Σάββατο 17/7/2010 Cerca Trova- Pre Game (απόγευμα)

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 13 Ιουλ 2010, 16:31:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leonardo-Swordfish

1-σε γενικες γραμμες είμαστε ολοι καρναβαλακια και φοραμε οτι εχει ο καθενας....
2-στο παιχνιδι του σαββατου 17/7 ... φοραμε οτι θελουμε... εκτος απο περιβολή παραλιας
3- στο μεγαλο παιχνιδι το milspec θα εφαρμοστει για ΟΛΟΥΣ.
οποια ομαδα μπορει έχει καλως ..οποια δε μπορει θα κανονισουμε να στησουμε ένα άλλο σεναριο
το "SCARY MOVIE Cerca Trova"  ;D ;D ;D

Ειναι κάτι που δε γίνεται κατανοήτο?  :o  ???
Να το αφήσουμε για την κατάλληλη ώρα...εχει ζέστη και με κουράζετε... ;D

ουφ....

Οταν θα έρ8ει η ώρα ...θα μαθετε όλες τις λεπτομέρειες..... :-*

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  15 Ιουλ 2010, 01:15:15 ΠΜ
φανταζομαι οτι για το δοκιμαστικο σεναριο που θα γινει το Σαββατο θα κανουμε και λιγο τα στραβα ματια εφοσον δεν ειναι το κανονικο σεναριο ετσι??επειδη οι μισθοφοροι δεν εχουν ολοι συγκεκριμενη στολη εξαρτησεις και τα σχετικα....?οπως και για πολλους φιλους η ομαδες που εχουν το ιδιο προβλημα και ντρεπονται να ρωτησουν(Το Cerca Trova θα απευθύνεται σαν event αποκλειστικά και μόνο
σε οργανωμένες ομάδες του airsoft που θα έχουν την δυνατότητα
να τηρήσουν πιστά το military specification (ένδυση & οπλισμό)παρακαλω απαντηση απο ΤΑΣ για να μαθουμε ΑΝ μπορουμε να ερθουμε ως καρναβαλια??

edit και για να μην το ξεχασω στη multicam η σωστη εξαρτηση ΔΕΝ ειναι η ΜΑΥΡΗ(Πχ Στολή multicam με μαύρη εξάρτηση)

οχι επειδη τη φορατε καποιοι η εχετε εσεις ετσι την ομαδα σημαινει οτι ειναι ετσι...αυτα!!λοιπον ζηταω στραβα ματια για ολους τους πατρινους καρναβαλιτσιδες

Μήτσο μ...τώρα ξύπνησες ;;;;;;;  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πχ Στολή multicam με μαύρη εξάρτηση, Woodland Cam. με tan εξάρτηση κλπ.  Ή (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "Η" ΔΙΑΖΕΥΤΙΚΟ)χρήση aeg WWII θα απόρριπτονται από τους διοργανωτές.

Με κουράζεις Μητσομ ....με κουράζεις.... θα φωνάξω τον κασερά..... ;D ;D ;D ;D ;D

MitsoS_O_Yakuza

πηρα μια ανακουφιση αλλα ειπα κανω εγω την ερωτηση για ολους αυτους που ντρεπονται να ρωτησουν!!ευχαρηστω τα λεμε στο πεδιο το Σαββατο
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ZINJA

θα παραστω αργοπορημενος!και θα φοραω πολιτικα!(λογω δουλειας δεν θα μπορεσω να φοραω κατι αλλο!)

Αν ο η διοργανοτρια ομαδα εχει προβλημα να με ηδοποιοισει παρακαλω να μην παρεβρευθω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: ZINJA στις  15 Ιουλ 2010, 09:58:14 ΠΜ
θα παραστω αργοπορημενος!και θα φοραω πολιτικα!(λογω δουλειας δεν θα μπορεσω να φοραω κατι αλλο!)

Αν ο η διοργανοτρια ομαδα εχει προβλημα να με ηδοποιοισει παρακαλω να μην παρεβρευθω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΜΗΝ ανυσηχεις θα υπαρχει στολη για σενα, ροζ  κουνελακι ;D ;D ;D

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: ZINJA στις  15 Ιουλ 2010, 09:58:14 ΠΜ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

είπαμε... οτι θέλει φοράει ο καθένας... οχι beach volley ενδυση...κοντά παντελονάκια και σαγιοναρες.....

αλλα είναι δυνατόν να αφήσω τη "μούσα¨μου απ'εξω? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

anemos56

καλημερα ο anemos56 θα ειναι εκει !!!!

aeg sig 550  340 fps .

να εχουμε ενα καλο game !!!!

παρακαλω επειδη ειναι το πρωτο μου game αν μπορει καποιος να μου πει πωσ φτανω στο πεδιο ?αν υπαρχει καποιος χαρτης

ευχαριστω για το χρονο σας .................. 8) 8) 8) 8) ;)

queef

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  15 Ιουλ 2010, 02:13:54 ΠΜ
Woodland Cam. με tan εξάρτηση κλπ.

FYI οι περισσότεροι σύγχρονοι στρατοί έχουν καταλήξει στο ΤΑΝ χρώμα του εξοπλισμού,λόγω του ότι το γαιώδες είναι περισσότερο στη φύση σε σχέση με το πράσινο οποιασδήποτε απόχρωσης.Έτσι αν δεις σύγχρονες παραλλαγές ή θα συνδυάζονται με εξοπλισμό ίδιου χρώματος ή με ΤΑΝ,CB κλπ.

SAPPER

Παράθεση από: anemos56 στις  15 Ιουλ 2010, 11:05:24 ΠΜ
παρακαλω επειδη ειναι το πρωτο μου game αν μπορει καποιος να μου πει πωσ φτανω στο πεδιο ?αν υπαρχει καποιος χαρτης

Δες εδώ. http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&FORM=LMLTCP&cp=38.081642~23.560696&style=h&lvl=14&tilt=-90&dir=0&alt=-1000&phx=0&phy=0&phscl=1&rtp=pos.38.0135455727577_23.6024127155542_near%20Major%20Road%2C%20Greece__~pos.38.1280749905735_23.5573271928084_Location%202__&rtop=0~0~0&encType=1/

Είναι μια εύκολη διαδρομή από το γνωστό δημοτικό περίπτερο  ;)

ADINOWS

Aπο Cobra Team με Woodland.
-Spiros.k
-Adinows
COBRA TEAM

pit

Απο EDGE μεσα 4 ατομα με greek lizzard

ATSALAKOTOS
PIT
EL-SPARTAN
+ 1 GUEST

Doc

Μέσα και οι:

Antono
Elrisvas

με Greek Lizard, OD εξάρτηση και PMR.

Mitsigun

Μετά απο καιρό απουσίας οι The Skulls θα ειναι εκεί !!!

Mitsigun
Vaggun

SAPPER

scarface

Οπου το καθηκον καλει ο SCARFACE ειναι μεσα . 
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Horus

enemies..we need more enemies!!

jumbo

λογω προσωπικου προβληματος ακυρο... :'( :'( :'( φυλαω τα BBS μου για την επομενη βδομαδα καλοι μου φιλοι... ;D ;D ;Dκαλα να περασετε
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

MitsoS_O_Yakuza

Ως αρχηγος των Μ_Α_Τ ζηταω ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τους διοργανωτες και φιλους που με ομοφωνη αποφαση εκτος απο τον Ampelift αποχωρησαμε απο το πεδιο-σεναριο.Μεχρι εκει ομως που ειδα και επαιξα εχω να πω μονο τα καλυτερα οπως και την πολυ καλη δουλεια που κανατε.Διοργανωση-εκδηλωση-στησιμο-σεναριο ολα καλα...μονο λεπτομερειες και θα γινει ΤΕΛΕΙΟ το κανονικο σεναριο οταν ερθει με το καλο 8) :-* 8)

Υ.Γ:Για να μην παρετε φορα(καποιοι)για το λογο που αποχωρησαμε οτι πλακωθηκαμε και τα σχετικα,ειναι θεμα ομαδας ΤΕΛΟΣ!

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ampelift

Να ζητήσω και εγώ συγνώμη από όλους για αυτό που συνέβη με τα δυο φιλαράκια της ομάδας μας.
Παιδιά ήμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε όρια και αντοχές,παρεξηγήσεις και μικρο εντάσεις θα υπάρχουν αλά ως εκεί.
Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι... ήταν πολύ καλό,μπράβο στα παιδιά για την δουλειά και την προσπάθεια για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο παιχνίδι.
Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλους!!!           

queef

Ωραίο παιχνίδι παρά το δυνατό αέρα που έστελνε τις μπίλιες στη Βενεζουέλα..
Επί του σεναρίου,πρέπει να ξεκαθαριστούν λεπτομέρειες(medic&heal) για να δουλέψει στο 100%,κατά τα άλλα όλα ΟΚ.

ΥΓ.Κάτι άσχετο που μάλλον αναφέρεται κυρίως σε όσους δεν έχουν πάρει ακόμη PMR:Δώστε κάτι παραπάνω και πάρτε με υπότονους(LPD).Oι κύριες συχνότητες είναι κατειλημμένες από νοσοκομεία,ταξί κλπ.Αν λοιπόν δεν θέλετε να σας καλούν στη Μαγούλα για αεροδρόμιο πάρτε με υπότονους ;)