanioles

Oloi exoume deutera kai trita gualia...  De tha meinoun etsi ta paidia...    ;D

ZINJA

καλημερα σε ολους!παιδια εγω και ο παναγιωτης τωρα μαθενουμε να γραφουμε και να χρισιμοποιουμε pc!συγνωμη αν καναμε καπαια λαθη!!!!!!!!ευχαριστω για την κατανοηση!ΕΥΧΟΜΑΣΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. :) :) :) :) :-* :-* :-*(οποιοσ θελει και βεβαια μπορει να αργοπορησει)παντα ξερετε πως αργουμε!!!!!! :) :-*

Ι-4

Falcon

Παράθεση από: akis στις  26 Φεβ 2009, 11:16:42 ΠΜ
pisteuo oti den ine sosto na simetexoun atoma kato ton 18 .

(βλ. θεμα 15-2 woodland, 5η σελιδα)--> den mporoume na apagoreusoume se kanena "paidi" na briskete sto dasos k na paizi , poso malon otan auto sinodeuete apo kidemona,o opoios feri kai tin eu8ini gia oti simbi.

Αλλα μας ελεγες... Μηπως επισης ειναι λιγο αργα τωρα που το θυμηθικες?
Δεν νομιζω να το πιστευεις και τοσο οταν εσυ ο ιδιος εχεις ''φτιαξει'' βιντεο και λες και με ΚΑΜΑΡΙ το πρωτο airsoft game και με ατομα κατω των 18.... :'(
Αν κανω λαθος, διορθωσε με, καθοτι στους τιτλους τελους του βιντεο λεει fidel .  :-X

Δεν θα εγραφα τιποτα, αλλα τσαντιστηκα με αυτην τη ξαφνικη ''αλλαξοπιστιση''...Πως κι ετσι τελικα? ? ? Καλλιο αργα, παρα ποτε δε νομιζω, καθως οτι ηταν να γινει εγινε .

Οσο για το ο κηδεμονας εχει ολη την ευθυνη του οτιδηποτε συμβει, ειναι τραγικο λαθος, καθως και ο καθε νεαρος -18 αναλαμβανει την ευθυνη να συμμετασχει και να παιξει... Μαθε το αυτο : Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. Ο διωργανωτης, ανακοινωσε παιχνιδι. Οι ανηλικοι αν θελουν πανε αν δε θελουν δε πανε. Σε περιπτωση στραβης, ο  διοργανωτης δεν εχει την ευθυνη για το αν επαιξαν ανηλικοι ή οχι....

Καλυτερα να το σταματησω εδω, για να μην αναψουμε παλι τα αιματα... Ο Παναγιωτης =+edit+=ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ { ;)} ειχε ολη τη καλη διαθεση να φτιαξει παιχνιδι για να παιξουμε. Αν ειναι να το ****σουμε παλι με διαμαχες και για το ποιος εχει δικιο..... Ετσι δε προκειται να αποδειξουμε τιποτα, ουτε προκειται να ''φανουμε'' το μονο που κανουμε ειναι να υποβιβαζουμε τον ιδιο μας τον ευατο κι οχι τους αλλους... Οποιος εχει αντιθετη γνωμη, ας την πει.....

ZINJA

Παιδια μαζι με τον πανο καναμε το σεναριο μη με πληγωνεται!!!!! :'( :'( :'( :'( και κατι αλλο οποιοσ θελει ασ αρθει και η ευθηνη δικια του οπως ηταν παντα) :-* :-*

Ι-4

Ark93

Θα φερω αλλον εναν παικτη.

Siegfried

ΠαράθεσηΟσο για το ο κηδεμονας εχει ολη την ευθυνη του οτιδηποτε συμβει, ειναι τραγικο λαθος, καθως και ο καθε νεαρος -18 αναλαμβανει την ευθυνη να συμμετασχει και να παιξει... Μαθε το αυτο : Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. Ο διωργανωτης, ανακοινωσε παιχνιδι. Οι ανηλικοι αν θελουν πανε αν δε θελουν δε πανε. Σε περιπτωση στραβης, ο  διοργανωτης δεν εχει την ευθυνη για το αν επαιξαν ανηλικοι ή οχι....
Οποιος εχει αντιθετη γνωμη, ας την πει.....

Αγαπητέ Falcon,

Κάνεις λάθος σ' αυτό. Ο νόμος δεν θεωρεί τον ανήλικο απόλυτα υπεύθυνο άτομο για αυτό και δεν του επιτρέπει να διενεργεί χωρίς συγκατάθεση κηδεμόνα συναλλαγές δικαιοπρακτικού χαρακτήρα. Επιπλέον αν ένας ανήλικος μπει σε χώρο που δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18  ετών( πχ μπαρ, μαγαζιά με φρουτάκια)  ακόμα και αν επικαλεσθεί ότι «αναλμβάνει την ευθύνη των πράξεών του»  τις κυρώσεις  θα τις υποστεί  ο ιδιοκτήτης αν γίνει αντιληπτός από τις αρχές.

Τα πράγματα με μας είναι λίγο συγκεχυμένα γιατί δεν παίζουμε ως σύλλογος αλλά ως άτυπη παρέα ΚΑΙ με την ΑΝΟΧΗ των αρχών. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Και επειδή θέλουμε να γίνουμε σύλλογος κάποια στιγμή και οι καιροί είναι άκρως πονηροί πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τη σοφή λαϊκή ρήση «όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά». Οι όποιες τηλεφωνικές διαβεβαιώσεις περί νομιμότητας ή όχι από τον οποιδήποτε αν δεν συνοδεύονται από γραπτή επιβεβαίωση είναι έπεα πτερόεντα και δεν παρέχουν καμία νομική θωράκιση αν γίνει η «στραβή».

Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία μου παρέμβαση στο θέμα που ξεκίνηση την προηγούμενη εβδομάδα κα ανακινήθηκε πάλι. Και επειδή στην Ελλάδα έχουμε μάθει την αντίθετη άποψη να την εκλαμβάνουμε ως επίθεση σε παρακαλώ μην θεωρήσεις ότι αυτό το σκοπό είχε η παρέμβαση μου.

Siegfried

Διαπραγματεύομαι με τον εαυτό μου  :) Θα ξέρω σίγουρα μέχρι το Σάββατο. Sei geduldig!