Σάββατο 17/7/2010 Cerca Trova- Pre Game (απόγευμα)

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 13 Ιουλ 2010, 16:31:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Scharfschütze

Σας ζηλευω που ειστε πανω απο 18 (εγω ειμαι 14,5) αλλα που θα παει δε θα μεγαλωσω ;D

Διαβαζοντας το σεναριο εκτασιαστικα, πρεπει να το ευχαριστιεστε πολυ ;) ;)

Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

liongreek

Εκ μέρους των HADES, και του αρχηγού που αυτή την ώρα ετοιμάζει τα κάρβουνα για τα κοψίδια στην παραλία Αβδήρων Ξάνθης, ένα μπράβο στους διοργανωτές για το στήσιμο και το τρέξιμο που έκαναν για να βγει το σενάριο...τα παιιά που παρεβρέθησαν το διασκέδασαν πολύ.

...και μια φιλική συμβουλή σε...τρίτους: αποστάσεις εμπλοκής κύριοι, αποστάσεις εμπλοκής...

spiros.k

μπραβο στο λεωναρτο για το παιχνιδι, και ας μη βγηκε το σεναριο δεν πειραζει.ολα καλα παντως, το χαρηκαμε,καλη βδομαδα. ;)

Teacherdick

Πολύ καλό το σενάριο και το στήσιμο του παιχνιδιού.Λίγη περισσότερη οργάνωση όσο αφορά τους Medic και την επόμενη φορά όλα θα πάνε ρολόι.Συνέχισε την καλή δουλεία Leo!!!!Καλή εβδομάδα σε όλους. :)
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ZINJA

καλημερα και απο εμενα!
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΟ!νομιζω πως αυτο τα λεει ολα!

καλε μου φιλε σαππερ παλι <σε καθαρισα> ;D ουτε που το καταλαβες απο που σου ηρθε!

ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ

μετα απο μεγαλες προσπαθειες και <λαδωματα>αποκτησαμε ακομα εναν παικτη στην ομαδα μας!ο οποιος,οχι μονο επαιξε πολυ καλα στο παιχνιδι,αλλα εδειξε και το σθενος του σε πολλα πραγματα!

οσο για αυτο που εκανες λεο.......θα το πληρωσεις! ;D ;D :D :D :-* :-*δηλαδη τι ενοω"
αφου εχουμε παισει εχμαλοτους την ομαδα των γκοστ εσυ πηγες σαν πρακτορας" και τους ελευθερωσες!αλλα να σου πω και κατι,το χαρικα γιατι εκανα τον σαππερ και βελαξε!
ευχαριστω το μεντικ που ειτανε μαζι μας και μας βοηθησε! :) :) :) :) <αψογος ο πιτσιρικας!

και οπως παντα μετα στο ρωσο για φαι και μπυρες!

ευχαριστω ολα τα παιδια που με βοηθησαν να ανοιξω το αμαξι μου (εχασα τα κληδια και μετα τα βρηκα)ειμαι υποχρεος και υποσχομαι να κερασω στο ρωσο σουβλακια και μπυρονια!

αρκετα εγραψα και πολλα μα παρα πολλα ορθογραφικα λαθη ;D ;D ;D ;D

ΤΕΛΟΣ!!!!!

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Leonardo-Swordfish

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Καταρχίν να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ απ'όλους για την αργοπορία μου λόγω το ότι έμεινα από βενζίνη και ευχαριστώ πολύ τον Spiro-K από τους Cobra που μου έφερε βενζίνη και με μάζεψε.

Το σενάριο δεν είχε την ανάλογη επιτυχία και λόγω medic και λόγω ότι η σκέψη μου να ξεκινήσουν παράλληλα
οι αντίπαλες ομάδες ( οι RED ρίχτηκαν  ) δε βγήκε σωστή η επιλογη μου, με αποτέλεσμα να μην έχει καλή ροή το παιχνίδι.
Συγνώμη για την επιλογή μου αυτή.

Ευχαριστώ τον Dimitrio για την χορηγία των δώρων που κληρώθηκαν στους παρευρισκόμενους.
O Tag21 (TAS) κέρδισε το Μ4Α1 της ICS
O UZI (TAS ) τα 5000 βιοbbs
O Spartan (HADES) 5000 bbs
O Nick (Goggles)

Τιμές και ευχαριστίες στον Mitsigan (SKULLS) για την πολύτιμη βοήθεια του. :-*

Καλές διακοπές σε όλους.

FMX ANGEL

συγχαρητήρια για το παιχνίδι Leonardo ήταν πολύ καλο !!! ευχαριστώ τον zinja για την βοήθεια και τον medic!!!! παίξαμε καλά. μου φτιάξατε την διάθεση παιδιά παρα την (στεναχώρια :'( :'( :'() που είχα. σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους :) :) :)

Nα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!! στον Leonardo για το μάθημα που μου έδωσε δεν θα το ξεχάσω ποτε :) :) :)
Ι-4 AIRSOFT TEAM

when you  hear the click get ready for 30 Rounds of pure rock & roll !!!!

scarface

Εγινε η αρχη για σοβαρα σεναρια πολυ  καλο αλλα με καποια λαθακια που ειμαι σιγουροs οτι ο φιλοs ο Leonardo θα τα διορθωση και θα μαs δωσει ακομα καλυτερα για να τρεχουμε οταν θα ανακοινωνη κατι καινουργιο , Μπραβο  ;) ;) ;) ;) ;)
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: FMX ANGEL στις  19 Ιουλ 2010, 21:16:17 ΜΜ
ξέχασα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!! στον Leonardo για το μάθημα που μου έδωσε δεν θα το ξεχάσω ποτε :) :) :)

D.T.A (ατάκα S. STallone στο Lock up)
Don't Trust Anyone.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

και ειδικά οταν αιχμαλωτιζεις τον Sapper του κολλας την κάνη στο κεφάλι και όχι να του γυριζεις πλάτη... ;D ;D ;D

SAPPER

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  20 Ιουλ 2010, 00:12:05 ΠΜ
D.T.A (ατάκα S. STallone στο Lock up)
Don't Trust Anyone.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

και ειδικά οταν αιχμαλωτιζεις τον Sapper του κολλας την κάνη στο κεφάλι και όχι να του γυριζεις πλάτη... ;D ;D ;D
Τραγικό λάθος να γυρίσει κανείς πλάτη σε Ghost ;) ακόμα και αν είναι δεμένος το πιθανότερο είναι να βρεθεί ο φρουρός του εκτός παιχνιδιού η εκείνος όμηρος  ;D ;D ;D

Laetius

Παράθεση από: liongreek στις  18 Ιουλ 2010, 12:10:02 ΜΜ
Εκ μέρους των HADES, και του αρχηγού που αυτή την ώρα ετοιμάζει τα κάρβουνα για τα κοψίδια στην παραλία Αβδήρων Ξάνθης, ένα μπράβο στους διοργανωτές για το στήσιμο και το τρέξιμο που έκαναν για να βγει το σενάριο...τα παιδιά που παρευρέθησαν το διασκέδασαν πολύ.

...και μια φιλική συμβουλή σε...τρίτους: αποστάσεις εμπλοκής κύριοι, αποστάσεις εμπλοκής...

Αμα εννοείς το σκηνικό με έναν από εσάς που έκανε το medic (με μακριά μαλλιά)πρώτον δεν είχε σηκωμένο το χέρι του και δεν φώναζε έξω, δεύτερον η βολή έγινε τουλάχιστο από τα 5 μέτρα και δεν φέρει αμφισβήτησης   αυτό(3 round burst) .Και μία φιλική συμβουλή να κόψει το παιδί τα άι και γ***σου  και τα νεύρα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά μου το έχει κάνει αυτό .  θα θελα  όπως σέβομαι το συνομιλητή μου(έχει δεν έχει δίκιο ) να με σέβεται και αυτός .Αν είναι αυτό το σκηνικό που σε έκανε να γράψεις το post πρώτον είναι  τουλάχιστον ανακριβές και  δεύτερον άμα ήθελε να λυθεί το θέμα γιατί δεν μου μίλησε στο πεδίο και το βάζετε στο forum? ΑΝ είναι επαναλαμβάνω αυτή η περίπτωση που σε έκανε να κάνεις την παρατήρηση σου αλλιώς θεώρησε την παρούσα απάντηση μου σαν να μην γράφτηκε ποτέ ευχαριστώ. 

Υ.Γ Μετά τιμής Γιάννης
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

queef

Παράθεση από: Laetius στις  20 Ιουλ 2010, 16:20:40 ΜΜ
, δεύτερον η βολή έγινε τουλάχιστο από τα 5 μέτρα και δεν φέρει αμφισβήτησης   αυτό(3 round burst)

Soz αλλά τι εννοεί ο ποιητής;Ότι το 3 round burst είναι επιχείρημα αναφορικά με την απόσταση εμπλοκής;

Γενικότερα,από τη στιγμή που παίζουμε στα 328,έχουν καταργηθεί BAM,parley κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν τίθεται θέμα ελάχιστης απόστασης εμπλοκής στα θέματα ασφαλείας.

Βέβαια,τίθεται ως ηθικό θέμα αλλά πάμε αλλού..

Zaitsev

Παράθεση από: Laetius στις  20 Ιουλ 2010, 16:20:40 ΜΜ

Αμα εννοείς το σκηνικό με έναν από εσάς που έκανε το medic (με μακριά μαλλιά)πρώτον δεν είχε σηκωμένο το χέρι του και δεν φώναζε έξω, δεύτερον η βολή έγινε τουλάχιστο από τα 5 μέτρα και δεν φέρει αμφισβήτησης   αυτό(3 round burst) .Και μία φιλική συμβουλή να κόψει το παιδί τα άι και γ***σου  και τα νεύρα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά μου το έχει κάνει αυτό .  θα θελα  όπως σέβομαι το συνομιλητή μου(έχει δεν έχει δίκιο ) να με σέβεται και αυτός .Αν είναι αυτό το σκηνικό που σε έκανε να γράψεις το post πρώτον είναι  τουλάχιστον ανακριβές και  δεύτερον άμα ήθελε να λυθεί το θέμα γιατί δεν μου μίλησε στο πεδίο και το βάζετε στο forum? ΑΝ είναι επαναλαμβάνω αυτή η περίπτωση που σε έκανε να κάνεις την παρατήρηση σου αλλιώς θεώρησε την παρούσα απάντηση μου σαν να μην γράφτηκε ποτέ ευχαριστώ. 

Υ.Γ Μετά τιμής Γιάννης

Έλα ρε φίλε , έξαχνα να σε βρώ μετά απο το παιχνίδι για να σου ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά μου και για την αντιδρασή μου αλλά όσους και αν ρώτησα κανεις δεν μου είπε ποιος ήσουνα. Ρώτησα διαφορα παιδιά με κόκκινη ταινία αλλα κανένας δεν ήξερε να μου πεί   Μετά που ηρέμησα κατάλαβα ότι έκανα λαλακία .
Χιλία συγνώμη λοιπον . Να τα πουμε και απο κοντα σε κάποιο παιχνίδι για να σου ζητήσω συγνώμη και απο κοντά

queef

Laetius

Παράθεση από: queef στις  20 Ιουλ 2010, 17:25:51 ΜΜ
Soz αλλά τι εννοεί ο ποιητής;Ότι το 3 round burst είναι επιχείρημα αναφορικά με την απόσταση εμπλοκής;

Oχι δεν είναι επιχείρημα αναφορικά με την απόσταση εμπλοκής απλά λέω οτι και την απόσταση πρόσεξα και δεν ψέκαζα,αλλα είχα ακριβή επίγνωση της βολής

Τίποτα παραπάνω,τίποτα παρακάτω  :)

Zaitsev,δεν χρειάζετε να μου ζητήσεις συγγνώμη μόνο και μόνο απ το ποστ που έγραψες ( με το που γύρισα σπίτι το είχα ξεχάσει ηδη  :) )
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια