VIETNAM TEAM - LOCK -

Ξεκίνησε από SW1GEORGE, 09 Ιουλ 2010, 23:45:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ampelift

Παράθεση από: Ατροτος στις  10 Ιουλ 2010, 22:40:21 ΜΜ
Εκτως απο γνισιο εξοπλισμο εχουν και κανονικα  οπλα σε αυτο το σαιτ http://www.usmilitariaforum.com/forums/
EKAMenos.Αντε καλες αγορες. ;)

Μας μαμησες φίλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

SW1GEORGE

Καλησπερα.

Οποιος επιθυμη να γινη ομαδα και να ειναι ισαξιο μελος αυτης να στηλη μηνυμα με το τηλεφωνο του .

να δουμε ποσοι ειμαστε και να κανουμε την σχετικη ομαδα

ευχαριστω.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Ατροτος

Παράθεση από: ampelift στις  10 Ιουλ 2010, 23:02:42 ΜΜ
Μας μαμησες φίλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Τι ενοεις σας μαμησα;;Σε βαση με τι;;;

SW1GEORGE

Παρακαλω αντιπαραθεσης μονο με pm

Ευχαριστω!!!!!!

Ατροτος

ΟΚ  sw1george εχεις δικιο.Αmpelift περιμαινω την απαντηση σου με pm.

SW1GEORGE

Παράθεση από: Ozymandias στις  10 Ιουλ 2010, 16:03:26 ΜΜ
Εγω να δω που θα βρειτε ακριβη εξοπλισμο και οπλισμο της εποχης εκεινης........και δεν εννοω μονο οπλα  :)

Καλο το reinactment, αλλα θελει πολλα λεφτα.......... :'(

Φιλε και συνχομπιστα δεν θελει πανω απο 100 ευρω για τα σχετικα...

δεν μιλαω για αρβιλα και οπλο aeg.....μιλαω για ολα τα αλλα....υπαρχουν ακρες και ειναι πολλη καλες.....

Ozymandias

100Ε συνολο για γιλεκο Μ65, πληρης εξαρτηση LCE με butt pack, παγουρια κτλ, jungle fatigues εποχης και/η tigerstripes, οριτζιναλ κρανος Μ1 με ERDL καλυμμα και ποσα αλλα;

Ενδιαφερον ακουγεται...

SW1GEORGE

ναι φιλε μου 100 ευρω....και αν θες φορας κρανος...υπαρχη και το καπελο αν δεν σε χαλαει.....

τελος παντων δεν δινω συνεχεια...οποιος θελει ακολουθει...

παντως να εισαι καλα...

Ozymandias

Απλα αναρρωτιεμαι, φιλε μου, δεν στη λεω......αν ασχολουμουν με αναπαρασταση θα ηθελα ολος ο εξοπλισμος μου να ηταν ακριβης και αυθεντικος, και πολλα πραγματα ειναι πολυ δυσκολο να βρεθουν, τουλαχιστον εδω.

Το ξερω επειδη εχω ψαξει και εγω για καποια πραγματα και ανεβαινε πολυ το κοστος

SW1GEORGE

αν ηταν να τα βρουμε εδω δεν θα εφταναν 400 ευρωπουλα και δεν υπαρχουν κιολας...

τες παντων

ουδεν σχολιων

να εισαι καλα....

SW1GEORGE

θα ανανεωνω καπου καπου το ποστ μεχρι τελος αυγουστου.

Patriot

Φιλε Γιωργο μια μικρη βοηθεια αν μου επιτρεπεις.... ;)
God Save The Queen.........

Patriot

SW1GEORGE

Ευχαριστω Patriot....

Patriot

Patriot

Mιλαω εδω και 6-7 μηνες με μια ομαδα απο Ιταλια ακριβος με αυτο που εχεις κατα νου...... ;)

facebook:

http://www.facebook.com/group.php?gid=351283793419&ref

SITE:

http://www.softairpinerolo.it/

Giorgio ειναι πολυ καλοι, μιλαω με το παιδι που κανει τον διαβιβαστη.... :)

SW1GEORGE

θα το δω Χριστο και θα σου πω εντυπωσης.

ελα στη παρεα μας..εξαλου μεγαλα παιδια ειμαστε.......

SW1GEORGE

Παράθεση από: Patriot στις  22 Ιουλ 2010, 21:15:37 ΜΜ
;)

Χρηστο καλησπερα....στην φωτο το νουμερο 19 μπορεις να τους ρωτησης απο που το εχουν παρει??

το ειδα και σε φωτο στο facebook.

ειναι η θηκη που βαζεις γεμιστηρες για το m16

Ozymandias

Χεχεχε....

H θηκη αυτη λεγεται bandolier. Αρχικα μετεφερε χυμα σφαιρες.

Το εργοστασιο που παρηγαγε τις σφαιρες για το Μ16, αντι να τις μεταφερει χυμα στα μεταλλικα κουτια, τις εβαζε στην καναβινη θηκη που αναφερεις σε δεκαδες με τον stripper, ετοιμες να μπουν στους γεμιστηρες, και τις θηκες αυτες εβαζε στα μεταλικα κουτια. Καθε bandolier ειχε επισης μια ζωνη ωστε να μεταφερεται πιο ευκολα στους στρατιωτες στο πεδιο απο οτι πχ ενα μεταλικο κουτι με σφαιρες.

Οι φανταροι γρηγορα ανακαλυψαν οτι οι θηκες του bandolier χωρουσαν μια χαρα τους γεμιστηρες του Μ16 και η ζωνη ηταν αρκετα μακρυα να την περασουν γυρω απο το λαιμο τους και πισω στην πλατη, μετατρεποντας το bandolier σε ενα ιδιοτυπο chest rig σαν τα chicom rigs που φορουσαν οι εχθροι τους VC και NVA.

Mε δεδομενο οτι η εξαρτηση LC1 επετρεπε την μεταφορα 3+3 μονο γεμιστηρες, και η ευρεση το bandolier τους επετρεπε να μεταφερουν εξτρα πυρομαχικα στη μαχη χρησιμοποιοντας ενα προιον το οποιο ηταν πολυ ευκολο να βρει καποιος.
http://cgi.ebay.com/USGI-223-cal-VIETNAM-WAR-AMMO-BANDOLIER-5-56mm-NOS-/360184040541?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53dca44c5d
Στο ebay θα το βρεις παμφθηνα, γυρω στα 9-15 δολλαρια. Search Vietnam Bandolier

SW1GEORGE